|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
po prosinec 19, 2016 9:51 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Maty uživatel+

|
Předmět: |
|
|
Václav napsal: |
Narazil jsi, zdá se, na šikovnou rodinu: jedním dárkem potěšit tolik lidí najednou...  |
No spíš na šikovnou starší sestru,která naštěstí trpí syndromem,že vždy musí zachránit svého mladšího bratra  |
|
|
|
|
 |
ne prosinec 18, 2016 8:26 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
|
|
Maty napsal: | Tak nakonec s Patrikem budeme přeci jenom 24 spolu, Veronika Patrikova sestra totiž koupila k Vánocům jejich rodičům Vánoční zájezd do Alp a mají tam být až do nového roku ,takže je hezky od klidila ,já hned věděl že je mi ta holka sympatická  |
Narazil jsi, zdá se, na šikovnou rodinu: jedním dárkem potěšit tolik lidí najednou...  |
|
|
|
|
 |
ne prosinec 18, 2016 12:17 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Maty uživatel+

|
|
|
Tak nakonec s Patrikem budeme přeci jenom 24 spolu, Veronika Patrikova sestra totiž koupila k Vánocům jejich rodičům Vánoční zájezd do Alp a mají tam být až do nového roku ,takže je hezky od klidila ,já hned věděl že je mi ta holka sympatická  |
|
|
|
|
 |
pá prosinec 09, 2016 9:08 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Maty uživatel+

|
|
|
bright napsal: |
Vono ho je vic?  |
To víš že je , Martin má mladý kotě,pak má starý kotě a možná ještě nějaké za dobu co tu nebyl přibilo  |
|
|
|
|
 |
pá prosinec 09, 2016 1:27 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Vono ho je vic?  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
čt prosinec 08, 2016 9:38 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Maty uživatel+

|
|
|
Martin napsal: | Heh. Nazdobeno je už od konce října A dneska sme pekli cukroví  |
To já radši nepeču,ale mám slíbené vanilkové rohlíčky,ořechy,ledovky a perníčky od paní co mi chodí uklízet a vařit a možná i máti něco přihodí možná že i kachnu dostanu  |
|
|
|
|
 |
čt prosinec 08, 2016 6:21 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Heh. Nazdobeno je už od konce října
A dneska sme pekli cukroví  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
po prosinec 05, 2016 12:16 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Maty uživatel+

|
|
|
John napsal: | kdo, co a s kym..a dam to asi na zed..jinam by se to nevlezlo.  |
To víš máme velkou famílii, i já sám se v tom občas ztrácím.  |
|
|
|
|
 |
pá prosinec 02, 2016 1:02 am |
 |
Autor |
Zpráva |
John guru+
|
|
|
Maty napsal: |
Václave: Děkuji za přání,ale asi budeme spolu až na Silvestra.. |
Potud sem tomu rozumel..asi si budu muset udelat nejakou mapu, kde si budu znacit kdo, co a s kym..a dam to asi na zed..jinam by se to nevlezlo.  |
|
|
|
|
 |
čt prosinec 01, 2016 9:17 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
|
|
 |
út listopad 29, 2016 2:04 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Maty uživatel+

|
|
|
Václav napsal: |
Maty: To budete mít první společné vánoce? Ať jsou hezké! |
Václave: Děkuji za přání,ale asi budeme spolu až na Silvestra. Malá si totiž vzpomněla že letos chce slavit Ježíška se mnou u mě doma,což se moc nelíbilo Ivetě,takže jsme to nakonec vymysleli tak že u mě 24 bude i Iveta se svojí mámou a malou Stelou. Chtěl ,jsem aby přišel i Patrik akorát bohužel jeho matka udělala scénu že musí trávit Vánoce u nich doma, takže jede do Plzně. No a 25 až do 26 budu i s dvojčaty s dědou v Ostravě. 27 jdu k mámě a od 28 do 30 budu s Angii v Londýně (vánoční dárek) , takže mám na svátky fakt dost rušno, do toho ještě těsně před svátky mám zkoušky a předložit část ,mé bakalářské práce(což bude dost velkej průser páč zatím skoro nic nemám) a v práci budu mít taky docela frmol . Tak doufám že to všechno zmáknu a že nám s Patrikem výjde ten Silvestr a že mu budu konečně moc předat dárek kterej jsem dost obtížně sháněl. |
|
|
|
|
 |
po listopad 28, 2016 5:56 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
|
|
Honza napsal: | Uplácám těsto a upeču litevské pirohy, bo tak, jako já, to neumí ani bůh, ani Dalia Grybauskaitė. |
A co receptík: byl by?
Maty: To budete mít první společné vánoce? Ať jsou hezké! |
|
|
|
|
 |
po listopad 28, 2016 4:19 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
Ráno, 23. prosince, vyběhnu za barák, kde urvu něco klacků z borovice. Pokusím se v komoře najít vázu a vánoční cetky, následně šupnu klacky do vázy, nazdobím a strknu to do obýváku, aby se neřeklo, že na vánoce úplně se.u, bo mě nejspíš před polednem navštíví sousedstvo s vlastním cukrovím. A když najdu i ten pičifuk s vánoční vůní, tak ještě promořím kvartýr tímhle aerosolovým karcinogenem.
Pak vyzdobím sám sebe, podle počasí sednu na mašinu nebo na bus, a s báglem darů vyrazím k bf., kde už bude jistě správná vánoční atmosféra zhotovená bf. pod taktovkou jeho mamky. Uplácám těsto a upeču litevské pirohy, bo tak, jako já, to neumí ani bůh, ani Dalia Grybauskaitė. A pak se budu natruc doktorce Cajthamlové ožírat a přežírat, dokud nepadnu.
 |
|
|
|
|
 |
po listopad 28, 2016 2:48 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
John guru+
|
|
|
Ja nic nepripravuji..  |
|
|
|
|
 |
po listopad 28, 2016 1:21 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Maty uživatel+

|
Předmět: Zdobení |
|
|
Tak co jak se připravujete , my jsme s Patrikem dneska vyrobili do obou bytů adventivní věnce a příští týden budeme zdobit už stromky a do oken v Patrikově bytě jsme daly svítící barevná světla ,takže to trochu připomíná okna v bordelu ,ke mě to chtěl dát taky ,ale naštěstí jsem mu to rozmluvil,že to v osmém patře nemá cenu  |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|