|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
st červenec 26, 2006 10:53 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
adam chao tester
|
Předmět: to martin |
|
|
no, ten by jel... to víš jsme stejně staří, stejná škola... začíná to být jako stupidní telenovela, něco takového by mě nenapadlo ani ve snu... vzhledem k tomu, že jsem pěkně dlouho neměl ŽÁDNÝ VZTAH a teď tohle  |
|
|
|
|
 |
st červenec 26, 2006 10:36 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++

Založen: 25.6.2006 Příspěvky: 1186 Bydliště: Praha ve dne, Pardubice v noci
|
Předmět: |
|
|
Adam napsal: | 14 let je dost, ale určitě to není nepřekonatelné. Když si dva lidé rozumí, není co řešit. Dneska se nad tím ani nikdo nepozastavuje. Dokonce i když je věkový rozdíl třeba 40 let - tam zase ale všichni vědí, že jde o prachy:-) |
to mám "vtipnou" historku zase já: (bude to trochu zamotanější) nevlastnímu synovi mého bratrance bylo 15, když utekl "z domu". Dva měsíce o něm nevěděli, když ho pak potkali kousek od domu, kde bydlí (bratranec s manželkou a dalšími dvěma dětmi). Prý následovalo profackování (od mého bratrance) a z toho klučiny pak nakonec vypadlo, že celou dobu bydlel v tom samém domě o tři patra výš se třiačtyřicetiletou ženskou, která má tři děti a kterou prý strašně moc miluje... . Tu pro změnu profackovala matka toho kluka (myslím, že by to měl být můj nevlastní prasynovec - ach ty rodinný vztahy). Ta "43ka" ho tedy pustila k vodě s tím, že když už má lepší práci, může si zaplatit chůvu. Holt si ho vycvičila jako zajíčka do postele a chůvu pro děti...pravda, ten kluk nikdy nebyl moc bystrý. takovéhle příbuzenstvo já mám  |
|
|
|
|
 |
st červenec 26, 2006 10:20 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
Předmět: To adam ch: |
|
|
Noo a ten druhej by do ciziny jet chtěl?  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
st červenec 26, 2006 8:50 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
adam chao tester
|
Předmět: c |
|
|
můj přítel je o deset let starší, pracuje, zatímco ja ještě studuju, nežijeme spolu, protože má práci v jiném městě, ale vídáme se prakticky každý den. žijeme spolu už 4 roky a teprve teď se objevil první problém s věkovým rozdílem. končím školu a chtěl bych se odstěhovat, vypadnout z malého města, najít si práci, odcestovat do zahraničí...začít žít. jenže můj přítel má práci, přátele, trvalé bydliště... svým způsobem, to co já chci teprve prožít, on už má za sebou a chtěl by už zůstat"usazený". se svou prací, se svým životem. neodjede jen tak do ciziny, nevzdá se práce, jen proto, že já chci s mladickým zápalem poznávat svět. a já sobecký mladý parchant se zase nedokážu vzdát svého snu cestovat a poznávat nové lidi... a to je dost podstatný a velký problém, protože bez sebe nedokážeme žít, nedokážeme ustoupit a zároveň tušíme, že kdybychom toho druhéhé donutili k ústupku budeme si to vyčítat je to patová situace, jejiž příčinou je tuším právě věkový rozdíl.jinak jsme nikdy neměli problémy, vždy bylo a je si o čem povídat, řekl bych že právě naopak je o co se obohatit.!!!! je to mnohem zajímavější, bohatší... možná mě ještě trochu přivádí do rozpaků jisté situace ve kterých si připadám jako úchyl(nebo můj přítel), neboť vypadám VELMI VELMI mladě, takový chlapeček, zato můj přítel je poněkud CHLAP... a ono už se nám párkrát stalo, že lidé nevěděli co si myslet... jestli strejda se synovcem co se mají hodně rádi nebo něco horšího...  |
|
|
|
|
 |
ne červen 18, 2006 11:21 am |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
|
|
Seznámil nás náhodou jeden známý. No nejprve jsem říkal, ten se mi nelíbí, ale potom ukázal lehce drzost a to mne teda dostalo. _________________ To máš z toho, s kým se to taháš. S nějakým anarchistickým bohémem, rudým, bolševickým nokem.
Jsem zženštilý materialista, ach božínku, jsem tak sama a bez materiálu |
|
|
|
|
 |
ne červen 18, 2006 11:09 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Setkání |
|
|
zdenda napsal: | Jééjda, příhod zatím už pár je
díky |
Jak jste se s tim starsim klukem potkali? Mohu to vedet  _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
čt červen 08, 2006 12:52 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
|
|
Jééjda, příhod zatím už pár je
díky _________________ To máš z toho, s kým se to taháš. S nějakým anarchistickým bohémem, rudým, bolševickým nokem.
|
|
|
|
 |
st červen 07, 2006 9:31 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bodyia admin

