|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
čt červen 29, 2017 3:51 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Maty uživatel+

|
Předmět: |
|
|
Václav napsal: | Ale uteklo to podstatné: Opravdu mám, Maty, radost, že jsi to dotáhl k úspěšnému závěru, a tu pijatiku Ti taky přeju.  |
No dotáhl ,ale tímto končí,protože jsem se rozhodl ,že dýál ve studiu už pokračovat nebudu,bakalář mi bohatě stačí. jinak děkuji
 |
|
|
|
|
 |
čt červen 29, 2017 2:34 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
|
|
Honza napsal: | Když bude down?  |
Vstane, oklepe se, a znovu do práce.
Ale uteklo to podstatné: Opravdu mám, Maty, radost, že jsi to dotáhl k úspěšnému závěru, a tu pijatiku Ti taky přeju.  |
|
|
|
|
 |
st červen 28, 2017 10:31 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
Václav napsal: | kaňour.  |
Když bude down?  |
|
|
|
|
 |
st červen 28, 2017 10:09 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
|
|
Maty napsal: | a ve finále by to asi odnesli akorát moje děcka... |
Ale byla by hrdá, že je tatínek kaňour.  |
|
|
|
|
 |
st červen 28, 2017 9:54 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Maty uživatel+

|
|
|
Honza napsal: |
Hele, a co bys tím získal? Ty budeš ojetá kurva a jim to bude ukradený. |
No ,když se nad tím zamyslím,tak máš asi pravdu ... a ve finále by to asi odnesli akorát moje děcka... |
|
|
|
|
 |
st červen 28, 2017 7:43 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
Václav napsal: | To seš celej Ty. |
Jojo, takovej sem já!
Maty napsal: | ještě jednou co ještě jednou třeba desetkrát. Vlastně bych to udělal rád skoro všem se kterými sem chodil o kterých jsem se tu zmiňoval ve svých příspěvcích v minulosti za dobu co jsem chodím a že jich bohužel bylo ....
 |
Hele, a co bys tím získal? Ty budeš ojetá kurva a jim to bude ukradený. |
|
|
|
|
 |
st červen 28, 2017 6:40 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Maty uživatel+

|
|
|
Václav napsal: | Tak to byla opravdická oslava.  |
No ptal jsem se Patrika na co si pamatuje a evidentně si toho pamatoval víc než já a říkal že jsme to platily vždy hned ,ale žes jsme toho zas tak neutratily dohromady za nás dva něco kolem prej tří tisíc ,protože jsme toho zas tak moc nepily akorát jsme to blbě prej míchaly proto nám bylo tak zle . Ale ,kdo se prej slušně rozjel byla moje nejstarší sestra a odůvodnila to tím že si užívá že už nekojí  |
|
|
|
|
 |
st červen 28, 2017 6:34 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Maty uživatel+

|
|
|
Honza napsal: | Mě by spíš zajímalo, kolikrát při tý oslavě uklouznul.  |
Jendo postřehl si vůbec ,co jsem psal v předchozím textu ?, že tam byl Patrik celou dobu se mno a že tam byly i moje sestry, sestřenice a spolužáci ? Ale ,když se ohlédnu o ty dva roky zpět ,co jsi mi dnes připomenul ,tak akorát lituji že jsem toho litoval a kdybych mohl vrátit čas tak to Tomášovi udělám ještě jednou co ještě jednou třeba desetkrát. Vlastně bych to udělal rád skoro všem se kterými sem chodil o kterých jsem se tu zmiňoval ve svých příspěvcích v minulosti za dobu co jsem chodím a že jich bohužel bylo ....
 |
|
|
|
|
 |
st červen 28, 2017 5:42 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
|
|
Honza napsal: | Mě by spíš zajímalo, kolikrát při tý oslavě uklouznul.  |
To seš celej Ty. Já bych mu přál, aby uklouznul třeba desetkrát, když z toho nebudou problémy, a Ty se pošklebuješ.
Maty napsal: | popravdě vůbec si nějak nepamatuji že bych něco platil ,nebo že by někdo něco platil |
Tak to byla opravdická oslava.  |
|
|
|
|
 |
st červen 28, 2017 5:00 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
Václav napsal: | Maty, a nemohl bys naskenovat účtenku? To by bylo zajímavé, co obnáší bakalářská oslava ve Stodolní.  |
Mě by spíš zajímalo, kolikrát při tý oslavě uklouznul.  |
|
|
|
|
 |
st červen 28, 2017 4:52 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Maty uživatel+

