|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
st prosinec 30, 2015 10:54 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Maty uživatel+

|
|
|
|
|
 |
po prosinec 28, 2015 5:18 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
Předmět: |
|
|
beowafle napsal: | Velkým problémem pro mě je, že nerad oslovuju lidi které neznám, protože mám pocit že je obtěžuju. |
Myslím, že pokud vyrazíš na nějaké setkání třeba s gay sportovcema, tak nebudeš tím kdo bude muset oslovovat. Jako "nové maso" budeš spíš tím oslovovaným.  |
|
|
|
|
 |
po prosinec 28, 2015 10:21 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
|
|
beowafle napsal: | nerad oslovuju lidi které neznám, protože mám pocit že je obtěžuju. Stejně to mám i se současnými kamarády, ale u nich se to dá s trochou snahy překonat. |
Je to jasné. Pocit samozřejmě není ten objekt, se kterým se dá kamarádit, dát si pusu, pomilovat se. Zkus si lámání komunikačních bariér sám sobě postavit jako logickou úlohu, školní cvičení, řešení rovnice, promyslet ho systematicky. I potom si sice člověk mnohokrát natluče nos, ale to už je normální, to čeká na každého. Ať se daří! |
|
|
|
|
 |
ne prosinec 27, 2015 5:40 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
beowafle tester
|
|
|
Děkuju za odpovědi. Pokusím se vzít vaše rady k srdci a něco s tím udělat. Velkým problémem pro mě je, že nerad oslovuju lidi které neznám, protože mám pocit že je obtěžuju. Stejně to mám i se současnými kamarády, ale u nich se to dá s trochou snahy překonat. |
|
|
|
|
 |
so prosinec 26, 2015 9:29 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
Předmět: Re: Neznám žádné gaye (nebo o nich nevím) |
|
|
Ahoj, beowafle,
Honza napsal: | Nemusíš si hnedka dávat inzerát, zkus to obráceně - jestli tě inzerát nějakého kluka zaujme, tak mu napiš. |
k Honzově radě připojím drobnou poznámku. Na iBoys i jinde jsem si všiml, že leckdo, kdo zde pronášel obavy z těchhle seznamek, tam má profil, který je jen dlouhým výčtem toho, co nechce. Je možné pochopit, že když se na mladého kluka sesype tisíc úchylů chtivých mladého masa, placeného sexu, nahých fotek atp., reakce je hlavně obranná, jenže negativismus k pozvání na schůzku neláká. Profil by měl korespondovat s požadovaným typem známosti a být převážně pozitivní: co já sám nabízím, co bych u protějšku měl rád, a teprve závěrem pár úderných hesel, na co nebudu reagovat.
beowafle napsal: | protože mám obecně problém se socializovat |
Člověk se jako tahoun společenské zábavy nemusí narodit, může se ale leccos naučit. Choď mezi lidi, i když jsi k tomu skeptický, a okukuj triky těch druhých, nuť se ke komunikaci. Malý trik na začátek: ptej se, požádej o radu - většině lidí polichotí důvěra v jejich znalosti, není vůbec důležité, že třeba sám o věci víš víc, než oni... Samo od sebe se určitě nestane, že bys se ráno probudil jako lev salonů a gayové se prali, aby Tě mohli pozvat na rande.
Měj se! |
|
|
|
|
 |
so prosinec 26, 2015 1:22 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
Ahoj!
Myslím, že internetové seznamky fungují podobně jako realita. Představ si, že jdeš po městě a potkáváš hafo kluků. Kolik z nich tě zaujme natolik, že bys je chtěl oslovit?
Jasně, na seznamkách je hafo úchylů a blbečků (stejně jako v reálném životě) ale mezi tím virtuálním panoptikem se určitě občas někdo normální najde, pár kluků tu psalo, že se takhle seznámili.
Nemusíš si hnedka dávat inzerát, zkus to obráceně - jestli tě inzerát nějakého kluka zaujme, tak mu napiš.
Gay kluby: tahle zařízení přitahují především určitou specifickou část komunity - vystajlované pařany. Pokud ti tenhle styl života nic neříká, tam tam nechoď.
Studijní materiály najdeš třeba tady:
typologie Iboysu
typy gayů
O žádném LGBT spolku v Plzni nevím, ale třeba v Praze různé kluby sportovců a inťošů existují. A z Plzně do Prahy to přece není nepřekonatelně daleko, že?
http://www.alcedopraha.cz/nase-sporty.html
http://www.gay4you.estranky.cz/clanky/lgbt-adresar/praha-a-okoli.html |
|
|
|
|
 |
pá prosinec 25, 2015 11:09 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
beowafle tester
|
Předmět: Neznám žádné gaye (nebo o nich nevím) |
|
|
Ahoj, založil jsem si tu účet, protože nevím kam jinam se obrátit.
To že jsem gay jsem si uvědomil někdy na druhém stupni základky a tajemstvím to již není od konce střední. Teď je mi 20 a začíná mě docela mrzet, že jsem zatím vědomě nepotkal nikoho, kdo je také gay a mohl si s ním/ní o své orientaci aspoň promluvit.
Procházel jsem si zdejší fórum a převládá tu názor, že pro lidi jako jsem já není dobrý nápad zakládat si profil na seznamkách nebo chodit do klubů (protože ani s jedním nemám zkušenosti).
Ptám se tedy, co s tím? Momentálně studuji na ZČU v Plzni na elektrotechnické fakultě a pobývám na koleji. Snažil jsem se dohledat nějaké univerzitní kluby ale žádné LGBT jsem nenašel. Na koleji se moc s lidma neznám, protože mám obecně problém se socializovat a jediný způsob jak toho dosáhnout se zdá účastnit se "chlastaček", které mě ale vůbec nelákají (hlavně se ve všemožných hospodách atd neumím orientovat a mám pocit jako že tam nepatřím, takže celou dobu sedím u stolu s kamarády se kterými jsem tam přišel - sám bych si na to netroufl). Na univerzitě sice občas promluvím s někým, kdo zrovna přišel na stejnou přednášku ale to je většinou jen pár slov.
Máte někdo zkušenosti s podobnou situací? |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|