|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
st únor 14, 2007 11:12 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
Předmět: |
|
|
Adam napsal: | Martin napsal: | bright napsal: | Taky jsem to nepochopil. To si, Martine, žádá bližší vysvětlení. |
No chtěl jsem říct, že ty dva úchyláky mam přečtený Sodoma v komoře. | §
Tos nemyslel mě, že ne? Martine, Martínku, žes nemyslel mě, viď že ne? |
Ale prosimtě, copak já bych mohl myslet něco (vůči tobě) špatně? Neboj. _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
st únor 14, 2007 11:11 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Martin napsal: | bright napsal: | Taky jsem to nepochopil. To si, Martine, žádá bližší vysvětlení. |
No chtěl jsem říct, že ty dva úchyláky mam přečtený Sodoma v komoře. |
Jací uchyláci? To jsou moji cyničtí bratři v triku...  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
st únor 14, 2007 11:10 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Martin napsal: | bright napsal: | Taky jsem to nepochopil. To si, Martine, žádá bližší vysvětlení. |
No chtěl jsem říct, že ty dva úchyláky mam přečtený Sodoma v komoře. | §
Tos nemyslel mě, že ne? Martine, Martínku, žes nemyslel mě, viď že ne? |
|
|
|
|
 |
st únor 14, 2007 11:08 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
bright napsal: | Taky jsem to nepochopil. To si, Martine, žádá bližší vysvětlení. |
No chtěl jsem říct, že ty dva úchyláky mam přečtený Sodoma v komoře. _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
st únor 14, 2007 11:07 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Taky jsem to nepochopil. To si, Martine, žádá bližší vysvětlení. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
st únor 14, 2007 11:05 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
|
|
Martin napsal: | bright napsal: | Manuel de Falla napsal: | Adam napsal: | bright napsal: | Uvědom si, že nekteří z nás jsou ještě plaší hoši  |
Plaší hoši mají manuelka rádi  |
Manuel má na plaché hochy spadeno.  |
Měli byste se předem dohodnout, jakou cizí řečí budete spolu komunikovat...  |
Ani nemuseji. Já už mam jasno.  |
 |
|
|
|
|
 |
st únor 14, 2007 11:05 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Martin napsal: | bright napsal: | Manuel de Falla napsal: | Adam napsal: | bright napsal: | Uvědom si, že nekteří z nás jsou ještě plaší hoši  |
Ani nemuseji. Já už mam jasno.  |
Vážně? Marťanštinu tentokráte vylučuju, tak zbývá jen francouzština nebo švédština...  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
st únor 14, 2007 11:00 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
bright napsal: | Manuel de Falla napsal: | Adam napsal: | bright napsal: | Uvědom si, že nekteří z nás jsou ještě plaší hoši  |
Ani nemuseji. Já už mam jasno.  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
st únor 14, 2007 10:59 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Manuel de Falla napsal: | Adam napsal: | bright napsal: | Uvědom si, že nekteří z nás jsou ještě plaší hoši  |
Měli byste se předem dohodnout, jakou cizí řečí budete spolu komunikovat...  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
st únor 14, 2007 10:57 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
|
|
Adam napsal: | bright napsal: | Uvědom si, že nekteří z nás jsou ještě plaší hoši  |
|
|
|
|
 |
st únor 14, 2007 10:56 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Adam napsal: | Biče mají kromě kovbojů i dominy....  |
Si vzpomínam, že posledně jsme si je měli přinést na tebe... Po skončení zajdeme do Alcatrazu, jo?  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
st únor 14, 2007 10:56 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
bright napsal: | Manuel de Falla napsal: | bright napsal: | TXB napsal: | Martin napsal: | bright napsal: | Manueli, jakými proprietami nás překvapíš tentokrát?  |
Proboha!  |
bright: máš na mysli ty propriety začínající písmenem b..., nebo něco jiného?  |
Posledně měl, pokud mě pamět neklame, boa, červenou košili a toaletní kufřík plný překvapujících věcí... Ale to čajíčkáři nezažili Proto se Martin nebude strachovat o svoji image  |
Tak červená košile je úplně normální, kufřík taky, boa do kavárny asi nevezmu. Ale je tu japonský župan s vyšívanýma jiřinama, kterej je mi malej. tak kdyby se chtěl někdo drobnější vyšvihnout ...
Martinově image by to mohlo uškodit?!? |
Manueli, nejdeme na maškarní. Jiřiny, pivoňky a čínskej porculán nechej doma ve skříni. Jeeez, to jsem zase probudil k životu téma... Uvědom si, že nekteří z nás jsou ještě plaší hoši  |
No. Hlavně já.  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
st únor 14, 2007 10:55 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
bright napsal: | Uvědom si, že nekteří z nás jsou ještě plaší hoši  |
|
|
|
|
 |
st únor 14, 2007 10:53 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Manuel de Falla napsal: | bright napsal: | TXB napsal: | Martin napsal: | bright napsal: | Manueli, jakými proprietami nás překvapíš tentokrát?  |
Proboha!  |
bright: máš na mysli ty propriety začínající písmenem b..., nebo něco jiného?  |
Posledně měl, pokud mě pamět neklame, boa, červenou košili a toaletní kufřík plný překvapujících věcí... Ale to čajíčkáři nezažili Proto se Martin nebude strachovat o svoji image  |
Tak červená košile je úplně normální, kufřík taky, boa do kavárny asi nevezmu. Ale je tu japonský župan s vyšívanýma jiřinama, kterej je mi malej. tak kdyby se chtěl někdo drobnější vyšvihnout ...
