|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
Pojmenováváš svůj vztah ke klukovi během několika prvních setkání? |
ANO |
|
0% |
[ 0 ] |
Spíše ANO |
|
50% |
[ 1 ] |
NEVÍM |
|
50% |
[ 1 ] |
Spíše NE |
|
0% |
[ 0 ] |
NE |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Celkem hlasů : 2 |
 |
st září 06, 2006 6:18 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
Předmět: To Adam: |
|
|
No, ale dokud jsi neviděl japonské GAKAKU, tak se na svět díváš zastřenýma očima  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
st září 06, 2006 6:09 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
Předmět: |
|
|
Není tanec jako tanec. Když se řekne výrazový tanec, ihned mi v mozku sepnou organizované křeče. Těžká alternativa. Nicméně proti gustu... |
|
|
|
|
 |
st září 06, 2006 5:16 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Já věděl, že mně někdo zachrání. No, třeba takovej výrazovej tanec.
A máš to!  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
st září 06, 2006 12:32 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Tancit o architekture |
|
|
pepcza napsal: | Stonerock napsal: | V jednom filmu se říkalo něco v tom smyslu, že "mluvit o lásce je jako tancovat o architektuře"... Takže asi tak...  |
ten film jsem viděl, ale nemůžu si vzpomenout, který to je mohl by mě někdo "nakopnout"? |
Nekdy lze i architekturu priblizit vyrazovym tancem. Myslim tim jeji myslenku. Umim si predstavit tanecni ztvarneni zidovskeho muzea v Berline. Ale ne naseho panelaka.. Protoze ten nebyl staven s nejakym poselstvim.. Takze mluvit o lasce jak kdy.. Nekdy je co vyjadrit.. Ikdyz to nejde uchopit.. a casto to nejde.. Nebot neni co.. _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
st září 06, 2006 10:41 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
pepcza napsal: | ten film jsem viděl, ale nemůžu si vzpomenout, který to je mohl by mě někdo "nakopnout"? |
Nakopnout? S radostí! U nás se to jmenuje buď "Podoby lásky" nebo "Srdce ti napoví", v originále "Playing by Heart". Takovej napůl povídkovej, nijak výrazně originální, ale docela fajn slaďák... Mj. tam hraje tehdy ještě vcelku neznámá Angelina Jolie. Jo, a ten její kluk (Ryan Phillippe) se mi kdysi, když jsem to viděl, strašně líbil...  |
|
|
|
|
 |
st září 06, 2006 7:38 am |
 |
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++

Založen: 25.6.2006 Příspěvky: 1186 Bydliště: Praha ve dne, Pardubice v noci
|
|
|
Stonerock napsal: | V jednom filmu se říkalo něco v tom smyslu, že "mluvit o lásce je jako tancovat o architektuře"... Takže asi tak...  |
ten film jsem viděl, ale nemůžu si vzpomenout, který to je mohl by mě někdo "nakopnout"? |
|
|
|
|
 |
st září 06, 2006 12:33 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
Martin napsal: | Myslíte, že nejde tancovat o architektuře?  |
Těžko říct, ještě jsem to nezkoušel... A co ty, nějaký poznatky na tohle téma?  |
|
|
|
|
 |
po září 04, 2006 4:39 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Myslíte, že nejde tancovat o architektuře?  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
ne září 03, 2006 9:53 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Stonerock napsal: | V jednom filmu se říkalo něco v tom smyslu, že "mluvit o lásce je jako tancovat o architektuře"... Takže asi tak...  |
Na tom něco bude. |
|
|
|
|
 |
ne březen 12, 2006 8:22 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Jojo jo |
|
|
Pojmenovavat ne pro divadylko na okoli. ALe pro nas same. abychom se v tom co je mezi nami vyznali. Dokazali pripadne resit rozpory. Ktere se pod jednotlviymi cinny a slovy ukryvaji.. a to je veliky rozdil  _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
ne březen 12, 2006 8:13 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
fiosdar uživatel+
|
Předmět: Re: No jo.. |
|
|
Libor napsal: | Nepojmenovavat ok. NA druhou stranu je potreba nektere veci popsat. Mluvit o nich. Abynedoslo k napeti z toho, ze kazdy ocekava neco jineho. Proto je dobre nektere veci pojmenovat a rici si co tio pojmenovani znamena pro kazdeho z nas. Nebo to alespon nejak opsat at vime na cem jsme. Na druhou stranu to nema cenu rozmazavat stale dokola!!Miluji Tie a ty me milujes?? To asi ne Docela bych chtel kluka  |
suhlasim s Tebou, treba sa o mnohych veciach vo vztahu bavit, aby nedoslo k nedorozumeniam, ktore mozu viest k rozpadu vztahu.
myslim, ze existuje diametralny rozdiel medzi komunikaciou vo vztahu, ktora je klucovym faktorom (a to popisujes Ty) a medzi pomenovavanim, ktorym sa len oznacia veci bez nejakej realnej zmeny (casto sa oznacuju viac kvoli okoliu, ako kvoli potrebe dotycnych). _________________ Strach není něco, před čím se musí prchat, ale něco, s čím se musí bojovat.
