|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
ne září 17, 2006 9:49 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Maku guru++

|
Předmět: |
|
|
Adam napsal: | Maku napsal: | Však minule se to tak "zvrhlo" jen proto, že jsem tam nebyl já! Až bude příští srázek a budu mít čas tak pujdu s vámi a já už si to oséfuju.... obsluha dostane posléze zakázáno podávat vojtovi alkohol, sundají tráboše ze zdi, nebot byl u něj zase vojta tvrdul celý hodiny .. já za buzničkama nepujdu... ty si přisednou k nám.. však vy na ně změníte názor... posléze pujdeme všichni trsat.. mezitím nám někdo zasedne sedačku... ach to bude akce  |
Mon dieu TRSAT NIKDY  | Takových lidí resp. keců už tady bylo... prostě jsi tam ještě nebyl to je celý... až tam budeš to tě vtáhne samo... začně to nenápadnými pohyby na sedačce, posléze zadívání se na taneční parket,,, no a pak se to stupnuje... a při další návštěvě už tam vlezeš rovnou  |
|
|
|
|
 |
ne září 17, 2006 9:47 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Mark napsal: | Adam napsal: | Hele, já ještě nikdy nebyl ani v Národním divadle, na které koukám z okna, takže těch nedotažeností je více a to i vo oborech, které jsou mi bližší než disco po půlnoci v podniku prazvláštního charakteru oplývajícím netušenými zákoutími a širokou sbírkou lidských typů Ale na druhou stranu je pravda, že když mají buzince propátraný i holátka ze Slatiňan, tak by bylo z hlediska velkoměšťáka záhodno s tím něco udělat. Horší je, že s váma se tam bojim. Podívej se na tu sebranku: Vojta kontra dvě promile -OH, ty se tam začneš družit s nějakou růžvou buzničkou, všichni pak budete trsat a já čučet jako puk. Vidím to v duhových bravách a nějak mě ta představa neláká. Ovšem kdyby tam byl někdo serious.... |
Naopak Adame, ber to jako výzvu. Ty je tam přetvoříš v hodnotné lidi s hlubokou láskou k vážné hudbě a poezii. Nebo to skončí naopak....  |
Já a poezie? Tak maximálně Rudé zpěvy. |
|
|
|
|
 |
ne září 17, 2006 9:47 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Maku guru++

|
|
|
Mark napsal: | Adam napsal: | Hele, já ještě nikdy nebyl ani v Národním divadle, na které koukám z okna, takže těch nedotažeností je více a to i vo oborech, které jsou mi bližší než disco po půlnoci v podniku prazvláštního charakteru oplývajícím netušenými zákoutími a širokou sbírkou lidských typů Ale na druhou stranu je pravda, že když mají buzince propátraný i holátka ze Slatiňan, tak by bylo z hlediska velkoměšťáka záhodno s tím něco udělat. Horší je, že s váma se tam bojim. Podívej se na tu sebranku: Vojta kontra dvě promile -OH, ty se tam začneš družit s nějakou růžvou buzničkou, všichni pak budete trsat a já čučet jako puk. Vidím to v duhových bravách a nějak mě ta představa neláká. Ovšem kdyby tam byl někdo serious.... |
Naopak Adame, ber to jako výzvu. Ty je tam přetvoříš v hodnotné lidi s hlubokou láskou k vážné hudbě a poezii. Nebo to skončí naopak....  |
Jedno pravděpodobnější, než-li druhé  |
|
|
|
|
 |
ne září 17, 2006 9:46 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Maku napsal: | Však minule se to tak "zvrhlo" jen proto, že jsem tam nebyl já! Až bude příští srázek a budu mít čas tak pujdu s vámi a já už si to oséfuju.... obsluha dostane posléze zakázáno podávat vojtovi alkohol, sundají tráboše ze zdi, nebot byl u něj zase vojta tvrdul celý hodiny .. já za buzničkama nepujdu... ty si přisednou k nám.. však vy na ně změníte názor... posléze pujdeme všichni trsat.. mezitím nám někdo zasedne sedačku... ach to bude akce  |
Mon dieu TRSAT NIKDY  |
|
|
|
|
 |
ne září 17, 2006 9:46 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Mark uživatel++

