|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
po duben 28, 2014 5:11 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
John guru+
|
Předmět: |
|
|
Kdybych ho oslovil.. |
|
|
|
|
 |
st duben 16, 2014 3:12 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tom_c guru++
|
|
|
Moc mi panove lichoti vas obdiv meho psaneho projevu. Vypiloval jsem takhle i ustni projev. Prijde mi totiz velmi atraktivni, kdyz se muz dokaze kultivovane vyjadrovat. Ma to u mne primo pozitivni vliv na jiz tak nadstandardne vysokou kvalitu erekce.
V Ustavu pro jazyk cesky AV CR ale skutecne nepracuji, jen aby nedoslo k omylu. |
|
|
|
|
 |
út duben 15, 2014 8:47 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
|
|
bright napsal: | Podle užití slova metonymie bych ho tipoval na červotoče v knihovně Ústavu pro jazyk český Akademie věd ČR, v. v. i.  |
Odhaduju totéž či něco podobného, ale rozhodně je to dobrá práce i dobrý způsob zábavy. I vývoj lze vysledovat: model "Tomík" je určitě zdařilejší a životnější, než model "Gusta".
Tom_c napsal: | Jen dedukuji. Špatně? |
Naprosto. Už třeba jen debaty s Tomoušky přinášejí spousty světla do mé komůrky. |
|
|
|
|
 |
út duben 15, 2014 8:13 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Podle užití slova metonymie bych ho tipoval na červotoče v knihovně Ústavu pro jazyk český Akademie věd ČR, v. v. i.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
út duben 15, 2014 8:06 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tom_c guru++
|
|
|
Václav napsal: | Pořád, Tomašíku, žasnu, jak dobře jsi obeznámen s během mého života. Nejsi Ty brouk Pytlík, který celá ta léta z úkrytu za tapetou mého pokoje zvídavě juká ven a čeká, co se bude dít? |
Nejspíš si mě s někým pleteš Vašourku. To by byl hodně ubohý a nudný život.. Jen dedukuji. Špatně? |
|
|
|
|
 |
út duben 15, 2014 11:21 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
|
|
Tom_c napsal: | ... kluka předávkuješ hypnotiky, sebe viagrou ... když ses jako adolescent líbal se svojí starou tetičkou ... |
Pořád, Tomašíku, žasnu, jak dobře jsi obeznámen s během mého života. Nejsi Ty brouk Pytlík, který celá ta léta z úkrytu za tapetou mého pokoje zvídavě juká ven a čeká, co se bude dít? |
|
|
|
|
 |
út duben 15, 2014 9:43 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Tom_c guru++
|
|
|
[quote="Václav"] Tom_c napsal: |
Onehdy jsi psal, že zrovna v Mexiku jsi v krimu ještě nebyl. Zdá se, že si to chceš vynahradit. |
Vašulíne, slovní obrat ''jdu do něj'' je jen metonymie. Nemusí to nutně znamenat něco jako, když kluka předávkuješ hypnotiky, sebe viagrou a vrazíš mu ho tam, tedy jdeš ze zadu do něj. Dobrovolný styk mezi osobami stejného pohlaví není v latinské Americe ilegální, zvlášť pokud by aktivní článek byl někdo s takovou mocí, jen se na něj pohlíží s opovržením větší části společnosti. Abych to přirovnal k něčemu z tvých ''sexuálních'' zkušeností, je to podobné jako, když ses jako adolescent líbal se svojí starou tetičkou na začátku rodinné sváteční sešlosti, např. vánoc. Ta opovrhující společnost byla v tomto případě zbytek přihlížejícího příbuzenstva  |
|
|
|
|
 |
po duben 14, 2014 10:21 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
|
|
Tom_c napsal: | jdu do něj  |
Onehdy jsi psal, že zrovna v Mexiku jsi v krimu ještě nebyl. Zdá se, že si to chceš vynahradit. |
|
|
|
|
 |
po duben 14, 2014 9:00 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tom_c guru++
|
|
|
Že neuhodnete, kdo je tenhle nádhernej chlap?.. Řeknu vám kdyby neměl ženu, 5 dětí, nežil 8 tisíc km daleko a byl na chlapy, jdu do něj
 |
|
|
|
|
 |
so únor 22, 2014 7:45 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
Václav napsal: | ... krajně odpudivého ... krajně odpudivými ... krajně odpudivým ... krajně odpudivého ... |
Václave! Já FAKT nevěřím svým očím. Ty jsi ve větě o našich skvělých demokratických politicích vzešlých ze svobodných demokratických voleb použil ČTYŘIKRÁT vazbu "krajně odpudivý"? Já myslel, že takoví byli v tvých očích jen komunisti.
