Gay komunita

Home Registrace FAQ Seznam uživatelů Uživatelské skupiny Posledních 50  
  Soukromé zprávy Přihlášení  

Obsah fóra Gay komunita Archiv Pražské srazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
      Časy uváděny v GMT + 2 hodiny  
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky! Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 57, 58, 59 ... 114, 115, 116  Další

ne červenec 08, 2007 11:52 pm
Autor Zpráva
sergej sudoplatov
šaman

Předmět: Citovat

pepcza napsal:
sergej sudoplatov napsal:
TXB napsal:
Kolik to má zhruba kilometrů? Smile

Tak pokud je to muzeum u nádraží Lužná, tak odtamtud je to po turistických stezkách do Lán podle mého kvalifikovaného odhadu podle mapy Okolí Prahy Západ tak circa 15 km. To se dá ujít tak za 4 hodiny. Když připočítám prohlídku muzea, nějaké zastavení v Lánech a nějakou tu přestávku na oběd tak bych to viděl tak na 6 hodin, čili takový půldenní výlet. Stačilo by vyjet z Prahy dejme tomu tak v 9-10 dopoledne (vzhledem k tomu že o rychlosti rakovnické krcálky si nedělám žádné iluze).

Zastavuje každých pět metrů a dává přednost i cyklistům? Laughing

Mašinfíra občas vyjede mimo koleje a zajede "na jedno" do hospody.

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
      Na začátek stránky  

ne červenec 08, 2007 11:29 pm
Autor Zpráva
pepcza
guru+++

TXB napsal:

Tak pokud je to muzeum u nádraží Lužná, tak odtamtud je to po turistických stezkách do Lán podle mého kvalifikovaného odhadu podle mapy Okolí Prahy Západ tak circa 15 km. To se dá ujít tak za 4 hodiny. Když připočítám prohlídku muzea, nějaké zastavení v Lánech a nějakou tu přestávku na oběd tak bych to viděl tak na 6 hodin, čili takový půldenní výlet. Stačilo by vyjet z Prahy dejme tomu tak v 9-10 dopoledne (vzhledem k tomu že o rychlosti rakovnické krcálky si nedělám žádné iluze).

Zastavuje každých pět metrů a dává přednost i cyklistům? Laughing

Na začátek stránky  

ne červenec 08, 2007 11:09 pm
Autor Zpráva
sergej sudoplatov
šaman

TXB napsal:

Na začátek stránky  

ne červenec 08, 2007 10:40 pm
Autor Zpráva
TXB
šaman

Na začátek stránky  

ne červenec 08, 2007 8:37 pm
Autor Zpráva
Stonerock
šaman

Předmět: Re: Příští sraz Citovat

pemel napsal:
Kluci, co uskutečnit v sobotu 14. 7. ten výlet Lužná Arrow Lány, jeli byste Question

Ještě vůbec netušim, co se mnou v sobotu bude, ale předběžně říkám ano. Smile

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
      Na začátek stránky  

ne červenec 08, 2007 7:50 pm
Autor Zpráva
Vodafone
guru++

Se mnou bohužel nepočítejte... Naordinoval jsem si domácí vězení do doby, než se mi podaří pohnout z bakalářkou... Už mě totiž začíná strašit ve spánku Confused
operační systém…

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
      Na začátek stránky  

ne červenec 08, 2007 6:49 pm
Autor Zpráva
sergej sudoplatov
šaman

Předmět: Re: Příští sraz Citovat

pemel napsal:
Kluci, co uskutečnit v sobotu 14. 7. ten výlet Lužná Arrow Lány, jeli byste Question

pemel napsal:
Měl bych návrh na další výlet Idea Co třeba vyrazit
vlakem do železničního muzea v Lužné u Rakovníka? Tam bysme se podívali na mašinky (Sergej a Vodafone by měli radost Wink ) a pak bysme se pěšmo skrze lesy vydali do Lán. Po turistických trasách je to nějkých 16 km. V Lánech bysme si pohlédli zámecký park (případně udělali nějakou demonstraci za RP Laughing ) a pak se vlakem dopravili zpátky do Prahy. Co vy na to Question

