|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
pá prosinec 19, 2014 8:38 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tom_c guru++
|
Předmět: |
|
|
Nechapu, co porad mate za kecy. Vzdyt v Milane je vic nez polovina butiku modnich spolecnosti, jez se proslavily kolekcemi pro muze, nikoli zeny. Nikdy jsem tu nepsal, ze nosim nejake damske doplnky. Nejsem transka, jen proto, ze se neoblikam podle cedulek sleva na pul cesty mezi zeleninou a salamama v Tescu, jako vy vsichni tady.
Jinak koukam, ze Johnislav neco placne a mate z toho vanoce uz devatenactyho  |
|
|
|
|
 |
pá prosinec 19, 2014 6:38 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
|
|
 |
pá prosinec 19, 2014 11:59 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
|
|
Tom_c napsal: | Vaclave, proc proste nemuzes napsat souvislosti udalosti tak, jak se skutecne odehraly? |
Protože, Tomouši, na rozdíl od Tebe jsem trafikant-poeta. |
|
|
|
|
 |
pá prosinec 19, 2014 11:10 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Tom_c guru++
|
|
|
Vaclave, proc proste nemuzes napsat souvislosti udalosti tak, jak se skutecne odehraly? Tedy, ze jsi dopoledne, nejaky den okolo Vanoc, jako obvykle prikrmoval zbytecny operence na smradlavy Vltave, nacez pripluly labute. Protoze je nebetycne s*alo, ze nedohodis uschlym rohlikem dal nez 30 cm od zakladny, vylezly na breh a chtely te zlikvidovat, nebot uz ani ke krmeni ptaku se nehodis. |
|
|
|
|
 |
pá prosinec 19, 2014 7:53 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
Předmět: Re: :-)) |
|
|
John napsal: | 24, to neni vek na chlubeni.. |
Na chlubení možná ne, ale k povánočnímu výprodeji v Bibione tak akorát...
Andraste, Honza napsal: | Jinak hezká zmínka o labutích.
... kdybychom se v příštím životě s bf narodili jako labuťáci... |
Jenže labutě vůbec neodpovídají tradovanému ideálu. Jednou jsem se nechal zatáhnout k vánočnímu "krmení labutí". Představoval jsem si, že budou elegantně plout po stříbropěnné Vltavě a vydávat něžný kvikot, já jim budu neméně elegantně házet krmení, ony ladným mávnutím křídla poděkují, a z nedalekého Národního se budou linout takové ty motivy z Wagnera. Jenže ty mrchy vylezly z vody, vůbec nebyly bělostné, ale špinavé jak bota, stály kolem mne a řvaly na mne, a jedna se na mne doslova sápala, šlapala mi na boty a ječela mi přímo do tváře. To vůbec nejsou elegantní aristokratky, ale proletářky všedního říčního provozu, připravené pro kus žvance vraždit.  |
|
|
|
|
 |
pá prosinec 19, 2014 12:33 am |
 |
Autor |
Zpráva |
John guru+
|
Předmět: Re: :-)) |
|
|
Tom_c napsal: | nepřidává ani fakt, že mi je 24. |
Tomíku, koutkem oka sleduju tvoje prispevky, ale myslel jsem, ze ji mladsi..24, to neni vek na chlubeni.. |
|
|
|
|
 |
čt prosinec 18, 2014 4:09 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tom_c guru++
|
Předmět: :-)) |
|
|
Honza napsal: | Tom_c napsal: | Za stařeckou demenci taky můžou geny? |
Ano, Tome. Můžeš se snažit jak chceš, ale líp ti to už myslet nebude. |
No tvému rádoby pokusu o stěr, ovšem rekordně ubohému, nepřidává ani fakt, že mi je 24. Honzíšku, Honzíšku ..budeš se muset víc snažit
Andraste napsal: | Ale sorry za off topic, tak úplně to do gay světa nepatří, takže končím spam. Kdyby někdo chtěl pokecat o něčem podobném, je vítán v PM. |
Vždyť v pohodě. Alespoň sem taky někdy někdo napíše něco inteligentního, co se netýká biku, na kterym stejně jezdí jistá osoba jen proto, aby vůbec nějak jezdila a pocitově jí to ubralo 30 let. Teda jen do doby, než si při sešlapu do kopečka přeláme všechny kosti v těle  |
|
|
|
|
 |
st prosinec 17, 2014 11:56 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Andraste uživatel

|
|
|
Ony ty homo studie na těch výzkumech není to nejzajímavější. Spíš jen takový vedlejší produkt, na co se to kdo snaží nacpat. Mnohem víc mě zaujal spíš tenhle směr, kterým se občas někdo vydá:
http://technet.idnes.cz/strach-je-dedicny-0e8-/veda.aspx?c=A140102_141721_veda_mla
Ale sorry za off topic, tak úplně to do gay světa nepatří, takže končím spam. Kdyby někdo chtěl pokecat o něčem podobném, je vítán v PM. _________________ Život je choroba smrtelná a velmi nakažlivá. |
|
|
|
|
 |
st prosinec 17, 2014 2:12 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
Předmět: Re: Berlínský starosta - gay rezignoval |
|
|
Tom_c napsal: | Za stařeckou demenci taky můžou geny? |
Ano, Tome. Můžeš se snažit jak chceš, ale líp ti to už myslet nebude. |
|
|
|
|
 |
út prosinec 16, 2014 11:17 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Tom_c guru++
|
|
|
Václav napsal: | A co hodili v milánských buticích na vánoční trh? |
Netuším. Já se do Milána hodím až v lednu
Honza napsal: | To je pro mě o dost důležitější, než vědět, které geny zařídily, že jsem takovej, jakej jsem.  |
Za stařeckou demenci taky můžou geny? |
|
|
|
|
 |
po prosinec 15, 2014 9:32 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
No, já ani nepotřebuju vědět, proč jsem teplouš,
bo i když to vědět budu, tak to stejnak nic nezmění.