Václav napsal: | Perverze dotažená k dokonalosti. |
Ne, to už by nebyla ani perverze, to by už byl jen čistě extrahovaný destilát nejvyššího zoufalství ve své nejbídnější a nejodpudivější podobě!
Tom_c napsal: | Ty jsi Fatal error! (Jednoho z pohlavnich styku svych biorodicu ) |
Si zapomněl, kterou firmu tady zastupuju! Čerti nemají rodiče!  |
|
|
|
|
 |
so únor 22, 2014 12:45 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
|
|
Honza napsal: | Fatal error! |
Tom-cákova volba je, myslím, přiměřená. Člověk krajně odpudivého zjevu, zainstalovaný do funkce poprvé krajně odpudivými lidmi schovanými za krajně odpudivým Radkem Johnem, podruhé jiným člověkem krajně odpudivého zjevu, to s masochistickými hrátkami naprosto ladí. Perverze dotažená k dokonalosti. |
|
|
|
|
 |
pá únor 21, 2014 10:32 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tom_c guru++
|
|
|
Honza napsal: | Tom_c napsal: | ale z tehle dvou bych si vybral Lessyho |
Fatal error! |
Ty jsi Fatal error! (Jednoho z pohlavnich styku svych biorodicu ) |
|
|
|
|
 |
pá únor 21, 2014 6:35 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
John guru+
|
|
|
Honza napsal: | John napsal: | jak sme zatocili s otcem a nahazeli mu veci do pytlu  |
Když tak čtu ty různé veselé příhody z rodinného života, začínám si připadat méněcený, že se u nás doma nic podobně akčního nedělo. Vlastního otce neznám a nevlastní mě má (kupodivu) dost rád.  |
Dohromady, není o co stát
Honza napsal: |
John napsal: | Mi vrta hlavou, jestli je poznat, kdyz vocumuju ostatni kluky ve sprchach na bazene se skolou... |
Slyšel jsem, že na tohle jsou dobré plavecké brýle, prý celkem spolehlivě zabrání, aby ti vypadly bulvy z důlků.  |
 |
|
|
|
|
 |
pá únor 21, 2014 2:28 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
John napsal: | jak sme zatocili s otcem a nahazeli mu veci do pytlu  |
Když tak čtu ty různé veselé příhody z rodinného života, začínám si připadat méněcený, že se u nás doma nic podobně akčního nedělo. Vlastního otce neznám a nevlastní mě má (kupodivu) dost rád.
Tom_c napsal: | ale z tehle dvou bych si vybral Lessyho |
Fatal error!
John napsal: | Mi vrta hlavou, jestli je poznat, kdyz vocumuju ostatni kluky ve sprchach na bazene se skolou... |
Slyšel jsem, že na tohle jsou dobré plavecké brýle, prý celkem spolehlivě zabrání, aby ti vypadly bulvy z důlků.  |
|
|
|
|
 |
pá únor 21, 2014 1:33 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
John guru+
|
|
|
Václav napsal: | Obvykle se s tím ale smíří, pokud je to pro ně spojeno se solidním hmotným zabezpečením. Takové "sňatky z rozumu". Pro děti to obvykle není moc radostné prostředí. |
Kdyz je to naopak, pak manzel kouka jak puk, si vzpominam, jak sme zatocili s otcem a nahazeli mu veci do pytlu  |
|
|
|
|
 |
pá únor 21, 2014 11:50 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
|
|
Tom_c napsal: | Pozorujete nekdy, jak krasny chlap ma vedle sebe hnusnou babu nebo obracene? |
Ano, mám možnost pozorovat pár takových vztahů dlouhodobě - kombinaci pěkný chlap, fádní ženská. I u přitažlivého chlapa přijde časem chuť "usadit se" a pořídit sobě i budoucím potomkům spolehlivé zázemí. V ten moment buď nemyslí na to, že tím nepokryje všechny své potřeby, nebo rovnou počítá s tím, že je bude řešit jinde. Pro partnerku je pak pěkná sprcha, když zjistí, že jí pravidelně a dlouhodobě zahýbá. Ony většinou oddací list považují za kupní smlouvu, jíž nabyly chlapa do výhradního vlastnictví, a když zjistí, že si s jejich hračkou hraje i nějaká jiná, rozzuří je, že se hračka pokazila a vnímají to jako podvod. Obvykle se s tím ale smíří, pokud je to pro ně spojeno se solidním hmotným zabezpečením. Takové "sňatky z rozumu". Pro děti to obvykle není moc radostné prostředí. |
|
|
|
|
 |
čt únor 20, 2014 10:33 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Tom_c guru++
|
|
|
Vasinecek: az na policejni prezidium jsem nemiril, ale z tehle dvou bych si vybral Lessyho (musi mit poradnou silu).
