|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
čt srpen 30, 2007 11:31 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
Předmět: |
|
|
Takže mám skvělý nápad na nějaký budoucí sraz - jelikož po poradě s odborníkem (vodafone) mi bylo řečeno, že prohlídka technologických zázemí metra by byla asi neuskutečnitelná, snažil jsem se popátrat po jiné možnosti jak se dostat do podzemí a zhlédnout při tom co nejvíce kabelů, potrubí, větráků, sirén, čerpadel, transformátorů a jiných lahůdek. No a tady to máte -
http://technet.idnes.cz/prozkoumali-jsme-moderni-podzemi-prahy-tudy-vede-elektrina-i-internet-1mn-/tec_reportaze.asp?c=A070504_145940_tec_reportaze_NYV
Možná už od podzimu budou pro veřejnost přístupné pražské kolektory inženýrských sítí. Sice jen pro skupiny, ale to nám nevadí. Každého by to vyšlo cca na 200 Kč. Myslím že tento revoluční nápad vzbudí bouřlivé nadšení mezi všemi členy fóra. Nechvalte mě všichni, jinak bych se musel červenat. _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
čt srpen 30, 2007 7:37 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
Předmět: Re: uz vim... |
|
|
Kdyby ses rozdělil jako já, mohlo být někomu jinému ještě víc zle.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
čt srpen 30, 2007 7:17 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++

|
Předmět: Re: páteční sraz |
|
|
bright napsal: | jojxi, není hezký mizet po anglicku |
ale víš že docela jo? Ostatně ze srazu se snad ani jinak odejít nedá  _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
 |
čt srpen 23, 2007 3:47 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
maara uživatel+

|
Předmět: Re: Praha Praha a Praha, ale jinak |
|
|
koltko napsal: |
Prokopák je opravdu fantasticky okouzlující místo na okraji Prahy...
Přestože jsem sjezdil republiku kreuz und quer, v Pze mi stále chybí takové skvosty jako Divoká Šárka či Vyšehrad.... |
koltko napsal: | Každý kraj má své kouzlo, unikátnost, atmosféru... Nepoznal jsem snad u nás místo, kde by se mi nelíbilo... Naše země je meganádherná... |
Naprosto souhlasím s obojím, kam bys jezdil, celej svět sem přijde za Tebou! (to byla hezká reklama...) _________________ "Člověk se podobá zlomku: čitatel říká, jaký vskutku je, a jmenovatel naznačuje, co si o sobě myslí. Čím větší je jmenovatel, tím menší hodnotu má celý zlomek."
L. N. Tolstoj |
|
|
|
|
 |
čt srpen 23, 2007 3:36 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
ottos guru