Ale jsem rád, že vím, že kdybychom se v příštím životě s bf narodili jako labuťáci, budeme mít fortelnej bejvák. To je pro mě o dost důležitější, než vědět, které geny zařídily, že jsem takovej, jakej jsem.  |
|
|
|
|
 |
po prosinec 15, 2014 4:51 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Andraste uživatel

|
Předmět: Re: Hnízdo zbudované dvěma labuťáky je mohutnější a pevnější |
|
|
Nedalo mi to a musím se k tomu vyjádřit. Jako nápad sledovat vztah homosexuality a genomu není k zahození a určitě by na to nějaká grantová agentura chlup pustila, ale způsob, jakým ten chlap prováděl první výzkum, to jest pouze s homosexuály nez kontrolní skupiny heterosexuálů a bisexuálů, je dosti nešťastný a nevědecký. Porovnání s jejich genomem dle zásad slušného vědeckého vychování mělo být součástí už první studie.
Když ale zabrouzdáte na internetu ještě hloubš, můžete narazit i na takovéhle perly:
http://www.stridavka.cz/studie-jednovajecnych-dvojcat-dokazuji-ze-homosexualita-neni-dana-geneticky.html
které nedokládají nic jiného, že autor výzkumu naprosto neví, co dělá.
Jakožto vědec cítím morální povinnost věci uvést na pravou míru.
Lidi, kteří provádějí podobné výzkumy na genomu v naprosté většině úplně opomíjejí epigenetiku, to jest změny v genové expresi, které nejsou způsobeny změnou sekvence DNA. To znamená, že jak se vám tam v jádrech buněk mrcasí ta smotaná dvoušroubovice, buňka si pod vlivem různých vlivů řekne, že by ji bylo dobré nějak ozdobit.
A tak se může stát, že třeba jenom k jednomu z dvojčat přijde nějaká molekula. Třeba hormon. A těch jeho pár buněk najednou začne mít potřebu nějak "ozdobit" DNA, a tím uspat nebo probudit nějaký gen. Nebo sadu genů.
Jinak hezká zmínka o labutích.  _________________ Život je choroba smrtelná a velmi nakažlivá. |
|
|
|
|
 |
so prosinec 13, 2014 7:39 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
|
|
|
|
 |
čt prosinec 11, 2014 9:45 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
|
|
Tom_c napsal: | Jak když plivneš do Atlantiku  |
Tomouši, v kontaktu s některými diskutéry člověk mládne. Nad Tvými posty se mi často vybaví mých třináct let.
Od stvoření, které jsi pojmenoval, se nějaká ta poptávka může i předpokládat. O počtu protinabídek ale nemám nadsazené představy.