------------------
Pozorujete nekdy, jak krasny chlap ma vedle sebe hnusnou babu nebo obracene? Vcera jsem videl v jednom obchode nechutne sexy chlapa, tak sukezniho, ze jsem si musel vzhledem k lehkym volnym kalhotam prehodit tasku zezadu dopredu, i kdyz mozna by toho zas tolik videt nebylo no a vedle nej nevyrazna mala sereda s mastnyma vlasama a kocarem. Jindy zas vidim opravdu krasnou zenskou, ktera se drzi za ruku se skretem z romanu od Tolkiena, rikam si, co na nem proboha vidi. Tak jsem kouknul skretovi na poklopec a bylo mi jasno:D
(Vyse uvedeny prispevek postrada jakoukoli poentu ci informativni hodnotu. Pokud chceta vratit zpet 10 vterin zivota, ktere vas stalo jeho precteni, obratte se na nase reklamacni oddeleni) |
|
|
|
|
 |
čt únor 20, 2014 10:16 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Tom_cákovi by evidentně stačil i velitel hlídky.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
čt únor 20, 2014 8:29 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
|
|
Tom_c napsal: | Treba by mne policejni velitel za odmenu trochu napraskal na holou.. |
A to bys raději od pana Červíčka, nebo od pana Lessyho? |
|
|
|
|
 |
čt únor 20, 2014 12:29 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Tom_c guru++
|
|
|
Va_sulin: to nie, jen bych to nahlasil prislusnym uradum, at si tam na tebe v noci pocihnou. Treba by mne policejni velitel za odmenu trochu napraskal na holou.. |
|
|
|
|
 |
st únor 19, 2014 11:33 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
|
|
Tom_c napsal: | Jakym presne zpusobem vyuzivas kudlu, aby se k tobe kluk tulil? |
Síla osobnosti.
Tom_c napsal: | kam je zahrabavas? |
Tome, snad bys tam, proboha, nešel kutat? |
|
|
|
|
 |
st únor 19, 2014 9:57 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
John guru+
|
|
|
Tomik_c: Je bali do novin.  |
|
|
|
|
 |
st únor 19, 2014 9:52 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tom_c guru++
|
|
|
Václav napsal: | John napsal: | Jako, ze mam jukat pres cepel?  |
Jasně. Spolužáci k Tobě hned přijdou a budou se tulit. |
Tak tohle nam teda prosim vysvetli. Jakym presne zpusobem vyuzivas kudlu, aby se k tobe kluk tulil? Nechas je pak utyct, pokud ne, kam je zahrabavas? |
|
|
|
|
 |
st únor 19, 2014 8:33 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
|
|
John napsal: | Jako, ze mam jukat pres cepel?  |
Jasně. Spolužáci k Tobě hned přijdou a budou se tulit. |
|
|
|
|
 |
út únor 18, 2014 10:51 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
John guru+
|
|
|
Václav napsal: | John napsal: | Nějáká kamufláž?  |
Kudla. |
Jako, ze mam jukat pres cepel?  |
|
|
|
|
 |
út únor 18, 2014 9:48 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
|
|
John napsal: | Nějáká kamufláž?  |
Kudla. |
|
|
|
|
 |
út únor 18, 2014 9:07 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
John guru+
|
|
|
satal napsal: | John napsal: | Mi vrta hlavou, jestli je poznat, kdyz vocumuju ostatni kluky ve sprchach na bazene se skolou... |
to si piš, že je  |
Nějáká kamufláž?  |
|
|
|
|
 |
út únor 18, 2014 6:37 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
satal uživatel+
Založen: 22.9.2007 Příspěvky: 211 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
to si piš, že je  |
|
|
|
|
 |
út únor 18, 2014 5:56 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
John guru+
|
|
|
Mi vrta hlavou, jestli je poznat, kdyz vocumuju ostatni kluky ve sprchach na bazene se skolou... |
|
|
|
|
 |
st leden 08, 2014 10:34 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
John guru+
|
|
|
gayboy1987 napsal: | Tom_c napsal: | boygay: to ta zvláštní koncovka -áčik, co my nemáme, fakt to zní jak nějakej sýr  |
Ale mate ibaze je to -áček ci nie? |
Jo to máme např. panáček  |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|