|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
út červenec 02, 2019 2:10 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Petr_K uživatel++

Založen: 23.3.2006 Příspěvky: 250 Bydliště: Karlovarský kraj
|
Předmět: Re: odpověď |
|
|
Honza napsal: |
.... Na fejsu nejsem, protože jsem nepřišel na to, o co by byl můj život lepší, kdybych tam byl. .... |
Tak to je moc krásně řečeno Honzo  _________________ **** Petr **** |
|
|
|
|
 |
pá duben 12, 2019 9:58 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
Předmět: |
|
|
No dovol! Já nejsem žádná konzerva!  |
|
|
|
|
 |
pá duben 12, 2019 7:07 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
fREDka uživatel+
|
|
|
No, diskusní fora jsou na dnešní dobu moc pomalá. Dneska je to samé šup šup, hotovo a pryč. Tady je to asi jen pro konzervy  |
|
|
|
|
 |
čt duben 04, 2019 4:13 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
|
|
Honza napsal: | "Kdo je u tebe babička, ty spratku drzej!" |
Kdyby pratetička spratkovi jednu flákla (a pak si sedla), měl bych pro ní plné pochopení. Naštěstí takových oprsklíků není nadměrně.  |
|
|
|
|
 |
út duben 02, 2019 7:00 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
Václav napsal: | hlavně ale si smutně říkám "Tak už je to tady." Nic moc.  |
Nesmíš se tomu tak poddávat. Mezi oblíbené příběhy z mého dětství patří ta, kdy se jakýsi skaut slušňáček pokusil o dobrý skutek tím, že chtěl pustit v autobusu mou pratetu sednout a řekl:"posaďte se babičko". Odměnou mu byl tetin ledový pohled a výkřik na celý autobus "Kdo je u tebe babička, ty spratku drzej!"
A pokud jde o film Občanský průkaz tak sorry, agitka dost podobná této https://www.youtube.com/watch?v=h8Xy6Rn_hmY snad jen s tím rozdílem, že tahle je aspoň zábavná. Zejména bych vyzdvihl hlášku v čase 3:25.  |
|
|
|
|
 |
so březen 30, 2019 8:50 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
|
|
Honza napsal: | skončíš jako žlučovitý stařík, co schválně jezdí v přepravní špičce, aby mohl mládeži nadávat, že ho nepustí sednout.  |
To už jsi mi sliboval víckrát. Zatím, pokud mne někdo pustí sednout (naposledy moc roztomilý kluk, pozdních -náct, asi venkovánek, zatahal mne za rukáv), tak se trochu stydím, hlavně ale si smutně říkám "Tak už je to tady." Nic moc.  |
|
|
|
|
 |
so březen 30, 2019 4:00 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
mour napsal: | asi tak, nebýt (jenom) na fb je trochu akt rebelie  |
Já si teda představuju rebelie dost jinak. Na fejsu nejsem, protože jsem nepřišel na to, o co by byl můj život lepší, kdybych tam byl.
mour napsal: | a bylo to v době doznívající puberty |
Tohle období je u chlapa někdy kolem 70 let, ne?
Václav napsal: | stojíme před kinem, kde dávají Občanský průkaz, a se vstupenkami v ruce si spolu, než začne promítání, listujeme ve slátanině pana Krejčího a smějeme se jí |
Václave, Václave! Kde se v tobě bere ta zášť a zákeřná potměšilost. Měl bys s tím něco dělat, nebo skončíš jako žlučovitý stařík, co schválně jezdí v přepravní špičce, aby mohl mládeži nadávat, že ho nepustí sednout.  |
|
|
|
|
 |
st březen 27, 2019 7:47 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
mour tester
|
Předmět: Re: Proč sem lidi nechodí diskutovat? |
|
|
Václav napsal: |
BTW, moure, máš nějaké téma k popovídání? Jo, a vítej mezi námi.  |
těší mě s žádným tématem nepřicházím ale klidně něco vymyslím  |
|
|
|
|
 |
st březen 27, 2019 7:32 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
mour tester
|
|
|
bright napsal: | Náhradu za co? |
Myslel jsem náhradu za to nezávazně si zadiskutovat
Honza napsal: | Asi hledá nějaké místo, kde by se dalo bavit bez selfíčkování lajkování a podobného šaškování. |
asi tak, nebýt (jenom) na fb je trochu akt rebelie
Václav napsal: | Pravda je, že se tu už nediskutuje, ale neznamená to, že tu "nikdo není" |
To je dobré slyšet, jsem si myslel že se to tu smaže
Jinak já jsem tady (na tomto fóru) byl před 11 lety krátce, když jsem u sebe zjistil že jsem gay a bylo to v době doznívající puberty a objevoval jsem nový svět a tím i sám sebe a to je dnes už vlastně objeveno ale chodil jsem sem občas jako čtenář, rád si čtu o osudech lidí atd... |
|
|
|
|
 |
st březen 27, 2019 5:24 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
Předmět: Re: Proč sem lidi nechodí diskutovat? |
|
|
Honza napsal: | Asi hledá nějaké místo, kde by se dalo bavit bez selfíčkování lajkování a podobného šaškování.  |
No vidíš, a zrovna s Tebou bych selfíčko rád měl. Jak stojíme před kinem, kde dávají Občanský průkaz, a se vstupenkami v ruce si spolu, než začne promítání, listujeme ve slátanině pana Krejčího a smějeme se jí, .
