|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
ne prosinec 24, 2006 12:20 am |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
Předmět: |
|
|
valbo napsal: | Ha můj tatínek je dnes opět moc upřímnej a dokonce i hodnej.
je totiž zase ožralej.
|
No u nás v rodině máme k alkoholu všichni velmi kladný vztah, mě nevyjímaje. Ale všichni pijeme s mírou, nikdo se neopíjí. A tak to má být. _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
so prosinec 23, 2006 9:23 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
valbo guru+
|
Předmět: ... |
|
|
... _________________ Neustále se máme co učit, poznávat a to jak v sobě tak v okolí a u druhých. Získávání zkušeností dobrých i špatných, radostmi i bolestmi
- i těmi se učíme.Sou mnohdy velmi důležité.
Naposledy upravil valbo dne so květen 14, 2016 1:24 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
so prosinec 23, 2006 5:56 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
Předmět: To Manuel: |
|
|
Od kdy je manhattan "nechlapskej" koktejl? Sázka na jistotu by to byla s cosmopolitanem  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
út prosinec 05, 2006 8:34 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

Založen: 1.10.2005 Příspěvky: 2334 Bydliště: Hradec Králové, Vysoké Mýto
|
Předmět: Re: Míchané drinky |
|
|
bright napsal: | Předávkování kofeinem tedy rozhodně funguje. |
jsem imuní  |
|
|
|
|
 |
út prosinec 05, 2006 8:30 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
bright napsal: | Předávkování kofeinem tedy rozhodně funguje. |
A neni to nic moc...  _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak.  |
|
|
|
|
 |
út prosinec 05, 2006 7:32 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Nikom napsal: | bright napsal: | fanfán napsal: | A co tak něco míchaného?
.Bacardi s colou
.Jack Daniels s colou
.Red Bull s vodkou |
Jednou jsem vypil mimo jiných dobrot několik redbulů s vodkou, druhý den na to několik presíček, a pak jsem pár dnů nemohl ani spát ani bdít  |
Jo? já jsem si vždycky myslel, že tyhle věci nefungují... že je to jenom takové glukózou nacpané placebo... |
Předávkování kofeinem tedy rozhodně funguje. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
út prosinec 05, 2006 7:31 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
fanfán napsal: | Adam napsal: | fanfán napsal: | bright napsal: |
Jsem si tehdy připadal spíš jako strýko Fester... |
Kdo je strýko Fester  |
BARBARE!!!!  |
No teď jsi mi to teda nandal!  |
Člen Addamsovy rodiny ve slovenském znění  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
út prosinec 05, 2006 7:13 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

|
|
|
Manuel de Falla napsal: | Jednoznačně Manhattan. Okolí vás definitivně přestane podezřívat z heterosexuality.  |
Tak to musím zkusit  _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
út prosinec 05, 2006 2:07 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
|
|
Jednoznačně Manhattan. Okolí vás definitivně přestane podezřívat z heterosexuality.  |
|
|
|
|
 |
út prosinec 05, 2006 1:19 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

Založen: 1.10.2005 Příspěvky: 2334 Bydliště: Hradec Králové, Vysoké Mýto
|
|
|
bright napsal: | fanfán napsal: | A co tak něco míchaného?
.Bacardi s colou
.Jack Daniels s colou
.Red Bull s vodkou |
Jednou jsem vypil mimo jiných dobrot několik redbulů s vodkou, druhý den na to několik presíček, a pak jsem pár dnů nemohl ani spát ani bdít  |
Jo? já jsem si vždycky myslel, že tyhle věci nefungují... že je to jenom takové glukózou nacpané placebo... |
|
|
|
|
 |
út prosinec 05, 2006 11:54 am |
 |
Autor |
Zpráva |
fanfán uživatel+++

|
|
|
Adam napsal: | fanfán napsal: | bright napsal: |
Kdo je strýko Fester  |
BARBARE!!!!  |
No teď jsi mi to teda nandal!  _________________ When you're alone and life is making you lonely you can always go DOWNTOWN... |
|
|
|
|
 |
út prosinec 05, 2006 11:51 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
fanfán napsal: | bright napsal: |
Kdo je strýko Fester  |
BARBARE!!!!  |
|
|
|
|
 |
út prosinec 05, 2006 11:14 am |
 |
Autor |
Zpráva |
fanfán uživatel+++