No já jsem pro. Minulý výlet mi ze známých důvodů nevyšel takže nějaký další v co nejbližším termínu uvítám. Pokud tedy neochořím znova. Confused Navíc křivoklátské lesy jsou asi nejkásnější v celých středních Čechách a mašinky by taky nebyly špatné. Razz

Na začátek stránky  

ne červenec 08, 2007 10:11 am
Autor Zpráva
pemel
šaman

Předmět: Příští sraz Citovat

pemel napsal:
Měl bych návrh na další výlet Idea Co třeba vyrazit
vlakem do železničního muzea v Lužné u Rakovníka? Tam bysme se podívali na mašinky (Sergej a Vodafone by měli radost Wink ) a pak bysme se pěšmo skrze lesy vydali do Lán. Po turistických trasách je to nějkých 16 km. V Lánech bysme si pohlédli zámecký park (případně udělali nějakou demonstraci za RP Laughing ) a pak se vlakem dopravili zpátky do Prahy. Co vy na to Question

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
      Na začátek stránky  

so červenec 07, 2007 10:22 pm
Autor Zpráva
valbo
guru+

Předmět: Návrh inpirující od THE CRACKER Citovat

Jo Vojto.
Hrozná škoda, že už nemáme vinný sklépek v Pouzdřanech.
Já bych ¨Vás tam všechny pozval a to je jiná. Než Nějaká setkání v Pražských podnicích.
Pozval bych kluky z Břeclavska, (mám tam několik známých co na Pražské srazy taky majů daleko)
ale místo toho sme si nechali pola a jedno leží u dálnice D2 na Bratislavu u Hustupeč
a to druhé pod Chráněnou Pouzdřanskou stepí.
Takže bohužel.Tam se tábořit nedá ani na jednom v důsledku dálnice, ani na druhém z ochranářského hlediska. Leda je tam blízko skála v lesu, hnízdí tam rorýsi.A tam je pod tím tábořiště.

Nemá někdo třeba sklépek tady? Možná má někdo příbuzné někde v našem kraji.

Na začátek stránky  

so červenec 07, 2007 1:02 pm
Autor Zpráva
Wítek
guru+

bright napsal:
Wítek napsal:
pemel napsal:
Trošku nám tu zapadlo téma "Liberec". Kdy, kdo, jak... Question

No šak už je to v hrubé podobě domluvané. Musí to být víkend a mělo by to být tedy na konci července. Zbývá ovšem otázka, udělat to jednodenní či dvoudenní??? Dá se sehnat ubytování na kolejích TU, je docela komfortní, ne příliš drahé a dá se tam ubytovat klidně i o půlnoci, což mám osobně vyzkoušené, když nám vloni ujel z Liberece po návštěvě Babylonu poslení bus a stopování u dálnice bylo neúspěšné. Laughing

Jejda plavání a pak spaní ... to všechno v jeden den ??? Teda to bude neco pro Brighta Smile

Haha. Btw, dozvěděl jsem se, že tvůj regulátor ti zatrhl bazén. Razz

Jaký zase regulátor. Já žádnýho nemám Embarassed

Na začátek stránky  

so červenec 07, 2007 11:32 am
Autor Zpráva
valbo
guru+

Manuel de Falla napsal:
Výborně, věci se vyjasnily. Zpět k tématu!

V neděli nejspíš pojedu sem: http://www.ruze.unas.cz/DenOtevrenychDveri.htm Tak kdyby se chtěl někdo snad připojit ...

Sobotka.
Tam mi nevyšlo počasí.
Hm.

Ale ten Humprecht je nádherný.
manueli , užij si to v Českém ráji.

valbo

Naposledy upravil valbo dne ne červenec 08, 2007 4:02 pm, celkově upraveno 1 krát.

Na začátek stránky  

so červenec 07, 2007 11:30 am
Autor Zpráva
valbo
guru+

Předmět: zmatek nad zmatek aneb Děčín V praze a rodinné drama Citovat

Adam napsal:
Hele, asi jsem tu jediný, kdo to nechápe, ale můžete mi někdo objasnit, co se tu řeší???

Ne, nejsi Adame jediný. Já taky vůbec nechápu oč běží a myslím že toto nepatří do vlákna "Pražské srazy".

