|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
ne srpen 20, 2006 3:25 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

Založen: 1.10.2005 Příspěvky: 2334 Bydliště: Hradec Králové, Vysoké Mýto
|
Předmět: Forum |
|
|
No nevim nechtělo se mi kvůli tomu zakládat nové téma, tak to plácnu sem
No docela často chodím na takový něco-jako-chat a tam mi už 3 lidi napsali (protože tam mám stejný nick), že hodně čtou naše forum. Ptal jsem se, jestli taky diskutují a bylo mi řečeno, že nee, že jenom čtou.
No prostě jsem se chtěl zeptat, jestli má někdo taky takové zkušenosti, nebo jsem tady jediná hvězda
Popřípadě, jestli nění nebezpečné/divné/nepraktické vytupovat na netu stále pod jedním nickem... |
|
|
|
|
 |
ne srpen 13, 2006 6:39 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
GayKomunitaStar tester

|
Předmět: GayKomunitaStar |
|
|
GayKomunitaStar - Pravdě se smějeme
Už brzy... na tématu "Bulvár a sex-story" _________________ pravdě se smějeme... |
|
|
|
|
 |
ne červen 18, 2006 10:16 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
Předmět: |
|
|
Měj se fajn a ne že tam uděláš ostudu  _________________ To máš z toho, s kým se to taháš. S nějakým anarchistickým bohémem, rudým, bolševickým nokem.
Jsem zženštilý materialista, ach božínku, jsem tak sama a bez materiálu |
|
|
|
|
 |
ne červen 18, 2006 9:46 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

|
Předmět: to Libor |
|
|
Ahoj... |
|
|
|
|
 |
ne červen 18, 2006 9:31 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bodyia admin

|
Předmět: Re: Ahoj na léto |
|
|
Libor napsal: | Krásné léto vám všem. Nevykašlal jsem se na vás. Během pobytu v Německu nebudu tak často u netu. Ale moc rád sem dorazím zas. Mnozí mě budete chybět..Opatrujte se a moc si neubližujte. Sobě i navzájem..Libor |
Měj se v Německu pěkně a na viděnou! |
|
|
|
|
 |
ne červen 18, 2006 9:24 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Ahoj na léto |
|
|
Krásné léto vám všem. Nevykašlal jsem se na vás. Během pobytu v Německu nebudu tak často u netu. Ale moc rád sem dorazím zas. Mnozí mě budete chybět..Opatrujte se a moc si neubližujte. Sobě i navzájem..Libor _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
so červen 17, 2006 7:45 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Už se perou, já to řikala. _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
so červen 17, 2006 6:34 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

|
|
|
Proč já vůbec odcházel...? je tady s váma fuck sranda
Adame prosím ještě šálek čaje a pak vyhoď Llukýnka z letadla, díky 
Naposledy upravil Nikom dne so červen 17, 2006 9:50 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
ne červen 11, 2006 3:40 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
valbo guru+
|
Předmět: Toto nemá chybu |
|
|
Tak tomu sem se musel smát, to je krásny
To Stonerock: obávám se, že káva došla, ale mohu ti nabídnout něco ostřejšího:-) Jinak mám hezkou sukýnku, takže kdyby ses chtěl podívat, jak dobře mi sedí, tak budu v kuchyňce... |
|
|
|
|
 |
ne červen 11, 2006 3:37 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
valbo guru+
|
Předmět: S politiky netančím |
|
|
Velice jsem měl rád pořad s politiky netančím.
Já to miloval.
Dokázali vše tak pěkně podat. Dokázali napsat v titulkách:
OMLOUVÁME SE VŠEM, KOHO JSME NEURAZILI, snad příště.
To byla paráda.
Nebo dříve byli Gumáci. Ale bylo to jen chvíli. Nebo se mi líbí ty kreslené politické vtipy.
No babička říkala,(ta z bufetu) no dostala jsem hlasovací lístky, půjdu je vhodit do popelnice.
Další babička zase použila lístky do senátu ještě jinak, ale jaksi to sem nedokážu napsat. |
|
|
|
|
 |
so červen 10, 2006 4:03 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
To Adam: Původně jsem to sice neměl v plánu, ale představa tebe v dobře padnoucí sukýnce mě natolik rozrušila, že bych si něco ostřejšího přece jenom dal...  |
|
|
|
|
 |
pá červen 09, 2006 9:50 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
llukynek guru

