|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
ne únor 14, 2016 11:37 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
John guru+
|
Předmět: |
|
|
bright napsal: | Takhle 3:25?  |
Skoro..  |
|
|
|
|
 |
ne únor 14, 2016 11:02 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Takhle 3:25?  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
ne únor 14, 2016 7:35 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
John guru+
|
|
|
Nedávno při jídle na mě koukala tlustá blondýna se svoji, asi matkou..Nevím, jestli jsem se jí líbil, nebo mě chtěla sníst..ale bylo to dosti nepříjemné..  |
|
|
|
|
 |
ne březen 01, 2015 11:26 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Myslím, že před Harrym by neprchal. Navíc Harry v tomhle paláci nebydlí. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
ne březen 01, 2015 11:02 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
|
|
Honza napsal: | Že by měl Harry návštěvu?  |
Proč nutně Harry? Nabízejí se pikantnější alternativy... |
|
|
|
|
 |
ne březen 01, 2015 8:42 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
|
|
 |
čt únor 19, 2015 10:57 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Andraste uživatel

|
|
|
Václav napsal: |
a) podařilo se jim udělat z boje s klišé nové klišé,
b) jsou to kreténi.
Vyber si.  |
Proč vybírat? Imo se ty možnosti nijak nevylučují...  _________________ Život je choroba smrtelná a velmi nakažlivá. |
|
|
|
|
 |
čt únor 19, 2015 12:12 am |
 |
Autor |
Zpráva |
John guru+
|
|
|
Václav napsal: | John napsal: | Jestli jsou lidi na ibku, kteri dokola zminuji, ze nesnasi/neodpovidaji na otazku "Jak se mas?", pripadne ve svem profilu predem na ni, snad vtipne, odpovidaji, ze dobre, tak blbi??😧  |
Johňáku, jsou v zásadě dvě možnosti:
b) jsou to kreténi.
Vyber si.  |
Tak tedy b!  |
|
|
|
|
 |
ne únor 15, 2015 10:23 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
|
|
John napsal: | Jestli jsou lidi na ibku, kteri dokola zminuji, ze nesnasi/neodpovidaji na otazku "Jak se mas?", pripadne ve svem profilu predem na ni, snad vtipne, odpovidaji, ze dobre, tak blbi??😧  |
Johňáku, jsou v zásadě dvě možnosti:
b) jsou to kreténi.
Vyber si.  |
|
|
|
|
 |
so únor 14, 2015 2:54 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
John guru+
|
|
|
Jestli jsou lidi na ibku, kteri dokola zminuji, ze nesnasi/neodpovidaji na otazku "Jak se mas?", pripadne ve svem profilu predem na ni, snad vtipne, odpovidaji, ze dobre, tak blbi??😧  |
|
|
|
|
 |
pá leden 09, 2015 5:42 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
|
|
|
|
 |
st prosinec 31, 2014 8:24 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
|
|
Honza napsal: | Ale no tak, Tomíku .... když budeš hodný, koupíme ti s Václavem na jaře bazének! |
I s obsahem. |
|
|
|
|
 |
st prosinec 31, 2014 3:26 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Teda vy toho Toma ale rozmazlujete. Plínka by mu stačila. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
st prosinec 31, 2014 3:01 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
Ale no tak, Tomíku .... když budeš hodný, koupíme ti s Václavem na jaře bazének!  |
|
|
|
|
 |
st prosinec 31, 2014 12:17 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Tom_c guru++
|
|
|
Ubohý Vašulíne, o moji sebedůvěru se neotírej Radši si utři slinty, co ti tečou po bradě kvůli protetický náhradě střepů, cos měl kdysi v dutině ústní.
