|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
ne září 09, 2007 10:30 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
Předmět: Re: zajímavé informace |
|
|
Vodafone napsal: | bright napsal: | K dnešnímu výletu: povedený, zvlášť zajímavé informace od Vodafona, hýkající puberťačky a pejsek. | Jsem poctěn
Jaké zajímavé informace máš namysli (kromě informace o výborné ledové kávě v McD)?
Já si jaksi nevšiml
Jinak výlet fajn, jen mě mrzí, že jsme si se Sergejem zapomněli v podzemí zazpívat. Byla tam krásná akustika  |
Od tebe se člověk pořád dozvídá něco nového
To byste si vzali puberťačky na svědomí? By se tam uhýkali k smrti.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
ne září 09, 2007 10:22 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vodafone guru++

|
Předmět: zajímavé informace |
|
|
bright napsal: | K dnešnímu výletu: povedený, zvlášť zajímavé informace od Vodafona, hýkající puberťačky a pejsek. | Jsem poctěn
Jaké zajímavé informace máš namysli (kromě informace o výborné ledové kávě v McD)?
Já si jaksi nevšiml
Jinak výlet fajn, jen mě mrzí, že jsme si se Sergejem zapomněli v podzemí zazpívat. Byla tam krásná akustika  _________________ naposled se vyspím
v povlečení čistém,
z počítače mažu
operační systém… |
|
|
|
|
 |
ne září 09, 2007 10:15 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
Předmět: |
|
|
Adam: o moc jsi dnes přišel  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
ne září 09, 2007 10:11 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
bright napsal: | K dnešnímu výletu: povedený, zvlášť zajímavé informace od Vodafona, hýkající puberťačky a pejsek. |
Hýkající puberťačky? Ženy jsou neperspektivní a zavrženíhodné. Tedy já už je zavrhl.
Koho si v kanále nechali? Nespletl si Manuel kanál s koncertem filharmonie? |
|
|
|
|
 |
ne září 09, 2007 9:53 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
K dnešnímu výletu: povedený, zvlášť zajímavé informace od Vodafona, hýkající puberťačky a pejsek. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
so září 08, 2007 8:44 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
|
|
Tak snad stihnu vstát, abych se tam do jedenácti dopravil ... |
|
|
|
|
 |
so září 08, 2007 8:36 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
|
|
bright napsal: | Tak jo no, když jsem dnes přežil toho bezdomovce v tramvaji, přežiju i muzeum pražské kanalizace. |
Člověk nesmí být fajnovka, musí se počítat s tím že třeba přijde válka a ještě mu bude kanalizace dobrá. _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
so září 08, 2007 8:00 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Tak jo no, když jsem dnes přežil toho bezdomovce v tramvaji, přežiju i muzeum pražské kanalizace. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
so září 08, 2007 7:33 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

|
|
|
Hlavně prosím nedávejte nějaké protinávrhy co se týče místa a času srazu, opět bychom se tu začali hádat a na ničem bychom se neshodli a výlet by tak padl, což by byla škoda. Já s tímto počítám jako s hotovou věcí, nehodlám někdy o půlnoci obvolávat všechny účastníky abych jim oznámil, že sraz se o půl hodiny posouvá. Takže toto je prostě bez debat stanoveno, samozřejmě dál se to už může modifikovat, třeba kudy jít, v jakém pořadí si co prohlédnout, kam dál jít a tak, ale toto je pevně dané. _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
so září 08, 2007 7:28 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
murex uživatel++

|
|
|
sergej sudoplatov napsal: | Takže prohlídky muzea jsou v 10,30 12,30 14,30 a 16,00 tzn. bychom se mohli třeba kolem jedenácté sejít před branou Výstaviště, pomalu courem projít Stromovku (případně i Výstaviště), ve 12,30 si prohlédnout muzeum, potom se třeba v Dejvicích trochu najíst a vyrazit přes Hanspaulku nahoru k Matěji a do Šárky, na což by nám pak zbylo odpoledne. Tak se k tomu tedy nějak prosím vyjádřete. |
vypada to lakave....  |
|
|
|
|
 |
so září 08, 2007 6:55 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

|
|
|
Takže prohlídky muzea jsou v 10,30 12,30 14,30 a 16,00 tzn. bychom se mohli třeba kolem jedenácté sejít před branou Výstaviště, pomalu courem projít Stromovku (případně i Výstaviště), ve 12,30 si prohlédnout muzeum, potom se třeba v Dejvicích trochu najíst a vyrazit přes Hanspaulku nahoru k Matěji a do Šárky, na což by nám pak zbylo odpoledne. Tak se k tomu tedy nějak prosím vyjádřete. _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
so září 08, 2007 3:56 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
murex uživatel++

