|
volné diskuzní fórum 004.CZ V2 |
|
|
 |
|
|
|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
pá únor 14, 2014 12:33 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
John guru+
|
Předmět: |
|
|
Vaclavek: Co mi zbyva
bright: Zhorknout ne, spis zrat jako vino.  |
|
|
|
|
 |
pá únor 14, 2014 5:51 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
|
|
John napsal: | za mnou otoci i nekdo jiny nez model, ktery vzdy ukazuje, jak je to pred dietou ci v horsim pripade holcina s kouskem koblihy na Habsburskem rtíku.  |
Opačný vývoj jsem bohužel nezaregistroval, takže se, Johňouši, spíš netěš. Ale podívej se na to z jiného úhlu: otáčejí se. Dokud si neukazují prstem a nedělají přitom různé grimasy, je to ještě dobré.
bright napsal: | Budeš asi dost sladký. Chceš snad časem zhořknout?  |
Když stojí za otočení, proč by hořkl. |
|
|
|
|
 |
pá únor 14, 2014 4:45 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
John napsal: | za mnou otoci i nekdo jiny nez model, ktery vzdy ukazuje, jak je to pred dietou ci v horsim pripade holcina s kouskem koblihy na Habsburskem rtíku.  |
Budeš asi dost sladký. Chceš snad časem zhořknout?  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
pá únor 14, 2014 1:39 am |
 |
Autor |
Zpráva |
John guru+
|
|
|
Václav napsal: | ..působí v pozdějším věku velmi často škaredě, jako karikatury té dřívější pohlednosti... |
Vaclavku, zcele nepochybne jsi vypozoroval, zda to funguje i naopak..ja jen, jestli se muzu tesit, zda se v pozdejsim veku za mnou otoci i nekdo jiny nez model, ktery vzdy ukazuje, jak je to pred dietou ci v horsim pripade holcina s kouskem koblihy na Habsburskem rtíku.  |
|
|
|
|
 |
čt únor 13, 2014 11:11 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
|
|
Martin napsal: | Ovšem teda blond kluci po jistym věku dost rychle ... no jak to říct odkvetou  |
Myslím, že to neplatí jen o blonďácích. Všiml jsem si (v trafice), že chlapi, kteří byli jako děti a mladíci hodně hezcí, působí v pozdějším věku velmi často škaredě, jako karikatury té dřívější pohlednosti.
Tom_c napsal: | Jak jako odkvetou? Co má barva vlasů společnýho se stárnutím? A kdy se mám vlastně začít bát toho odkvětu?  |
Po čtyřicítce už určitě hodně viditelně. |
|
|
|
|
 |
čt únor 13, 2014 10:58 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tom_c guru++
|
|
|
Martin napsal: | Docela funguje u blonďáků Máti si myslela, že mýmu stejně (jako já) starýmu je 12 |
No tak jestli si maminka spletla třicetiletýho chlapa s dvanáctiletym dítětem, tak předpokládám, že počet jejích dioptrií bude taky něco okolo dvanácti..
Martin napsal: |
Ovšem teda blond kluci po jistym věku dost rychle ... no jak to říct odkvetou  |
Jak jako odkvetou? Co má barva vlasů společnýho se stárnutím? A kdy se mám vlastně začít bát toho odkvětu?  |
|
|
|
|
 |
čt únor 13, 2014 11:35 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
gayboy1987 napsal: | Musis najst takeho co bude aj v 30-ke vyzerat na 20  |
Docela funguje u blonďáků Máti si myslela, že mýmu stejně (jako já) starýmu je 12 Ovšem teda blond kluci po jistym věku dost rychle ... no jak to říct odkvetou  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
st únor 12, 2014 8:38 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
gayboy1987 uživatel+++

|
|
|
Musis najst takeho co bude aj v 30-ke vyzerat na 20  _________________ Cieľom vyššie uvedeného príspevku nieje urážka ani akýkoľvek druh zosmiešnenia.  |
|
|
|
|
 |
st únor 12, 2014 6:30 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
tutorial tester
|
Předmět: vekovy rozdiel a stym spojene neprijemnosti |
|
|
fs
Naposledy upravil tutorial dne čt únor 13, 2014 1:21 am, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|