Vzal jsem si k srdci vašich posledních pár příspěvků a snažím se teď být milejší. Dokonalost se nikdy nedostaví ihned, avšak pevně doufám, že jsem vykročil správným směrem a lze vycítit určitý pokrok  |
|
|
|
|
 |
út prosinec 30, 2014 10:38 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Václav napsal: | Třeba: "Původně jsem myslel, že jsi daleko omezenější." Nebo: "Vlastně ani tolik nešilháš," a různé jiné podobné. | Nebo: "Upřímně se raduji z toho, že jsem dosud mlád a nikdo a nic na mně nevisí." _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
út prosinec 30, 2014 6:24 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
|
|
Honza napsal: | Tom-c:  |
To právě mne na Tomouše mrzí, že z velkého nedostatku sebedůvěry už předem vzdal možnost vytvořit si pro běžný společenský styk sadu takových těch milých vstřícných větiček, s jejichž pomocí by se snadno mohl stát lvem salonů i zdejšího fóra. Třeba: "Původně jsem myslel, že jsi daleko omezenější." Nebo: "Vlastně ani tolik nešilháš," a různé jiné podobné. |
|
|
|
|
 |
po prosinec 29, 2014 1:57 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
Václav: No, ten týpek Samuel F. B. Morse zemřel o víc jak sto let před tím, než jsem se narodil, takže mě do toho vynálezu nezasvětil, takže telegram nebo kabelogram fakt poslat neumím, ani televize na petrolej si nepamatuju. Na kole není nuda, a kdyby byla, tak někde zastavíme a zabavíme se.
Tom-c:  |
|
|
|
|
 |
po prosinec 29, 2014 9:50 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Tom_c guru++
|
|
|
Václav napsal: | Tom_c napsal: | Spíš je lituju. |
Hele, Tome, a co kdybys taky někomu někdy řekl něco hezkého, aspoň když jsou ty svátky, takové obyčejné milé slovíčko...  |
No tak Vaclave, upozornil jsem ho prece, ze vzbuzuje litost. Takova laskavost je to nejmilejsi, co dovedu. |
|
|
|
|
 |
po prosinec 29, 2014 12:04 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
|
|
Tom_c napsal: | Spíš je lituju. |
Hele, Tome, a co kdybys taky někomu někdy řekl něco hezkého, aspoň když jsou ty svátky, takové obyčejné milé slovíčko...  |
|
|
|
|
 |
ne prosinec 28, 2014 1:40 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tom_c guru++
|
|
|
Honza napsal: | Kdybych neměl přilbu, tak mě vyflastruje každý bengo, který potkám, šukézní jsem i tak až dost a líp bych deset táců utratit fakt nemoh, bo pštrosí boa a růžový svetříky mě fakt nerajcujou.
 |
Já myslel, že jde o vybavení na kolo. ..Buď v klidu, mě taky nerajcujou ty věci, cos napsal. Stejně jako pětapadesátníci na motorkách, co doufaj, že jim ta věc pod hemeroidama velkejma jak sloní koule a nakynutou prostatickou žlázou ukradne pár desítek let. Spíš je lituju. |
|
|
|
|
 |
so prosinec 27, 2014 11:24 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
|
|
Honza napsal: | pulzní telegrafii to opravdu přijímat neumí.  |
Ty jezdíš na kole a netelegrafuješ si přitom? A není to nuda?  |
|
|
|
|
 |
so prosinec 27, 2014 11:08 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
Václav napsal: | Aha, takže to v sobě nemá ani krystalku? Nebo aspoň koherer? Nic moc, teda... |
To máš pravdu, nemá ... je v tom jen čip FM rádia - amplitudově modulované vysílání a pulzní telegrafii to opravdu přijímat neumí.
Václav napsal: | Patrně držkující hysterickou spolujezdkyni...  |
No, to nevim, tohle na mašině nevozím.  |
|
|
|
|
 |
so prosinec 27, 2014 9:50 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
|
|
Honza napsal: | jsou postavené na bluetoothových čipech |
Aha, takže to v sobě nemá ani krystalku? Nebo aspoň koherer? Nic moc, teda...
Honza napsal: | je vybavený něčím jako DSPčko, takže si dokáže navzorkovat balastní zvuky a při hovoru je "odečíst" ze signálu, |
Patrně držkující hysterickou spolujezdkyni...  |
|
|
|
|
 |
so prosinec 27, 2014 8:26 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
Václav napsal: | A jak na tom funguje PTT switch - to se do něčeho kousne? |
Tlačítkové PTTčko se používá u obyčejných vysílaček, co mají třeba kamioňáci.