|
|
|
sergej sudoplatov napsal: | Ok, takže zatím tedy já, vodafone, manuel, nejspíš dalibor. No s brightem taky počítám do kanálu A když už bychom pak šli ještě do Šárky, mohl by se připojit i Tomáš, že?  |
jj |
|
|
|
|
 |
so září 08, 2007 2:22 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

|
|
|
Ok, takže zatím tedy já, vodafone, manuel, nejspíš dalibor. No s brightem taky počítám do kanálu A když už bychom pak šli ještě do Šárky, mohl by se připojit i Tomáš, že?  _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
so září 08, 2007 1:27 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vodafone guru++

|
|
|
Manuel de Falla napsal: | Jako zítra? To by snad šlo. Asi si nemám brát béžovej oblek ...?!? | No možná budeš trochu over-dressed, ale nevadí, klidně můžeš...  _________________ naposled se vyspím
v povlečení čistém,
z počítače mažu
operační systém… |
|
|
|
|
 |
so září 08, 2007 1:23 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
|
|
Jako zítra? To by snad šlo. Asi si nemám brát béžovej oblek ...?!? |
|
|
|
|
 |
so září 08, 2007 12:07 am |
 |
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++

Založen: 25.6.2006 Příspěvky: 1186 Bydliště: Praha ve dne, Pardubice v noci
|
|
|
Se mnou nepočítejte. Před cca. 7 minutami mi oficiálně začala pracně vydupaná týdenní dovolená, takže se pokud možno neplánuju přiblížit k Praze  _________________ Welcome to the generation where "Fuck Y'all" is no longer a dismissial, its an invitation. |
|
|
|
|
 |
pá září 07, 2007 9:33 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
V neděli odpoledne můžu, ale do muzea kanalizace se mi teda moc nechce...  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
pá září 07, 2007 9:26 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

Založen: 14.6.2007 Příspěvky: 1920 Bydliště: Praha 12 - Kamýk
|
Předmět: Re: Víkendový výlet |
|
|
Omlouvám se, ale víkendové akce se nezúčastním Ozvali se mi kamarádi, se kterýma jsem se přes prázdniny neviděl, a v neděli odpoledne jdeme na pivo  _________________ Veritas vincit. |
|
|
|
|
 |
pá září 07, 2007 3:44 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vodafone guru++

|
Předmět: Jubilejní 0x100. příspěvek o ekotechnickém muzeu |
|
|
sergej sudoplatov napsal: | pemel napsal: | sergej sudoplatov napsal: | Asi možná budu muset slevit, tak tedy může se ten výlet uskutečnit i uvnitř administrativních hranic Prahy. |
Co jít třeba do ZOO  |
No v ZOO jsem byl taky zcela nedávno, to spíš nějaká z alterantiv navržená vodafonem. Nebylo by špatné navštívit ekotechnické muzeum v Bubenči (http://www.ekotechnickemuseum.cz/) a spojit to právě s procházkou po Draháni, případně po Šárce a Stromovce, je to tam všechno okolo. | Výborný nápad. Vsadím se, že muzeum splašek bude smrdět míň než noční oddělení pavilonu indonézské džungle. Viděl bych to tak, že bychom se v rozumnou dobu sešli u Výstaviště, prošli Stromovku, navštívili zmíněné muzeum - odhaduji to na prohlídku ve 14:30, nebo 16:00 hodin a pokračovali dál buď na Divokou Šárku, nebo přívozem na pravý břeh Vltavy, kde bychom mohli skončit až v léčebném ústavu v Bohnicích Tyhle detaily bych řešil až za pochodu...
Teď následuje důležitá otázka:
Kdo do toho jde s námi? Hlaste se prosím co nejrychleji, vzhledem k časové tísni.
EDIT: Nakonec to se sergejem vidíme na neděli.
Konec hlášení.
---
Toto byl můj jubilejní 0x100. příspěvek. Opět si gratuluji. Na dlouhou dobu naposled  _________________ naposled se vyspím
v povlečení čistém,
z počítače mažu
operační systém… |
|
|
|
|
 |
pá září 07, 2007 3:29 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

