|
volné diskuzní fórum 004.CZ V2 |
|
|
 |
|
|
|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
út červenec 19, 2016 10:14 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Maty uživatel+

|
Předmět: Re: Kousek sebe |
|
|
Václav napsal: | Maty napsal: | Tak budu mít Patrika kousek od sebe |
Čau, Maty. K přískoku Patrika blahopřeju, ale to víš, my, přízemní trafikanti: jak dopadl Tvůj krámek? |
Krámek pořád kupodivu funguje a nekrachuje ,teď máme docela odbyt, lidi se totiž zbláznili do lezení po skalách takže teď hodně prodáváme lana,karabiny, ochrané pasy, helmy a atd... Ale , přišla s tím moje Angie , se mě ptala proč taky neprodáváme takový ty douhý snůly (dlouhý šnůry) jak se s nima leze na kameny ,že Terezka ze školky leze takhle s jejím tatínkem a že by chtěla ona taky . Takže jsem rád že má holka obchodního ducha že to budu mít jednou komu předat
PS: ale , na to lezení jí bude muset stačit Vašek,ten je na tyhle věci, já jsem se sice už párkrát překonal (skok padákem,...) ,ale raději zůstanu nohama pevně na zemi... |
|
|
|
|
 |
po červenec 18, 2016 12:30 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
Předmět: Re: Kousek sebe |
|
|
Maty napsal: | Tak budu mít Patrika kousek od sebe |
Čau, Maty. K přískoku Patrika blahopřeju, ale to víš, my, přízemní trafikanti: jak dopadl Tvůj krámek? |
|
|
|
|
 |
ne červenec 17, 2016 1:14 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Maty uživatel+

|
Předmět: Kousek sebe |
|
|
Tak budu mít Patrika kousek od sebe ,protože asi o dvě ulice ode mne nabízeli k pronájmu byt a Patrika už štvali jeho spolubydlící,tak tam zavolal a oni mu ten byt pronajmou,takže se v pátek stěhuje  |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|