Motorkářské komunikáče jsou postavené na bluetoothových čipech, takže jsou už z podstaty plně duplexní - fungují v podstatě stejně, jako třeba handsfree u mobilu. On se ten komunikáč i umí spárovat přes bluetooth třeba s mobilem, s navigací nebo s MPmanem, umí i sdílet muziku se spolujezdcem, dovede přepínat automaticky vstupy podle priority a je vybavený něčím jako DSPčko, takže si dokáže navzorkovat balastní zvuky a při hovoru je "odečíst" ze signálu, a podporuje i hlasové ovládání. Takže PTT nepotřebuješ, ten komunikáč má v sobě něco jako softwarový auto-VOX.
Tom_c napsal: | Deset tisíc bych uměl utratit mnohem líp. Navíc kdyby ses vymlátil bez ní, moh sis trochu upravit fasádu a konečně si vrznout. |
Kdybych neměl přilbu, tak mě vyflastruje každý bengo, který potkám, šukézní jsem i tak až dost a líp bych deset táců utratit fakt nemoh, bo pštrosí boa a růžový svetříky mě fakt nerajcujou.
 |
|
|
|
|
 |
so prosinec 27, 2014 12:07 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
|
|
John napsal: | Vaclavku, stacilo by jedno foto |
To nemůžu Juliánovi udělat, aby měl fotku na českém gayském fóru... asi si dovedeš představit, co si o zdejších končinách myslí... ("... nejaky vychodonemecky veprovice v Krkonosich, co hur treba Cesi... ").
John napsal: | treba na lyžaře |
Teda Johňouši, udělám pro Tebe leccos, ale po horách nepolezu!  |
|
|
|
|
 |
so prosinec 27, 2014 11:04 am |
 |
Autor |
Zpráva |
John guru+
|
|
|
Vaclavku, stacilo by jedno foto, ja te pripadne nasmeruju jinam..treba na lyžaře, ti me imponuji..teda ti dobri a hezci, ne ze se zeptas nejaky vychodonemecky veprovice v Krkonosich, co hur treba Polaka !!  |
|
|
|
|
 |
so prosinec 27, 2014 6:39 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
|
|
John napsal: | Kazdopadne nezamlouvej, co jsi dostal k Vanocum...Take cekam na tu zasilku od tebe.  |
Johne, nic z toho by Tě nebavilo. Portské, nějakou kolekci vín z Bordeaux (ještě ani nevím, co v té bedničce je), dvě soupravy skleniček (ty jsou fajn, v trafice se toho spousta rozfláká), nahrávky Glenna Goulda...
A zásilka? Jen vydrž, musí se pečlivě vybírat, přeci nechceš nějaký mizerný materiál z ulice... Tuhle jsem v byl v Drážďanech na koncertě, jeden zpěvák (Brit částečně japonského původu - ale teda žádnej Okamura, jmenuje se Julian a má moc příjemný tenor) se mi zdál pro Tebe tak akorát, ale když jsem se ho ptal, jestli nechce kamarádit s Johňoušem z Prahy, který toho moc nenakecá, jen se smál a šťouchal mne prstem do ramene (to teda nevím, co tím chtěl vyjádřit, asi je to něco japonsky). Tak musím hledat dál.
John napsal: | Vaclavku, nezlobi. |
Teď mi to teprve došlo. Maršálové, to jsou vlastně takoví rychloasanátoři ve velkém. On se nezlobí, on Tě v tom podporuje...
Honza napsal: | komunikáč je její doplněk - česky by se to dalo nazvat kecafon |
A jak na tom funguje PTT switch - to se do něčeho kousne? |
|
|
|
|
 |
so prosinec 27, 2014 12:29 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Tom_c guru++
|
|
|
Honza: proč tolik peněz za nevzhlednou přilbu? Deset tisíc bych uměl utratit mnohem líp. Navíc kdyby ses vymlátil bez ní, moh sis trochu upravit fasádu a konečně si vrznout. |
|
|
|
|
 |
pá prosinec 26, 2014 11:55 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
John guru+
|
|
|
Václav napsal: |
John napsal: | Die verschwundene jüdische Stadt, coz je hodne blizke asanaci, |
A nezlobí se pan maršál, že místo rozumných vojenských věcí se zabýváš takovými (podle něj) zbytečnostmi? |
Vaclavku, nezlobi. Kazdopadne nezamlouvej, co jsi dostal k Vanocum...Take cekam na tu zasilku od tebe.  |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|