|
|
|
zdenda napsal: | Ahoj, tak tentokrát i já jem přispěji. Nikdy bych nečekal, že mezi jakýmkoli mým partnerem a mnou bude rozdíl 14 let, ale je to tak, jsem zvědav, jak dlouho to vydrží, ale zatím je to dobré.  |
Hoj, nedělej si s tím starosti, jestli je všechno v pořádku a baví tě to, proč ne. Jako teen jsem taky podobný vztah zažil a musím řict, že vzpomínky jsou pořád fajn. Starší už pravděpodobně bude vědět co se životem, vztah bude mít jiný průbeh i gradaci než s vrstevníkem a... to se prostě musí zažít Přeju hodně fajn příhod  |
|
|
|
|
 |
st červen 07, 2006 3:57 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: .. |
|
|
Adam napsal: | 14 let je dost, ale určitě to není nepřekonatelné. Když si dva lidé rozumí, není co řešit. Dneska se nad tím ani nikdo nepozastavuje. Dokonce i když je věkový rozdíl třeba 40 let - tam zase ale všichni vědí, že jde o prachy:-) | Zalezi na zkusenostech a vnitrnim svete tech konkretnich dvou co se potkali  _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
st červen 07, 2006 3:27 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
14 let je dost, ale určitě to není nepřekonatelné. Když si dva lidé rozumí, není co řešit. Dneska se nad tím ani nikdo nepozastavuje. Dokonce i když je věkový rozdíl třeba 40 let - tam zase ale všichni vědí, že jde o prachy:-) |
|
|
|
|
 |
st červen 07, 2006 2:43 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
the.cracker uživatel+

|
|
|
No tak mne je 16 a zatim jsem mel/mam tri znamosti. 24, 22 a memu nynejsimu je 21 let, takze starsi. Vyhody ve starsim nejak ani neshledavam (mozna vice zkusenosti ), ale hlavne se mne starsi mnohem vic libi. A nevyhody? Tak urcite je ted ten rozdil dost znat, kdyz ja studuju a on treba taky studuje (ale na vysce) nebo chodi do prace a tak. Nekdy i trochu jine problemy, ale spolecna rec se da vzdycky najit. A neco jineho je rozdil 5 let ve vztahu 16 - 21 a treba 21 - 26. Tam uz je to si myslim naprosto bez problemu. |
|
|
|
|
 |
st červen 07, 2006 12:06 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Petr_K uživatel++

