|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
po září 18, 2006 7:40 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Luchino uživatel

Založen: 16.9.2006 Příspěvky: 44 Bydliště: No, zabili tam Václava III.
|
Předmět: |
|
|
sergej sudoplatov napsal: | Tak už jsem ten film také viděl. Přesvědčili jste mě. Moc se mi to líbilo, nicméně nějaký nával emocí nepřišel. I když je pravda, že na konci už jsem trochu cítil horko v obličeji a lehké šimrání v lebce (tak se u mě emoce projevují, takové zvláštní lechtání v čele). Snad mě neukamenujete, ale byly filmy i knihy, jejichž konce jsem prožíval poněkud více (třeba horor Christina od mého oblíbeného autora, kde jsou dva nerozluční kamarádi a jeden na konci násilnou smrtí zemře a tomu živému se ve chvíli smrti zjeví a loučí se sním, tam jsem už měl co dělat, abych to ovládnul). |
Víš, ten film nestačí vidět jenom jednou. To ti ještě celá řada věcí nedojde. Musíš se soustředit na titulky, který jsou strašně rušivý. Já osobně jsem ho zatím viděl 7x a pořád jsem objevoval něco novýho. Byly to detaily, ale člověk musel vzdávat čím dál větší holt A. Leeovi. Hodně věcí je jen naznačeno a pořádně si je uvědomíš až při druhé nebo třetí projekci.
Ale každopádně jsem moc rád, že ses na něj kouknul. Já osobně jsem z něj byl rozhozenej přes měsíc. Odborně jsme to na chatu nazvali BBM postsyndrom.  _________________ Po žních k Turkovi. |
|
|
|
|
 |
po září 18, 2006 7:37 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
|
|
the.cracker napsal: | A jeste mi prosimte povez, od koho ze ma ten film Christina byt? Nic takoveho neznam. Z jakeho to je roku? |
Píšu o knize, která je od Mistra, tedy od Stephena Kinga (teď od něj čtu Černý dům, huéééé bububu ). Kniha byla (jako většina Mistrových knih) i zfilmována a předpokládám že v tom filmu to bude podobné. Jmenuje se to Christine. _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
po září 18, 2006 7:34 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Luchino uživatel

|
Předmět: Re: to Luchino |
|
|
bright napsal: | Když jsi takový uvědomělý znalec BBM , tak jistě víš, co v literární předloze řekl Ennis Jackovi v té scéně u ohně než odjel nahoru k ovcím, na kterou Jack později vzpomíná jako na moment, kdy se do Ennise zamiloval.  |
Samozřejmě, že spí ve stoje jako kůň, tak jak to Ennisovi říkávala jeho máma. Ovšem řekl bych, že Jack byl do Ennise tu dobou už dávno zamilovanej. Přitahoval ho od prvního okamžiku. Jen si vzpomeň, jak se Jack holí v zrcátku od auta a přitom už tajně pozoruje Ennise, už tady mu není vůbec lhostejný.
Ten okamžik, co popisuješ, ale patří k tomu nejkrásnějšímu, co Jack s Ennisem zažil. Ennis mu už snad nikdy nedal tak moc najevo, jak ho miluje... _________________ Po žních k Turkovi. |
|
|
|
|
 |
po září 18, 2006 6:19 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
the.cracker uživatel+

|
|
|
A jeste mi prosimte povez, od koho ze ma ten film Christina byt? Nic takoveho neznam. Z jakeho to je roku? |
|
|
|
|
 |
po září 18, 2006 3:50 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Já teda nevim, jestli se dá BM srovnávat s hororem, ale budiž. Nepřicházejícím návalem emocí se netrap, to se cynikům poštěstí jen málokdy.
Naposledy upravil Adam dne po září 18, 2006 6:24 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
po září 18, 2006 3:12 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

|
|
|
Tak už jsem ten film také viděl. Přesvědčili jste mě. Moc se mi to líbilo, nicméně nějaký nával emocí nepřišel. I když je pravda, že na konci už jsem trochu cítil horko v obličeji a lehké šimrání v lebce (tak se u mě emoce projevují, takové zvláštní lechtání v čele). Snad mě neukamenujete, ale byly filmy i knihy, jejichž konce jsem prožíval poněkud více (třeba horor Christina od mého oblíbeného autora, kde jsou dva nerozluční kamarádi a jeden na konci násilnou smrtí zemře a tomu živému se ve chvíli smrti zjeví a loučí se sním, tam jsem už měl co dělat, abych to ovládnul). _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
po září 18, 2006 12:04 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
Předmět: to Luchino |
|
|
Když jsi takový uvědomělý znalec BBM , tak jistě víš, co v literární předloze řekl Ennis Jackovi v té scéně u ohně než odjel nahoru k ovcím, na kterou Jack později vzpomíná jako na moment, kdy se do Ennise zamiloval.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
ne září 17, 2006 11:54 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