Založen: 20.10.2005 Příspěvky: 655 Bydliště: Kousek od Pardubic:o)
|
|
|
Adam napsal: | Serióznost ne, přehnaná škrobenost ano. Neúčastni se "laškovné" diskuse, když ti to tolik vadí! |
Fajn, nebudu... _________________ Setkáš-li se s homofobem, nakopej mu zadek! Ale nikoli svou ladnou nožkou, ale svou inteligencí! Ukaž mu, kde je jeho místo! Ty jsi v právu, tak se sakra neboj otevřít hubu a bránit se!!! |
|
|
|
|
 |
pá červen 09, 2006 9:45 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Serióznost ne, přehnaná škrobenost ano. Neúčastni se "laškovné" diskuse, když ti to tolik vadí! |
|
|
|
|
 |
pá červen 09, 2006 9:20 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
llukynek guru

|
|
|
Adam napsal: | To Stonerock: obávám se, že káva došla, ale mohu ti nabídnout něco ostřejšího:-) Jinak mám hezkou sukýnku, takže kdyby ses chtěl podívat, jak dobře mi sedí, tak budu v kuchyňce...
To llukynek: seš děsnej poprdlín. Politika chce nadhled a ten ty zřejmě nemáš. Pokud ti uvolněnější styl diskuse vadí, také se jí nemusíš účastnit. Všichni před tebou nebudeme servilně poklonkovat. Chodím se sem i uvolnit, vážných věcí musím dělat docela dost. |
Tak se vážných diskusí zde neúčastni, když Ti ta vážnost tolik vadí!!!!!!! Zřejmě je pro Vás určitá serióznost moc! _________________ Setkáš-li se s homofobem, nakopej mu zadek! Ale nikoli svou ladnou nožkou, ale svou inteligencí! Ukaž mu, kde je jeho místo! Ty jsi v právu, tak se sakra neboj otevřít hubu a bránit se!!! |
|
|
|
|
 |
pá červen 09, 2006 8:27 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
To Stonerock: obávám se, že káva došla, ale mohu ti nabídnout něco ostřejšího:-) Jinak mám hezkou sukýnku, takže kdyby ses chtěl podívat, jak dobře mi sedí, tak budu v kuchyňce...
To llukynek: seš děsnej poprdlín. Politika chce nadhled a ten ty zřejmě nemáš. Pokud ti uvolněnější styl diskuse vadí, také se jí nemusíš účastnit. Všichni před tebou nebudeme servilně poklonkovat. Chodím se sem i uvolnit, vážných věcí musím dělat docela dost. |
|
|
|
|
 |
pá červen 09, 2006 5:34 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
llukynek guru

|
Předmět: Re: To valbo humor, bez kterého to nejde |
|
|
Stonerock napsal: | llukynek napsal: | Už jsem Ti jednou říkal, že politika je vážná věc a ne sranda! Pokud to nehodláš respektovat, tak sem nic nepiš! Já nehodlám diskutovat s někým, kdo z toho má jenom prču! |
Lukáši, ty musíš bejt děsnej suchar... To, že se v politice řeší spousta důležitejch věcí, neni důvod pro to, abychom se k ní chovali jako k posvátný krávě. Určitě jsou věci, který si zaslouží patřičnou úctu, ale politika fakt ne... A propos, když člověk vidí naše čelní politiky (od prava na levo), máš snad pocit, že oni to snad vždycky berou dvakrát vážně? Chce to trochu nadhledu, chlape...  |
Milý Stonerocku, pokud někomu řeknu, že se chci bavit vážně a tento mi již podruhé řekne, že je to jen sranda, tak co mám asi dělat? Pokud je na někoho vážná diskuse moc, tak ať se takové neúčastní! _________________ Setkáš-li se s homofobem, nakopej mu zadek! Ale nikoli svou ladnou nožkou, ale svou inteligencí! Ukaž mu, kde je jeho místo! Ty jsi v právu, tak se sakra neboj otevřít hubu a bránit se!!! |
|
|
|
|
 |
pá červen 09, 2006 5:00 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
To Adam: Mohl bych se, prosím, dozvědět, kdy se bude podávat káva?  |
|
|
|
|
 |
pá červen 09, 2006 4:54 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
llukynek napsal: | Už jsem Ti jednou říkal, že politika je vážná věc a ne sranda! Pokud to nehodláš respektovat, tak sem nic nepiš! Já nehodlám diskutovat s někým, kdo z toho má jenom prču! |
Lukáši, ty musíš bejt děsnej suchar... To, že se v politice řeší spousta důležitejch věcí, neni důvod pro to, abychom se k ní chovali jako k posvátný krávě. Určitě jsou věci, který si zaslouží patřičnou úctu, ale politika fakt ne... A propos, když člověk vidí naše čelní politiky (od prava na levo), máš snad pocit, že oni to snad vždycky berou dvakrát vážně? Chce to trochu nadhledu, chlape...  |
|
|
|
|
 |
pá červen 09, 2006 1:52 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
"Pamatuješ, ale o té vile sme se dodnes nedozvěděli, jak to bylo."
Tak to vám asi osvěžím paměť. Žádná vila nebyla, jenom obyčejnej mediální humbuk. _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
pá červen 09, 2006 1:28 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
llukynek guru