Založen: 30.4.2006 Příspěvky: 594 Bydliště: Praha 4 - Braník
|
|
|
|
|
 |
st srpen 22, 2007 8:24 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
koltko napsal: | Každý kraj má své kouzlo, unikátnost, atmosféru... Nepoznal jsem snad u nás místo, kde by se mi nelíbilo... Naše země je meganádherná... |
Mně se vysloveně nelíbí jen Vysočina  |
|
|
|
|
 |
st srpen 22, 2007 8:22 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
koltko uživatel+
Založen: 29.7.2007 Příspěvky: 132 Bydliště: Prag an der Moldau
|
|
|
Každý kraj má své kouzlo, unikátnost, atmosféru... Nepoznal jsem snad u nás místo, kde by se mi nelíbilo... Naše země je meganádherná... |
|
|
|
|
 |
st srpen 22, 2007 8:13 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
koltko napsal: | Mě nejvíce kromě Prahy okouzlila Vysočina, Posázaví a Jindřichohradecko... |
Jsem pro Třeboňsko, Pálavu a Lednicko-Valtický areál, Bílé Karpaty, České středohoří, okolí Doks, Český ráj, vrcholové partie Krkonoš, Podyjí... a spoustu dalších míst. Máme to ale hezkou zemi.  |
|
|
|
|
 |
st srpen 22, 2007 8:09 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
koltko uživatel+
|
|
|
Jo, hodně se za to stydím. Navíc ještě když studuju a pracuju v oblasti cestovního ruchu... Ale pořád je velké množství Pražáků, kteří ani nevědí, co to Prokopák je... Mě nejvíce kromě Prahy okouzlila Vysočina, Posázaví a Jindřichohradecko... |
|
|
|
|
 |
st srpen 22, 2007 8:03 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
koltko napsal: | Přestože jsem taky křtěný Vltavou a dalšími nevýznamnými pražskými potoky a v hlavním městě jsem strávil již více než pětadvacet let života, navštívil jsem Prokopák poprvé vloni a to ještě víceméně pracovně...
|
Ostudo!
koltko napsal: | Při letošní návštěvě, když jsem šplhal po prokopáckých svazích s výhledem na Prahu, jsem si řekl, že tady musím strávit romantický večer s někým milým... Meze už však začínají být chladné, takže letos to už asi nestíhám |
Právě ty meze v chladncý zářijových nebo říjnových podvečerech jsou za hezkého počasí ty nejkrásnější.
koltko napsal: | Prokopák je opravdu fantasticky okouzlující místo na okraji Prahy...
Přestože jsem sjezdil republiku kreuz und quer, v Pze mi stále chybí takové skvosty jako Divoká Šárka či Vyšehrad.... |
Na Vyšehradu toho dohromady mco neni, nejzajímavější je spousta slavnejch kostřiček na Slavíně. Divoká Šárka už je lepší. Nejkrásnější místa v okolí Prahy jsou stejně v okolí Čelákovic a v Českém krasu, ale člověk o nich musí vědět  |
|
|
|
|
 |
st srpen 22, 2007 7:38 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
koltko uživatel+
|
|
|
valbo napsal: | Tak dlouho jsem čekal, že se pojede s GK do Prokopského údolí, až jsem se tam zajel podívat sám. Můžu říct, že nádhera, prostě, to co je na území Prahy,
sem nečekal
|
Přestože jsem taky křtěný Vltavou a dalšími nevýznamnými pražskými potoky a v hlavním městě jsem strávil již více než pětadvacet let života, navštívil jsem Prokopák poprvé vloni a to ještě víceméně pracovně...
Při letošní návštěvě, když jsem šplhal po prokopáckých svazích s výhledem na Prahu, jsem si řekl, že tady musím strávit romantický večer s někým milým... Meze už však začínají být chladné, takže letos to už asi nestíhám
Prokopák je opravdu fantasticky okouzlující místo na okraji Prahy...
|
|
|
|
 |
st srpen 22, 2007 6:51 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
valbo guru+
|
Předmět: Praha Praha a Praha, ale jinak |
|
|
Tak dlouho jsem čekal, že se pojede s GK do Prokopského údolí, až jsem se tam zajel podívat sám. Můžu říct, že nádhera, prostě, to co je na území Prahy,
sem nečekal
Žádny zasrany kluby a hospody a já nevím co, ale kromě historie a památek to je příroda.
Skutečně.
A co se týče ... no Pražané a město je mi blízké. Když moje kořeny zasahují do Holešovic a Nuslí, asi na tom něco bude.
Necítím se tam jak v cizím městě. Dost rozjímání. Přeji krásný den. _________________ Neustále se máme co učit, poznávat a to jak v sobě tak v okolí a u druhých. Získávání zkušeností dobrých i špatných, radostmi i bolestmi
- i těmi se učíme.Sou mnohdy velmi důležité. |
|
|
|
|
 |
st srpen 22, 2007 4:47 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tomáš guru

|
Předmět: Fotky II |
|
|
Taaak, v tuto chvíli je všechno vyřízené, odkazy rozeslané. Ovšem nemůžu vyloučit přítomnost němce, a proto: pokud je tu někdo, kdo byl na srazech či výletech, a postrádá soukromou zprávu s odkazy, nechť mě konkaktuje, celou záležitost dám do pořádku. _________________ You wear a mask for so long, you forget who you were beneath it. |
|
|
|
|
 |
st srpen 22, 2007 3:49 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tomáš guru

|
Předmět: Fotky |
|
|
Zázrak, že se mi před dvěma dni podařilo nahrát fotky na net, mě nakopl a uploaduju tam fotodokumentaci ze všech srazů a výletů, kde jsem byl. Takže se můžete těšit. Snad vám nebude vadit, že soukromou zprávu s odkazy pošlu všem účastníkům - vyhnu se tak zprávám typu: "Já chci taky!"
P.S.: TXB - já chci taky!  _________________ You wear a mask for so long, you forget who you were beneath it. |
|
|
|
|
 |
út srpen 21, 2007 8:39 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
Má-li někdo zájem o cca 10 fotek ze srazu,... ...může... |
|
|
|
|
 |
út srpen 21, 2007 5:56 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
Předmět: páteční sraz |
|
|
Zdravím všechny účastníky pátečního srazu, tentokrát už ze svého nového miláčka (máslo, díky za tip! ). Uběhlo to zase tak rychle, že s některými jsem prohodil sotva pár slov a s některými ani to ne (jojxi, není hezký mizet po anglicku ). Tomáši, šetři slibama, protože tobě to stejně nedá a budeš opět provokovat.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
út srpen 21, 2007 12:23 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

Založen: 1.10.2005 Příspěvky: 2334 Bydliště: Hradec Králové, Vysoké Mýto
|
|
|
Zajímavé fotky... aspoň mi dokreslily atmosféru po tom, co jsem vzal kramle. |
|
|
|
|
 |
ne srpen 19, 2007 8:57 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++