To je super. Už dlouho sem se tak nenasmál.
Představil sem si teď Adama, jak to vyslovuje.

A Vojtu, jak odpovídá.

A já k tomu dodávám. Pražské srazy v Děčíně.
Aneb mamka tajemný Lukáš, který se tak nejmenuje a . A Pepin 03 zaroveň mamka a její kluk.

Pro ně je to asi důležité.

Na začátek stránky  

so červenec 07, 2007 3:10 am
Autor Zpráva
Manuel de Falla
guru++

Výborně, věci se vyjasnily. Zpět k tématu!

V neděli nejspíš pojedu sem: http://www.ruze.unas.cz/DenOtevrenychDveri.htm Tak kdyby se chtěl někdo snad připojit ...

Na začátek stránky  

čt červenec 05, 2007 9:05 pm
Autor Zpráva
Lukki
uživatel++

TXB napsal:
Adam: Vůbec nevím, jestli tomu rozumím, ale chápal bych to asi takhle: Pepin.03 má s námi něco společného (je na kluky) a zároveň se v něčem liší (je to žena, dokonce matka). Pokud jsem dobře pochopil, tak má syna, který se k ní kvůli svému bf Lukášovi začal chovat jinak. Pepin.03 si zřejmě myslí, že Lukáš je Lukki, a tak mu dává co proto, přičemž zřejmě neví, že Lukkiho skutečné křestní jméno není Lukáš a zřejmě si tedy spletl(a) osoby.

Možná to chápu úplně špatně, ale takhle se mi to jeví z toho, co zde bylo vyřčeno...

jj, presne tak

jinak to pepin.03: Nechci te (Vas) soudit, neznam dve strany mince, nevim co se deje (stalo). Me proste tohle rek' Lukas. Nemam proc mu neverit, pripada mi jako normalni, inteligentni a vpohode kluk, co ma problemy s nejakou osobou... miluje jednoho kluka, a tou osobou s problemy je jeho Mamka.... tot vse. Nemam co bych dodal. Nestavim se na jednu ani druhou stranu. Jsem takzvane nestranny.... teda se o to aspon snazim.

Na začátek stránky  

čt červenec 05, 2007 5:42 pm
Autor Zpráva
Pepin.03
uživatel

jo, chápeš to dobře.
Jinak už vím, že Lukki není Lukáš. Odpověděla jsem mu na jeho reakci.
Ale že zná Lukáše? Děčín má snad někde 60000 obyvatel.

Na začátek stránky  

čt červenec 05, 2007 5:30 pm
Autor Zpráva
TXB
šaman

Adam: Vůbec nevím, jestli tomu rozumím, ale chápal bych to asi takhle: Pepin.03 má s námi něco společného (je na kluky) a zároveň se v něčem liší (je to žena, dokonce matka). Pokud jsem dobře pochopil, tak má syna, který se k ní kvůli svému bf Lukášovi začal chovat jinak. Pepin.03 si zřejmě myslí, že Lukáš je Lukki, a tak mu dává co proto, přičemž zřejmě neví, že Lukkiho skutečné křestní jméno není Lukáš a zřejmě si tedy spletl(a) osoby.

Možná to chápu úplně špatně, ale takhle se mi to jeví z toho, co zde bylo vyřčeno...

Na začátek stránky  

čt červenec 05, 2007 5:09 pm
Autor Zpráva
Adam
šaman

Pepin.03 napsal:
To je fakt, to nepatří......... Rolling Eyes

Posunu to jinam. Jinak jsou to problémy naši rodiny a asi Lukkiho. Arrow so_ja_nicht

No právě - ale my ostatní tápeme ve jménech, příbuzenských vazbách a genderových rolí aktérů.

Na začátek stránky  

čt červenec 05, 2007 4:30 pm
Autor Zpráva
Pepin.03
uživatel

To je fakt, to nepatří......... Rolling Eyes

Posunu to jinam. Jinak jsou to problémy naši rodiny a asi Lukkiho. Arrow so_ja_nicht

Na začátek stránky  

čt červenec 05, 2007 4:16 pm
Autor Zpráva
sergej sudoplatov
šaman

Adam napsal:
Hele, asi jsem tu jediný, kdo to nechápe, ale můžete mi někdo objasnit, co se tu řeší???

