|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
st únor 21, 2007 8:57 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
Předmět: |
|
|
Maku: Už je mi to jasný, vy si spolu hrajete na mlátičky... No, bez toho druhýho, kterej by ti kryl záda, nemáš proti naší pink power šanci...  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
st únor 21, 2007 8:55 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Maku napsal: | No jestli se chcete sejít tam, kde chcete, tak se asi bez plné polní neobejdu Už, když jsem přišli s Davidem do Café Muzea, tak na nás všichni při vstupu čučeli Dobrá polovina zaplatila a odešla... Druhá polovina seděla a ani nedutala... Pak nás čášník nechtěl obsloužit. Museli jsem se zvednout a jít za ním a vynadat mu. Pak povolil a bylo vše v pohodě.. Ale když lidi a číšník reagovali takto v Café Muzeu, kam chodí všichni nejen gay, tak nevím s tímhle podnikem, jak to dopadne.. to abych preventivně nechal u vchodu stát nějaké gorily...  |
asi si sedim an vedení, ael čím jste byli v Café Muzeum tak výjimeční? |
|
|
|
|
 |
st únor 21, 2007 8:49 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Maku guru++

|
|
|
bright napsal: | Maku napsal: | bright napsal: | Maku napsal: | Obušek má doma David - jak vidím Martina a Da.ja, tak si pro něj k jeho rodičům asi skutečně dojdu  |
Váš intomní život musí být neobyčejně pestrý... Kdo je S a kdo M?  | Řekl bych " hádej " ovšem stejně by si to neuhodl |
M jako Maku?  | Ani jeden  |
|
|
|
|
 |
st únor 21, 2007 8:48 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Maku guru++

|
|
|
bright napsal: | Maku napsal: | bright napsal: | Maku napsal: | bright napsal: | Maku napsal: | já budu sedět uprostřed... |
Místo uprostřed dění je samozřejmě již dávno obsazeno...  |
Tak tohle jsem od Tebe nečekal.. odvetné akce budou samozřejmě následovat  |
Na usmířenou ti nabízím místo s VÝHLEDEM...  | Nepřijatelné! Vyžaduji místo přesně uprostřed s dostatečným prostorem pro všechnu výbavu... |
Se chystáš dorazit v plné polní, či co? Běžná výbava se vměstná kamkoli. |
No jestli se chcete sejít tam, kde chcete, tak se asi bez plné polní neobejdu Už, když jsem přišli s Davidem do Café Muzea, tak na nás všichni při vstupu čučeli Dobrá polovina zaplatila a odešla... Druhá polovina seděla a ani nedutala... Pak nás čášník nechtěl obsloužit. Museli jsem se zvednout a jít za ním a vynadat mu. Pak povolil a bylo vše v pohodě.. Ale když lidi a číšník reagovali takto v Café Muzeu, kam chodí všichni nejen gay, tak nevím s tímhle podnikem, jak to dopadne.. to abych preventivně nechal u vchodu stát nějaké gorily...  |
|
|
|
|
 |
st únor 21, 2007 8:41 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Maku napsal: | bright napsal: | Maku napsal: | bright napsal: | Maku napsal: | já budu sedět uprostřed... |
Na usmířenou ti nabízím místo s VÝHLEDEM...  | Nepřijatelné! Vyžaduji místo přesně uprostřed s dostatečným prostorem pro všechnu výbavu... |
Se chystáš dorazit v plné polní, či co? Běžná výbava se vměstná kamkoli. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
st únor 21, 2007 8:38 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Maku napsal: | bright napsal: | Maku napsal: | Obušek má doma David - jak vidím Martina a Da.ja, tak si pro něj k jeho rodičům asi skutečně dojdu  |
Váš intomní život musí být neobyčejně pestrý... Kdo je S a kdo M?  | Řekl bych " hádej " ovšem stejně by si to neuhodl |
M jako Maku?  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
st únor 21, 2007 8:37 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Maku guru++

|
|
|
bright napsal: | Maku napsal: | Obušek má doma David - jak vidím Martina a Da.ja, tak si pro něj k jeho rodičům asi skutečně dojdu  |
|
|
|
|
 |
st únor 21, 2007 8:36 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Maku napsal: | Obušek má doma David - jak vidím Martina a Da.ja, tak si pro něj k jeho rodičům asi skutečně dojdu  |
Váš intimní život musí být neobyčejně pestrý... Kdo je S a kdo M?  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
st únor 21, 2007 8:36 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Maku guru++

