|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
ne červenec 08, 2007 11:52 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
Předmět: |
|
|
pepcza napsal: | sergej sudoplatov napsal: | TXB napsal: | Kolik to má zhruba kilometrů?  |
Tak pokud je to muzeum u nádraží Lužná, tak odtamtud je to po turistických stezkách do Lán podle mého kvalifikovaného odhadu podle mapy Okolí Prahy Západ tak circa 15 km. To se dá ujít tak za 4 hodiny. Když připočítám prohlídku muzea, nějaké zastavení v Lánech a nějakou tu přestávku na oběd tak bych to viděl tak na 6 hodin, čili takový půldenní výlet. Stačilo by vyjet z Prahy dejme tomu tak v 9-10 dopoledne (vzhledem k tomu že o rychlosti rakovnické krcálky si nedělám žádné iluze). |
Zastavuje každých pět metrů a dává přednost i cyklistům?  |
Mašinfíra občas vyjede mimo koleje a zajede "na jedno" do hospody.  _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
ne červenec 08, 2007 11:29 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++

Založen: 25.6.2006 Příspěvky: 1186 Bydliště: Praha ve dne, Pardubice v noci
|
|
|
sergej sudoplatov napsal: | TXB napsal: | Kolik to má zhruba kilometrů?  |
Tak pokud je to muzeum u nádraží Lužná, tak odtamtud je to po turistických stezkách do Lán podle mého kvalifikovaného odhadu podle mapy Okolí Prahy Západ tak circa 15 km. To se dá ujít tak za 4 hodiny. Když připočítám prohlídku muzea, nějaké zastavení v Lánech a nějakou tu přestávku na oběd tak bych to viděl tak na 6 hodin, čili takový půldenní výlet. Stačilo by vyjet z Prahy dejme tomu tak v 9-10 dopoledne (vzhledem k tomu že o rychlosti rakovnické krcálky si nedělám žádné iluze). |
Zastavuje každých pět metrů a dává přednost i cyklistům?  _________________ Welcome to the generation where "Fuck Y'all" is no longer a dismissial, its an invitation. |
|
|
|
|
 |
ne červenec 08, 2007 11:09 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

|
|
|
TXB napsal: | Kolik to má zhruba kilometrů?  |
Tak pokud je to muzeum u nádraží Lužná, tak odtamtud je to po turistických stezkách do Lán podle mého kvalifikovaného odhadu podle mapy Okolí Prahy Západ tak circa 15 km. To se dá ujít tak za 4 hodiny. Když připočítám prohlídku muzea, nějaké zastavení v Lánech a nějakou tu přestávku na oběd tak bych to viděl tak na 6 hodin, čili takový půldenní výlet. Stačilo by vyjet z Prahy dejme tomu tak v 9-10 dopoledne (vzhledem k tomu že o rychlosti rakovnické krcálky si nedělám žádné iluze). _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
ne červenec 08, 2007 10:40 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
Kolik to má zhruba kilometrů?  |
|
|
|
|
 |
ne červenec 08, 2007 8:37 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
Předmět: Re: Příští sraz |
|
|
pemel napsal: | Kluci, co uskutečnit v sobotu 14. 7. ten výlet Lužná Lány, jeli byste  |
Ještě vůbec netušim, co se mnou v sobotu bude, ale předběžně říkám ano.  _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak.  |
|
|
|
|
 |
ne červenec 08, 2007 7:50 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vodafone guru++

|
|
|
Se mnou bohužel nepočítejte... Naordinoval jsem si domácí vězení do doby, než se mi podaří pohnout z bakalářkou... Už mě totiž začíná strašit ve spánku  _________________ naposled se vyspím
v povlečení čistém,
z počítače mažu
operační systém… |
|
|
|
|
 |
ne červenec 08, 2007 6:49 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

|
Předmět: Re: Příští sraz |
|
|
pemel napsal: | Kluci, co uskutečnit v sobotu 14. 7. ten výlet Lužná Lány, jeli byste
pemel napsal: | Měl bych návrh na další výlet Co třeba vyrazit
vlakem do železničního muzea v Lužné u Rakovníka? Tam bysme se podívali na mašinky (Sergej a Vodafone by měli radost ) a pak bysme se pěšmo skrze lesy vydali do Lán. Po turistických trasách je to nějkých 16 km. V Lánech bysme si pohlédli zámecký park (případně udělali nějakou demonstraci za RP ) a pak se vlakem dopravili zpátky do Prahy. Co vy na to  | |
No já jsem pro. Minulý výlet mi ze známých důvodů nevyšel takže nějaký další v co nejbližším termínu uvítám. Pokud tedy neochořím znova. Navíc křivoklátské lesy jsou asi nejkásnější v celých středních Čechách a mašinky by taky nebyly špatné.  _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
ne červenec 08, 2007 10:11 am |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