Ne, nejsi Adame jediný. Já taky vůbec nechápu oč běží a myslím že toto nepatří do vlákna "Pražské srazy".

Na začátek stránky  

čt červenec 05, 2007 4:04 pm
Autor Zpráva
Adam
šaman

Na začátek stránky  

čt červenec 05, 2007 2:44 pm
Autor Zpráva
pemel
šaman

Předmět: Re: Reakce Citovat

Pepin.03 napsal:
...změnil své chování, otočil se o 360 stupnů...

Nechci se nikoho dotknout, jen to trochu odlehčím Wink Jestli se otočil o 360 stupňů, tak se vlastně nic nezměnilo Idea

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
      Na začátek stránky  

čt červenec 05, 2007 2:25 pm
Autor Zpráva
Pepin.03
uživatel

Předmět: Reakce Citovat

Lukki napsal:
to Pepin.03: nevim teda jak by asi reagovala moje mamka kdyby to zjistila jako Lukasova, ale asi bych ji to chtel rict sam a ne, aby se to dozvedela po telefonu od Matky jeho boyfrienda..... to bylo opravdu dost hnusny a nemyslim si ze to bylo spravny..... takove veci se opravdu nedelaji. A je uplne jedno, jak je clovek zoufalej, jak clovek najednou svymu synovy nerozumi.... Dulezite je si uvedomit, ze si zmenila zivot jednomu normalnimu klukovi, a nejen jemu dokoce i jeho mamce a cely rodine..... treba na to jeste nebyli pripraveni....
Clovek by mel trochu premejslet nez udela takovou zasadni vec.

BTW: Doufam, ze to neni jenom nahoda a je to Lukas, kteryho znam ja.... kterymu se prave tohle stalo..... Pokud ne, tak tento prispevek ignoruj....

Shocked
Asi máte pravdu.
Jinak Lukáš: sám napsal synovi SMS: jsi dospělý, máš po maturitě tak to už doma řekni.
A sám měl čas to říct?????????? On přemýšlí???? Jo, ale ve svůj prospěch.
Svému synovi rozumíme, ale na úkor někoho/Lukáše/ změnil své chování, otočil se o 360 stupnů.
Lukáš : Tvůj styl psaní se nedá zapřít, je stále stejný.

Na začátek stránky  

čt červenec 05, 2007 12:11 pm
Autor Zpráva
Adam
šaman

Předmět: to Pepin.03 Citovat

Nic nechápu. V čem je podstata věci?

Na začátek stránky  

čt červenec 05, 2007 11:50 am
Autor Zpráva
pemel
šaman

Nechci nikoho kárat, k tomu mám daleko; ale myslím, že tohle na fórum nepatří Shame on you A když už ano, tak aspoň do jiného diskusního vlákna Arrow

Na začátek stránky  

čt červenec 05, 2007 10:03 am
Autor Zpráva
Pepin.03
uživatel

Předmět: Odezva Citovat

Trefená husa......... Question

Mám dojem, že to jsi osobně Ty, ne kamarád. Já to tušila.
Matce jsem zavolala, ale ne z důvodu práskání. Sám Lukáš mému manželovi řekl, že to všichni doma vědí a jsou s tím vyrovnaný. Jeho matka o tom pravděpodobně věděla, reagovala jinak než já. Pro mě to byl šok. Prekvapená nemohla být, protože to už jednou v rodině zažila, nebo nééééééé?
Jenom nemůžeme pochopit tu změnu v chování syna.
Z bezva charakterního kluka se stal během pár měsíců bezcitný človíček - je to účinek nenávisti cizího kluka, který jde přes mrtvoly, jen aby si on užil.
Jak se chová k nám, dospělým, tak se jednou bude chovat k němu.

Jeho orientaci jsme zkousli, bolí to, ale....čas zahojí.......nejhorší je, když se Vám vlastní dítě vysmívá do telefonu, jen proto, že před kolektívem chce být někdo....
Bezva stáří,co????

Ani se neznáme a už nás Lukáš s celou rodinou " poslal do háje", on nám nevyhrožuje, jenom varuje,......atd.

