|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
Čím si zpravidla děláš radost když se chceš odměnit? |
Jídlem |
|
20% |
[ 2 ] |
Hudbou |
|
20% |
[ 2 ] |
Nějakou "technickou hračkou" |
|
10% |
[ 1 ] |
Knihou |
|
0% |
[ 0 ] |
Ušlechtilým pitím /víno, čaj, destiláty/ |
|
20% |
[ 2 ] |
Filmem |
|
0% |
[ 0 ] |
Nějakou činností (vaření, modelaření, zahrádka, kutilství...) |
|
10% |
[ 1 ] |
Jiné |
|
20% |
[ 2 ] |
|
Celkem hlasů : 10 |
 |
čt listopad 26, 2015 11:15 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
Předmět: |
|
|
Baťa1 napsal: | za slinečku čehosi bych tě nepodal ani ruku |
A to bys mi ji nepodal ani jen tak, bez ničeho?  |
|
|
|
|
 |
čt listopad 26, 2015 7:25 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
Baťa1 napsal: | flašu slivovice |
No tak ji prodej, nebo ji vyměň za něco užitečnějšího.  |
|
|
|
|
 |
čt listopad 26, 2015 1:04 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Baťa1 uživatel

|
|
|
Václav napsal: | Baťa1 napsal: | né každé tě bude cosi dělat za sklinečku najaké sračky  |
Nemůžeš vědět, dokud jsi neokusil. V mé trafice se často dějí zázraky.  | před asi pěti letama mě nejaké chlápek donesl flašu slivovice jako pozornost abych mu udělal nejakó zakázku dřív nebo co a dodnes mě ta flaša zavazí v regálu mezi plechovkama s barvama tak tam mohla byt nejaká pixla s olejem na mazání sóstruhu ale né to mě donese jakósik sračku co je mě uplně k ničemu, jako vylit to do kanálu dyž to v obchodě stojí toliko peněz to zas je mě líto ale co stym?
kdyby mě dovezl aspoň tisíc litrů že bych začal znovu chlastat z teho množství bych se aspoň uchlastal ale litr je málo to prostě je k ničemu a muže to byt sebelepší kvalita mě to je nanic do auta to nalit nejde je tam moc vody uchlastat se steho nejde leda večer vožrat hubu a co druhé den a třetí čtvrté .. a dál to je to proč podobny svinstva už nepiju, mě stačí voda z kohótku vyjímečně si v kauflcu dyž mají akci na kofolu tak si kópim balík to mám pak na celé rok, jo kdyby mě donesl litr mlika tak to je jiná to bych si udělal kakajičko, zajel bych si za kamošem pro nejaky buchty (on vozí z pekárny pečivo do spalovny to co se neprodá ale tam teho už moc nedoveze cestó to všecko rozdá) a nebo krupičku bych si uvařil udělal bych si sladké tédeň -mňam- no ale k věci, za slinečku čehosi bych tě nepodal ani ruku, možná snaď nejaky víno ale muselo by byt hodně hodně sladky |
|
|
|
|
 |
ne listopad 22, 2015 5:59 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
Tom_c napsal: | Jejda, obávám se souvislosti těchto dvou blábolů. |
Tomíku, na tvém místě bych Václava neprovokoval. Nedávno jsem se dozvěděl, že mu pražská kavárna dala přezdívku Galapetr - a to se dá vysvětlit jen jediným způsobem.  |
|
|
|
|
 |
st listopad 18, 2015 12:08 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Tom_c guru++
|
|
|
Václav napsal: | "Neprosit, neplakat, už jsem řekl!" - co jsem se ho napoužíval u škemrálků o tvrdé Sparty! Doteď to často říkám v soukromém životě. |
Václav napsal: | V mé trafice se často dějí zázraky.  |
Jejda, obávám se souvislosti těchto dvou blábolů. Už chybí jen ''chcete si vykouřit tvrdý Sparty? Fajn, ale začnete u něčeho měkkýho.''  |
|
|
|
|
 |
út listopad 17, 2015 10:59 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
Václav napsal: | to je ve skutečnosti studnice životní moudrosti ... |
Takovou studnici si strč třeba do ... trafiky!