Založen: 23.3.2006 Příspěvky: 250 Bydliště: Karlovarský kraj
|
|
|
zdenda napsal: | Ahoj, tak tentokrát i já jem přispěji. Nikdy bych nečekal, že mezi jakýmkoli mým partnerem a mnou bude rozdíl 14 let, ale je to tak, jsem zvědav, jak dlouho to vydrží, ale zatím je to dobré.  |
No tak to je tedy pořádný věkový rozdíl. Svůj názor raději psát nebudu, to bych ti možná zkazil náladu a to rozhodně nechci . Nakonec, sám píšeš že bys to nikdy nečekal. život ale zkrátka přinese občas překvapení a klidně to může fungovat k oboustranné spokojenosti. Je jasné že Ti přeju štěstí takže držím palce Zdendo, Vám oběma  _________________ **** Petr **** |
|
|
|
|
 |
út červen 06, 2006 9:22 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
|
|
Ahoj, tak tentokrát i já jem přispěji. Nikdy bych nečekal, že mezi jakýmkoli mým partnerem a mnou bude rozdíl 14 let, ale je to tak, jsem zvědav, jak dlouho to vydrží, ale zatím je to dobré.  _________________ To máš z toho, s kým se to taháš. S nějakým anarchistickým bohémem, rudým, bolševickým nokem.
|
|
|
|
 |
út červen 06, 2006 12:51 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Rozdíly |
|
|
Jakub.Jeddide napsal: | Ahoj kluci,
věkový rozdíl ve vztahu je, jak teď zjišťuji, celkem dost nebezpečná věc. Neplatí to ve samozřejmně ve všech případech. Věc se má tak, zhruba před oár týdny jsem oslavil 21 narozeniny a už 5 měsíců mám partnera - je to zatím ten nejdelší vztah, který jsem kdy měl. Je mu 31 a do nedávna jsme se skoro nehádali - pak to přišlo - myslím si, že jste to úž určitě někdo zažil - on nechce vůbec chodit do podniků, natož na disco - prostě by pořád seděl doma, jako pecka. Nějaké ty dva měsíce mi to nevadilo, ale bohužel jsem člověk, který nenávidí stereotyp... Myslíte si, že se to časem nějak vyřeší, protože já nemám opravdu sílu se pořád dohadovat a jakmile to přesáhne mez, srdce se odpojí a mozek dostane zelenou... |
Clovek v 31 ma jiz odchozeno po barech. oznal moznosti a chce objevovat neco jineho. Nemusi to byt sedet doma. Ale treba misto po podnicich jit na koncert, nebo jet slapat s batohem po horach tyden v kuse. Nebo si jit zabehat se psem a pritelem do parku. Nebo treba malovat..Pokud jedne nebo druhy budete toho druheho nutit do sveho zivotniho stylu tak to bude spatne.Tedy kdyz jej budes nutit chodit do podniku, tak nebude dobre jemu. Kdyz budete doma, bude to vadit Tobe. Reseni je jedine. Ty si nekdy vyrazis s kamaradkama, a on si bude delat to co ma rad. A zamerite se na to co mate spolecne. Necekej, ze nekdo v 31, ktery touzi po klidnem vyrovnanem vztahu tak bude chodit po barech jako ty. Po 5mesicich hadky to je brzo e to o tom: Fajn jdi si s kamaradkou v patek parit, ja si budu doma psat, a v sobotu pujdeme na jidlo. Treba na cinu, kterou mas tak rad.Bar si uzij beze me, a pak si spolu uzijeme neco co mas take rad. A z tve strany je pak pristup: Vis, v patek si zajdu s...tam a tam.Ale chci byt i s Tebou. Vim, ze chodis rad behat, a doprirody tak spolupojedeme v nedeli na vylet. To ty mas rad... Je to dost nazorne??Tvuj partner ma zivotni zkusenosti, ktere ty teprve potrebujes ziskat. Proto ta lehka dysharmonie  _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
út červen 06, 2006 11:07 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Jakub.Jeddide uživatel++

|
Předmět: Věkový rozdíl |
|
|
Ahoj kluci,
věkový rozdíl ve vztahu je, jak teď zjišťuji, celkem dost nebezpečná věc. Neplatí to ve samozřejmně ve všech případech. Věc se má tak, zhruba před oár týdny jsem oslavil 21 narozeniny a už 5 měsíců mám partnera - je to zatím ten nejdelší vztah, který jsem kdy měl. Je mu 31 a do nedávna jsme se skoro nehádali - pak to přišlo - myslím si, že jste to úž určitě někdo zažil - on nechce vůbec chodit do podniků, natož na disco - prostě by pořád seděl doma, jako pecka. Nějaké ty dva měsíce mi to nevadilo, ale bohužel jsem člověk, který nenávidí stereotyp... Myslíte si, že se to časem nějak vyřeší, protože já nemám opravdu sílu se pořád dohadovat a jakmile to přesáhne mez, srdce se odpojí a mozek dostane zelenou... |
|
|
|
|
 |
po červen 05, 2006 11:27 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
PXGCZ uživatel++