|
|
|
Adam napsal: | Hele, já ještě nikdy nebyl ani v Národním divadle, na které koukám z okna, takže těch nedotažeností je více a to i vo oborech, které jsou mi bližší než disco po půlnoci v podniku prazvláštního charakteru oplývajícím netušenými zákoutími a širokou sbírkou lidských typů Ale na druhou stranu je pravda, že když mají buzince propátraný i holátka ze Slatiňan, tak by bylo z hlediska velkoměšťáka záhodno s tím něco udělat. Horší je, že s váma se tam bojim. Podívej se na tu sebranku: Vojta kontra dvě promile -OH, ty se tam začneš družit s nějakou růžvou buzničkou, všichni pak budete trsat a já čučet jako puk. Vidím to v duhových bravách a nějak mě ta představa neláká. Ovšem kdyby tam byl někdo serious.... |
|
|
|
|
 |
ne září 17, 2006 9:45 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Do prčic, já asi polovinu Mezipater propásnu - budu se snažit jazykově, kulturně a cestovatelsky vzdělat v La Rochelle  |
|
|
|
|
 |
ne září 17, 2006 9:44 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Maku guru++

|
|
|
To Adam
Však minule se to tak "zvrhlo" jen proto, že jsem tam nebyl já! Až bude příští srázek a budu mít čas tak pujdu s vámi a já už si to oséfuju.... obsluha dostane posléze zakázáno podávat vojtovi alkohol, sundají tráboše ze zdi, nebot byl u něj zase vojta tvrdul celý hodiny .. já za buzničkama nepujdu... ty si přisednou k nám.. však vy na ně změníte názor... posléze pujdeme všichni trsat.. mezitím nám někdo zasedne sedačku... ach to bude akce
P.S. Když už jsi zmínil pochybný podnik atd... Jezdíš ty náhodou MHD? Jezdíš... vetší pochybný podnik v praze nenajdeš a větší mix lidí a to at náboženský, národnostní, povahový, estetický, sex. orientace asi nenajdeš... gay klub je proti tomu skutečně jen slabý odvárek 
Naposledy upravil Maku dne ne září 17, 2006 9:46 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
ne září 17, 2006 9:43 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Mark uživatel++

|
|
|
Coellon napsal: | Taky bych se třeba někdy mohl přidat a udělat si výlet do Prahy, pokud by vám to nevadilo. Škoda, že nás tu není dost na uspořádání něčeho podobného v Brně, nebo je . |
Jo jihomoraváků, potažmo brňáků tu na komunitě moc není.
Tady v Brně taky moc těch klubů není. I když já zas nemám moc přehled. To budeš muset asi fakt do toho cajzlovákova. Nebo počkej na Mezipatra, to se určitě někde sejdeme i s klukama z Pardubic. |
|
|
|
|
 |
ne září 17, 2006 9:39 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
[/quote]Takových let to nešlo a najednou to jde. Gratuluji Tak Adame.. šup šup.. ještě ty... at to nevypadá blbě... pražák a nikdy nebyl v buzinci... jak to potom vypadá... kdyt se nám potom ti vesničtí krupani smějí [/quote]
Hele, já ještě nikdy nebyl ani v Národním divadle, na které koukám z okna, takže těch nedotažeností je více a to i vo oborech, které jsou mi bližší než disco po půlnoci v podniku prazvláštního charakteru oplývajícím netušenými zákoutími a širokou sbírkou lidských typů Ale na druhou stranu je pravda, že když mají buzince propátraný i holátka ze Slatiňan, tak by bylo z hlediska velkoměšťáka záhodno s tím něco udělat. Horší je, že s váma se tam bojim. Podívej se na tu sebranku: Vojta kontra dvě promile -OH, ty se tam začneš družit s nějakou růžvou buzničkou, všichni pak budete trsat a já čučet jako puk. Vidím to v duhových bravách a nějak mě ta představa neláká. Ovšem kdyby tam byl někdo serious.... |
|
|
|
|
 |
ne září 17, 2006 9:23 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Maku guru++