Baťa1 napsal: | ten bych nalil do auta |
Nebo do mašiny.  |
|
|
|
|
 |
út listopad 17, 2015 5:10 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
|
|
Baťa1 napsal: | né každé tě bude cosi dělat za sklinečku najaké sračky  |
Nemůžeš vědět, dokud jsi neokusil. V mé trafice se často dějí zázraky.  |
|
|
|
|
 |
út listopad 17, 2015 4:39 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Baťa1 uživatel

|
|
|
Václav napsal: | Honza napsal: | Angelika je filmová hrůza, ze které znám jen záběr "Nikolasi, miluj mne, ..." |
Nikterak, je vidět, že jsi to nesledoval soustavně a pozorně, to je ve skutečnosti studnice životní moudrosti. Např. rčení "Neprosit, neplakat, už jsem řekl!" - co jsem se ho napoužíval u škemrálků o tvrdé Sparty! Doteď to často říkám v soukromém životě. | no každé má neco, nekdo si de zapálit cigaretu do lesa, nekdo lapí u televize se sklinkó chlastu, nekdo si de zaběhat na silnic mezi dýmící auta, ale na mě lihoviny neplatí leda tak etanol, ten bych nalil do auta a nekam se zajel podívat, tym chcu řict že né každé tě bude cosi dělat za sklinečku najaké sračky  |
|
|
|
|
 |
po listopad 16, 2015 2:04 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
|
|
Honza napsal: | Angelika je filmová hrůza, ze které znám jen záběr "Nikolasi, miluj mne, ..." |
Nikterak, je vidět, že jsi to nesledoval soustavně a pozorně, to je ve skutečnosti studnice životní moudrosti. Např. rčení "Neprosit, neplakat, už jsem řekl!" - co jsem se ho napoužíval u škemrálků o tvrdé Sparty! Doteď to často říkám v soukromém životě. |
|
|
|
|
 |
po listopad 16, 2015 2:00 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
Václav napsal: | Angelice... |
Angelika je filmová hrůza, ze které znám jen záběr "Nikolasi, miluj mne, ..." a i to je víc, než bych chtěl kdy vidět. Zlatá Žena za pultem! |
|
|
|
|
 |
po listopad 16, 2015 1:04 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
|
|
Honza napsal: | Václav napsal: | když dáte ochutnat i tomu nejzarytějšímu heterákovi, udělá pro vás za další skleničku cokoli...  |
Václave, přestaň plkat o nesmyslech a rozveď stěžejní myšlenku, jo?! |
Ta je už je přeci uvedena v úplnosti. To už je na Tobě, kolik a komu dáš ochutnat, čím podmíníš další skleničku, jak obratně s ní budeš objektu kroužit před očima a pod nosem, aby dobře cítil tu vůni, jak důvtipně ho budeš zbavovat zbytečných dilemat a rozhodování (perský vyslanec v Angelice o tom má krátký a přitom výstižný proslov, když jí rve šaty)... |
|
|
|
|
 |
po listopad 16, 2015 11:34 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
Honza napsal: | Václav napsal: | Navíc, když dáte ochutnat i tomu nejzarytějšímu heterákovi, udělá pro vás za další skleničku cokoli...  |
Sice skoro nechlastám, ale tohle mě začíná zajímat!  |
Václave, přestaň plkat o nesmyslech a rozveď stěžejní myšlenku, jo?!
Tom_c napsal: | Například ta maďarská mele něco o Karpatech, přitom mají akorát dva kopce při hranici se Slovenskem. |
Tak ještě néni všech dnů konec, že? Tatry měli a třeba se k nim zase vrátí.
Václav napsal: | od matfyzáka |
On není matfyzák on je budoucí atomovej dědek.
