|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
čt červenec 16, 2015 9:35 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
ANTENSAT tester
|
Předmět: Re: Hledám lásku |
|
|
John napsal: | Maty napsal: | ANTENSAT napsal: |
Já tam také byl a uplně klídek,ale nenajdeš tam stejně zaměřeneho frajera jako jsme my jinak tam super hrajou muziku a bavendo take super.  |
No ehm já tam náhodou jednoho potkal ... víc se o tom rozepisovat radši nebudu,už jsem tu jednou o tom psal v jiném tématu si to když tak najdi... |
Ted tedy nevim, zda jsi mel stesti ci smulu.  |
 |
|
|
|
|
 |
st červenec 15, 2015 9:46 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
John guru+
|
|
|
Maty napsal: | ANTENSAT napsal: |
Já tam také byl a uplně klídek,ale nenajdeš tam stejně zaměřeneho frajera jako jsme my jinak tam super hrajou muziku a bavendo take super.  |
No ehm já tam náhodou jednoho potkal ... víc se o tom rozepisovat radši nebudu,už jsem tu jednou o tom psal v jiném tématu si to když tak najdi... |
Ted tedy nevim, zda jsi mel stesti ci smulu.  |
|
|
|
|
 |
st červenec 15, 2015 5:56 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Maty uživatel+

|
|
|
ANTENSAT napsal: |
|
|
|
|
 |
st červenec 15, 2015 12:59 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
ANTENSAT tester
|
|
|
Maty napsal: | ANTENSAT napsal: |
Děkuji ti za typy,ale kluby tohoto typu jako jsi uvedl Ta Magika,Music club E99, Modrá nudle x Desperado,Number one Club :(tam moc nemaji radi GAY kluky.byl sem tam ale chodi tam heteraci,ale dekuji za pomoc. |
Já tam byl taky ,a zatím mě nikdo nikdy nevyhodil ,ale nejsem přímo Ostravák,jezdím tam jen do školy tak až zas tak nevím jak to tam chodí  |
|
|
|
|
 |
út červenec 14, 2015 10:41 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Maty uživatel+

|
|
|
Václav napsal: | Maty napsal: | jezdím tam jen do školy |
Maty, jak bylo na dovolené a co jsi si přivezl? |
Nic jsem si nepřivezl a bylo to dobré až na to že sluničko a chlorovaná voda v bazénu moc neprospělo mé čerstvé nedodělané kérce. |
|
|
|
|
 |
út červenec 14, 2015 8:36 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
|
|
Maty napsal: | jezdím tam jen do školy |
Maty, jak bylo na dovolené a co jsi si přivezl? |
|
|
|
|
 |
út červenec 14, 2015 8:17 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Maty uživatel+

|
|
|
ANTENSAT napsal: |
Děkuji ti za typy,ale kluby tohoto typu jako jsi uvedl Ta Magika,Music club E99, Modrá nudle x Desperado,Number one Club :(tam moc nemaji radi GAY kluky.byl sem tam ale chodi tam heteraci,ale dekuji za pomoc. |
Já tam byl taky ,a zatím mě nikdo nikdy nevyhodil ,ale nejsem přímo Ostravák,jezdím tam jen do školy tak až zas tak nevím jak to tam chodí  |
|
|
|
|
 |
út červenec 14, 2015 7:34 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
ANTENSAT tester
|
|
|
Maty napsal: | ANTENSAT napsal: | Čau klučánci jak to jde?Umne strašně blbě snažím se pořád na seznamkach najít kluka na delší a krásný sex,ale nedaří se,jsem stoho smutnej a cítím se tak opuštěnej bez lásky. Ostrava uplně mrtvá pokud možno napište mi kde se dobře pobavím a možna se tam aji seznámím.Děkuji za každou vaši dobrou radu a posílam pusinku.MARTIN. |
Na stodolní máš pár dobrých klubů Ta Magika,Music club E99, Modrá nudle x Desperado,Number one Club nebo jest-li chceš spíš něco teplejšího tak Ikarus,Fiesta nebo Beton. Víc toho v Ostravě bohužel neznám  |
|
|
|
|
 |
út červenec 14, 2015 10:14 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Maty uživatel+