|
|
|
bright napsal: | fanfán napsal: | bright napsal: | Jednou jsem vypil mimo jiných dobrot několik redbulů s vodkou, druhý den na to několik presíček, a pak jsem pár dnů nemohl ani spát ani bdít  |
Ani jedno, ani druhý.
To zní jako dobrá kvalifikace pro hlavní roli v pohádce o princezně Koloběžce.  |
Kdo je strýko Fester  _________________ When you're alone and life is making you lonely you can always go DOWNTOWN... |
|
|
|
|
 |
út prosinec 05, 2006 2:06 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
fanfán napsal: | bright napsal: | Jednou jsem vypil mimo jiných dobrot několik redbulů s vodkou, druhý den na to několik presíček, a pak jsem pár dnů nemohl ani spát ani bdít  |
Ani jedno, ani druhý.
To zní jako dobrá kvalifikace pro hlavní roli v pohádce o princezně Koloběžce.  |
Jsem si tehdy připadal spíš jako strýko Fester... _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
út prosinec 05, 2006 1:56 am |
 |
Autor |
Zpráva |
fanfán uživatel+++

|
|
|
bright napsal: | fanfán napsal: | A co tak něco míchaného?
.Bacardi s colou
.Jack Daniels s colou
.Red Bull s vodkou |
Ani jedno, ani druhý.
To zní jako dobrá kvalifikace pro hlavní roli v pohádce o princezně Koloběžce.  _________________ When you're alone and life is making you lonely you can always go DOWNTOWN... |
|
|
|
|
 |
út prosinec 05, 2006 1:53 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
fanfán napsal: | A co tak něco míchaného?
.Bacardi s colou
.Jack Daniels s colou
.Red Bull s vodkou |
Jednou jsem vypil mimo jiných dobrot několik redbulů s vodkou, druhý den na to několik presíček, a pak jsem pár dnů nemohl ani spát ani bdít  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
út prosinec 05, 2006 1:07 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
Já vim, že to zní děsivě, nikdy bych si něco takovýho sám od sebe nedal, ale jednou jsem to upil kámošovi a zjistil jsem, že fakt má něco do sebe... _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak.  |
|
|
|
|
 |
út prosinec 05, 2006 1:06 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
fanfán napsal: | Stonerock napsal: | Já tyhle bolehlavy zrovna moc nemusim, ale jedna výjimka by se našla: Pokud mam výjimečně chuť na něco sladkýho, tak to je Malibu s ananasovym džusem...  |
No to musí ještě být větší tlamolep, než Pina Colada.
Jak se potom rozlepuješ?  |
Těžko říct... Nějak si to nikdy nepamatuju...  _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak.  |
|
|
|
|
 |
út prosinec 05, 2006 1:02 am |
 |
Autor |
Zpráva |
fanfán uživatel+++

|
|
|
Stonerock napsal: | Já tyhle bolehlavy zrovna moc nemusim, ale jedna výjimka by se našla: Pokud mam výjimečně chuť na něco sladkýho, tak to je Malibu s ananasovym džusem...  |
No to musí ještě být větší tlamolep, než Pina Colada.
Jak se potom rozlepuješ?  _________________ When you're alone and life is making you lonely you can always go DOWNTOWN... |
|
|
|
|
 |
út prosinec 05, 2006 12:59 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
Já tyhle bolehlavy zrovna moc nemusim, ale jedna výjimka by se našla: Pokud mam výjimečně chuť na něco sladkýho, tak to je Malibu s ananasovym džusem...  _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak.  |
|
|
|
|
 |
út prosinec 05, 2006 12:42 am |
 |
Autor |
Zpráva |
fanfán uživatel+++