|
Předmět: Re: Saint´s 17.8. |
|
|
pemel napsal: | Ahojek všichni,
rád jsem Vás zase viděl Taky nebudu psát ke každému zvlášť, snad jen pár poznámek ...Doufám, že Tomáš nevymaže některé fotky z foťáku ... bright si přivedl "boyfrenda" a skoro se mu nevěnoval ... škoda, že Nikom nepřivedl i druhou polovičku ... jojxi, Adame, kam jste se vypařili ...Waky - to víš, "němec" ...
Omlouvám se těm, které jsem vynechal; snad zas někdy příště  |
já na svatbu - zdálo se večer bude úspěšně pokračovat i když budu spát jinde (a v tom jsem se, dle komentářů o cenzuře zjevně nemýlil ) _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
 |
ne srpen 19, 2007 7:14 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Lukki uživatel++
|
|
|
|
|
 |
ne srpen 19, 2007 11:35 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Lukki uživatel++
|
|
|
Stonerock napsal: | Tomáš napsal: | A příští sraz už se vážně svlíkat nebudu, a basta! |
A to ti máme věřit?  |
preci bys nepripravil o predstaveni tvuj Fan Club, ne? |
|
|
|
|
 |
so srpen 18, 2007 10:59 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
Tomáš napsal: | A příští sraz už se vážně svlíkat nebudu, a basta! |
A to ti máme věřit?  _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak.  |
|
|
|
|
 |
so srpen 18, 2007 10:57 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
Manuel de Falla napsal: | Stonerock: Došlo nakonec na ten tanec?!?  |
Ale kdeže... Všichni byli včera nějaký nezvykle seriózní. Až na mě.  _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak.  |
|
|
|
|
 |
so srpen 18, 2007 7:54 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
|
|
No ono to ke konci stejně bylo takový ospalý, já jsem v noční trmvaji v podstatě usnul ve stoje u tyče.Chvilkama mě budili jen nějaký Egypťani, nebo co to bylo, intenzivním pořváváním.
Adam: Fotky z vašeho zápasu a dalšího pošťuchování budou jistě nekompromisně zveřejněny.
Stonerock: Došlo nakonec na ten tanec?!?  |
|
|
|
|
 |
so srpen 18, 2007 5:48 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
máslo guru

|
|
|
No ono hlavně když tam nejsem, tak se všichni tváříte, že tam děláte kdovíco a pak z toho je akorát pár fotek, kde jenom sedíte a pijete a nic z toho.... když tam pak přijdu, tak se holt musim držet hodně zkrátka, abych nenarušil celou tu intelektuální rovinu celé akce. Třeba je to tak i u ostatních a zbytečně tim přicházíte o ještě šťavnatější situace a fotečky .
Jinak teda štve mě, že mi to nevyšlo s timhle srazem.... už aby byla zase škola, pak se mi podobné věci nebudou stávat. _________________ ...not gay enough  |
|
|
|
|
 |
so srpen 18, 2007 5:27 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Lukki uživatel++
|
|
|
Adam napsal: | máslo napsal: | pemel: ohledně tomášova foťáku myslim všichni budem rádi když uvidíme aspoň nějaké fotky . |
To prosím raději ne. Leda až po obsáhlé cenzuře, jejíž provedení bych musel předem schválit  |
hlavně žádná cenzura! toť Tomovo motto, a i podle meho nazoru je to tak spravně. Protože všechno zajímavé se musí dokumentovat a hlavně sdílet
Majtě sa všici GOOD. |
|
|
|
|
 |
so srpen 18, 2007 5:23 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
Adam: tentokrát máš smůlu, něco málo jsem cvaknul i já  |
|
|
|
|
 |
so srpen 18, 2007 5:19 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
máslo napsal: | pemel: ohledně tomášova foťáku myslim všichni budem rádi když uvidíme aspoň nějaké fotky . |
To prosím raději ne. Leda až po obsáhlé cenzuře, jejíž provedení bych musel předem schválit  |
|
|
|
|
 |
so srpen 18, 2007 4:46 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
máslo guru

|
|
|
pemel: ohledně tomášova foťáku myslim všichni budem rádi když uvidíme aspoň nějaké fotky . _________________ ...not gay enough  |
|
|
|
|
 |
so srpen 18, 2007 1:40 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tomáš guru

|
|
|
Nazdárek, tak to se nám to teda zase vydařilo... Musel jsem si osvěžit paměť, co jsem to tam zase vyváděl, tak jsem prošel fotky. Ehm, docela mě překvapily... dotyčným se omlouvám za chování, které by mohlo být klasifikováno jako sexuální obtěžování
A příští sraz už se vážně svlíkat nebudu, a basta! _________________ You wear a mask for so long, you forget who you were beneath it. |
|
|
|
|
 |
so srpen 18, 2007 12:54 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

Založen: 14.6.2007 Příspěvky: 1920 Bydliště: Praha 12 - Kamýk
|
Předmět: Saint´s 17.8. |
|
|
Ahojek všichni,
rád jsem Vás zase viděl Taky nebudu psát ke každému zvlášť, snad jen pár poznámek ...Doufám, že Tomáš nevymaže některé fotky z foťáku ... bright si přivedl "boyfrenda" a skoro se mu nevěnoval ... škoda, že Nikom nepřivedl i druhou polovičku ... jojxi, Adame, kam jste se vypařili ...Waky - to víš, "němec" ...
Omlouvám se těm, které jsem vynechal; snad zas někdy příště  |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|