|
|
|
Tom_c napsal: | plochou zadnici  |
Plochou ? jak ty můžeš vědět jest-li je má zadnice plochá? Tomě jako tajně chodíš vočumovat jo?
 |
|
|
|
|
 |
út červenec 14, 2015 8:45 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Tom_c guru++
|
|
|
Maty napsal: | Víc toho v Ostravě bohužel neznám  |
Rekl bych, ze je to docela vycerpavajici seznam. Jeste jsi zapomnel dodat itinerar, v kterym podniku budes mit kdy na zachodkach vystrcenou tu svou plochou zadnici  |
|
|
|
|
 |
po červenec 13, 2015 8:10 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Maty uživatel+

|
|
|
ANTENSAT napsal: | Čau klučánci jak to jde?Umne strašně blbě snažím se pořád na seznamkach najít kluka na delší a krásný sex,ale nedaří se,jsem stoho smutnej a cítím se tak opuštěnej bez lásky. Ostrava uplně mrtvá pokud možno napište mi kde se dobře pobavím a možna se tam aji seznámím.Děkuji za každou vaši dobrou radu a posílam pusinku.MARTIN. |
Na stodolní máš pár dobrých klubů Ta Magika,Music club E99, Modrá nudle x Desperado,Number one Club nebo jest-li chceš spíš něco teplejšího tak Ikarus,Fiesta nebo Beton. Víc toho v Ostravě bohužel neznám  |
|
|
|
|
 |
po červenec 13, 2015 5:48 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
ANTENSAT tester
|
Předmět: Hledám lásku |
|
|
Čau klučánci jak to jde?Umne strašně blbě snažím se pořád na seznamkach najít kluka na delší a krásný sex,ale nedaří se,jsem stoho smutnej a cítím se tak opuštěnej bez lásky. Ostrava uplně mrtvá pokud možno napište mi kde se dobře pobavím a možna se tam aji seznámím.Děkuji za každou vaši dobrou radu a posílam pusinku.MARTIN. |
|
|
|
|
 |
čt leden 08, 2015 12:58 am |
 |
Autor |
Zpráva |
RENE.VALVODA uživatel
|
Předmět: |
|
|
Krásny novy rok a hodně zdravíčka a uspěchu do roku 2015 přeju |
|
|
|
|
 |
po červenec 07, 2014 1:05 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
RENE.VALVODA uživatel
|
|
|
Kluci jak je  |
|
|
|
|
 |
so květen 31, 2014 6:30 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
RENE.VALVODA uživatel
|
|
|
Antek nechce ten domovník dělat na ÚOOZ INŠPEKTORA  |
|
|
|
|
 |
pá květen 23, 2014 11:47 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
jenikov tester
|
|
|
Nová doba tet to vyřeší domovnik  |
|
|
|
|
 |
st květen 21, 2014 9:46 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
antekov tester
|
|
|
Rendo poslal sem na něho DOMOVNÍKA  |
|
|
|
|
 |
út květen 06, 2014 7:13 am |
 |
Autor |
Zpráva |
RENE.VALVODA uživatel
|
|
|
Antek rad si stebou zahraju jak ti ubližil ten tvuj byvaly frajer?Pošlu na něho ÚOOZ  |
|
|
|
|
 |
po květen 05, 2014 10:18 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
jenikov tester
|
|
|
Antek to chci vidět jak ty poraziš Reneho mužeš si koupi hole aji zlate a myslim si že ti to nepomuže  |
|
|
|
|
 |
po květen 05, 2014 8:47 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
antekov tester
|
|
|
RENE.VALVODA napsal: | antekov napsal: | Čau kluci koukam že se tady málo piše, chodi tu někdo z Ostravy?Budu rád za jakékoliv poznatky ze severní moravy?Dík |
Cau ANTEK co je ? konecne ze napises ses zaregistroval a od te doby nic jsem te ani nikde v podniku na Ostrave nepotkal,co ses rozesel stim svym frajerem ze najednou tadyk pises  |
Čau Rendoušku, rozešel a už ho nechci vidět, hodně mi ublížil,koupil jsem si nové hole na letošní turnaje,začnu zase hrát a porazím tě Rendo začni pořádně trénovat letos se na tebe opravdu těším a vychutnám si tě se vším všudy  |
