|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
st únor 14, 2007 11:49 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
Předmět: |
|
|
Adame, nenabouravej nám plány. Někteří nechtějí jinam než do čajovny, a proto je pro ně i kavárna kompromisem. Plán je takový, že jako posledně bude nejdřív část A pracovně nazvaná čajový dýchánek pro všechny, a pak teprve část B Saturday Night Fever pro odvážné ( ). Takže si šetřte kapesné! _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
st únor 14, 2007 11:44 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Hele, lide, pomozme brightovi a vymsleme, KAM vyrazíme. Někdo nechce mezi geronty, někdo se chce domů potácet v mírném alkoholovém opojení, někdo chce všechno a někdo nic. Tak pište, pište, ať můžeme hodovat, hodovat, pít, pít, povídat si, povídat si, někteří tancovat, tancovat a vůbec. |
|
|
|
|
 |
st únor 14, 2007 11:44 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
Martin napsal: | Adam napsal: | Martin napsal: | Já to nemyslel na ten sraz, to by sme asi těžko vyšli s fondama... |
Seš snad ještě víc klubofobní než já. |
Co se vyloženě gay-klubů týká, tak určitě. U těch ostatních by ses možná divil.  |
Adame! Do zbroje! Konkurence na obzoru!  |
|
|
|
|
 |
st únor 14, 2007 11:42 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Martin napsal: | Manuel de Falla napsal: | Martin napsal: | bright napsal: | Adam napsal: | Martin napsal: | Adam napsal: | To je fakt. Ten už sotva leze i o berlích. |
Podle mě má takový to chodítko se čtyřma nožičkama.  |
... a k němu ještě přídavná kolečka. Tuhle jsem ho viděl, jak nemůže zastavit vozejček, když se odbrzdil u Národního muzea, projel kolem Luxoru, New Yorekeru a bzrdil u orloje. |
Z kterýho buzince po cestě jsi to pozoroval?  |
Adam to určitě pozoroval dalekohledem z terasy Duplexu  |
Duplex není buzinec, tam je tak třetina heteráků.  |
Já vim, ale v praxi to vyjde na stejno. Ovšem na druhou stranu právě díky tomu je to pro mě přijatelný. |
Dík za tip na pokračování srazu... tedy jestli ti tam nebudem dělat ostudu? _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
st únor 14, 2007 11:42 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Adam napsal: | Martin napsal: | Já to nemyslel na ten sraz, to by sme asi těžko vyšli s fondama... |
Co se vyloženě gay-klubů týká, tak určitě. U těch ostatních by ses možná divil.  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
st únor 14, 2007 11:39 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Martin napsal: | Já to nemyslel na ten sraz, to by sme asi těžko vyšli s fondama... |
|
|
|
|
 |
st únor 14, 2007 11:39 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
|
|
Adam napsal: | Martin napsal: | Já vim, ale v praxi to vyjde na stejno. Ovšem na druhou stranu právě díky tomu je to pro mě přijatelný. |
Tak to jsem nezvlád... Každopádně nechutné procento plebsu, takže tam ne. |
Ve Valentinu byl poměr příznivější, ale tam jsme tě nedostali ...  |
|
|
|
|
 |
st únor 14, 2007 11:38 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Adam napsal: | Martin napsal: | Já vim, ale v praxi to vyjde na stejno. Ovšem na druhou stranu právě díky tomu je to pro mě přijatelný. |
Já to nemyslel na ten sraz, to by sme asi těžko vyšli s fondama... _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
st únor 14, 2007 11:36 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Martin napsal: | Já vim, ale v praxi to vyjde na stejno. Ovšem na druhou stranu právě díky tomu je to pro mě přijatelný. |
|
|
|
|
 |
st únor 14, 2007 11:36 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Adam napsal: | Martin napsal: | Adam to určitě pozoroval dalekohledem z terasy Duplexu  |
Kde to je??? Co to je??? |
Nad bejvalym Krone, dnes Debenhams. Prostě u tramvají.... Tak 5-7 patro...
http://www.duplex.cz/ _________________ You have trapped me in your trap of logic!