Asimov, Nahé slunce
Gales |
|
|
|
|
 |
so březen 11, 2006 11:37 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: No jo.. |
|
|
Nepojmenovavat ok. NA druhou stranu je potreba nektere veci popsat. Mluvit o nich. Abynedoslo k napeti z toho, ze kazdy ocekava neco jineho. Proto je dobre nektere veci pojmenovat a rici si co tio pojmenovani znamena pro kazdeho z nas. Nebo to alespon nejak opsat at vime na cem jsme. Na druhou stranu to nema cenu rozmazavat stale dokola!!Miluji Tie a ty me milujes?? To asi ne Docela bych chtel kluka  _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
pá březen 10, 2006 12:26 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: ... |
|
|
Moc krasne... _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
pá březen 10, 2006 2:48 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
V jednom filmu se říkalo něco v tom smyslu, že "mluvit o lásce je jako tancovat o architektuře"... Takže asi tak...  |
|
|
|
|
 |
st březen 08, 2006 4:20 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Re: Plzak |
|
|
fiosdar napsal: | Libor napsal: |
Patris k jeho pocetne skupin eobdivovatelu. Me je blizsi to co rika pan doktor Šmolka. O gay variante ani jednoho nich nevim..Zkousel jsi se zeptat na zahranicnich gay forech? |
Smolka ? o tom som nepocul, tiez ma knihy podobneho zamerania ako dr. Plzak ?
no, na zahranicnych forach som sa nepytal, okrem jedneho skoro ziadne nepoznam... hm... ale dik za tip |
Píše podl m ě více laskavěji. Mě Plzák nesedí. Je to typ člověka, který je mě nesimpatický. Pan doktor Šmolka mnohé věci potvrzuje, jiné říká po svém. Je takový laskavější než doktor Plzák. Často se objevuje v televizi _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
st březen 08, 2006 3:35 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
fiosdar uživatel+
|
Předmět: Re: Plzak |
|
|
Libor napsal: |
Patris k jeho pocetne skupin eobdivovatelu. Me je blizsi to co rika pan doktor Smolka. O gay variante ani jednoho nich nevim..Zkousel jsi se zeptat na zahranicnich gay forech? |
Smolka ? o tom som nepocul, tiez ma knihy podobneho zamerania ako dr. Plzak ?
no, na zahranicnych forach som sa nepytal, okrem jedneho skoro ziadne nepoznam... hm... ale dik za tip _________________ Strach není něco, před čím se musí prchat, ale něco, s čím se musí bojovat.
Asimov, Nahé slunce
Gales |
|
|
|
|
 |
st březen 08, 2006 9:53 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Plzak |
|
|
fiosdar napsal: | hned na uvod sa priznam, ze som neskutocnym fandom dr. Plzaka, takze jeho nazor , ze o vztahu ako o takom by sa nikdy nemalo hovorit s partnerom - v zmysle, nepovedat si , teraz chodime, teraz sa lubime atp. - z velkej casti zastavam
kludne to mozeme rozoberat s kamaratmi, ale nie navzajom...
hm, ak by niekto vedel o nejakom autorovi, ktory pise o gay vztahoch rovnako poucne a zaujimavo ako dr. Plzak, prosim, dajte mi vediet (anglictina nie je problem ). |
Patris k jeho pocetne skupin eobdivovatelu. Me je blizsi to co rika pan doktor Smolka. O gay variante ani jednoho nich nevim..Zkousel jsi se zeptat na zahranicnich gay forech? _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
út březen 07, 2006 2:51 am |
 |
Autor |
Zpráva |
fiosdar uživatel+
|
|
|
hned na uvod sa priznam, ze som neskutocnym fandom dr. Plzaka, takze jeho nazor , ze o vztahu ako o takom by sa nikdy nemalo hovorit s partnerom - v zmysle, nepovedat si , teraz chodime, teraz sa lubime atp. - z velkej casti zastavam
kludne to mozeme rozoberat s kamaratmi, ale nie navzajom...
hm, ak by niekto vedel o nejakom autorovi, ktory pise o gay vztahoch rovnako poucne a zaujimavo ako dr. Plzak, prosim, dajte mi vediet (anglictina nie je problem ). _________________ Strach není něco, před čím se musí prchat, ale něco, s čím se musí bojovat.
Asimov, Nahé slunce
Gales |
|
|
|
|
 |
st únor 22, 2006 6:25 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Nadeje |
|
|
??? Zkousim jestli se tohle tema ujme nebo jej poslu do vecnych lovist  _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
út prosinec 27, 2005 4:42 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Nepojmenované vztahy, pojmenovat jak a kdy?? |
|
|
Říkat teď spolu chodíme, od teď se milujeme..Lze to. Akdy poznáme co je láska, co jen určité chvilkové letmé ikdyž krásné okouzlení? Nebo nepojmenovávat, nechat vztah vyvinout.Zda se stane přátelstvím nebo partnerstvím. Asi to není důležité. Spíš popsat ten vztah. Co to pro nás znamená. Co od toho očekávám jak to beru vážně. Tohle všechno dokáže vztahy pořádně pomotat a ublížit. Má někdo z vás delší partnerský vztah. Jak jste to měli. Pojmenovali jste již zárodek vztahu, kdy jste si řekli chodíme spolu, nebo vztah nepojmenovali, ale nějak vnitřně cítili a popsali co to znamená??... Za jak dlouho si říci chodíme spolu, milujeme se.. Je to individuální to je jasné. Já jsem čím dál více v tomto ohledu opatrnější. Být transparentní ano, ale neslibovat něco co pak nemohu dát. Však zároveň neříkat ne, když je možné ano.. _________________ Jsem... |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|