|
|
|
sergej sudoplatov napsal: | murex napsal: | sergej sudoplatov napsal: | ... a pak Dalibora napadlo jít si zatrsat,.... | co??? já myslel, že to byl tvůj nápad...
ottos napsal: | ... a ve valentinu tam zbytek výpravy (serg a dal) chrápal... | fakto jo? cos nám do toho piva přímíchal? přiznej se...
ale jinak to byl v pohodě večer... musíme zopakovat... a snad ve větším počtu.. |
To určitě musíme, ale tentokrát tam chci dorazit v takovém stavu, abych si to užil a né to tam prochrápal. A ve větším počtu by to určitě bylo lepší. A dávám si jako stranický úkol tam dotáhnout Adama. |
Takových let to nešlo a najednou to jde. Gratuluji Tak Adame.. šup šup.. ještě ty... at to nevypadá blbě... pražák a nikdy nebyl v buzinci... jak to potom vypadá... kdyt se nám potom ti vesničtí krupani smějí  |
|
|
|
|
 |
ne září 17, 2006 9:20 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Coellon uživatel

|
|
|
Taky bych se třeba někdy mohl přidat a udělat si výlet do Prahy, pokud by vám to nevadilo. Škoda, že nás tu není dost na uspořádání něčeho podobného v Brně, nebo je . |
|
|
|
|
 |
ne září 17, 2006 6:44 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
To snad ani ne, ale zatím se to nikomu nepovedlo. Jsem hlava skopová. I vizuálně  |
|
|
|
|
 |
ne září 17, 2006 6:40 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
murex uživatel++

|
|
|
Adam napsal: | To je asi tak stejně pravděpodobný, jako že mě Dalibor donutí pít pivo.... Ale řeknu ti to takhle - jestli se naučím 3. větu Alkanova koncertu pro sólový klavír alias 10. mollovou etudu op. 39, tak se v Termixu objevím. Jinak řečeno máme tak tři až čtyři roky čas, takže se tam dokopu v tvém věku  |
Ha... pochybuješ v moje donucovacie metódy a praktitky?  |
|
|
|
|
 |
ne září 17, 2006 6:29 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
sergej sudoplatov napsal: | murex napsal: | sergej sudoplatov napsal: | ... a pak Dalibora napadlo jít si zatrsat,.... | co??? já myslel, že to byl tvůj nápad...
ottos napsal: | ... a ve valentinu tam zbytek výpravy (serg a dal) chrápal... | fakto jo? cos nám do toho piva přímíchal? přiznej se...
ale jinak to byl v pohodě večer... musíme zopakovat... a snad ve větším počtu.. |
To určitě musíme, ale tentokrát tam chci dorazit v takovém stavu, abych si to užil a né to tam prochrápal. A ve větším počtu by to určitě bylo lepší. A dávám si jako stranický úkol tam dotáhnout Adama. |
To je asi tak stejně pravděpodobný, jako že mě Dalibor donutí pít pivo.... Ale řeknu ti to takhle - jestli se naučím 3. větu Alkanova koncertu pro sólový klavír alias 10. mollovou etudu op. 39, tak se v Termixu objevím. Jinak řečeno máme tak tři až čtyři roky čas, takže se tam dokopu v tvém věku  |
|
|
|
|
 |
ne září 17, 2006 6:25 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
|
|
murex napsal: | sergej sudoplatov napsal: | ... a pak Dalibora napadlo jít si zatrsat,.... | co??? já myslel, že to byl tvůj nápad...
To určitě musíme, ale tentokrát tam chci dorazit v takovém stavu, abych si to užil a né to tam prochrápal. A ve větším počtu by to určitě bylo lepší. A dávám si jako stranický úkol tam dotáhnout Adama. _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
ne září 17, 2006 5:48 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
murex uživatel++

|
|
|
sergej sudoplatov napsal: | ... a pak Dalibora napadlo jít si zatrsat,.... | co??? já myslel, že to byl tvůj nápad...
|
|
|
|
 |
ne září 17, 2006 3:01 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
ottos guru