Naposledy upravil Martin dne st únor 14, 2007 11:37 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
st únor 14, 2007 11:35 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Manuel de Falla napsal: | Martin napsal: | bright napsal: | Adam napsal: | Martin napsal: | Adam napsal: | To je fakt. Ten už sotva leze i o berlích. |
... a k němu ještě přídavná kolečka. Tuhle jsem ho viděl, jak nemůže zastavit vozejček, když se odbrzdil u Národního muzea, projel kolem Luxoru, New Yorekeru a bzrdil u orloje. |
Já vim, ale v praxi to vyjde na stejno. Ovšem na druhou stranu právě díky tomu je to pro mě přijatelný. _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
st únor 14, 2007 11:34 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
Adam napsal: | Martin napsal: | Momentálně by mě zajímalo, kdo je ten 3. skrytej, kdo nás pozoruje.....  |
Tipuju Nikom. Ten má taky tenhle blbej zvyk. |
To by mohlo bejt... Ono těch "podzemnich" uživatelů zase tolik neni...  |
|
|
|
|
 |
st únor 14, 2007 11:33 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
|
|
Martin napsal: | bright napsal: | Adam napsal: | Martin napsal: | Adam napsal: | To je fakt. Ten už sotva leze i o berlích. |
|
|
|
|
 |
st únor 14, 2007 11:32 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Martin napsal: | Momentálně by mě zajímalo, kdo je ten 3. skrytej, kdo nás pozoruje.....  |
Tipuju Nikom. Ten má taky tenhle blbej zvyk. |
|
|
|
|
 |
st únor 14, 2007 11:32 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
Martin napsal: | Momentálně by mě zajímalo, kdo je ten 3. skrytej, kdo nás pozoruje.....  |
A to vůbec nebereš v potaz ty, který vás pozorujou bez přihlášení...  |
|
|
|
|
 |
st únor 14, 2007 11:31 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Martin napsal: | Adam to určitě pozoroval dalekohledem z terasy Duplexu  |
Kde to je??? Co to je??? |
|
|
|
|
 |
st únor 14, 2007 11:30 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Momentálně by mě zajímalo, kdo je ten 3. skrytej, kdo nás pozoruje.....  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
st únor 14, 2007 11:28 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
bright napsal: | Adam napsal: | Martin napsal: | Adam napsal: | To je fakt. Ten už sotva leze i o berlích. |
Adam to určitě pozoroval dalekohledem z terasy Duplexu  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
st únor 14, 2007 11:28 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
bright napsal: | Z kterýho buzince po cestě jsi to pozoroval?  |
Z ochozu Národního muzea Zbytek jsem vypozoroval z reakce uskakujícího a panicky vřeštíího davu.
.... to je zase spamu  |
|
|
|
|
 |
st únor 14, 2007 11:27 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Adam napsal: | Martin napsal: | Adam napsal: | To je fakt. Ten už sotva leze i o berlích. |
Z kterýho buzince po cestě jsi to pozoroval?  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
st únor 14, 2007 11:25 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
bright napsal: | Adame, "je" namísto "jsi" trochu změnilo význam tvého sdělení v neprospěch tvého miláška...  |
Ale drahušku, je to přesně tak, jak jsem chtěl. Žárlíš? |
|
|
|
|
 |
st únor 14, 2007 11:25 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Martin napsal: | Adam napsal: | Martin napsal: | Adam napsal: | bright napsal: | To jako že já jsem úchylák, nebo co? Nu pagadi, zajac!  |
To víš že jo, na tebe tka bdue Martin čekat! Kromě toho na zajíce už je trochu za zenitem..... wink |
No v poměru k brightovi...  |
To je fakt. Ten už sotva leze i o berlích. |
Abych vás nepřejel svým novým elektrickým vozíkem!  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
st únor 14, 2007 11:24 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Martin napsal: | Adam napsal: | To je fakt. Ten už sotva leze i o berlích. |
|
|
|
|
 |
st únor 14, 2007 11:23 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Martin napsal: | Adam napsal: | bright napsal: | To jako že já jsem úchylák, nebo co? Nu pagadi, zajac!  |
To víš že jo, na tebe tka bdue Martin čekat! Kromě toho na zajíce už je trochu za zenitem..... wink |
Adame, "je" namísto "jsi" trochu změnilo význam tvého sdělení v neprospěch tvého miláška...  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
st únor 14, 2007 11:22 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Adam napsal: | Martin napsal: | Adam napsal: | bright napsal: | To jako že já jsem úchylák, nebo co? Nu pagadi, zajac!  |
Podle mě má takový to chodítko se čtyřma nožičkama.  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
st únor 14, 2007 11:21 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Martin napsal: | Adam napsal: | bright napsal: | To jako že já jsem úchylák, nebo co? Nu pagadi, zajac!  |
|
|
|
|
 |
st únor 14, 2007 11:19 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Adam napsal: | bright napsal: | To jako že já jsem úchylák, nebo co? Nu pagadi, zajac!  |
No v poměru k brightovi...  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
st únor 14, 2007 11:16 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
bright napsal: | To jako že já jsem úchylák, nebo co? Nu pagadi, zajac!  |
|
|
|
|
 |
st únor 14, 2007 11:16 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
|
|
bright napsal: | Martin napsal: | bright napsal: | Taky jsem to nepochopil. To si, Martine, žádá bližší vysvětlení. |
No chtěl jsem říct, že ty dva úchyláky mam přečtený Sodoma v komoře. |
Jací uchyláci? To jsou moji cyničtí bratři v triku...  |
Jo, dej si bacha na nositele Řádu práce.  |
|
|
|
|
 |
st únor 14, 2007 11:14 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Martin napsal: | Adam napsal: | Martin napsal: | bright napsal: | Taky jsem to nepochopil. To si, Martine, žádá bližší vysvětlení. |
No chtěl jsem říct, že ty dva úchyláky mam přečtený Sodoma v komoře. | §
Tos nemyslel mě, že ne? Martine, Martínku, žes nemyslel mě, viď že ne? |
Ale prosimtě, copak já bych mohl myslet něco (vůči tobě) špatně? Neboj. |
To jako že já jsem úchylák, nebo co? Nu pagadi, zajac!  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|