|
|
|
bright napsal: | Maku napsal: | bright napsal: | Maku napsal: | já budu sedět uprostřed... |
|
|
|
|
 |
st únor 21, 2007 8:33 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Maku napsal: | bright napsal: | Maku napsal: | já budu sedět uprostřed... |
Na usmířenou ti nabízím místo s VÝHLEDEM...  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
st únor 21, 2007 8:32 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Maku guru++

|
|
|
Adam napsal: | Maku napsal: | Každého posadíme na jinou stranu a já budu sedět uprostřed... Kdyby něco - zasáhnu Hééj.. ale abych někomu z nich nenadržoval, co?  |
Kluci, nebojte. kdybyste se do sebe pustili, Maku vytáhne zpod bundy obušek, tmavší typy s jarmulkou zmlátí na hromadu a kopne do nich kanadama a modrooké blonďáky šprechtící německy ubrání.... Maku, mnichovský původ se nezapře....  |
Obušek má doma David - jak vidím Martina a Da.ja, tak si pro něj k jeho rodičům asi skutečně dojdu  |
|
|
|
|
 |
st únor 21, 2007 8:30 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Maku guru++

|
|
|
bright napsal: | Maku napsal: | já budu sedět uprostřed... |
|
|
|
|
 |
st únor 21, 2007 8:26 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Maku napsal: | já budu sedět uprostřed... |
Místo uprostřed dění je samozřejmě již dávno obsazeno...  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
st únor 21, 2007 8:25 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Maku napsal: | Každého posadíme na jinou stranu a já budu sedět uprostřed... Kdyby něco - zasáhnu Hééj.. ale abych někomu z nich nenadržoval, co?  |
Kluci, nebojte. kdybyste se do sebe pustili, Maku vytáhne zpod bundy obušek, tmavší typy s jarmulkou zmlátí na hromadu a kopne do nich kanadama a modrooké blonďáky šprechtící německy ubrání.... Maku, mnichovský původ se nezapře....  |
|
|
|
|
 |
st únor 21, 2007 8:22 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
bodyia napsal: | Ha, tak to vypadá ještě zajímavěji, než bych čekal;-)
Už znám časové dispozice soboty, šestá je pro nás naprosto vyhovující.
Jo, Friends je ještě menší než Termix, nevím, nevím.
Jinak hradeckým/pardubickým členům nabízím eventuelní zpáteční trasport, návratová hodina zatím neznámá  |
Hlavně jim neodvez předčasně nokina jako posledně. Kdo pak bude ty jejich žalořeči poslouchat... Už teď se dohadujou, komu bude sedět na klíně při nedostatku místa. Vypadá to na tombolu.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
st únor 21, 2007 8:19 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Maku guru++

|
|
|
Adam napsal: | Martin napsal: | Adam napsal: | Klidně budu na svém líně nějakého drobnějšího jedince hostit. |
Máš na snad mysli někoho konkrétního? Někoho....například mladšího, něž jsi ty?  |
Obávám se, že mladší než já je z dorazivších pouze Maku, který by mě ale tlačil kudlou za páskem a přívěskem na klíčích v podobě hákového kříže v kapse..... |
Tééda... nestačím zírat.. ty se nám nějak rozjel
Jinak klucí.. Martin. da.jo etc.. Nebojte.. Budu tam já, takže se nemusíte bát, že by jste se do sebe pustili... Každého posadíme na jinou stranu a já budu sedět uprostřed... Kdyby něco - zasáhnu Hééj.. ale abych někomu z nich nenadržoval, co?  |
|
|
|
|
 |
st únor 21, 2007 8:13 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Maku guru++

|
|
|
bright napsal: | Adam napsal: | da.jo napsal: | "Tak svoje šance na dostavení se na srázek vidím velice dobře... Takže si mi připište na seznámek." |
Já tě nezardousim, neboj. |
Pokud mě pamět neklame, tak to nahoře byl da.jo-ův citát Maku-a (chlapci, taky byste mohli mít skloňovatelný nicky:-) ). Můj dotaz, jestli da.jo dorazí, bylo jen takové rýpnutí...
Nikdo se prát nebude, jsou i jiné způsoby vyjádření nesouhlasu s názory jiného...  |
Já Vám to neřekl? Maku je obtížné.. taky s mojí národností, kdo si měl vzpomenout na české pády, že?
Takže pomůcka. Přidejte si za to vždy " S " Takže na konkrétním příkladě " da.jo-uv citát Makuse "...  |
|
|
|
|
 |
st únor 21, 2007 8:10 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bodyia admin