|
|
|
pemel napsal: | sergej sudoplatov napsal: | Asi možná budu muset slevit, tak tedy může se ten výlet uskutečnit i uvnitř administrativních hranic Prahy. |
Co jít třeba do ZOO  |
No v ZOO jsem byl taky zcela nedávno, to spíš nějaká z alterantiv navržená vodafonem. Nebylo by špatné navštívit ekotechnické muzeum v Bubenči (http://www.ekotechnickemuseum.cz/) a spojit to právě s procházkou po Draháni, případně po Šárce a Stromovce, je to tam všechno okolo. _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
pá září 07, 2007 2:36 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vodafone guru++

|
Předmět: 11111111. slavnostní příspěvek |
|
|
pemel napsal: | sergej sudoplatov napsal: | Asi možná budu muset slevit, tak tedy může se ten výlet uskutečnit i uvnitř administrativních hranic Prahy. |
Co jít třeba do ZOO  | Jen to ne...
Byl jsem tam cca. před 14ti dny, bylo tam na 5000 návštěvníků (hlava na hlavě), drahé vstupné, a kromě lanovky, kterou provozuje DP-Metro (a chce za ni 15 Kč ) a malé akumulátorové tramvaje s pojezdem A'1+1'1+1'1 a maximálním věkem 14 let tam není nic zajímavého k vidění... A to nemluvím o tom všudypřítomném zápachu...
To bych radši navrhoval Prokopské Údolí, Divokou Šárku, Michelský les, Stromovku, nebo třeba přírodní park Draháň - Troja...
Tak a je to tu. Toto byl můj 11111111b. příspěvek. Gratuluji
(pochval se sám, nikdo jiný to za tebe neudělá) _________________ naposled se vyspím
v povlečení čistém,
z počítače mažu
operační systém… |
|
|
|
|
 |
pá září 07, 2007 10:15 am |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

Založen: 14.6.2007 Příspěvky: 1920 Bydliště: Praha 12 - Kamýk
|
|
|
sergej sudoplatov napsal: | Asi možná budu muset slevit, tak tedy může se ten výlet uskutečnit i uvnitř administrativních hranic Prahy. |
Co jít třeba do ZOO  _________________ Veritas vincit. |
|
|
|
|
 |
čt září 06, 2007 11:26 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

|
|
|
Asi možná budu muset slevit, tak tedy může se ten výlet uskutečnit i uvnitř administrativních hranic Prahy. _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
čt září 06, 2007 11:19 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
murex uživatel++

|
Předmět: Re: Víkendový výlet |
|
|
sergej sudoplatov napsal: | Takže vážení!
Máme pro vás s vodafonem velice atraktivní návrh, uspořádat nějaký (asi spíše jednodenní) výlet do okolí Prahy v jednom z dní tohoto víkendu (což je sobota nebo neděle). Zatím sice nemáme navrhnutou žádnou lokalitu, ale zase necháváme svobodu vašim návrhům. Pokud se budete hádat, prostě něco diktátorsky určím a basta fidli!
Tak pište, pište a pište, organizace už bude na mně (případně na vodafonovi). |
To je dobry napad... ale muzu jenom v nedeli... |
|
|
|
|
 |
čt září 06, 2007 11:14 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

|
Předmět: Víkendový výlet |
|
|
Takže vážení!
Máme pro vás s vodafonem velice atraktivní návrh, uspořádat nějaký (asi spíše jednodenní) výlet do okolí Prahy v jednom z dní tohoto víkendu (což je sobota nebo neděle). Zatím sice nemáme navrhnutou žádnou lokalitu, ale zase necháváme svobodu vašim návrhům. Pokud se budete hádat, prostě něco diktátorsky určím a basta fidli!
Tak pište, pište a pište, organizace už bude na mně (případně na vodafonovi). _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
pá srpen 31, 2007 8:57 am |
 |
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++

|
|
|
blíží se to návrhu některých homofobů, že komunita by měla chodit kanálama  _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
 |
pá srpen 31, 2007 4:52 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
|
|
Já se zúčastním, budu-li moci. Rád se podívám na pořádnej kabel ...  |
|
|
|
|
 |
pá srpen 31, 2007 1:31 am |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

|
|
|
bright napsal: | Budou tam i potkani pro místní zoofily? |
Přečti si ten článek pořádně, žádný tam nežijou, anžto tam nemaj co žrát. _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
čt srpen 30, 2007 11:47 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Budou tam i potkani pro místní zoofily? _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
čt srpen 30, 2007 11:39 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vodafone guru++

|
Předmět: Kolektory |
|
|
Skvělý nápad _________________ naposled se vyspím
v povlečení čistém,
z počítače mažu
operační systém… |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|