|
|
|
valbo napsal: | Co se vstekáte jinak než humorem to nejde.
Když někdo dá takovou notu, tak se mu stejnou odpoví.
Já neříkám, že to je to uplně inteligentní, ale kdo chce tam pomosme mu tam.
Sranda musí být, víte, ta byla i za války ta prostě k lidem patřit musí, protože jinak bychom se z toho opravdu všichni zbláznili Adame.
Lukyinek to tady holt pojímá příliš agresivně a já se ho snažím trochu krotit.
ALe kdo nemá smysl pro humor a pro politické harašení, tak to má blby.
Dávám do toho tu ironii, dyť to musí být vidět.
Vážně to vše nemyslím, ale přiťuknu to někdy tím vážnějším. Pravda. |
Už jsem Ti jednou říkal, že politika je vážná věc a ne sranda! Pokud to nehodláš respektovat, tak sem nic nepiš! Já nehodlám diskutovat s někým, kdo z toho má jenom prču! A s tím krocením, hochu, Ti to nějak nevychází, právě naopak! _________________ Setkáš-li se s homofobem, nakopej mu zadek! Ale nikoli svou ladnou nožkou, ale svou inteligencí! Ukaž mu, kde je jeho místo! Ty jsi v právu, tak se sakra neboj otevřít hubu a bránit se!!! |
|
|
|
|
 |
pá červen 09, 2006 1:25 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Letadlo |
|
|
Adam napsal: | Kdo se tady vzteká????!!!! Já snad????!!!!
Libore, buď v klidu. Ty seš taky cvok. Stejně jako asi všichni tady (kromě mě teda).  |
Jasně, ale víš my blázni musíme držet při sobě A ne jít proti sobě. Jinak by se nám to naše letadlo v, kterým letíme rozpadlo. A neboj ty si taky náš. Si naše steewardka  _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
pá červen 09, 2006 1:22 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
Předmět: To valbo |
|
|
Kdo se tady vzteká????!!!! Já snad????!!!!
Libore, buď v klidu. Ty seš taky cvok. Stejně jako asi všichni tady (kromě mě teda).  |
|
|
|
|
 |
pá červen 09, 2006 1:11 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
valbo guru+
|
Předmět: nn |
|
|
[mj
Naposledy upravil valbo dne so prosinec 16, 2017 4:38 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
pá červen 09, 2006 1:08 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Valbo |
|
|
Nechme Valba být. Je mě v mnohém sympatický. Jsou věci v, kterých mám od něj odlišný pohled. Ale to přece neznamená, že budeme někomu nadávat. Je jedinečná bytost podobně jako vy všichni ostatní. Neoznačil bych jej za blázna. Je svůj to je pravda. To však každý z nás  _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
pá červen 09, 2006 12:59 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
Předmět: To valbo |
|
|
Vy máte v blázinci připojení k internetu? To jsou dneska věci... Pozdravuj ode mě Nešpora až bude mít vizitu. A kdybys tam náhodou potkal Paroubka nebo Karase, dej vědět. Určitě už na ně chystají sítě. |
|
|
|
|
 |
pá červen 09, 2006 12:24 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
llukynek guru

|
Předmět: TO Valbo: |
|
|
Pane bože...  _________________ Setkáš-li se s homofobem, nakopej mu zadek! Ale nikoli svou ladnou nožkou, ale svou inteligencí! Ukaž mu, kde je jeho místo! Ty jsi v právu, tak se sakra neboj otevřít hubu a bránit se!!! |
|
|
|
|
 |
pá červen 09, 2006 9:59 am |
 |
Autor |
Zpráva |
valbo guru+
|
Předmět: n |
|
|
trce
Naposledy upravil valbo dne so prosinec 16, 2017 4:37 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
pá červen 09, 2006 9:53 am |
 |
Autor |
Zpráva |
valbo guru+
|
Předmět: Miloši Zemane na hrad, nebo vládni z krásné Vysočiny |
|
|
Za organizační výbor:
Jiří Jehlička, Jan Šinágl a občané ČR
Praha 6.6.2006
No Pražáci no, Paroubek je taky cajzl pravda, asi mezi tou ODS na radnici trochu tohle, že je více emotivní.
Miloš Zeman je Miloš Zeman, Paroubek je furt dost slabej.
Miloš by se smál a nedal by se, Jirku to rozplakalo. Ale pokud ho někdo udá z pedofilie, tak to už je silny kafe pro každyho. |
|
|
|
|
 |
pá červen 09, 2006 9:45 am |
 |
Autor |
Zpráva |
valbo guru+
|
Předmět: Žádám o odstoupení Václava Klause |
|
|
Žádám odstoupení prezidenta Václava Klause.
Je politický.
ODS má tak většinu v senátu, má většinu v krajích, kromě našeho Jihomoravského a má prezdidenta, který se neustále vměšuje a strká svůj
nos tam po čem mu nic není. |
|
|
|
|
 |
pá červen 09, 2006 2:22 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
Předmět: Re: PETICE ZA ODSTOUPENÍ JIŘÍHO PAROUBKA |
|
|
llukynek napsal: | Podpořte i Vy svým podpisem petici za ostoupení premiéra Jiřího Paroubka a připojte se tak k více než 60 tisícům dalších občanů...
http://www.dostparoubka.cz/ |
To by se ti hodilo...  |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|