|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
st srpen 19, 2015 12:29 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
Předmět: |
|
|
John napsal: | Cely ne, ale krk mi slusne zrudnul..  |
Zkazíš každý kousíček poezie.  |
|
|
|
|
 |
st srpen 19, 2015 12:13 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
John guru+
|
|
|
Václav napsal: | John napsal: | Nicmene ja se vyzivoval cervenym carling |
Takže jsi celý zrůžověl.  |
Cely ne, ale krk mi slusne zrudnul..  |
|
|
|
|
 |
st srpen 19, 2015 11:34 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
|
|
John napsal: | Nicmene ja se vyzivoval cervenym carling |
Takže jsi celý zrůžověl.  |
|
|
|
|
 |
st srpen 19, 2015 10:22 am |
 |
Autor |
Zpráva |
John guru+
|
|
|
Václav napsal: |
Ještě prosím: co je tak k vidění na Letné? Na fotkách dominují kelímky s pivem, což mi až tak jako gayský styl nepřipadne. |
No, nejvice stanku tam mel staráč a asi byl i nejlevnejsi, takze je mozne, co pises..Nicmene ja se vyzivoval cervenym carling, coz me prislo nejen chutnejsi, ale i stylovejsi.  |
|
|
|
|
 |
út srpen 18, 2015 9:56 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
|
|
Barte, taky moc díky za podrobné líčení, myslím, že Gay komunita může být hrdá, že na Pride vysílá v Tobě a v Johnovi skutečné žurnalistické talenty.
Bart90210 napsal: | s par fanatickyma krestanskyma idiotama. |
Oni sebou vodili takového dost pěkného kluka, ale asi už jim ho někdo přefik.
Bart90210 napsal: | jo a od vcerejska mam neschopenku a lezim doma s antibiotikama |
Takže asi jediná oběť. To budou Semín s Hájkem ječet, až si to tu přečtou, jak jsou ty gay průvody nezdravé, oni že prý to říkají už dávno.
Bart90210 napsal: | a tu slivovicu jsem nechal Martinovi, takze vam ju hlida |
Jsi Ježíšek... a já už myslel, že ve skutečnosti nechodí... Dej se dohromady.
bright napsal: | Divil bych se, kdyby ji vůbec donesl domu.  |
Slivovici třeba donesl, ale už ne v láhvi. |
|
|
|
|
 |
út srpen 18, 2015 7:45 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Bart90210 napsal: | a tu slivovicu jsem nechal Martinovi, takze vam ju hlida |
No tos ji svěřil tomu pravýmu. Divil bych se, kdyby ji vůbec donesl domu.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
út srpen 18, 2015 6:15 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Bart90210 uživatel+

|
|
|
no ja dorazil do Phy ve CT rannim vlakem, ubytovani na hotelu bylo od 14hod takze predtim jsem byl na nakupech na Vaclavaku a po ceste sem se stihl stavit v Pachtove Palaci a vyzvednout si vybavu do pruvodu ,navecer vystava fotek v ul. Na Prikope - Homofobie v Rusku a pak na Strelak na film z Mezipater, pak jsem chtel do baru ale u vchodu me ofoukl vzduch vychazejici zevnitr, nacez jsem to vzdal, uz tak mi bylo horko......
v PA jsem byl na koupalisti na Divoce Sarce a to jsem nemel delat teplota vody nizka, brr, a drinky ledove....ale o tom pozdeji....
vecer Kino Lucerna a film PRIDE o kterem uz jsem psal jinde na foru, skvely zazitek spolu s polovinou zaplneneho salu
no pak stretko s Martinem v Piano a alkohol , slivovici jsem mel sebou, nicmene teplou na hotelu nebyla lednice na pokoji..... poslednim nocnim spojem metra na hotel....
