|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
so červenec 21, 2007 8:56 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Jurda06 tester
|
|
|
|
|
 |
po březen 05, 2007 8:57 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Luchino uživatel

Založen: 16.9.2006 Příspěvky: 44 Bydliště: No, zabili tam Václava III.
|
Předmět: Re: Povídka v českém překladu |
|
|
Nikom napsal: | Waky napsal: | Před nějakým časem tady Luchino (který sem už asi nechodí) nabízel povídku A.Prolux - předlohu filmu - v češtině a v angličtině.
Pokud byste někdo chtěl povídku česky, tak Vám ji můžu poskytnout (v angličtině nemám, protože by mi byla stejně platná, jako verze čínská , ale určitě ji má Bright). |
Zběžně jsem na to koukal a zdá se to docela zajímavé... |
Máte pravdu, dlooouho jsem tady nebyl. Nicméně nabídka ang a cz verze povídky stále platí Pokud má někdo zájem, tak se ozvěte na luchino@centrum.cz
Dneska právě slavím rok od toho, co jsem poprvé viděl BM. Tak si večer s přítelem otevřeme vínko, abysme to oslavili  _________________ Po žních k Turkovi. |
|
|
|
|
 |
po únor 26, 2007 5:29 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

Založen: 1.10.2005 Příspěvky: 2334 Bydliště: Hradec Králové, Vysoké Mýto
|
|
|
Waky napsal: | Před nějakým časem tady Luchino (který sem už asi nechodí) nabízel povídku A.Prolux - předlohu filmu - v češtině a v angličtině.
Pokud byste někdo chtěl povídku česky, tak Vám ji můžu poskytnout (v angličtině nemám, protože by mi byla stejně platná, jako verze čínská , ale určitě ji má Bright). |
Zběžně jsem na to koukal a zdá se to docela zajímavé... |
|
|
|
|
 |
po únor 26, 2007 12:49 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Waky napsal: | Před nějakým časem tady Luchino (který sem už asi nechodí) nabízel povídku A.Prolux - předlohu filmu - v češtině a v angličtině.
Mám a rád poskytnu. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
ne únor 25, 2007 4:20 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

Založen: 7.12.2005 Příspěvky: 1516 Bydliště: Republika Žižkov
|
Předmět: Povídka v českém překladu |
|
|
Před nějakým časem tady Luchino (který sem už asi nechodí) nabízel povídku A.Prolux - předlohu filmu - v češtině a v angličtině.
Pokud byste někdo chtěl povídku česky, tak Vám ji můžu poskytnout (v angličtině nemám, protože by mi byla stejně platná, jako verze čínská , ale určitě ji má Bright). _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
 |
út říjen 10, 2006 11:27 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Adarhaz uživatel+

|
Předmět: Re: Brokeback Mountain |
|
|
Luchino napsal: | Adarhaz napsal: | Chtěl bych opravit informaci, že jsou na DVD Brokeback Mount. nevystřižený scény, koupil sem to, buď sem sem slepej nebo to tam fuckt neni. Leda by´s měl zahraniční verzi, v CZ verzi to fuckt neni. |
No nevim, já jsem teda o vystřiženejch scénách na CZ DVD nic nepsal Bohužel tam fakt nejsou. Jsou vážně pouze v US verzi. Je to škoda, ale co se dá dělat.
Jsem ale moc rád, že sis to koupil  |
OK. Btw. za 499,- v Bontonlandu:-) _________________ vampiria |
|
|
|
|
 |
po říjen 09, 2006 10:09 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Luchino uživatel