A co hodili v milánských buticích na vánoční trh? |
|
|
|
|
 |
čt prosinec 11, 2014 5:18 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tom_c guru++
|
|
|
Nesmutni, Vašulíne, třeba se Krnáčová taky přizná, že je na chlapy. A třináct let bych, být tebou, tak nevyzdvihoval. Co je to v porovnání s tvým životem? Jak když plivneš do Atlantiku  |
|
|
|
|
 |
čt prosinec 11, 2014 12:01 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
|
|
|
|
 |
st prosinec 03, 2014 9:38 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
|
|
John napsal: | ja si uvarim leda kafe.. |
Třeba by Ti to zpracovala maminka, nemusí vědět, z čeho kuchtí. Naplnil by se tak titul jednoho gay DVD - Wenn Mutti wüsste; ostatně je možné, že je to soubor receptů. |
|
|
|
|
 |
st prosinec 03, 2014 8:52 am |
 |
Autor |
Zpráva |
John guru+
|
|
|
Václav napsal: | John napsal: | Beru i celek, |
Výborně, to je slovo chlapa, který ví, co chce... Už jsem se lekl, že chceš cosi jako půlku prasete, co bys pověsil na hák do chladírny a chodil si odkrajovat steaky... |
Pri rannim brouzdanim internetu jsi me pobavil, ja si uvarim leda kafe..a to este z automatu  |
|
|
|
|
 |
st prosinec 03, 2014 8:08 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
|
|
John napsal: | Beru i celek, |
Výborně, to je slovo chlapa, který ví, co chce... Už jsem se lekl, že chceš cosi jako půlku prasete, co bys pověsil na hák do chladírny a chodil si odkrajovat steaky... |
|
|
|
|
 |
út prosinec 02, 2014 10:46 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
John guru+
|
|
|
Václav napsal: | John napsal: | ale zebys mi pricaroval nejakou polovicku, tak to nic..  |
Johníku, co bys, proboha, dělal s polovičkou? A to se má řez vést svisle? Vodorovně? Byť šaman-trafikant, neumím si představit, jak by jakákoli polovička kluka v úplnosti naplnila Tvé potřeby!  |
Beru i celek, ta pulka slibeneho kabatu, nevim, co by jsi s ni delal..  |
|
|
|
|
 |
út prosinec 02, 2014 7:29 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
|
|
John napsal: | ale zebys mi pricaroval nejakou polovicku, tak to nic..  |
Johníku, co bys, proboha, dělal s polovičkou? A to se má řez vést svisle? Vodorovně? Byť šaman-trafikant, neumím si představit, jak by jakákoli polovička kluka v úplnosti naplnila Tvé potřeby!  |
|
|
|
|
 |
út prosinec 02, 2014 3:06 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
John guru+
|
|
|
Václav napsal: | John napsal: | Vaclavku, vsak jsem byl na srazu samy vtip a sprym! |
Všimni si, že jsi tu už povýšil do hodnosti "guru". A správný guru cáká pozitivní myšlení na všechny strany ještě pět let po uložení do rakve. |
Ty jsi saman jak prispevkama tak vekem, ale zebys mi pricaroval nejakou polovicku, tak to nic..  |
|
|
|
|
 |
út prosinec 02, 2014 1:04 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
|
|
John napsal: | Vaclavku, vsak jsem byl na srazu samy vtip a sprym! |
Všimni si, že jsi tu už povýšil do hodnosti "guru". A správný guru cáká pozitivní myšlení na všechny strany ještě pět let po uložení do rakve. |
|
|
|
|
 |
út prosinec 02, 2014 11:00 am |
 |
Autor |
Zpráva |
John guru+
|
|
|
Václav napsal: |
Johňouši, Ty jsi takový chodící symbol optimismu... |
Vaclavku, vsak jsem byl na srazu samy vtip a sprym! Zeptam se pana Nekonecneho jak to dela, ze ma stale usmev..kdo vi..  |
|
|
|
|
 |
út prosinec 02, 2014 4:30 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
|
|
John napsal: | Zadne jako vzdy!  |
Johňouši, Ty jsi takový chodící symbol optimismu. Určitě si děláš legraci a určitě jsi ve skutečnosti ke zvládnutí návalu zájemců o prohloubení evolučního procesu musel vyvěsit na Facebook časový rozpis (a k němu samozřejmě ten obligátní text "V reakci na novou politiku FB vás informuji..."). |
|
|
|
|
 |
út prosinec 02, 2014 12:22 am |
 |
Autor |
Zpráva |
John guru+
|
|
|
Václav napsal: | John napsal: | To by nenapadlo!  |
Takže už napadlo. A jaké došly odpovědi? |
Zadne jako vzdy!  |
|
|
|
|
 |
po prosinec 01, 2014 11:46 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
|
|
John napsal: | To by nenapadlo!  |
Takže už napadlo. A jaké došly odpovědi? |
|
|
|
|
 |
po prosinec 01, 2014 10:54 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
John guru+
|
|
|
Václav napsal: |
Copak my, my vidíme, ale možná bys to měl rozesílat hlavně ve škole! S kontaktním e-mailem...  |
To by nenapadlo!  |
|
|
|
|
 |
po prosinec 01, 2014 9:32 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
|
|
Copak my, my vidíme, ale možná bys to měl rozesílat hlavně ve škole! S kontaktním e-mailem...  |
|
|
|
|
 |
po prosinec 01, 2014 3:21 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
John guru+
|
|
|
xman.idnes.cz/evoluce-potrebuje-homosexualitu-dqr-/xman-styl.aspx?c=A141129_152304_xman-styl_fro
Vidite! |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|