|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
čt únor 22, 2007 12:22 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
Předmět: |
|
|
Adam napsal: | Moc spamu, kdo se v tom má vyznat?  |
Pořádek je pro blbce, inteligent zvládne chaos...  |
|
|
|
|
 |
čt únor 22, 2007 12:17 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
|
|
Maku napsal: | Adam napsal: | Moc spamu, kdo se v tom má vyznat?  |
Přestaňte být tak útáplí... kdyby každý psal vše jen k tématu, tak to tu nežije. Ted se to tu aspon pěkně rozjelo a je co číst.... |
Adam není uťáplej, jen se mu to nechce číst.  |
|
|
|
|
 |
čt únor 22, 2007 12:12 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Maku guru++

|
|
|
Adam napsal: | Moc spamu, kdo se v tom má vyznat?  |
Přestaňte být tak útáplí... kdyby každý psal vše jen k tématu, tak to tu nežije. Ted se to tu aspon pěkně rozjelo a je co číst.... |
|
|
|
|
 |
čt únor 22, 2007 12:10 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Moc spamu, kdo se v tom má vyznat?  |
|
|
|
|
 |
čt únor 22, 2007 12:04 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Ovšem nevěděl jsem, že jsou mezi námi takoví národovci.  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
čt únor 22, 2007 12:04 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
|
|
TXB napsal: |
no... tak co mi povíš?  |
Pro začátek bych uvítal ujištění, že ze srazu nezmizíš úderem desáté. A na práci v neděli se nevymluvíš.
Můžu si opravdu vybrat cokoliv, co bych chtěl slyšet ...?  |
|
|
|
|
 |
st únor 21, 2007 11:58 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
bright napsal: | Martin napsal: | sergej sudoplatov napsal: | Martin napsal: | sergej sudoplatov napsal: | Jak tak koukám tak snad radši abych přišel v esesácké uniformě. A měl bych si nacvičit pořádně řízný krok. Jinak mám doma docela dost projevů a různých starých "písní" ale myslim že v tomhle podniku by nám to odmítli přehrát.  |
http://www.anesi.com/east/horstw.htm
 |
No jo, stará známá, ale znám nazpaměť jen první sloku. To sme se kdysi na gymplu něco nazpívali, téhle písně. |
No my taky. Měli sme totiž vedle "rusku školu". |
Hm, nějak mi uniká pointa toho, když si někdo zpívá válečné písně nepřátel svého státu a národa. |
My to nebrali jako tak, že se nás to týká.. _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
st únor 21, 2007 11:57 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Martin napsal: | sergej sudoplatov napsal: | Martin napsal: | sergej sudoplatov napsal: | Jak tak koukám tak snad radši abych přišel v esesácké uniformě. A měl bych si nacvičit pořádně řízný krok. Jinak mám doma docela dost projevů a různých starých "písní" ale myslim že v tomhle podniku by nám to odmítli přehrát.  |
 |
No jo, stará známá, ale znám nazpaměť jen první sloku. To sme se kdysi na gymplu něco nazpívali, téhle písně. |
No my taky. Měli sme totiž vedle "rusku školu". |
Hm, nějak mi uniká pointa toho, když si někdo zpívá válečné písně nepřátel svého státu a národa. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
st únor 21, 2007 11:52 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
bright: Nemám důvod, s výsledky jsem více než spokojen  |
|
|
|
|
 |
st únor 21, 2007 11:50 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Ten správnej krok musí mít člověk v krvi !  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
st únor 21, 2007 11:50 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
TXB napsal: | Chudák Stonerock, vždyť by si to nezasloužil Krom toho, k tomto závěru jsem se dobral já, nikoli on. Pokud bych tě tedy měl poslechnout, musel bych něco provést sám sobě... což asi nebude potřeba - už jsem si toho dnes provedl dost. |
Příště si zvol lepšího psychoanalytika než je Stonerock...  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
st únor 21, 2007 11:48 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
sergej sudoplatov napsal: | Jak tak koukám tak snad radši abych přišel v esesácké uniformě. A měl bych si nacvičit pořádně řízný krok. |
Myslíš jako proto, aby si někdo nemyslel, že tu uniformu předvádíš?