Založen: 30.4.2006 Příspěvky: 594 Bydliště: Praha 4 - Braník
|
|
|
no tak v termixu to nebyli křesílka ale pohovčička...
a ve valentinu tam zbytek výpravy (serg a dal) chrápal... ale jinak v celku fajn, takže to musíme zopáknout a trochu teda vylepšít...  |
|
|
|
|
 |
ne září 17, 2006 2:06 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Kroutivé pohyby při dvou promile jdou samy, to bych i věřil  |
|
|
|
|
 |
ne září 17, 2006 2:02 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

|
|
|
No tak tedy k těm klubům. Těsně po tom co jsi nás opustil jsme zamířili do Termixu, kde jsme se nejdříve s pivečkem usadili do pohodlných křesel a pak Dalibora napadlo jít si zatrsat, což mi nebylo proti mysli a tak sme šli. Kdybys mě Adame viděl na parketu, asi by ses z toho šoku nevzpamatoval. Ty kroutivé pohyby šly úplně samy . No a z Valentina si toho už moc nepamatuju, akorát vím, že jsme šli až úplně dolů a sedli si ke stolku, tam už sme netancovali. Domů sem dorazil okolo druhé hodiny. _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
ne září 17, 2006 10:13 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Co se týče srazu, tak snažit se zkrotit Vojtu po blíže neurčeném, ale vysokém počtu piv, nebyl zrovna snadný úkol.... Ale dejme tomu. Nechcete trochu rozvést ty kluby? Tam jsems e totiž už nedostavil a po návratu domů mě přepadla nějaká sviňská nemoc horních cest dýchacích, která mě přikovává k posteli ještě dneska
Alexandrovce závidím, ale v té době jsem se prosmrkával Světem balalajky v Rudolfinu a musím říct, že to byl nevšední zážitek. Některé nástroje jsem vůbec neznal a nevěřil bych, co všechno se na to dá zahrát. A když celé Rudolfinum zpívá Kaťušu s balalajovým orchestrem, tak je to větší síla než Alexandrovci.  |
|
|
|
|
 |
ne září 17, 2006 12:38 am |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

|
|
|
Luchino napsal: | sergej sudoplatov napsal: | Na včerejší večer asi dlouho nezapomenu. Dalibor měl docela pořádné tempo a já jak vidím jak do někoho teče pivo tak se neznám, takže sem do sebe nalil devět Mušketýrů. Vzhledem k tomu že mi pak nechyběla kuráž, odvážil sem se při následné návštěvě Termixu i na taneční parket. . Co pak bylo ve Valentinu, to už mám poněkud v mlze. Já jsem docela slušňák, ale jinak se spíš chovám podle prostředí, ve slušné společnosti mám téměř křidýlka a svatozář, v nějaké horší mi i poněkud jadrnější slovo občas ujede. No a dnešní Alexandrovci, to je pak druhý silný zážitek, zvláš't když zazpívali Kaťušu. Navíc si s nima dala Lucka Bílá (oblečená stylově do rudého) Most přes minulost. Byl to fakt nářez, trvající tři hodiny. Nemohlo jsem oči odtrhnout od jednoho krásného, vysokého molodce, který zpíval sólo. Když jsem ho tam viděl zpívat v parádní uniformě takovým sytým, mužným hlasem, pohrávaly si se mnou hříšné myšlenky . |
Kurňa, ty Alexandrovce ti závidím jak prase. Bohužel jsem něco už na tehlenc víkend měl, jinak bych letěl do Prahy jako Jack za Ennisem po 4 letech odloučení. Je pravda, že vstupný bylo jenom jedna kačka? Někdo jsem to četl... |
Je to pravda, akci platila Sazka v rámci oslav 50tého výročí exisence, takže lístek byl za kačku. _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
ne září 17, 2006 12:27 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Luchino uživatel

Založen: 16.9.2006 Příspěvky: 44 Bydliště: No, zabili tam Václava III.
|
|
|
sergej sudoplatov napsal: | Na včerejší večer asi dlouho nezapomenu. Dalibor měl docela pořádné tempo a já jak vidím jak do někoho teče pivo tak se neznám, takže sem do sebe nalil devět Mušketýrů. Vzhledem k tomu že mi pak nechyběla kuráž, odvážil sem se při následné návštěvě Termixu i na taneční parket. . Co pak bylo ve Valentinu, to už mám poněkud v mlze. Já jsem docela slušňák, ale jinak se spíš chovám podle prostředí, ve slušné společnosti mám téměř křidýlka a svatozář, v nějaké horší mi i poněkud jadrnější slovo občas ujede. No a dnešní Alexandrovci, to je pak druhý silný zážitek, zvláš't když zazpívali Kaťušu. Navíc si s nima dala Lucka Bílá (oblečená stylově do rudého) Most přes minulost. Byl to fakt nářez, trvající tři hodiny. Nemohlo jsem oči odtrhnout od jednoho krásného, vysokého molodce, který zpíval sólo. Když jsem ho tam viděl zpívat v parádní uniformě takovým sytým, mužným hlasem, pohrávaly si se mnou hříšné myšlenky . |
Kurňa, ty Alexandrovce ti závidím jak prase. Bohužel jsem něco už na tehlenc víkend měl, jinak bych letěl do Prahy jako Jack za Ennisem po 4 letech odloučení. Je pravda, že vstupný bylo jenom jedna kačka? Někdo jsem to četl... _________________ Po žních k Turkovi. |
|
|
|
|
 |
ne září 17, 2006 12:18 am |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