|
|
|
Václav napsal: |
Maty, a nemohl bys naskenovat účtenku? To by bylo zajímavé, co obnáší bakalářská oslava ve Stodolní.  |
No ehm ani nevím jest-li nějakou mám a popravdě vůbec si nějak nepamatuji že bych něco platil ,nebo že by někdo něco platil , vím že se točil fernet a vodka , holky si dávaly nějaký míchaný koktejly , ten bar ve kterým sme byly domluvil jeden spolužák u svého známého který tam dělá a byly jsme tam jen my + ty co se k nám připojily ,ale nasadil si mi brouka do hlavy , matně si pamatuji že jsme se s skládaly ráno s nějakýma lidma na taxík ty co neměli odvoz nebo nemohly řídit jako já a Patrik ,ale to ostatní se mi nějak vykouřilo z hlavy ,budu muset někde zjistit jak to bylo abych náhodou tam neměl sekeru.. |
|
|
|
|
 |
st červen 28, 2017 4:11 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
|
|
Maty napsal: | Tak už je to úplně oficiální , včera jsem dostal diplom a pak sem to celou noc slavil s Patrikem, se sestrami,sestřenicí a spolužáky na stodolní a teď mě pěkně bolí hlava a je mi šoufl , ale nevadí hlavně že už to mám za sebou  |
Maty, a nemohl bys naskenovat účtenku? To by bylo zajímavé, co obnáší bakalářská oslava ve Stodolní.  |
|
|
|
|
 |
st červen 28, 2017 8:19 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Maty uživatel+

|
|
|
Tak už je to úplně oficiální , včera jsem dostal diplom a pak sem to celou noc slavil s Patrikem, se sestrami,sestřenicí a spolužáky na stodolní a teď mě pěkně bolí hlava a je mi šoufl , ale nevadí hlavně že už to mám za sebou  |
|
|
|
|
 |
so květen 20, 2017 8:31 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Maty uživatel+

|
Předmět: Re: Státnice |
|
|
Václav napsal: | Upřímné blahopřání, pane bakaláři!  |
Děkuji Vám pane trafikante, no ještě mě čeká promoce ,ale jsem rád že už to mám z krku , některé mé spolužáky to teprve čeká protože nejsou na začátku abecedy jako já , no včera jsem byl slavit a protáhlo se to do čtyř do rána a v sedum mi zazvonil budík páč jsem ho debil zapomněl zrušit takže jsem už neusnul a teď tu vejrám a hlava mě bolí jako střep,ale asi půjdu zavolat Patrikovi a vzbudit ho ať s toho mého slavení také něco má
 |
|
|
|
|
 |
pá květen 19, 2017 6:24 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
Předmět: Re: Státnice |
|
|
Maty napsal: | Tak takže je ze mne Bc. |
Upřímné blahopřání, pane bakaláři!  |
|
|
|
|
 |
pá květen 19, 2017 3:18 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Maty uživatel+

|
Předmět: Státnice |
|
|
Tak jsem nějakým zázrakem (asi se někdo tam nahoře slitoval ) dal státnice takže je ze mne Bc. Matyáš Bauer Ale, že to byly nervy horší jak na střední při maturitě. Těch propocených sak a košil No nic du se střískat  |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|