|
Předmět: Re: TAk tu máme DVD |
|
|
Nikom napsal: | Luchino napsal: | Tak konečně. Vychází u nás DVD s Brokeback Mountain. Mimo geniální fim Anga Lee se můžeme těšit na bonusy, který trvají 45 minut a dozvíme se mimochodem něco
A) o scénáristech, co bylo předlohou a z čeho čerpala Annie Proulx
B) pak k nám promluví roztomiloučký Ang Lee
C) samozřejmě na řadu přijdou i kluci, adorable Jake Gyllenhall a Heath Ledger, o tom, jak natáčeli milostné scény, jaký to bylo líbat se s klukem a jak se jim to vlastně točilo
D) a poslední dokument pěkně shrne celý natáčení, který neprobíhalo, jak bysme čekali v USA (Wyoming), ale v Kanadě.
Takže kdybyste měli čirou náhodou přebytečnejch 600 korun, tak víte kam investovat.  |
začínám si myslet, že pracuješ ve filmové propagaci |
ne, jsem jenom obyčejnej horoholik... _________________ Po žních k Turkovi. |
|
|
|
|
 |
po říjen 09, 2006 10:07 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Luchino uživatel

|
|
|
Adarhaz napsal: | Chtěl bych opravit informaci, že jsou na DVD Brokeback Mount. nevystřižený scény, koupil sem to, buď sem sem slepej nebo to tam fuckt neni. Leda by´s měl zahraniční verzi, v CZ verzi to fuckt neni. |
No nevim, já jsem teda o vystřiženejch scénách na CZ DVD nic nepsal Bohužel tam fakt nejsou. Jsou vážně pouze v US verzi. Je to škoda, ale co se dá dělat.
Jsem ale moc rád, že sis to koupil  _________________ Po žních k Turkovi. |
|
|
|
|
 |
po říjen 09, 2006 1:34 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adarhaz uživatel+

|
|
|
Chtěl bych opravit informaci, že jsou na DVD Brokeback Mount. nevystřižený scény, koupil sem to, buď sem sem slepej nebo to tam fuckt neni. Leda by´s měl zahraniční verzi, v CZ verzi to fuckt neni. _________________ vampiria |
|
|
|
|
 |
ne říjen 08, 2006 11:35 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

|
Předmět: Re: TAk tu máme DVD |
|
|
Luchino napsal: | Tak konečně. Vychází u nás DVD s Brokeback Mountain. Mimo geniální fim Anga Lee se můžeme těšit na bonusy, který trvají 45 minut a dozvíme se mimochodem něco
C) samozřejmě na řadu přijdou i kluci, adorable Jake Gyllenhall a Heath Ledger, o tom, jak natáčeli milostné scény, jaký to bylo líbat se s klukem a jak se jim to vlastně točilo
D) a poslední dokument pěkně shrne celý natáčení, který neprobíhalo, jak bysme čekali v USA (Wyoming), ale v Kanadě.
Takže kdybyste měli čirou náhodou přebytečnejch 600 korun, tak víte kam investovat.  |
začínám si myslet, že pracuješ ve filmové propagaci |
|
|
|
|
 |
po říjen 02, 2006 11:08 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Luchino uživatel

|
Předmět: TAk tu máme DVD |
|
|
Tak konečně. Vychází u nás DVD s Brokeback Mountain. Mimo geniální fim Anga Lee se můžeme těšit na bonusy, který trvají 45 minut a dozvíme se mimochodem něco
Takže kdybyste měli čirou náhodou přebytečnejch 600 korun, tak víte kam investovat.  _________________ Po žních k Turkovi. |
|
|
|
|
 |
so září 30, 2006 12:53 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: |
|
|
Coellon napsal: | Ano, přišlo díky moc.  |
Dekuji tez  _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
pá září 29, 2006 9:24 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Coellon uživatel

|
|
|
Ano, přišlo díky moc.  |
|
|
|
|
 |
pá září 29, 2006 7:02 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Luchino uživatel