|
Předmět: Míchané drinky |
|
|
A co tak něco míchaného?
.Bacardi s colou
.Jack Daniels s colou
.Red Bull s vodkou _________________ When you're alone and life is making you lonely you can always go DOWNTOWN... |
|
|
|
|
 |
pá prosinec 01, 2006 11:40 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
sergej sudoplatov napsal: | Nejlepší je dát si 10 Gambáčů, zapít to půlkou flašky Tuzemáku a zajíst sklenicí feferonek. Dobrou chuť! (Aneb můj zážitek z předvčerejška, zvracím doteď!) |
Ty jseš taky dobrej sebevrah...  _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak.  |
|
|
|
|
 |
pá prosinec 01, 2006 10:08 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

|
|
|
Nejlepší je dát si 10 Gambáčů, zapít to půlkou flašky Tuzemáku a zajíst sklenicí feferonek. Dobrou chuť! (Aneb můj zážitek z předvčerejška, zvracím doteď!) _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
pá prosinec 01, 2006 4:13 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
|
|
Teď zrovna medovinu. Jinak nejradši vodku. V pokojové teplotě a bez ledu. Ideálně vanilkovou.
Pivo je fuj, z burčáku, vína, koňaku bolí hlava a žaludek a po sladkejch kořalách je kocovina, že by člověk radši umřel.  |
|
|
|
|
 |
po srpen 28, 2006 7:09 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Jakub.Jeddide uživatel++

|
Předmět: Plzeň...jedině Plzeň kluci... |
|
|
Jelikož dost cestuju po vlastech českých, měl jsem se tu možnost setkat s celou řadou tuzemských piv. A jak bych to napsal - ano, gambrinus se tedy dá pít, narozdíl od : Staropramen - ten je prostě hnusnej, Budvar chutná nějak nechutně, Kozel - no prej se dříve dal pít, Starobrno - to je pivní limonáda - hnus fialovej, Staropramen Granát - velmi zajímavé pivo a pro ty otrlejší speciality jako mnich, postřižinské pivo, březňák - nebo břežňák - už ani nevím, ale kromně pěny na něm nic hezkého není... A pak přichází zbožňovaná Plzeň... Plzeň je plzeň, ať si říká kdo chce co chce... Srovnávat ji s jinými pivy je jako srovnávat drahokam se štěrkem...  |
|
|
|
|
 |
st srpen 16, 2006 4:13 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+

Založen: 15.8.2006 Příspěvky: 721 Bydliště: Brno-Bystrc popřípadě Polička
|
|
|
Není nad poličské piiiivo všem doporučuji ...  _________________ ------------------------------------------------------
Motto : Bereš a dáváš, tak i já budu dávat a brát.
Umím být bez sebe (radostí), sám sebou (Wítkem), i ve dvou ale ne sám (mám Jirku). |
|
|
|
|
 |
so srpen 05, 2006 5:56 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Maku guru++

|
|
|
Jo taky pivko moc nemusím... je takový divný... Gambrinus ješte jakštakš jde ale... |
|
|
|
|
 |
so srpen 05, 2006 5:43 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Fujtajbl, pivo... Ale přeju vám ho, ne že ne!
Když víno, tak bulharské nebo marocká - marocká šedá a zelená polopouštní vína jsou dost zajímavá. |
|
|
|
|
 |
pá červenec 28, 2006 7:16 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
murex uživatel++

|
|
|
Stonerock napsal: | Díky za podporu, máš u mě jednu... | Jsem gurmán
Stonerock napsal: | Nic proti Gambáči, vźdyť je to pivo, který sám většinou piju... Ale přece jenom, Plzeň je Plzeň... Po Gambáči Plzeň chutná, po Plzni Gambáč ne...  |
Přesně tak... Gambáč je v poho, ale většinou je to jenom vodová desítka... Plzeň má specifickou nenapodobitelnou chuť... (jak jen to ti plzeňáci dělaj... ) A po Plzni už, bohužel, žádný jiný pivo nechutná... |
|
|
|
|
 |
pá červenec 28, 2006 3:40 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
Martin napsal: | Jsem jedinej, kdo tady má (z piv) opravdu rád Gambáč?  |
Nic proti Gambáči, vźdyť je to pivo, který sám většinou piju... Ale přece jenom, Plzeň je Plzeň... Po Gambáči Plzeň chutná, po Plzni Gambáč ne...  |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|