Václav napsal: | ležíš v regálu, chlápci chodí kolem, vytahují Tě, prohlížejí, čtou si etiketu, ... |
To už jsem v jednom filmu viděl!  |
|
|
|
|
 |
po listopad 16, 2015 9:58 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
Předmět: Re: Whiskey II. |
|
|
John napsal: | skoda, ze nejdou tak snadno koupit..tedy nenacate ze ano  |
Jenže si, Johníku, představ, že řízením osudu v tom projektu funguješ jako zboží. Že v tom krámu za Prahou, kde jsem si bral Yellow Spot, ležíš v regálu, chlápci chodí kolem, vytahují Tě, prohlížejí, čtou si etiketu, porovnávají s jinými, vyptávají se prodavače na klady a zápory, servis, záruku. Možná by chtěl někdo - jako s auťákem - zkušební jízdu. V tom krámě je taky pultík s ochutnávkou zboží. Když nepůjdeš na odbyt, dostaneš se do slevové akce, nakonec si Tě někdo vezme, překontroluje kolek, odvede ke kase, ta milá paní sejme čárový kód, namarkuje, pak Tě hodí do kufru auta a někam odvezou. Taky si představ sebe na reklamních letácích. Nevím, nevím, jestli je to dobrá idea... |
|
|
|
|
 |
po listopad 16, 2015 1:14 am |
 |
Autor |
Zpráva |
John guru+
|
|
|
Václav napsal: |
A protože mi Green Spot opravdu chutnala |
Vidis, na chapy mam jeste vytribenejsi vkus..skoda, ze nejdou tak snadno koupit..tedy nenacate ze ano  |
|
|
|
|
 |
ne listopad 15, 2015 4:53 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tom_c guru++
|
|
|
No popravde jste uplne vedle..  |
|
|
|
|
 |
so listopad 14, 2015 9:11 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
To jsem netušil, ale mnohé to vysvětluje. Prostě inženýr. Navíc ve stádiu zrodu.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
so listopad 14, 2015 8:55 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
|
|
bright napsal: | Tom_c: Měl bys udělat stojku, aby se ti opět prokrvil mozek a šly ti počty.  |
Soudím, že od matfyzáka s ambicí vypadat jako Drábová neradno očekávat valné výkony v oboru počtářství. |
|
|
|
|
 |
so listopad 14, 2015 12:01 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tom_c guru++
|
|
|
bright napsal: | Tom_c: Měl bys udělat stojku, aby se ti opět prokrvil mozek a šly ti počty.  |
Souvislosti? |
|
|
|
|
 |
so listopad 14, 2015 11:19 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Tom_c: Měl bys udělat stojku, aby se ti opět prokrvil mozek a šly ti počty.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
so listopad 14, 2015 9:29 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Tom_c guru++
|
|
|
Václav napsal: | ..která zraje dvanáct let v sudech.. |
V porovnání s tvou dobou zrání je tohle maximálně půlden  |
|
|
|
|
 |
pá listopad 13, 2015 3:55 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
Václav napsal: | Navíc, když dáte ochutnat i tomu nejzarytějšímu heterákovi, udělá pro vás za další skleničku cokoli...  |
Sice skoro nechlastám, ale tohle mě začíná zajímat!  |
|
|
|
|
 |
pá listopad 13, 2015 12:11 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
Předmět: Whiskey II. |
|
|
Václav napsal: | Tak mi konečně padla do ruky. |
A protože mi Green Spot opravdu chutnala, poohlédl jsem se po další nabídce dublinské společnosti Mitchell & Son - Yellow Spot, která zraje dvanáct let v sudech od amerického bourbonu, španělského sherry a španělského malaga. A je to delikatesa, lahoda. Navíc, když dáte ochutnat i tomu nejzarytějšímu heterákovi, udělá pro vás za další skleničku cokoli...  |
|
|
|
|
 |
ne listopad 01, 2015 11:07 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tom_c guru++
|
|
|
Honza napsal: | Zemský ráj, nevzdělanče - neznáš tu písničku od Tyla? |
Ale prosím! Hymny toho naslibujou.. Například ta maďarská mele něco o Karpatech, přitom mají akorát dva kopce při hranici se Slovenskem.