Založen: 14.6.2007 Příspěvky: 1920 Bydliště: Praha 12 - Kamýk
|
Předmět: Příští sraz |
|
|
Kluci, co uskutečnit v sobotu 14. 7. ten výlet Lužná Lány, jeli byste
pemel napsal: | Měl bych návrh na další výlet Co třeba vyrazit
vlakem do železničního muzea v Lužné u Rakovníka? Tam bysme se podívali na mašinky (Sergej a Vodafone by měli radost ) a pak bysme se pěšmo skrze lesy vydali do Lán. Po turistických trasách je to nějkých 16 km. V Lánech bysme si pohlédli zámecký park (případně udělali nějakou demonstraci za RP ) a pak se vlakem dopravili zpátky do Prahy. Co vy na to  | |
|
|
|
|
 |
so červenec 07, 2007 10:22 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
valbo guru+
|
Předmět: Návrh inpirující od THE CRACKER |
|
|
Jo Vojto.
Hrozná škoda, že už nemáme vinný sklépek v Pouzdřanech.
Já bych ¨Vás tam všechny pozval a to je jiná. Než Nějaká setkání v Pražských podnicích.
Pozval bych kluky z Břeclavska, (mám tam několik známých co na Pražské srazy taky majů daleko)
ale místo toho sme si nechali pola a jedno leží u dálnice D2 na Bratislavu u Hustupeč
a to druhé pod Chráněnou Pouzdřanskou stepí.
Takže bohužel.Tam se tábořit nedá ani na jednom v důsledku dálnice, ani na druhém z ochranářského hlediska. Leda je tam blízko skála v lesu, hnízdí tam rorýsi.A tam je pod tím tábořiště.
Nemá někdo třeba sklépek tady? Možná má někdo příbuzné někde v našem kraji. _________________ Neustále se máme co učit, poznávat a to jak v sobě tak v okolí a u druhých. Získávání zkušeností dobrých i špatných, radostmi i bolestmi
- i těmi se učíme.Sou mnohdy velmi důležité. |
|
|
|
|
 |
so červenec 07, 2007 1:02 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+