Manueli, nejdeme na maškarní. Jiřiny, pivoňky a čínskej porculán nechej doma ve skříni. Jeeez, to jsem zase probudil k životu téma... Uvědom si, že nekteří z nás jsou ještě plaší hoši  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
st únor 14, 2007 10:53 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Manuel de Falla napsal: | Adam napsal: | bright napsal: | Aby dorazil i Martin, tak se tímto Manuelovi zapovídá na srazu vše kožené, kožešinové, péřové, toaletní a vůbec ženské.  |
Zakázat celého Manuela není řešení. |
Ujišťuju tě, že mám ještě spoustu mužských propriet.  |
Biče mají kromě kovbojů i dominy....  |
|
|
|
|
 |
st únor 14, 2007 10:52 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
|
|
Adam napsal: | bright napsal: | Aby dorazil i Martin, tak se tímto Manuelovi zapovídá na srazu vše kožené, kožešinové, péřové, toaletní a vůbec ženské.  |
Ujišťuju tě, že mám ještě spoustu mužských propriet.  |
|
|
|
|
 |
st únor 14, 2007 10:51 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Manuel de Falla napsal: | bright napsal: | Aby dorazil i Martin, tak se tímto Manuelovi zapovídá na srazu vše kožené, kožešinové, péřové, toaletní a vůbec ženské.  |
Já si nějak poradím, neboj se!  |
Právě bojíme.  |
|
|
|
|
 |
st únor 14, 2007 10:50 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
|
|
bright napsal: | Aby dorazil i Martin, tak se tímto Manuelovi zapovídá na srazu vše kožené, kožešinové, péřové, toaletní a vůbec ženské.  |
Já si nějak poradím, neboj se!  |
|
|
|
|
 |
st únor 14, 2007 10:49 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
bright napsal: | Aby dorazil i Martin, tak se tímto Manuelovi zapovídá na srazu vše kožené, kožešinové, péřové, toaletní a vůbec ženské.  |
|
|
|
|
 |
st únor 14, 2007 10:48 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Adam napsal: | S váma nikam nejdu! Děláte ostudu!  |
My?!? Kdo se tam nechává masírovat přítomnými pány?  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
st únor 14, 2007 10:48 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
|
|
bright napsal: | TXB napsal: | Martin napsal: | bright napsal: | Manueli, jakými proprietami nás překvapíš tentokrát?  |
Proboha!  |
|
|
|
|
 |
st únor 14, 2007 10:47 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Aby dorazil i Martin, tak se tímto Manuelovi zapovídá na srazu vše kožené, kožešinové, péřové, toaletní a vůbec ženské.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
st únor 14, 2007 10:47 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
S váma nikam nejdu! Děláte ostudu!  |
|
|
|
|
 |
st únor 14, 2007 10:44 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
bright napsal: | TXB napsal: | Martin napsal: | bright napsal: | Manueli, jakými proprietami nás překvapíš tentokrát?  |
Proboha!  |
Posledně měl, pokud mě pamět neklame, boa, červenou košili a toaletní kufřík plný překvapujících věcí... Ale to čajíčkáři nezažili  |
 _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
st únor 14, 2007 10:44 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
TXB napsal: | Martin napsal: | bright napsal: | Manueli, jakými proprietami nás překvapíš tentokrát?  |
Proboha!  |
Posledně měl, pokud mě pamět neklame, boa, červenou košili a toaletní kufřík plný překvapujících věcí... Ale to čajíčkáři nezažili Proto se Martin nebude strachovat o svoji image  _________________ It's not easy to be green.
Naposledy upravil bright dne st únor 14, 2007 10:44 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
st únor 14, 2007 10:40 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
|
|
bright napsal: | Manueli, jakými proprietami nás překvapíš tentokrát?  |
Minule jsem nasadil laťku dost vysoko, pravda. Překonat to může třeba něco koženýho, ale na to nemám postavu ...  |
|
|
|
|
 |
st únor 14, 2007 10:32 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
Martin napsal: | bright napsal: | Manueli, jakými proprietami nás překvapíš tentokrát?  |
Proboha!  |
|
|
|
|
 |
st únor 14, 2007 10:11 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
bright napsal: | Manueli, jakými proprietami nás překvapíš tentokrát?  |
Proboha!  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
st únor 14, 2007 9:59 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Manueli, jakými proprietami nás překvapíš tentokrát?  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
st únor 14, 2007 9:19 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
waweer napsal: | Hlavne to rozhodnete vcas, at si muzu vytiskout podrobnou mapku, podle ktery se tam dostanu ;D |
Hradečáky dovedeme za ručičku až na místo...  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|