Lidičky, našla jsem na tomto fóru bezva člověka z velkým "Č". Díky mu za pomoc. Škoda, že to moje "štěstí" syn se nezachoval jako on.

Vzkaz pro Lukáše :"Kažký je strůjcem svého štěstí" - ještě že jsme smrtelníci....
...zabil jsi v nás vše krásné, co jsme budovali.
Pánbůh ti to zaplat.
Syna budem i tak milovat celý svůj život, i kyž nás odkopne. Snažili jsme se, jen nám měl dát čas....nedal.

Na začátek stránky  

čt červenec 05, 2007 9:24 am
Autor Zpráva
Lukki
uživatel++

to Pepin.03: nevim teda jak by asi reagovala moje mamka kdyby to zjistila jako Lukasova, ale asi bych ji to chtel rict sam a ne, aby se to dozvedela po telefonu od Matky jeho boyfrienda..... to bylo opravdu dost hnusny a nemyslim si ze to bylo spravny..... takove veci se opravdu nedelaji. A je uplne jedno, jak je clovek zoufalej, jak clovek najednou svymu synovy nerozumi.... Dulezite je si uvedomit, ze si zmenila zivot jednomu normalnimu klukovi, a nejen jemu dokoce i jeho mamce a cely rodine..... treba na to jeste nebyli pripraveni....
Clovek by mel trochu premejslet nez udela takovou zasadni vec.

BTW: Doufam, ze to neni jenom nahoda a je to Lukas, kteryho znam ja.... kterymu se prave tohle stalo..... Pokud ne, tak tento prispevek ignoruj....

Na začátek stránky  

čt červenec 05, 2007 12:09 am
Autor Zpráva
Manuel de Falla
guru++

... já to s bazénem vidím dost podobně jako Adam. Rolling Eyes Leda by se udělala nějaká speciální akce pro nadržené. Razz

Na začátek stránky  

st červenec 04, 2007 10:14 pm
Autor Zpráva
pemel
šaman

Lukki napsal:
pemel napsal:
Pepin.03 napsal:
Wink

Díííííííky, zadečky nestačí.......chci si vybrat nějakého miláčka, aby jsem jen tak zbytečně nejel do Liberce.
Co Pemel nebo Lukki???????

Začínám se bát Anxious

já docela taky..... Very Happy

Už není třeba Wink

Pepin.03 napsal:

Crying or Very sad

Chtěla jsem se Vám všem omluvit za vstup do Vášho fora.
V zoufalství človíček udělá vše.
Devatenáct let jsem z láskou vychovávala svého syna, dala mu vše ze sebe. Pak po maturitě přišla rána. Přiznal se nám, že je BI. První sex s holkou mu dopadl špatně a to byl start pro zkoušku milovat se s klukem. A narazil v baru vysokošk. koleji na gaye.
Bum a zamiloval se. Zamiloval se do Lukáše z Děčína, student VŠ pedag., studujícího v Liberci.

Exclamation Prosím o omluvu a nevím, či mám pokračovat, je toho asi dost a potřebuji mluvit z bezva kluky, která věřím, že pomůžou. Tady jsem zjistila, že Vás nemůžeme házet do jednoho pytle.
Děkuji.

Na začátek stránky  

st červenec 04, 2007 10:08 pm
Autor Zpráva
Lukki
uživatel++

pemel napsal:
Pepin.03 napsal:
Wink

Díííííííky, zadečky nestačí.......chci si vybrat nějakého miláčka, aby jsem jen tak zbytečně nejel do Liberce.
Co Pemel nebo Lukki???????

Začínám se bát Anxious

já docela taky..... Very Happy

Na začátek stránky  

st červenec 04, 2007 9:27 pm
Autor Zpráva
valbo
guru+

Předmět: Poděkování Citovat

Já moc děkuji všem, kdo mi tak krásně zpříjemnili pobyt v Praze na komorním Pražském srazu 3. a 4.7.07
Bylo to moc prima. Díkec.

Naposledy upravil valbo dne st červenec 04, 2007 10:38 pm, celkově upraveno 1 krát.

Na začátek stránky  
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky! Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 57, 58, 59 ... 114, 115, 116  Další