|
|
|
Ha, tak to vypadá ještě zajímavěji, než bych čekal;-)
Už znám časové dispozice soboty, šestá je pro nás naprosto vyhovující.
Jo, Friends je ještě menší než Termix, nevím, nevím.
Jinak hradeckým/pardubickým členům nabízím eventuelní zpáteční trasport, návratová hodina zatím neznámá  |
|
|
|
|
 |
st únor 21, 2007 7:41 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
sergej sudoplatov napsal: | No jak tak vidím tak nám počet sedaček bude tak akorát stačit. Kdyžtak se budeme střídat nebo si někteří budou muset sednout jiným na klín.  |
Hmm... a to jsem ještě nezmínil, že možná budu mít doprovod  |
|
|
|
|
 |
st únor 21, 2007 7:26 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Adam napsal: | Martin napsal: | Adam napsal: | Klidně budu na svém líně nějakého drobnějšího jedince hostit. |
Máš na snad mysli někoho konkrétního? Někoho....například mladšího, něž jsi ty?  |
Obávám se, že mladší než já je z dorazivších pouze Maku, který by mě ale tlačil kudlou za páskem a přívěskem na klíčích v podobě hákového kříže v kapse..... |
A navíc by ti poškrábal tváře oholenou hlavou.  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
st únor 21, 2007 7:24 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Martin napsal: | Adam napsal: | Klidně budu na svém líně nějakého drobnějšího jedince hostit. |
|
|
|
|
 |
st únor 21, 2007 7:21 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Hm. Pozdě.  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
st únor 21, 2007 7:21 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Adam napsal: | sergej sudoplatov napsal: | No jak tak vidím tak nám počet sedaček bude tak akorát stačit. Kdyžtak se budeme střídat nebo si někteří budou muset sednout jiným na klín.  |
Klidně budu na svém líně nějakého drobnějšího jedince hostit. |
Máš na snad mysli někoho konkrétního? Někoho....například mladšího, něž jsi ty?  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
st únor 21, 2007 7:20 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
|
|
Adam napsal: | sergej sudoplatov napsal: | No jak tak vidím tak nám počet sedaček bude tak akorát stačit. Kdyžtak se budeme střídat nebo si někteří budou muset sednout jiným na klín.  |
Mě je jasné kam tím směřuješ. Akorát máš ten problém že ho bude chtít hostit více lidí.  _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
st únor 21, 2007 7:19 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
sergej sudoplatov napsal: | No jak tak vidím tak nám počet sedaček bude tak akorát stačit. Kdyžtak se budeme střídat nebo si někteří budou muset sednout jiným na klín.  |
|
|
|
|
 |
st únor 21, 2007 7:16 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
|
|
No jak tak vidím tak nám počet sedaček bude tak akorát stačit. Kdyžtak se budeme střídat nebo si někteří budou muset sednout jiným na klín.  _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
bright napsal: | Stonerock napsal: | Adam napsal: | Sice nerad, ale veřejně škemrám o účast obou předmětných individuí. |
Souškemrám!  |
Koho myslíte? da.jo a llukynka? Toho druhého už jsem o srazu informoval a nedorazí. Ani o tom neuvažuje. |
da.ja a Martina... Teda aspoň já... |
|
|
|
|
 |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Nikom napsal: | nezapomeň, že se tě bojím. Takhle ze mě z největší pravděpodobností nebude antilopa, ale plachá laň, která před tebou utíká...
|
ale Nikome.....  |
|
|
|
|
 |
st únor 21, 2007 7:13 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Stonerock napsal: | Adam napsal: | Sice nerad, ale veřejně škemrám o účast obou předmětných individuí. |
Souškemrám!  |
Koho myslíte? da.jo a llukynka? Toho druhého už jsem o srazu informoval a nedorazí. Ani o tom neuvažuje. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
st únor 21, 2007 7:10 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
Adam napsal: | Sice nerad, ale veřejně škemrám o účast obou předmětných individuí. |
Souškemrám!  |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|