Mourovu otázku naprosto chápu, ale seriózní odpověď neznám, resp. nabízí se jich spousta možných a těžko určit tu správnou. Pravda je, že se tu už nediskutuje, ale neznamená to, že tu "nikdo není" - stále tu je víc nebo míň zalogovaných, a když si člověk klikne na "Kdo je přítomen", vidí, že procházejí vlákna nebo si vyřizují korespondenci.
Význam zdejšího fóra vidím ve shromáždění kvanta reálných životních příběhů a situací, většinou typických pro různé fáze života gaye (pravda, teplý funus zatím čeká na diskutéry). Jsou tu a jsou každému k dispozici: jak strašně by mi to bylo pomohlo, když jsem byl puboš a tápající adolescent... Proti současným sociálním sítím je obrovská výhoda, že celý obsah je stále k dispozici, nic nepropadá do ztracena. Ale už asi není nutno témata v diskusích rozebírat, protože by to nejspíš nepřineslo nic nového. Být tak internet v době, kdy bylo vynalezeno kolo: to by byl diskusní rachot... dnes už je kolo fádní.
Vlastně je to stejné, jako číst diskuse ve veřejných fórech, když se slavný parlament začne zabývat nějakým G/L téma, aktuálně manželstvím či adopcemi: už celá desetiletí ti samí lidé opakují ty samé názory, ti samí pámbíčkáři dnes ječí k záležitostem manželství ty samé zhovadilosti, jaké ječeli k registrovanému partnerství: nuda, a hlavně neúčelnost pokusů korigovat je věcným argumentem: jejich omezenost se nezmění.
Avšak objevit se tu občas na znamení, že diskusi lze kdykoli otevřít a na dotazy kdykoli reagovat, to mám za stejně důležité, jako samu existenci fóra. Je fajn, že Ty i bright to nejspíš vidíte podobně.
BTW, moure, máš nějaké téma k popovídání? Jo, a vítej mezi námi.  |
|
|
|
|
 |
st březen 27, 2019 2:22 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
Asi hledá nějaké místo, kde by se dalo bavit bez selfíčkování lajkování a podobného šaškování.  |
|
|
|
|
 |
út březen 26, 2019 11:35 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
mour napsal: | jenom hledám náhradu  |
Náhradu za co? _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
út březen 26, 2019 4:15 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
mour tester
|
Předmět: odpověď |
|
|
Honza napsal: | Ahoj Moure,
asi to bude tím, že se (skoro) všichni zblbli do Facebooku, Iboysu a podobnejch webů.  |
Děkuji za odpověď aspoň někdo
nechci si stěžovat, to nic neřeší, spíš jenom hledám náhradu  |
|
|
|
|
 |
pá březen 22, 2019 11:12 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
Ahoj Moure,
asi to bude tím, že se (skoro) všichni zblbli do Facebooku, Iboysu a podobnejch webů.  |
|
|
|
|
 |
čt březen 21, 2019 8:07 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
mour tester
|
Předmět: Proč sem lidi nechodí diskutovat? |
|
|
Zdravím proč tu skoro nikdo není? A to ani na zahraničních webech, je všechno už jenom na fb nebo kam proboha ti lidé mizí?  |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|