SO - od probuzeni teplota a kasel a bolest v krku -lekarna a leky....
na Vaclavaku skvela atmosfera s par fanatickyma krestanskyma idiotama. Pruvod klidny, vesely, hudebni, barevny, nekde v prvni tretine pruvodu.... uzasne fotky ze schodu na Letnou smerem na Cechuv most kde jeste porad pruvod sel za nami.
Na Letne me to moc nezaujalo, a leky a muj stav mi rikali ze postel bude lepsi varianta. Takze kolem 17.00 jsem byl zpet na pokoji a lezel.....az do nedele
NE-odjezd v 11 smer Zlín
asi tak............jo a od vcerejska mam neschopenku a lezim doma s antibiotikama
a tu slivovicu jsem nechal Martinovi, takze vam ju hlida |
|
|
|
|
 |
út srpen 18, 2015 5:51 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
|
|
John napsal: | Na Vaclavkovy doplnujici otazky mile rad odpovim.  |
Senzace, Johníku, perfektně jsi se se psaním rozjel. Hned jsou koukl na trailer k Furiantovi, skvělé, jak je rytmizovaný, asi to bude dobré k vidění. Napadlo mne nad tím, že by se do gay-story mohl převést nějaký z těch optimisticky rozjásaných příběhů Vladimíra Körnera. Přinejmenším by tam nehrála povinná (a už proto protivná) Vilma Cibulková, ale Vilda Cibulka.
Ještě prosím: co je tak k vidění na Letné? Na fotkách dominují kelímky s pivem, což mi až tak jako gayský styl nepřipadne. |
|
|
|
|
 |
út srpen 18, 2015 4:09 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
John guru+
|
|
|
Václav napsal: | Bart90210, John napsal: | Moje prvni a supr !
Byl jsem a bylo to supr, co vy? |
A kdybyste třeba drobátko rozvedli, co jste viděli zajímavého, co se vám líbilo, co ne... Evidentně platí titulek z Boyleru "Méně exhibice, víc osobností", protože média by si žádnou příležitost ujít nedala, a ze zveřejněného může těžko něco pohoršit normálního člověka. A doprovodný program začíná imponovat. |
Ucastnil jsem se promitani ceskych kratkych filmu v ramci Mezipater na Pride, pekne filmy a zejmena Furiant..Druhou doprovodnou akci, ktere jsem se ucastnil byl Pride Voices..Pribehy lidi(queer) zaznam se da dohledat, pro me bylo moc lidi na moc malo casu..A do tretice pruvod samotny..Po chvili hledani hledani jsme se nasli, vyckali a sli s pruvodem..Sli jsem v zacatku posledni tretiny pruvodu? Lide se bavili, exhibice vskutku zadna..Myslim, ze atmosfera byla fajn a lide se bavili a to se v Praze v takovem poctu nevidi(skoda)..Na Letne to nebylo spatne, byt pruvod samotny mel, alespon pro me, vetsi "naboj"..Pocasi vyslo-neprselo a prilisne horko take nebylo..Tak krom toho, ze jsem prosvih jedno seznameni, to byl den bez chyby..Pokud budu moci urcite pujdu zas.. Na Vaclavkovy doplnujici otazky mile rad odpovim.  |
|
|
|
|
 |
út srpen 18, 2015 11:10 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
|
|
Bart90210, John napsal: | Moje prvni a supr !
Byl jsem a bylo to supr, co vy? |
A kdybyste třeba drobátko rozvedli, co jste viděli zajímavého, co se vám líbilo, co ne... Evidentně platí titulek z Boyleru "Méně exhibice, víc osobností", protože média by si žádnou příležitost ujít nedala, a ze zveřejněného může těžko něco pohoršit normálního člověka. A doprovodný program začíná imponovat. |
|
|
|
|
 |
ne srpen 16, 2015 10:46 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Bart90210 uživatel+

|
|
|
Moje prvni a supr ! |
|
|
|
|
 |
ne srpen 16, 2015 6:54 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
John guru+
|
Předmět: Pride 2015 |
|
|
Byl jsem a bylo to supr, co vy?  |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|