|
Předmět: Re: Povídka A. Proulx |
|
|
Libor napsal: | Luchino napsal: | Coellon napsal: | Luchino napsal: | Jó, kdyby jste někdo chtěl poslat mejlem povídku, která se stala předlohou k filmu, tak ji mám (pro ty zdatnější) v eng a v cz. A popravdě řečeno, povídka je přeci jenom trochu syrovější a tvrdější...než film. |
Mohl bys mi je poslat taky? Díky. |
Tak kluci, poslal jsem vám to někdy na začátku týdne, tak doufám, že to došlo OK. |
Mohu poprosit take o poslani te povidky..Prosim, prosim  |
To víš, že můžeš Máš ji tam. Myslím, na mejlu. _________________ Po žních k Turkovi. |
|
|
|
|
 |
pá září 29, 2006 4:30 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
|
|
Luchino napsal: | Coellon napsal: | Luchino napsal: | Jó, kdyby jste někdo chtěl poslat mejlem povídku, která se stala předlohou k filmu, tak ji mám (pro ty zdatnější) v eng a v cz. A popravdě řečeno, povídka je přeci jenom trochu syrovější a tvrdější...než film. |
Tak kluci, poslal jsem vám to někdy na začátku týdne, tak doufám, že to došlo OK. |
Mohu poprosit take o poslani te povidky..Prosim, prosim  _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
pá září 29, 2006 3:30 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Došlo, děkuji pěkně  |
|
|
|
|
 |
pá září 29, 2006 3:26 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Luchino uživatel

|
|
|
Coellon napsal: | Luchino napsal: | Jó, kdyby jste někdo chtěl poslat mejlem povídku, která se stala předlohou k filmu, tak ji mám (pro ty zdatnější) v eng a v cz. A popravdě řečeno, povídka je přeci jenom trochu syrovější a tvrdější...než film. |
Tak kluci, poslal jsem vám to někdy na začátku týdne, tak doufám, že to došlo OK. _________________ Po žních k Turkovi. |
|
|
|
|
 |
út září 26, 2006 12:22 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Coellon uživatel

|
|
|
Luchino napsal: | Jó, kdyby jste někdo chtěl poslat mejlem povídku, která se stala předlohou k filmu, tak ji mám (pro ty zdatnější) v eng a v cz. A popravdě řečeno, povídka je přeci jenom trochu syrovější a tvrdější...než film. |
|
|
|
|
 |
pá září 22, 2006 11:06 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Luchino napsal: | Jó, kdyby jste někdo chtěl poslat mejlem povídku, která se stala předlohou k filmu, tak ji mám (pro ty zdatnější) v eng a v cz. A popravdě řečeno, povídka je přeci jenom trochu syrovější a tvrdější...než film. |
Víš, že bych si to docela přečetl? Jak v originále, tak v čj. |
|
|
|
|
 |
pá září 22, 2006 10:46 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Luchino uživatel

|
Předmět: Povídka A. Proulx |
|
|
Jó, kdyby jste někdo chtěl poslat mejlem povídku, která se stala předlohou k filmu, tak ji mám (pro ty zdatnější) v eng a v cz. A popravdě řečeno, povídka je přeci jenom trochu syrovější a tvrdější...než film. _________________ Po žních k Turkovi. |
|
|
|
|
 |
út září 19, 2006 1:03 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

|
|
|
Luchino napsal: |
PS: 19.březen a intermezzo s Adamem jsem nepochopil...  |
No ono se mi to taky nepovedlo mělo se pod příspěvkem zobrazit to co se zobrazuje teď:
takže znovu:
citace: | Ne fakt se ukecat nedámWink .Přítel o mě pořád prohlašuje, že když si na něco udělám názor, přesvědčit mě o opaku je nadlidský výkon...
... moment... něco mě napadlo.... už je to tady!!!! už to mám! Adame poznámka v mých příspěvcích... |
|
|
|
|
|
 |
po září 18, 2006 10:29 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Luchino uživatel