Založen: 15.8.2006 Příspěvky: 721 Bydliště: Brno-Bystrc popřípadě Polička
|
|
|
bright napsal: | Wítek napsal: | sergej sudoplatov napsal: | pemel napsal: | Trošku nám tu zapadlo téma "Liberec". Kdy, kdo, jak...  |
No šak už je to v hrubé podobě domluvané. Musí to být víkend a mělo by to být tedy na konci července. Zbývá ovšem otázka, udělat to jednodenní či dvoudenní??? Dá se sehnat ubytování na kolejích TU, je docela komfortní, ne příliš drahé a dá se tam ubytovat klidně i o půlnoci, což mám osobně vyzkoušené, když nám vloni ujel z Liberece po návštěvě Babylonu poslení bus a stopování u dálnice bylo neúspěšné.  |
Jejda plavání a pak spaní ... to všechno v jeden den ??? Teda to bude neco pro Brighta  |
Haha. Btw, dozvěděl jsem se, že tvůj regulátor ti zatrhl bazén.  |
Jaký zase regulátor. Já žádnýho nemám  |
|
|
|
|
 |
so červenec 07, 2007 11:32 am |
 |
Autor |
Zpráva |
valbo guru+
|
|
|
Sobotka.
Tam mi nevyšlo počasí.
Hm.
Ale ten Humprecht je nádherný.
manueli , užij si to v Českém ráji.
valbo _________________ Neustále se máme co učit, poznávat a to jak v sobě tak v okolí a u druhých. Získávání zkušeností dobrých i špatných, radostmi i bolestmi
- i těmi se učíme.Sou mnohdy velmi důležité.
Naposledy upravil valbo dne ne červenec 08, 2007 4:02 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
so červenec 07, 2007 11:30 am |
 |
Autor |
Zpráva |
valbo guru+
|
Předmět: zmatek nad zmatek aneb Děčín V praze a rodinné drama |
|
|
sergej sudoplatov napsal: | Adam napsal: | Hele, asi jsem tu jediný, kdo to nechápe, ale můžete mi někdo objasnit, co se tu řeší??? |
Ne, nejsi Adame jediný. Já taky vůbec nechápu oč běží a myslím že toto nepatří do vlákna "Pražské srazy". |
To je super. Už dlouho sem se tak nenasmál.
Představil sem si teď Adama, jak to vyslovuje.
A Vojtu, jak odpovídá.
A já k tomu dodávám. Pražské srazy v Děčíně.
Aneb mamka tajemný Lukáš, který se tak nejmenuje a . A Pepin 03 zaroveň mamka a její kluk.
Pro ně je to asi důležité. _________________ Neustále se máme co učit, poznávat a to jak v sobě tak v okolí a u druhých. Získávání zkušeností dobrých i špatných, radostmi i bolestmi
- i těmi se učíme.Sou mnohdy velmi důležité. |
|
|
|
|
 |
so červenec 07, 2007 3:10 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
|
|
|
|
 |
čt červenec 05, 2007 9:05 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Lukki uživatel++
|
|
|
TXB napsal: | Adam: Vůbec nevím, jestli tomu rozumím, ale chápal bych to asi takhle: Pepin.03 má s námi něco společného (je na kluky) a zároveň se v něčem liší (je to žena, dokonce matka). Pokud jsem dobře pochopil, tak má syna, který se k ní kvůli svému bf Lukášovi začal chovat jinak. Pepin.03 si zřejmě myslí, že Lukáš je Lukki, a tak mu dává co proto, přičemž zřejmě neví, že Lukkiho skutečné křestní jméno není Lukáš a zřejmě si tedy spletl(a) osoby.
Možná to chápu úplně špatně, ale takhle se mi to jeví z toho, co zde bylo vyřčeno... |
jj, presne tak
jinak to pepin.03: Nechci te (Vas) soudit, neznam dve strany mince, nevim co se deje (stalo). Me proste tohle rek' Lukas. Nemam proc mu neverit, pripada mi jako normalni, inteligentni a vpohode kluk, co ma problemy s nejakou osobou... miluje jednoho kluka, a tou osobou s problemy je jeho Mamka.... tot vse. Nemam co bych dodal. Nestavim se na jednu ani druhou stranu. Jsem takzvane nestranny.... teda se o to aspon snazim. |
|
|
|
|
 |
čt červenec 05, 2007 5:42 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Pepin.03 uživatel
|
|
|
jo, chápeš to dobře.
Jinak už vím, že Lukki není Lukáš. Odpověděla jsem mu na jeho reakci.
Ale že zná Lukáše? Děčín má snad někde 60000 obyvatel. |
|
|
|
|
 |
čt červenec 05, 2007 5:30 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
Adam: Vůbec nevím, jestli tomu rozumím, ale chápal bych to asi takhle: Pepin.03 má s námi něco společného (je na kluky) a zároveň se v něčem liší (je to žena, dokonce matka). Pokud jsem dobře pochopil, tak má syna, který se k ní kvůli svému bf Lukášovi začal chovat jinak. Pepin.03 si zřejmě myslí, že Lukáš je Lukki, a tak mu dává co proto, přičemž zřejmě neví, že Lukkiho skutečné křestní jméno není Lukáš a zřejmě si tedy spletl(a) osoby.
Možná to chápu úplně špatně, ale takhle se mi to jeví z toho, co zde bylo vyřčeno... |
|
|
|
|
 |
čt červenec 05, 2007 5:09 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Pepin.03 napsal: | To je fakt, to nepatří.........
Posunu to jinam. Jinak jsou to problémy naši rodiny a asi Lukkiho.  |
No právě - ale my ostatní tápeme ve jménech, příbuzenských vazbách a genderových rolí aktérů. |
|
|
|
|
 |
čt červenec 05, 2007 4:30 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Pepin.03 uživatel
|
|
|
To je fakt, to nepatří.........
Posunu to jinam. Jinak jsou to problémy naši rodiny a asi Lukkiho.  |
|
|
|
|
 |
čt červenec 05, 2007 4:16 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