|
|
|
Na včerejší večer asi dlouho nezapomenu. Dalibor měl docela pořádné tempo a já jak vidím jak do někoho teče pivo tak se neznám, takže sem do sebe nalil devět Mušketýrů. Vzhledem k tomu že mi pak nechyběla kuráž, odvážil sem se při následné návštěvě Termixu i na taneční parket. . Co pak bylo ve Valentinu, to už mám poněkud v mlze. Já jsem docela slušňák, ale jinak se spíš chovám podle prostředí, ve slušné společnosti mám téměř křidýlka a svatozář, v nějaké horší mi i poněkud jadrnější slovo občas ujede. No a dnešní Alexandrovci, to je pak druhý silný zážitek, zvláš't když zazpívali Kaťušu. Navíc si s nima dala Lucka Bílá (oblečená stylově do rudého) Most přes minulost. Byl to fakt nářez, trvající tři hodiny. Nemohlo jsem oči odtrhnout od jednoho krásného, vysokého molodce, který zpíval sólo. Když jsem ho tam viděl zpívat v parádní uniformě takovým sytým, mužným hlasem, pohrávaly si se mnou hříšné myšlenky . _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
so září 16, 2006 7:35 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: ?? |
|
|
bodyia napsal: | Asi to Adam s Vojtou pořádně rozjeli;-) A to přitom ve čtvrtek v čajovně z nich byli takoví slušňáci... |
Jsem oept v CR, mohu se take nekdy dostavit. Pokud bude zajem a budu v Praze? Jak jste se meli v cajovne klucii?  _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
so září 16, 2006 7:03 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bodyia admin

|
|
|
Asi to Adam s Vojtou pořádně rozjeli;-) A to přitom ve čtvrtek v čajovně z nich byli takoví slušňáci... |
|
|
|
|
 |
so září 16, 2006 6:54 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

Založen: 1.10.2005 Příspěvky: 2334 Bydliště: Hradec Králové, Vysoké Mýto
|
|
|
ottos napsal: | uffff - tak už jsem se probral z mrákot... příště bych to viděl trochu jinak, takhle se pak v sobotu nedá fungovat...  |
copak podělte se o nějaké detaily!!! |
|
|
|
|
 |
so září 16, 2006 6:23 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
ottos guru

|
|
|
uffff - tak už jsem se probral z mrákot... příště bych to viděl trochu jinak, takhle se pak v sobotu nedá fungovat...  |
|
|
|
|
 |
st září 13, 2006 7:56 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
ottos guru

|
|
|
dobrá tedy - 18:56:00 vystupuju z šestnáctky... |
|
|
|
|
 |
st září 13, 2006 7:50 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

|
|
|
ottos napsal: | hmm hmm, a sejdeme se až tam, nebo někdy před tim ??? |
No vzhledem k tomu, že je to přímo u tramvajové zastávky (Vinohradská vodárna) a coby kamenem dohodil od metra Jiřího z Poděbrad, tak bych dal sraz přímo před krčmou ve stanovenou hodinu. Jak tedy koukám, budeme tam v počtu čtyř lidí: já, Adam, murex, ottos (maku prý nemá čas, musí sloužit sektě modroptáčníků vedených pantátou Vaškem z Hradu, Martin z Teheránu nějak nekomunikuje, asi ho už popravili). Asi by bylo lepší tam teda čtyři místa rezervovat, protože v pátek večer předpokládám po restauracích docela pěkný frmol. _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
st září 13, 2006 6:47 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
ottos guru

|
|
|
hmm hmm, a sejdeme se až tam, nebo někdy před tim ??? |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|