Manuel de Falla napsal: | TXB napsal: |
Ale ne.. co ode mě chceš vlastně slyšet?
|
... ty si nabíháš ... |
no... tak co mi povíš?  |
|
|
|
|
 |
st únor 21, 2007 11:45 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
sergej sudoplatov napsal: | Martin napsal: | sergej sudoplatov napsal: | Jak tak koukám tak snad radši abych přišel v esesácké uniformě. A měl bych si nacvičit pořádně řízný krok. Jinak mám doma docela dost projevů a různých starých "písní" ale myslim že v tomhle podniku by nám to odmítli přehrát.  |
 |
No my taky. Měli sme totiž vedle "rusku školu". _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
st únor 21, 2007 11:44 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
|
|
Martin napsal: | sergej sudoplatov napsal: | Jak tak koukám tak snad radši abych přišel v esesácké uniformě. A měl bych si nacvičit pořádně řízný krok. Jinak mám doma docela dost projevů a různých starých "písní" ale myslim že v tomhle podniku by nám to odmítli přehrát.  |
 |
No jo, stará známá, ale znám nazpaměť jen první sloku. To sme se kdysi na gymplu něco nazpívali, téhle písně. _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
st únor 21, 2007 11:42 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
sergej sudoplatov napsal: | Jak tak koukám tak snad radši abych přišel v esesácké uniformě. A měl bych si nacvičit pořádně řízný krok. Jinak mám doma docela dost projevů a různých starých "písní" ale myslim že v tomhle podniku by nám to odmítli přehrát.  |
 _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
st únor 21, 2007 11:39 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
|
|
Jak tak koukám tak snad radši abych přišel v esesácké uniformě. A měl bych si nacvičit pořádně řízný krok. Jinak mám doma docela dost projevů a různých starých "písní" ale myslim že v tomhle podniku by nám to odmítli přehrát.  _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
st únor 21, 2007 11:39 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
|
|
TXB napsal: |
|
... ty si nabíháš ...
Martin: Však my se tu porůznu (názorově!!!) srážíme.  |
|
|
|
|
 |
st únor 21, 2007 11:35 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
No a tohle má bejt rubrika o srazech.....  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
st únor 21, 2007 11:27 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
bright napsal: | Pokud jsi mluvil přímo s Freudem ze záhrobí, tak jsi to měl aspoň grátis Ale pokud s nějakým živým, tak ho rozhodně zažaluj za psychickou újmu způsobenou léčbou contra legem artis, jestli má licenci, a jestli ne tak mu něco proveď...  |
Chudák Stonerock, vždyť by si to nezasloužil Krom toho, k tomto závěru jsem se dobral já, nikoli on. Pokud bych tě tedy měl poslechnout, musel bych něco provést sám sobě... což asi nebude potřeba - už jsem si toho dnes provedl dost. |
|
|
|
|
 |
st únor 21, 2007 11:02 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
TXB napsal: | bright napsal: | 3. co ta tvoje věta pod čarou???  |
Můj podpis? K tomu jsem se včera dobral při diskusi s mým psychoanalytikem  |
Pokud jsi mluvil přímo s Freudem ze záhrobí, tak jsi to měl aspoň grátis Ale pokud s nějakým živým, tak ho rozhodně zažaluj za psychickou újmu způsobenou léčbou contra legem artis, jestli má licenci, a jestli ne tak mu něco proveď...  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
st únor 21, 2007 10:44 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
Manuel de Falla napsal: | "spíš" mě dostatečně neuklidnilo. |
Tak to asi dneska půjdeš spát nedostatečně uklidněnej. Přeju dobrou noc
...
bright napsal: | 3. co ta tvoje věta pod čarou???  |
Můj podpis? K tomu jsem se včera dobral při diskusi s mým psychoanalytikem  |
|
|
|
|
 |
st únor 21, 2007 10:39 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
|
|
TXB napsal: | Manuel de Falla napsal: | citace: | možná budu mít doprovod |
TXB: Mám začít žárlit?!? |
Není důvod... řekněme, že je to spíš kamarád Jen mám po přečtení téhle diskuse trochu strach, abyste ho chudáka nezděsili (pokud dorazí ) |
"spíš" mě dostatečně neuklidnilo.  |
|
|
|
|
 |
st únor 21, 2007 9:49 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Maku napsal: | ...z toho mám strach i já (a to se bát nemusím, neboť vím, že by mi neublížil) |
Přeju si to za tebe... _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
st únor 21, 2007 9:43 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Maku guru++

|
|
|
bright napsal: | Maku napsal: | Adam napsal: | Maku napsal: | No jestli se chcete sejít tam, kde chcete, tak se asi bez plné polní neobejdu Už, když jsem přišli s Davidem do Café Muzea, tak na nás všichni při vstupu čučeli Dobrá polovina zaplatila a odešla... Druhá polovina seděla a ani nedutala... Pak nás čášník nechtěl obsloužit. Museli jsem se zvednout a jít za ním a vynadat mu. Pak povolil a bylo vše v pohodě.. Ale když lidi a číšník reagovali takto v Café Muzeu, kam chodí všichni nejen gay, tak nevím s tímhle podnikem, jak to dopadne.. to abych preventivně nechal u vchodu stát nějaké gorily...  |
asi si sedim an vedení, ael čím jste byli v Café Muzeum tak výjimeční? | Nevím, jestli zrovna vyjimeční ale zřejmě si ta polovina myslela, že to tam jdeme vyrabovat či co Až uvidíš na vlastní oči.. pochopíš.. Bright ví  |
Na mě se neodvolávej, já si nikdy nehrál na hooligans (takový hadry bych na sebe v životě nevzal ), psal jsem jen o fandění...
