|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
st květen 07, 2014 1:59 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Tom_c guru++
|
Předmět: |
|
|
Majko napsal: | ..asi by som mal zájsť za psychológom .... či sexuológom možno |
A co kdybysme si to prostě na pár měsíců vyměnili? Mně by se teď vzhledem k mýmu pracovnímu vytížení hodilo, kdybych nebyl pořád tak nadrženej a nemusel to řešit  |
|
|
|
|
 |
út květen 06, 2014 11:25 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Majko uživatel+
|
|
|
Honza napsal: | No já jsem nejmíň nadrženej, když je zima, sedím doma a nemám co dělat, zkus nějaký sport třeba, prostě nějakou změnu (tím nemyslím změnu partnera, i když i to někdy pomůže). |
...no šport už robím, chodím behávať a navštevujem fitness (už niekoľko rokov)
..no takýto stav nemám krátkodobo, ale dlhodobo (3-4 roky cca)
asi by som mal zájsť za psychológom .... či sexuológom možno |
|
|
|
|
 |
út květen 06, 2014 11:22 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Majko uživatel+
|
|
|
Tom_c napsal: | Honza napsal: | i když i to někdy pomůže |
Řek bych, že to může pomoct dost. |
...môže, ale v tomto prípade, toto riešenie nie je nutné... |
|
|
|
|
 |
po květen 05, 2014 7:42 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tom_c guru++
|
|
|
Honza napsal: | i když i to někdy pomůže |
Řek bych, že to může pomoct dost. |
|
|
|
|
 |
po květen 05, 2014 6:35 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
No já jsem nejmíň nadrženej, když je zima, sedím doma a nemám co dělat, zkus nějaký sport třeba, prostě nějakou změnu (tím nemyslím změnu partnera, i když i to někdy pomůže). |
|
|
|
|
 |
ne květen 04, 2014 4:30 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Majko uživatel+
|
|
|
Ahojte,
prepáčte, že až teraz reagujem, ale nestíhal som popri všetkom a niekedy som ešte aj zabudol
...čo sa prepracovanosti týka, niekedy sa tak cítim, ale popri všetkom si v ždy viem nájsť a aj si nachádzam čas pre seba, oddych, vypnutie atď...v tom, že som vyťažený tým alebo oným, v tom to nebude...pretože aj keď nie som vyťažený, tak tieto stavy s nadržanosťou sa nemenia.. |
|
|
|
|
 |
po duben 21, 2014 12:02 am |
 |
Autor |
Zpráva |
gayboy1987 uživatel+++

|
|
|
Ja by som trtkal o sto sesto. Som nadrzany stale ale mal som aj taketo suche obdobie a bolo to sposobene nadmernym psychickym vytazenim v praci. Mavam obdobia ked pravidelne sportujem a vtedy som ako chodiaca nadupana masina ktora by sa urobila aj na spendlikovej hlavicke. Takze skus zacat napriklad behavat uvidis ako ti to precisti hlavu a mozno pomoze v inych veciach. _________________ Cieľom vyššie uvedeného príspevku nieje urážka ani akýkoľvek druh zosmiešnenia.  |
|
|
|
|
 |
pá duben 18, 2014 12:49 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
Nenadrženost bývá způsobena stresem, přepracováním, ... co kdybys zkusil trochu změnit životní styl?
A až zjistíš, čím to bylo, dej vědět. Mě by se celkem hodilo být aspoň někdy nenadrženej!
Nebo to ber jako výhodu - máš hafo času na jiné věci.  |
|
|
|
|
 |
st duben 16, 2014 11:52 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Majko uživatel+
|
Předmět: Erekcia |
|
|
ahojte,
mám taký problém a neviem ako ho riešiť...
...stáva sa aj vám, že by bežne nebývali vôbec nadržaní?
myslím to tak, že kedykoľvek, lebo mne sa napríklad stáva, že ako je týždeň dlhý, nebývam ani nejako nadržaný a často krát sa ani za ten týždeň neurobím sám, lebo mi ani len myšlienka na to nepríde...
...a z absencie tohto nadržania mi samozrejme zasa hapruje aj erekcia pri intimnostiach so svojím partnerom, zlyhávam často a potom mám samozrejme sebavedomie niekde veľmi hlboko
...máte niekto podobné skúsenosti? ako ste to riešili prípadne?
inak, mám 27r., aby sme sa teda vyhli hypotéze, že to je už nejakou mojou starobou  |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|