Václav napsal: | Další doušky: alkohol trochu vyprchá a je to už jen jemné, barevné a čisté. |
Hlavně, aby taky někdy stihnul vyprchat z tebe.. jemný, barevný a čistý játra taky nejsou k zahození  |
|
|
|
|
 |
so říjen 31, 2015 10:16 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
Předmět: Whiskey |
|
|
Naposledy upravil Vaclav dne pá listopad 13, 2015 12:10 pm, celkově upraveno 2 krát. |
|
|
|
|
 |
pá říjen 30, 2015 9:54 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
Tom_c napsal: | Jestli je Praha prdel, tak co je všechno ostatní v týhle postkomunistický republice? Hmmmm?  |
Zemský ráj, nevzdělanče - neznáš tu písničku od Tyla? |
|
|
|
|
 |
pá říjen 30, 2015 5:50 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tom_c guru++
|
|
|
Honza napsal: | Hele, Tome, nemyslíš, že si odporuješ? Nejdřív mu radíš, aby se vyhrabal z maloměsta a hned potom mu napíšeš, aby si pronajal krám v tom nadvltavským hnízdě co i tramvaj radši zahrabalo pod zem ... taková prdel to je! |
Jestli je Praha prdel, tak co je všechno ostatní v týhle postkomunistický republice? Hmmmm?  |
|
|
|
|
 |
pá říjen 30, 2015 12:20 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
V Praze vítáme všechny uprchlíky před Zemanovými voliči.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
čt říjen 29, 2015 7:22 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
Hele, Tome, nemyslíš, že si odporuješ? Nejdřív mu radíš, aby se vyhrabal z maloměsta a hned potom mu napíšeš, aby si pronajal krám v tom nadvltavským hnízdě co i tramvaj radši zahrabalo pod zem ... taková prdel to je! |
|
|
|
|
 |
čt říjen 29, 2015 4:38 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tom_c guru++
|
|
|
Matyáš: Honzův příspěvek ani nečti. On se z maloměsta nikdy nevyhrabe, ale tobě se to může povést. Sbal si hezky fidlátka a hurá do Prahy; v pasáži Rokoko nabízí super prostory.
Btw, no tak sis us*al na veřejnosti, vystěhování do jiného města vše vyřeší. Ale nesmutni. Třeba Václavovi se to stává dnes a denně ..že ano, Václave? Svět se nezboří. On se dokonce už ani nestěhuje  |
|
|
|
|
 |
čt říjen 29, 2015 2:00 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
Předmět: Re: Matyho krámek |
|
|
Ty snad ještě nemáš v trafice EET compatible kasu?
Nám už funguje hafo let - a moc se těším, až to Babišovo ministerstvo financí konečně zjistí, že to, co vykazujeme doteď, je reálný obrat, bo samka na vesnici fakt nemá potřebu ojebávat daně, protože vydělá tak akorát na to, aby se uživila, ale zbohatnout se tímhle podnikem fakt nedá. A doufám, že až to konečně zjistěj, tak nás už konečně přestane prudit berňák, když ta čísla budou mít on-line.
Maty napsal: | O zákazníky ani nejde ,ty kupodivu mám, ... |
... a seš tak blbej, že děláš všecko proto, abys o ně přišel! Tvl, vystrč už konečně hlavu z pr.ele a pořádně se kolem sebe rozhlídni. Není nic debilnějšího, než odstěhovat krám z místa, kde máš zákazníky, někam jinam, do horoucí prdele, třeba i do Prahy. Ti, co k tobě teď chodí nakupovat, za tebou do Prahy nepojedou a kde asi získáš v metropoli, kde je největší počet krámů na počet obyvatel, jiné zákazníky??? Kolik je v Praze super- hyper- mega- a giga- marketů? A ty jim chceš konkurovat krámkem??!! Tvl, mámo rozsviť, fotr leze po stropě! To mi teda hlava nebere. A kolik platíš za nájem krámu teď a kolik budeš platit v Praze na nějakém "jakž takž" lukrativním místě??? Nebo se chceš živit tím, že si otevřeš na nudapláži stánek s plavkama? Taky bys mohl mít před Interkontinentálem kiosek se svejma vyhlášenejma pečenejma kachnama s bramborkaší - to bych se i já přijel kouknout (a poblejt)!
Mates, už seš fakt dost starej na to, abys začal používat mozek!
A teď se třeba pos.., jak jsem hnusnej, ale jako sorry - Václav to napsal moc decentně, to se fakt nedá ....
Máš krám, kterej funguje, tak laskavě zvedni zadek nebo pr.el a přesuň se z Prahy tam, kde máš krám. Vždycky platilo že lidi se stěhujou za žvancem. Ještě NIKDO NIKDY neviděl žvanec, co běhá sám za lidma. |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
Strana 1 z 3 Jdi na stránku 1, 2, 3 Další |
|
|
|