Založen: 1.10.2005 Příspěvky: 2334 Bydliště: Hradec Králové, Vysoké Mýto
|
|
|
To chce nohy do ledu. Je to pořád jenom... film  |
|
|
|
|
 |
ne září 17, 2006 11:47 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
Předmět: To bodyia & sergej: |
|
|
Když už je tu Klub krtečků, nezaložíme taky Klub cyniků?  |
|
|
|
|
 |
ne září 17, 2006 6:26 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
Ze všech filmů tohoto typu mě BM zasáhl nejvíc, ale možná to bylo z části tím, že to byl vůbec první gay-themed film, který jsem viděl. Ale jistý efekt to opravdu mělo, nějakou dobu mi trvalo, než jsem se emočně vrátil do normálu  |
|
|
|
|
 |
ne září 17, 2006 6:24 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
sergej sudoplatov napsal: | bodyia napsal: | Ne, není to zlý, ale neviděl bych to tak dramaticky;-) Ale možná jsem zmiňovaný cynik  |
Já už tu byl nedávno cynikem nazván.  |
Čím to bude?  |
|
|
|
|
 |
ne září 17, 2006 6:22 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

|
|
|
bodyia napsal: | Ne, není to zlý, ale neviděl bych to tak dramaticky;-) Ale možná jsem zmiňovaný cynik  |
Já už tu byl nedávno cynikem nazván.  _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
ne září 17, 2006 6:08 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bodyia admin

|
|
|
Ne, není to zlý, ale neviděl bych to tak dramaticky;-) Ale možná jsem zmiňovaný cynik. |
|
|
|
|
 |
ne září 17, 2006 12:39 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Luchino uživatel

|
Předmět: Re: Brokeback Mountain |
|
|
sergej sudoplatov napsal: | Luchino napsal: | No, ouplně mně vyrazilo dech, že v téhle sekci , není Brokeback Mountain. Gay film Nr. 1. Svýho času se o něm rozpoutala úžasná diskuze na 004 u článku Zkrocená láska pod horou Brokeback.
Doufám, že jste ho všichni viděli, protože nevidět Brokeback Mountain, tak to nejste uvědomělí gayové.
Kdybyste potřebovali cokoli o BM vědět, tak se ozvětě. |
Tak to jsem neuvědomělý gay. Asi to budu muset rychle napravit. Opravdu je to tak skvělý? |
Mluvit o Brokeback Mountain, to je téma na hodiny a hodiny. Je to jeden z nejlepších filmů o lásce, předsudcích, zlosti, nenaplněnosti, snech,... Na konci chceš křičet, posledních 20 minut ani nedýcháš, srdce ti bije 3x rychlejš jak normálně a po závěrečným "I swear" sedíš jak přikovanej a nemůžeš se zvednout, protože to , cos viděl, nebyl jenom film. Zasáhne tě to. Pokud teda nejsi naprostej cynik.
Ještě běží v kinech. V tomto měsíci dokonce (konečně!!!) vyjde na DVD, kde budou i vystřižený scény.
Herecký výkony jsou skvělý, Heath Ledger a Jake Gyllenhaal dostali životní roli. Mimochodem, oba mají krásný tvářičky - kdo si taky myslíš, že se tady na tebe tak neodolatelně dívá....hádat můžeš dvakrát. _________________ Po žních k Turkovi. |
|
|
|
|
 |
ne září 17, 2006 12:24 am |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

|
Předmět: Re: Brokeback Mountain |
|
|
Luchino napsal: | No, ouplně mně vyrazilo dech, že v téhle sekci , není Brokeback Mountain. Gay film Nr. 1. Svýho času se o něm rozpoutala úžasná diskuze na 004 u článku Zkrocená láska pod horou Brokeback.
Doufám, že jste ho všichni viděli, protože nevidět Brokeback Mountain, tak to nejste uvědomělí gayové.
Kdybyste potřebovali cokoli o BM vědět, tak se ozvětě. |
Tak to jsem neuvědomělý gay. Asi to budu muset rychle napravit. Opravdu je to tak skvělý? _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
so září 16, 2006 11:55 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Luchino uživatel

|
Předmět: Brokeback Mountain |
|
|
No, ouplně mně vyrazilo dech, že v téhle sekci , není Brokeback Mountain. Gay film Nr. 1. Svýho času se o něm rozpoutala úžasná diskuze na 004 u článku Zkrocená láska pod horou Brokeback.
Kdybyste potřebovali cokoli o BM vědět, tak se ozvětě. _________________ Po žních k Turkovi. |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|