|
|
|
Ne, nejsem voják, blíže mám k policii, ale raději bych to moc nepitval. Nerad bych v případě nějaké své nehody zarmoutil případného partnera a jak jsem řekl, (zatím) nejsem na stabilní vztah připravený. Může se to změnit, ale v tuto chvíli ne. |
|
|
|
|
 |
po červen 05, 2006 2:50 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Re: Lidé |
|
|
Nikom napsal: | Libor napsal: | PXGCZ napsal: | Ne, to ne. Pracuju v ozbrojených silách. |
Znám i jednoho kluka z ozbrojených sil. Je věřící a moc touží po partnerovi. S armádou to nemá nic společného. Spíš s nastavením konkrétního člověka |
Já znám jednoho kluka z elitní zásahovky policie. Je nevěřící, bude se ženit, ale očas si dá nějaký "úlet" s klukem..
Libore to je úplně jasný, že to záleží na povaze a ne na druhu práce... |
Tohle jsem chtěl ukázat PXGCZ. Možná je tam něco jiného, třeb ai bolavějšího co znemožňuje mu navázat kvalitní partnerství. A ta práce je tak trochu úni před tím bolavým. Ten důvod bude jiný. Víš i to proč si takhle užíváš má nějakou příčinu. Důvod co tím potřebješ dokázat, jakou potřebu naplit. A zda to opravdu funguje. Tu odpoved si vsak musi najit kazdy sam _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
po červen 05, 2006 12:27 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

Založen: 1.10.2005 Příspěvky: 2334 Bydliště: Hradec Králové, Vysoké Mýto
|
Předmět: Re: Lidé |
|
|
Libor napsal: | PXGCZ napsal: | Ne, to ne. Pracuju v ozbrojených silách. |
Znám i jednoho kluka z ozbrojených sil. Je věřící a moc touží po partnerovi. S armádou to nemá nic společného. Spíš s nastavením konkrétního člověka |
Já znám jednoho kluka z elitní zásahovky policie. Je nevěřící, bude se ženit, ale očas si dá nějaký "úlet" s klukem..
Libore to je úplně jasný, že to záleží na povaze a ne na druhu práce... |
|
|
|
|
 |
po červen 05, 2006 11:32 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Lidé |
|
|
PXGCZ napsal: | Ne, to ne. Pracuju v ozbrojených silách. |
Znám i jednoho kluka z ozbrojených sil. Je věřící a moc touží po partnerovi. S armádou to nemá nic společného. Spíš s nastavením konkrétního člověka _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
ne červen 04, 2006 9:56 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

|
|
|
vojáček? No počítám, že v kanclu neděláš.. patrně nějaká ta naše elitní jednotka? nebo letec (že bys nevěřil gripenům)? |
|
|
|
|
 |
ne červen 04, 2006 9:42 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
PXGCZ uživatel++

|
|
|
Ne, to ne. Pracuju v ozbrojených silách. |
|
|
|
|
 |
ne červen 04, 2006 7:17 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

|
Předmět: co děláš? |
|
|
PXGCZ napsal: | Mám celkem dobrodružnou (slovo nebezpečnou nemám rád) práci, takže je možné, že se toho věku nedožiju. I proto by ode mě nebylo zodpovědné mít s někým partnerský vztah. |
Dobrodruždou? Děláš do politiky?
Myslím, že se tam značné riziko infarktu myokardu, případně mozkové mrtvice... |
|
|
|
|
 |
ne červen 04, 2006 6:57 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
PXGCZ uživatel++

|
|
|
Mám celkem dobrodružnou (slovo nebezpečnou nemám rád) práci, takže je možné, že se toho věku nedožiju. I proto by ode mě nebylo zodpovědné mít s někým partnerský vztah. |
|
|
|
|
 |
ne červen 04, 2006 4:44 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
|
|
Nikom napsal: | PXGCZ napsal: | A budu v té době ještě naživu?  |
Žiješ v zemi, kde je madicína na docela dobré úrovni (což je s podivem, když si vezmeme, jak desně je zdravotnictví podfinancované). Pravděpodobnost, že se dožiješ 40tky je dost velká...
Nicméně, pánové, když začneme v tomhle věku cokoli budovat, kde máme jistotu, že se to do 40tky nerozpadne?
Z tohoto pohledu si myslím, že PXGCZ má i pravdu.
Mám nějaké známé s podobným životním přístupem... (ať už ht. nebo homo.). Jsou celkem fine, ačkoli mnozí ještě nevzdali snahu o to, dostat mě do postele.  |
Pokud se ti lide neciti prazdni tak je to fajn... Pro me to, ale pristup neni _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
ne červen 04, 2006 4:25 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