|
|
|
Adam napsal: | Hele, asi jsem tu jediný, kdo to nechápe, ale můžete mi někdo objasnit, co se tu řeší??? |
Ne, nejsi Adame jediný. Já taky vůbec nechápu oč běží a myslím že toto nepatří do vlákna "Pražské srazy". _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
čt červenec 05, 2007 4:04 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Hele, asi jsem tu jediný, kdo to nechápe, ale můžete mi někdo objasnit, co se tu řeší??? |
|
|
|
|
 |
čt červenec 05, 2007 2:44 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

|
Předmět: Re: Reakce |
|
|
Pepin.03 napsal: | ...změnil své chování, otočil se o 360 stupnů... |
Nechci se nikoho dotknout, jen to trochu odlehčím Jestli se otočil o 360 stupňů, tak se vlastně nic nezměnilo  |
|
|
|
|
 |
čt červenec 05, 2007 2:25 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Pepin.03 uživatel
|
Předmět: Reakce |
|
|
Lukki napsal: | to Pepin.03: nevim teda jak by asi reagovala moje mamka kdyby to zjistila jako Lukasova, ale asi bych ji to chtel rict sam a ne, aby se to dozvedela po telefonu od Matky jeho boyfrienda..... to bylo opravdu dost hnusny a nemyslim si ze to bylo spravny..... takove veci se opravdu nedelaji. A je uplne jedno, jak je clovek zoufalej, jak clovek najednou svymu synovy nerozumi.... Dulezite je si uvedomit, ze si zmenila zivot jednomu normalnimu klukovi, a nejen jemu dokoce i jeho mamce a cely rodine..... treba na to jeste nebyli pripraveni....
Clovek by mel trochu premejslet nez udela takovou zasadni vec.
BTW: Doufam, ze to neni jenom nahoda a je to Lukas, kteryho znam ja.... kterymu se prave tohle stalo..... Pokud ne, tak tento prispevek ignoruj.... |
Asi máte pravdu.
Jinak Lukáš: sám napsal synovi SMS: jsi dospělý, máš po maturitě tak to už doma řekni.
A sám měl čas to říct?????????? On přemýšlí???? Jo, ale ve svůj prospěch.
Svému synovi rozumíme, ale na úkor někoho/Lukáše/ změnil své chování, otočil se o 360 stupnů.
Lukáš : Tvůj styl psaní se nedá zapřít, je stále stejný. |
|
|
|
|
 |
čt červenec 05, 2007 12:11 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
Předmět: to Pepin.03 |
|
|
Nic nechápu. V čem je podstata věci? |
|
|
|
|
 |
čt červenec 05, 2007 11:50 am |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