|
|
|
|
 |
po duben 28, 2014 4:56 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
RENE.VALVODA uživatel
|
|
|
antekov napsal: | Čau kluci koukam že se tady málo piše, chodi tu někdo z Ostravy?Budu rád za jakékoliv poznatky ze severní moravy?Dík |
Cau ANTEK co je ? konecne ze napises ses zaregistroval a od te doby nic jsem te ani nikde v podniku na Ostrave nepotkal,co ses rozesel stim svym frajerem ze najednou tadyk pises  |
|
|
|
|
 |
čt duben 24, 2014 9:37 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
antekov tester
|
|
|
Čau kluci koukam že se tady málo piše, chodi tu někdo z Ostravy?Budu rád za jakékoliv poznatky ze severní moravy?Dík |
|
|
|
|
 |
st květen 02, 2012 1:14 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
RENE.VALVODA uživatel
|
|
|
jenikov napsal: | Čau RENE je mi to lito co se stalo HONZOVI ZHANĚLOVI,sme stoho všichni v šoku vim byl to tvuj super kamoš upřimnou soustrast. | JENIKU děkuji za kondolenci,už sem tadyk dlouho nebyl tak odepisuju až teť.Pa a liba RENEČEK.  |
|
|
|
|
 |
ne leden 15, 2012 10:22 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
jenikov tester
|
|
|
Čau RENE je mi to lito co se stalo HONZOVI ZHANĚLOVI,sme stoho všichni v šoku vim byl to tvuj super kamoš upřimnou soustrast. |
|
|
|
|
 |
út prosinec 27, 2011 4:33 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
RENE.VALVODA uživatel
|
|
|
Krasny novy rok 2012 hodně zdravi štěsti a pracovnich uspěchu v zalohovani naši nadherne lasky přeju všem lidem a posilam krasnou novoročni pusinku  |
|
|
|
|
 |
pá listopad 11, 2011 2:38 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
RENE.VALVODA uživatel
|
Předmět: re |
|
|
Jeničku nikdy na tebe a zbytek osazenstva nemužu zapomenout jste zlatička nechceš se stavit do sklipku na naměsti nebo mužeme zajid do času pokud budeš mit čas rad tě uvidim zavolej a domluvime se vkolik se tam mužeme sejid pa a libam tě. |
|
|
|
|
 |
út říjen 18, 2011 8:44 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
jenikov tester
|
Předmět: Re: OTAZKA |
|
|
RENE.VALVODA napsal: | Čau kluci nevite o nějakem dobrem klubu v Ostravě?ale stary fenix to mi doporučovat nemusite ten znam děkuju za radu.RENDA. | Renečku ty moje tajna lasko rad tě uvidim a ne jen ja,ale aji všichni ostatni tadyk vtomto klubu!nebo si snad zanevřel???http://www.barfiesta.cz/  |
|
|
|
|
 |
út září 27, 2011 11:39 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
Předmět: Re: OTAZKA |
|
|
RENE.VALVODA napsal: | Čau kluci nevite o nějakem dobrem klubu v Ostravě? |
tohle vypadá dobře http://beton-club.com/  |
|
|
|
|
 |
út září 27, 2011 4:14 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nick Guest šaman

|
|
|
O moravských gay klubech bylo na jaře jedno Qčko. Dá se to najít v archivu ČT. Co si pamatuju, zmiňovali se tam asi o třech ponicích v Ově. _________________ Jako občané svobodné společnosti máme povinnost kriticky nahlížet na svůj svět. (Tony Judt)
Neodpovídej hlupákovi podle jeho pošetilosti, abys nebyl jako on. (Přísloví, XXVI, 4) |
|
|
|
|
 |
út září 27, 2011 4:09 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
RENE.VALVODA uživatel
|
Předmět: OTAZKA |
|
|
Čau kluci nevite o nějakem dobrem klubu v Ostravě?ale stary fenix to mi doporučovat nemusite ten znam děkuju za radu.RENDA. |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
Strana 1 z 2 Jdi na stránku 1, 2 Další |
|
|
|