|
|
|
PXGCZ napsal: | A budu v té době ještě naživu?  |
Žiješ v zemi, kde je madicína na docela dobré úrovni (což je s podivem, když si vezmeme, jak desně je zdravotnictví podfinancované). Pravděpodobnost, že se dožiješ 40tky je dost velká...
Nicméně, pánové, když začneme v tomhle věku cokoli budovat, kde máme jistotu, že se to do 40tky nerozpadne?
Z tohoto pohledu si myslím, že PXGCZ má i pravdu.
Mám nějaké známé s podobným životním přístupem... (ať už ht. nebo homo.). Jsou celkem fine, ačkoli mnozí ještě nevzdali snahu o to, dostat mě do postele.  |
|
|
|
|
 |
po květen 29, 2006 11:41 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
nokin uživatel+
|
|
|
A budu v té době ještě naživu?
 |
|
|
|
|
 |
po květen 29, 2006 8:55 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
PXGCZ uživatel++

|
|
|
citace: | Pokud si zaplatíš tak ano. |
Proč platit za něco, co mám teď zadarmo?
citace: | Budeš moci ve 40 budovat domov s někým kdo za to opravdu stoji a kdo na to ma? |
A budu v té době ještě naživu?  |
|
|
|
|
 |
po květen 29, 2006 9:40 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: ... |
|
|
PXGCZ napsal: | citace: | Je život který žiješ teď to co chceš žít ve 40ti..? |
Nevím, na to mám ještě pár let čas. Ale mám-li být upřímný, dokud můžu, tak si chci užít. Budu si moci ve 40ti vyrazit s 20letým klukem? Asi těžko. |
Pokud si zaplatíš tak ano. Budeš moci ve 40 budovat domov s někým kdo za to opravdu stoji a kdo na to ma? Mebudou vsichni zadani?Na druhou stranu proc bys nemohl s 20ti letym klukem vybudovat kvalitni vztah? My pratele spolu zacali chodit kdyz jednomu bylo 19 a druhemu 20. A jsou spolu 6 let To se prece nevylucuje, mlady kluk a partnersky zivotni vztah. Me take neni 30 ani 40... Myslis si, ze nejsou 20ti leti kluci, kteri touzi nasbirat zkusenosti z partnerstvi a netouzi po silnem kvalitnim vztahu? Mnohdy to jeste enumi, ale casto velmi touzi..  _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
ne květen 28, 2006 12:45 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
PXGCZ uživatel++

|
|
|
citace: | Je život který žiješ teď to co chceš žít ve 40ti..? |
Nevím, na to mám ještě pár let čas. Ale mám-li být upřímný, dokud můžu, tak si chci užít. Budu si moci ve 40ti vyrazit s 20letým klukem? Asi těžko. |
|
|
|
|
 |
ne květen 21, 2006 7:06 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
|
|
PXGCZ napsal: | Já nejsem moc párový typ. Představa, že bych s někým stejným žil do konce života mě skoro i děsí.  |
Jak člověk pozná, že není párový typ. Naše srdce má dvě komory, i ty mají dvě části. Do srdce vedou 2x2 tepny. Většina našich orgánů je párových. Den se doplňuje s nocí.. Většina z nás je stvořena pro život v páru. Někteří z nás zažili bolest v mládí tak velkou, že přestali věřit v lásku. A tak si své potřeby nahrazují jiným způsobem. Často usilovnou prací, kamarády, zábavou.. tobě nepřijde zvláštní, že kluk s, kterým se vyspíš Tě dál nezná. Že tu není nikdo kdo Tě vezme za ruu když není dobře. Někdo kdo ti řkne, nejsi na smích a pláč sám. Jsem tu s Tebou. Tobě nevadí, že u tvých kamarádů nejsi ten nejblžší člověk. Že ten s, kým sdílí svůj vnitřní Svět nejsi Ty. A nemáš s kým prožít to imtimní čemu se říká láska a partnerstí. to co přijde až odezní bouře. Tobě není líto, že Tví přátelé vybírají společně nábytek, jezdí na dovolenou, chodí na procházky s pejskem.. K někomu patří a om k nim.. Mě ano. Jeste jsem k tomu nedospel. Ikdyz si moc preji, aby to mezi mnou a jednim chlapcem s, kterym je me nadherne mohlo rust. Ale vim, ze pro zivot v paru jeste musim urazit ksu cesty. Presto v to verim.. Vybouřil jsem se a ted uz bych se rad usadil. A to vcetne manzela Přemýšlíš co bude dál. Je život který žiješ teď to co chceš žít ve 40ti..? _________________ Jsem... |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|