|
volné diskuzní fórum 004.CZ V2 |
|
|
 |
|
|
|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
Moderátoři na fóru Gay komunita? |
Ano |
|
100% |
[ 12 ] |
Ne |
|
0% |
[ 0 ] |
Je mi to jedno. |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Celkem hlasů : 12 |
 |
po září 04, 2006 3:50 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Maku guru++

|
Předmět: |
|
|
Já jsem pro zavedení moderátora z řad diskutérů Gay komunity. Jen bude dobré navrhnout v anketě pár jmen a nechat o nich hlasovat diskutéry.
Ti vyberou jistě osobu, která je tu často, bude spolehlivá a hlavně kvůli tomu nezačne každého sekýrovat, což by jistě vedlo k zhoršení přátelské úrovně na GK.
Takže bych navrhoval, aby se každý, kdo má o tuto "funkci" tedy moderování zájem, aby napsal PMku Bodíkovi a ten by posléze udělal novou anketu se jmény uchazečů, z kterých následně vzejde nový moderátor. |
|
|
|
|
 |
po září 04, 2006 3:33 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

Založen: 1.10.2005 Příspěvky: 2334 Bydliště: Hradec Králové, Vysoké Mýto
|
|
|
No nevim... Boďik má asi dost jiné práce ne?
Ale souhlasím že nějakýho modarátora by to chtělo... A já teda osobně se s ním kvůli vyšší funkci bavit nepřestanu...
Jo navíc je tu strašně moc témat, některá se svým významem překrývají například: "Co te dneska naštvalo?", "Co ti dneska udělalo radost?" a "Co ti dneska udělalo radost nebo nasr...?"
Tuším že tu jsou 2 fora s Registrovaným partnerstvním a pak spousta námětů ve špatných odděleních... chtělo by to tuhle džungli trochu prořezat;) |
|
|
|
|
 |
ne září 03, 2006 11:08 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
Pokud by to prováděl někdo spolehlivý (mod vidí mj IP u každé zprávy, ze které byla odeslaná a u každého uživatele z jakých IP psal) a komu všichni věříme, tak proč ne  |
|
|
|
|
 |
ne září 03, 2006 10:50 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Svoje výhody to má, ale myslím, že tady nejsme nějaká "megakomunita", aby bylo třeba více než jednoho moderátora. A připadá mi celkem logické, že téhle funkce by se měl ujmout šéfík - Bodík (chce-li). |
|
|
|
|
 |
ne září 03, 2006 10:43 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bodyia admin

|
Předmět: Moderování |
|
|
Při pročítání starších témat jsem narazil na toto: http://www.gay.komunita.cz/viewtopic.php?t=291. Jedna z jeho myšlenek je moderování témat. V praxi to probíhá tak, že moderátor má možnost příspecky mazat / upravit / přesunout do nového tématu.
Získám-li pocit spolehlivosti uživatele, nemám nic proti mu tuto roli přiknout. A lze nastavit nezávisle pro všechny témata.
Má to výhody (moderátor může citlivě reagovat na příspevky atd.) i nevýhody (vyšší "funkce" může vést k segregaci uživatelů)
Chcete to? A kdo se kam hlásí? |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|