|
|
|
Adam napsal: | No nevím, jako ženská vnímám, když se na mě nikdo nedívá, jako děsnej macho když je někdo okolo.
Intermezzem se netrap, to je tak mezi námi a všemi ostatními čtenáří. Úplně mimo BM. |
Jasně. Jak jsem psal, ono se to nedá tak úplně zjednodušit, ale většinou to platí
PS: OK, já vím, jsem tady eléf  _________________ Po žních k Turkovi. |
|
|
|
|
 |
po září 18, 2006 10:22 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
No nevím, jako ženská vnímám, když se na mě nikdo nedívá, jako děsnej macho když je někdo okolo.
Intermezzem se netrap, to je tak mezi námi a všemi ostatními čtenáří. Úplně mimo BM. |
|
|
|
|
 |
po září 18, 2006 10:10 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Luchino uživatel

|
|
|
Nikom napsal: | Luchino napsal: | Tak to jste spolu někdy od března, co? OK, pokusím se to pochopit.
Už jsem se setkal s několika klukama, který jsem dlouho přesvědčoval o výjimečnosti tohoto filmu. A řekl bych, že zbytečně. Ale pokud tě to prostě nedostane....tak je to škoda  |
10 duben;)
Ne fakt se ukecat nedám .Přítel o mě pořád prohlašuje, že když si na něco udělám názor, přesvědčit mě o opaku je nadlidský výkon...
... moment... něco mě napadlo.... už je to tady!!!! už to mám! Adame poznámka v mých příspěvcích... |
Víš, on to může být trochu problém v tom, že ten film (ruku na srdce, přestože je o gayích) je dělaný pro ženské publikum. (To sám řekl i Ang Lee.) Téměř každá holka, se kterou jsem se o něm bavil, jím byla naprosto zasažená a díky BBM začla úplně jinak nahlížet na vztah mezi 2 muži. Už to nebylo jenom o sexu, ale o lásce. O lásce, kterou by chtěla každá prožít. U mužů (HT) je to úplně jinak. Většina mužů nemluví ráda o těchto citech a cítí se trapně, pokud se na nějaké emociální scény musí dívat. Proto mají z BBM rozpačité pocity. Zase - vycházím z toho, co mi HT známí říkali. A pak zbývají gayové. Tady podle mě záleží na tom, co u tebe převáří, jestli to mužský, nebo ženský vnímání.
Teď jsem to strašně zjednodušil a paušalizoval, což se samozřejmě tak úplně nedá. Takže mě můžete naprosto roznýst na kopytech
PS: 19.březen a intermezzo s Adamem jsem nepochopil...  _________________ Po žních k Turkovi. |
|
|
|
|
 |
po září 18, 2006 8:32 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

|
|
|
Luchino napsal: | Tak to jste spolu někdy od března, co? OK, pokusím se to pochopit.
Už jsem se setkal s několika klukama, který jsem dlouho přesvědčoval o výjimečnosti tohoto filmu. A řekl bych, že zbytečně. Ale pokud tě to prostě nedostane....tak je to škoda  |
10 duben;)
Ne fakt se ukecat nedám .Přítel o mě pořád prohlašuje, že když si na něco udělám názor, přesvědčit mě o opaku je nadlidský výkon...
... moment... něco mě napadlo.... už je to tady!!!! už to mám! Adame poznámka v mých příspěvcích...
Naposledy upravil Nikom dne út září 19, 2006 1:00 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
po září 18, 2006 8:19 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Luchino uživatel

|
|
|
Nikom napsal: | Luchino napsal: | Nikom napsal: | To chce nohy do ledu. Je to pořád jenom... film  |
OK, je to jenom film, ale celé řadě lidí změnil život. A to celkem zásadně. Půl roku jsme ho rozebírali na 004.cz a ti šikovnější dokonce napsali pokračování povídky, kdy Jack nezemře, ale po Ennisově rozvodu spolu žijí u jeho rodičů. Těch povídek a pokračování bylo nakonec tolik, že jsou delší než celá povídková kniha od A. Proulx.  |
Nojo a to je právě ta věc, které nerozumím. Zase tak úžasný, že bych musel psát pokračování, mi to nepřišlo. Prostě zajímavej film, chvílemi je víc než dobrej, chvílemi silně ztrácí...
Ačkoli mě taky trochu změnil život. Ten den, kdy jsme na něm byli spolu s boyfrienďákem, jsme to dali dohromady (ale myslím, že kdybychom byli na supermanovi, dopadlo by to úplně stejně |
Tak to jste spolu někdy od března, co? OK, pokusím se to pochopit.
Už jsem se setkal s několika klukama, který jsem dlouho přesvědčoval o výjimečnosti tohoto filmu. A řekl bych, že zbytečně. Ale pokud tě to prostě nedostane....tak je to škoda  _________________ Po žních k Turkovi. |
|
|
|
|
 |
po září 18, 2006 8:12 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

