|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
pá srpen 14, 2015 1:28 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

Založen: 7.12.2005 Příspěvky: 1516 Bydliště: Republika Žižkov
|
Předmět: Ban x zrušení |
|
|
Nerada někoho ruším, natož takhle najednou, ale ten Karel na mě dělal spíš dojem spamujícího robota než člověka (příspěvky cpal náhodně bez souvislostí, všechny byly identické a měly jediný význam - jakýsi internetový odkaz). S roboty či lidmi roboty napodobujícími se mi moc diskutovat nechce. _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
 |
čt srpen 13, 2015 9:45 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
Předmět: |
|
|
John napsal: | Vaclave, blbce ze me delat nemusis!  |
No, nemusím... A hlavním posláním postu byla ta poslední věta. |
|
|
|
|
 |
čt srpen 13, 2015 9:41 am |
 |
Autor |
Zpráva |
John guru+
|
|
|
Václav napsal: | Ban je jakýsi morální štulec, nikoli praktická zábrana. On se zabanovaný Karel1234 prostě nově přihlásí jako Pepa5678 a pokračuje v lumpárnách... |
Vaclave, blbce ze me delat nemusis!  |
|
|
|
|
 |
čt srpen 13, 2015 9:36 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
|
|
John napsal: | Waky, me do toho nic, ale myslim, ze si mohla dat ban.. |
Waky má své zkušenosti. Ban je jakýsi morální štulec, nikoli praktická zábrana. On se zabanovaný Karel1234 prostě nově přihlásí jako Pepa5678 a pokračuje v lumpárnách. Nechť vidí, že stejně bude vymazán. A Waky poděkování za tu práci...  |
|
|
|
|
 |
čt srpen 13, 2015 9:08 am |
 |
Autor |
Zpráva |
John guru+
|
|
|
Waky, me do toho nic, ale myslim, ze si mohla dat ban.. |
|
|
|
|
 |
čt srpen 13, 2015 8:00 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

|
Předmět: Odstranění uživatele |
|
|
Dnes jsem odstranila všechny příspěvky i profil uživatele Karel4415. Jeho příspěvky (resp. jeden stále se opakující příspěvěvek) mají nulovou informační hodnotu, pouze spamují. Podobné profily hodlám i v budoucnu mazat. _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
 |
st listopad 11, 2009 12:51 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

|
Předmět: Prosím čtěte |
|
|
Chtěla bych Vás poprosit, pokud zakládáte nějaké téma, abyste mu dali co nejkonkrétnější název - když se pak má člověk prohrabovat řadou témat (ať už někdo nový, nebo někdo hledá ex post), je poněkud tristní najít osmnácté "rada" a dvacáté první "dotaz"
....
Pokud nějakou část stěhuju jako samostatnou, dávám jí název podle obsahu.
....
Děkuju Honzovi za další tipy k vymazání, už jsou přidané.
....
Přidala jsem další témata k vymazání, tak si je kdyžtak projdětě, jestli nějaké z nich nestojí podle Vašeho názoru za uchování. Pokud se nikdo neozve, smažu koncem měsíce. _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
 |
út listopad 10, 2009 3:54 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
|
|
 |
ne říjen 25, 2009 9:14 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

|
Předmět: Vymazaná témata |
|
|
Dnes jsem vymazala témata z "odkladiště", proto jsem smazala i příspěvky, které ukazovaly na jejich linky (s návrhem na smazání), protože to byly jen seznamy - nyní vesměs nefunkčních - odkazů.
Za pomoc při hledání nefunkčních témat ještě jednou děkuju Honzovi a Pemelovi, především Honzovi, který jich vyhledal opravdu hodně. _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
 |
po říjen 05, 2009 9:56 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

|
Předmět: Nová kategorie |
|
|
Děkuju Pemelovi i Honzovi za pomoc, skoro všechna témata jsem přestěhovala k vymazání.
.....
Dnes jsem založila další oddíl kategorie Odkladiště, a to Dočasné. Myslím, že na většině fór to taky je (někde funguje zvlášť i oddíl "burza" nebo "inzeráty", napadlo mě to, když jsem promazávala odkazy na výzkumy do školy, hledání partnera do tanečního kurzu, shánění bydlení apod., pro taková témata je tento oddíl určen - s tím, že budou po čase smazaná). _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
 |
čt září 24, 2009 2:51 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

|
Předmět: Poděkování Honzovi |
|
|
Honzo, děkuju moc. Musel sis s tím dát docela práci a prolézt celé fórum.
Postupně to prohlédnu a kdyžtak přešoupu do odkladiště. Jen to nestihnu najednou. _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
 |
čt září 24, 2009 10:48 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
Waky: jj, to je záslužná činnost, už to tu chtělo pořádně vydrhnout rejžákem
Editace-Waky-odstranění odkazů na vymazaná vlákna |
|
|
|
|
 |
st září 23, 2009 10:31 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vodafone guru++

|
Předmět: Potlesk |
|
|
 _________________ naposled se vyspím
v povlečení čistém,
z počítače mažu
operační systém… |
|
|
|
|
 |
st září 23, 2009 8:08 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Sam uživatel+

|
|
|
Ufff! Tak to přeju pevné nervy při realizaci této záslužné činnosti. |
|
|
|
|
 |
st září 23, 2009 7:53 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

|
Předmět: Správa fóra |
|
|
Tak jsem se pustila do uklízení
Založila jsem nový oddíl Odkladiště se sekcemi K vymazání a Nezařaditelné - je to skoro na všech fórech a jmenuje se to většinou Off-topic, Hřbitov či nějak podobně.
V sekci K vymazání by měla být vlákna, která jsou podle mého názoru zralá na vymazání (a Vy budete mít měsíc na případné námitky proti tomu), do sekce Nezařaditelné se pokusím dávat různé debaty na neurčitelné téma, které by měly zůstat zachované.
...
Zatím jsem zběžně prošla celé fórum, přesunula některé nitě do odpovídajících sekcí a něco do sekce K vymazání. (Stínová témata po přesunutých jsem nedávala, protože to byla vlákna stará nejméně rok). Když budu přesouvat nebo dělit něco novějšího, samozřejmě s odkazem, aby nikdo nekoukal, kde je vlákno, kam psal ještě včera.
Źkusím postupně pročistit i samotné obsahy vláken (především oddělením vzniklých debat nesouvisejících s tématem) ... a pak možná editovat kvanta samoúčelných několikanásobných citací, ale to je strašná práce, takže to rozhodně neslibuju nějak brzo. (Zatím jsem rozdělila jedno nové vlákno a Dotazy, připomínky.)
....
Prosím Vás všechny, kdybyste věděli o nějakém vláknu, které bych měla přesunout, rozdělit nebo navrhnout na vymazání, abyste mi to napsali ... třeba sem.
Pokud byste měli nějaký nápad, co by bylo ještě dobré pro správu fóra udělat, tak to napište taky, víc hlav toho víc vymyslí. _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|