|
|
|
Nechci nikoho kárat, k tomu mám daleko; ale myslím, že tohle na fórum nepatří A když už ano, tak aspoň do jiného diskusního vlákna  |
|
|
|
|
 |
čt červenec 05, 2007 10:03 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Pepin.03 uživatel
|
Předmět: Odezva |
|
|
Trefená husa.........
Mám dojem, že to jsi osobně Ty, ne kamarád. Já to tušila.
Matce jsem zavolala, ale ne z důvodu práskání. Sám Lukáš mému manželovi řekl, že to všichni doma vědí a jsou s tím vyrovnaný. Jeho matka o tom pravděpodobně věděla, reagovala jinak než já. Pro mě to byl šok. Prekvapená nemohla být, protože to už jednou v rodině zažila, nebo nééééééé?
Jenom nemůžeme pochopit tu změnu v chování syna.
Z bezva charakterního kluka se stal během pár měsíců bezcitný človíček - je to účinek nenávisti cizího kluka, který jde přes mrtvoly, jen aby si on užil.
Jak se chová k nám, dospělým, tak se jednou bude chovat k němu.
Jeho orientaci jsme zkousli, bolí to, ale....čas zahojí.......nejhorší je, když se Vám vlastní dítě vysmívá do telefonu, jen proto, že před kolektívem chce být někdo....
Bezva stáří,co????
Ani se neznáme a už nás Lukáš s celou rodinou " poslal do háje", on nám nevyhrožuje, jenom varuje,......atd.
Lidičky, našla jsem na tomto fóru bezva člověka z velkým "Č". Díky mu za pomoc. Škoda, že to moje "štěstí" syn se nezachoval jako on.
Vzkaz pro Lukáše :"Kažký je strůjcem svého štěstí" - ještě že jsme smrtelníci....
...zabil jsi v nás vše krásné, co jsme budovali.
Pánbůh ti to zaplat.
Syna budem i tak milovat celý svůj život, i kyž nás odkopne. Snažili jsme se, jen nám měl dát čas....nedal. |
|
|
|
|
 |
čt červenec 05, 2007 9:24 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Lukki uživatel++
|
|
|
to Pepin.03: nevim teda jak by asi reagovala moje mamka kdyby to zjistila jako Lukasova, ale asi bych ji to chtel rict sam a ne, aby se to dozvedela po telefonu od Matky jeho boyfrienda..... to bylo opravdu dost hnusny a nemyslim si ze to bylo spravny..... takove veci se opravdu nedelaji. A je uplne jedno, jak je clovek zoufalej, jak clovek najednou svymu synovy nerozumi.... Dulezite je si uvedomit, ze si zmenila zivot jednomu normalnimu klukovi, a nejen jemu dokoce i jeho mamce a cely rodine..... treba na to jeste nebyli pripraveni....
Clovek by mel trochu premejslet nez udela takovou zasadni vec.
BTW: Doufam, ze to neni jenom nahoda a je to Lukas, kteryho znam ja.... kterymu se prave tohle stalo..... Pokud ne, tak tento prispevek ignoruj.... |
|
|
|
|
 |
čt červenec 05, 2007 12:09 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
|
|
... já to s bazénem vidím dost podobně jako Adam. Leda by se udělala nějaká speciální akce pro nadržené.  |
|
|
|
|
 |
st červenec 04, 2007 10:14 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

|
|
|
Lukki napsal: | pemel napsal: | Pepin.03 napsal: |
Díííííííky, zadečky nestačí.......chci si vybrat nějakého miláčka, aby jsem jen tak zbytečně nejel do Liberce.
Co Pemel nebo Lukki??????? |
Začínám se bát  |
já docela taky.....  |
Už není třeba
Pepin.03 napsal: |
Chtěla jsem se Vám všem omluvit za vstup do Vášho fora.
V zoufalství človíček udělá vše.
Devatenáct let jsem z láskou vychovávala svého syna, dala mu vše ze sebe. Pak po maturitě přišla rána. Přiznal se nám, že je BI. První sex s holkou mu dopadl špatně a to byl start pro zkoušku milovat se s klukem. A narazil v baru vysokošk. koleji na gaye.
Bum a zamiloval se. Zamiloval se do Lukáše z Děčína, student VŠ pedag., studujícího v Liberci.
Prosím o omluvu a nevím, či mám pokračovat, je toho asi dost a potřebuji mluvit z bezva kluky, která věřím, že pomůžou. Tady jsem zjistila, že Vás nemůžeme házet do jednoho pytle.
Děkuji. | |
|
|
|
|
 |
st červenec 04, 2007 10:08 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Lukki uživatel++
|
|
|
pemel napsal: | Pepin.03 napsal: |
Díííííííky, zadečky nestačí.......chci si vybrat nějakého miláčka, aby jsem jen tak zbytečně nejel do Liberce.
Co Pemel nebo Lukki??????? |
Začínám se bát  |
já docela taky.....  |
|
|
|
|
 |
st červenec 04, 2007 9:27 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
valbo guru+
|
Předmět: Poděkování |
|
|
Já moc děkuji všem, kdo mi tak krásně zpříjemnili pobyt v Praze na komorním Pražském srazu 3. a 4.7.07
Bylo to moc prima. Díkec. _________________ Neustále se máme co učit, poznávat a to jak v sobě tak v okolí a u druhých. Získávání zkušeností dobrých i špatných, radostmi i bolestmi
- i těmi se učíme.Sou mnohdy velmi důležité.
Naposledy upravil valbo dne st červenec 04, 2007 10:38 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|