|
|
|
Luchino napsal: | Nikom napsal: | To chce nohy do ledu. Je to pořád jenom... film  |
OK, je to jenom film, ale celé řadě lidí změnil život. A to celkem zásadně. Půl roku jsme ho rozebírali na 004.cz a ti šikovnější dokonce napsali pokračování povídky, kdy Jack nezemře, ale po Ennisově rozvodu spolu žijí u jeho rodičů. Těch povídek a pokračování bylo nakonec tolik, že jsou delší než celá povídková kniha od A. Proulx.  |
Nojo a to je právě ta věc, které nerozumím. Zase tak úžasný, že bych musel psát pokračování, mi to nepřišlo. Prostě zajímavej film, chvílemi je víc než dobrej, chvílemi silně ztrácí...
Ačkoli mě taky trochu změnil život. Ten den, kdy jsme na něm byli spolu s boyfrienďákem, jsme to dali dohromady (ale myslím, že kdybychom byli na supermanovi, dopadlo by to úplně stejně |
|
|
|
|
 |
po září 18, 2006 7:53 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Luchino uživatel

|
Předmět: Re: to Luchino |
|
|
bright napsal: | Když jsi takový uvědomělý znalec BBM , tak jistě víš, co v literární předloze řekl Ennis Jackovi v té scéně u ohně než odjel nahoru k ovcím, na kterou Jack později vzpomíná jako na moment, kdy se do Ennise zamiloval.  |
Mimochodem, ta tvoje citace z filmu, to je snad to nejsilnější, co bylo ve filmu řečený. V tom okamžiku asi přestávají všichni dýchat...a máš chuť křičet na Ennise, aby se vyprd na nějaký ovce a zůstal s Jackem. _________________ Po žních k Turkovi. |
|
|
|
|
 |
po září 18, 2006 7:49 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Luchino uživatel

|
|
|
TXB napsal: | Ze všech filmů tohoto typu mě BM zasáhl nejvíc, ale možná to bylo z části tím, že to byl vůbec první gay-themed film, který jsem viděl. Ale jistý efekt to opravdu mělo, nějakou dobu mi trvalo, než jsem se emočně vrátil do normálu  |
Tak to jsme nazvali BBM postsyndromem. Já osobně jsem prvních 14 dní nemohl vůbec fungovat. A když jsem v obchodě prošel kolem fazolí, tak jsem se roztřepal Mně ten návrat do normálu trval 4-5 měsíců a vyléčil jsem to Queer as folk, na kterým ujiždím právě teď. Ale BBM zůstává Nr. 1. _________________ Po žních k Turkovi. |
|
|
|
|
 |
po září 18, 2006 7:45 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Luchino uživatel

|
|
|
Nikom napsal: | To chce nohy do ledu. Je to pořád jenom... film  |
OK, je to jenom film, ale celé řadě lidí změnil život. A to celkem zásadně. Půl roku jsme ho rozebírali na 004.cz a ti šikovnější dokonce napsali pokračování povídky, kdy Jack nezemře, ale po Ennisově rozvodu spolu žijí u jeho rodičů. Těch povídek a pokračování bylo nakonec tolik, že jsou delší než celá povídková kniha od A. Proulx.  _________________ Po žních k Turkovi. |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
Strana 1 z 2 Jdi na stránku 1, 2 Další |
|
|
|