Přemýšlím, z jakého důvodu vás nakonec v Café Muzeum obsloužili... Že ty ses na toho blonďatýho číšníka "růžově" usmál a objednal si  |
Ad1 - aha, tak jsem to špatně pochopil.. to neva
Ad2 - no měl jsem to v plánu ale David mě předběhl.. Nasadil na něj nepřátelský pohled a z toho mám strach i já (a to se bát nemusím, neboť vím, že by mi neublížil), takže číšník si v duchu určitě přeříkával, jakou zvolí taktiku pro případ boje Byla docela sranda na ně koukat.. řekl něco ve stylu, proč nás jako odmítá obsloužil..o něčem si tam klucíí povídali.. David po chvilce docela znepříjemnil hlas ale v tu chvilku bylo vše v pořádku a mohli jsme si konečně dát něco k pití... Fakt jestli se mi podaří vyfotit ty jeho pohledy, tak Vám je sem musím dát.. Pak to pochopíte a uvěříte.. |
|
|
|
|
 |
st únor 21, 2007 9:42 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
TXB napsal: | Manuel de Falla napsal: | citace: | možná budu mít doprovod |
Není důvod... řekněme, že je to spíš kamarád Jen mám po přečtení téhle diskuse trochu strach, abyste ho chudáka nezděsili (pokud dorazí ) |
1. kamarád taky rád
2. aspoň po jeho střetu s námi poznáš, co v něm je
3. co ta tvoje věta pod čarou???  _________________ It's not easy to be green.
Naposledy upravil bright dne st únor 21, 2007 9:44 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
st únor 21, 2007 9:39 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
Manuel de Falla napsal: | citace: | možná budu mít doprovod |
|
|
|
|
 |
st únor 21, 2007 9:35 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Maku napsal: | Adam napsal: | Maku napsal: | No jestli se chcete sejít tam, kde chcete, tak se asi bez plné polní neobejdu Už, když jsem přišli s Davidem do Café Muzea, tak na nás všichni při vstupu čučeli Dobrá polovina zaplatila a odešla... Druhá polovina seděla a ani nedutala... Pak nás čášník nechtěl obsloužit. Museli jsem se zvednout a jít za ním a vynadat mu. Pak povolil a bylo vše v pohodě.. Ale když lidi a číšník reagovali takto v Café Muzeu, kam chodí všichni nejen gay, tak nevím s tímhle podnikem, jak to dopadne.. to abych preventivně nechal u vchodu stát nějaké gorily...  |
asi si sedim an vedení, ael čím jste byli v Café Muzeum tak výjimeční? | Nevím, jestli zrovna vyjimeční ale zřejmě si ta polovina myslela, že to tam jdeme vyrabovat či co Až uvidíš na vlastní oči.. pochopíš.. Bright ví  |
Na mě se neodvolávej, já si nikdy nehrál na hooligans (takový hadry bych na sebe v životě nevzal ), psal jsem jen o fandění...
Přemýšlím, z jakého důvodu vás nakonec v Café Muzeum obsloužili... Že ty ses na toho blonďatýho číšníka "růžově" usmál a objednal si  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
st únor 21, 2007 9:17 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Maku guru++

|
|
|
Adam napsal: | Maku napsal: | No jestli se chcete sejít tam, kde chcete, tak se asi bez plné polní neobejdu Už, když jsem přišli s Davidem do Café Muzea, tak na nás všichni při vstupu čučeli Dobrá polovina zaplatila a odešla... Druhá polovina seděla a ani nedutala... Pak nás čášník nechtěl obsloužit. Museli jsem se zvednout a jít za ním a vynadat mu. Pak povolil a bylo vše v pohodě.. Ale když lidi a číšník reagovali takto v Café Muzeu, kam chodí všichni nejen gay, tak nevím s tímhle podnikem, jak to dopadne.. to abych preventivně nechal u vchodu stát nějaké gorily...  |
|
|
|
|
 |
st únor 21, 2007 9:11 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
bright napsal: | Maku: Už je mi to jasný, vy si spolu hrajete na mlátičky... No, bez toho druhýho, kterej by ti kryl záda, nemáš proti naší pink power šanci...  |
Mohli bychom přetextovat "Power of Love" na "Power of Pink" a udělat si z toho hymnu...  |
|
|
|
|
 |
st únor 21, 2007 9:10 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
|
|
citace: | nebylo by vhodné se s vámi některými ex post potkávat na fakultě |
da.jo:
No hlavně když to provozujete spolu.
citace: | možná budu mít doprovod |
TXB: Mám začít žárlit?!?
citace: | návratová hodina zatím neznámá |
bodyia: Správně! Tenhle přístup kdyby měli ostatní ...!
citace: | modrooké blonďáky šprechtící německy ubrání |
Na němčinu mám tři dny.  |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|