|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
po leden 20, 2014 5:50 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
matyáš Anonymní
|
Předmět: |
|
|
Prostě se mi líbej ,mám jich plnou garáž zbírám je od nějakých 17 let,mám skoro všechny co se u nás prodávaj a i některý koupený v zahraničí(Německo,Itálie,Anglie,Francie) |
|
|
|
|
 |
po leden 20, 2014 5:15 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tom_c guru++
|
|
|
Já sbírám kameny a umělecky potisklý papírky z dílny Maria Draghiho.
matyáš napsal: | plechovky od energiťáků |
Proč??? |
|
|
|
|
 |
po leden 20, 2014 2:25 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
matyáš Anonymní
|
|
|
Boty, housenky, věci s koňmi ,pásky a plechovky od energiťáků ,jako malej sem zbíral takový ty troly z barevnýma vlasama farbie ,,pokemony,šmouly a věci se čtyřlístkem. |
|
|
|
|
 |
pá leden 17, 2014 11:55 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
Ale ten nepořádek není trénink, ale první projev. Sběratelé sbírají jen konkrétní druh(y) věcí, pošahaný pudřenkář sebere všechno bez rozdílu. |
|
|
|
|
 |
pá leden 17, 2014 11:27 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Dovolím si nesouhlasit. I na delirium tremens se musí dlouhodobě trénovat. Messie syndrom začíná sběratelstvím, drobným nepořádkem a odmítáním se věcí zbavovat, protože se mohou jednou hodit. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
pá leden 17, 2014 11:17 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
Pravděpodobnost postižení messie syndromem neovlivní, jestli jsi za mlada trénoval, to prostě jednou přijde a je to tu!  |
|
|
|
|
 |
pá leden 17, 2014 9:09 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Nic nesbírám, protože nechci jednou skončit jako ty báby a dědci, co je hasiči ve spolupráci se zřízenci z blázince vyhrabávají z krámů nashromážděných až ke stropu.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
pá leden 17, 2014 3:56 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
gayboy1987 uživatel+++

|
|
|
Presne som chcel napisat ze najradsej zbieram peniaze ale tak honzo ma predbehol. Myslim ze toto je tema ako stvorena pre nasho matyasa  _________________ Cieľom vyššie uvedeného príspevku nieje urážka ani akýkoľvek druh zosmiešnenia.  |
|
|
|
|
 |
pá leden 17, 2014 2:01 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
Já ze všeho nejradši sbírám umělecké tisky, zejména ty, které vydává Česká národní banka, ale nepohrdnu ani obrázky z federálních bank USA, které mají původ svého názvu v Jáchymově.
Pak trochu sbírám odznaky, turistické známky, propisky, pohledy, tácky, chlapy
Co je nejcennější nevím, bo jsem "příležitostný sběratel", mám pár odznaků vydaných kolem roku 1920, několik pohledů z 19. století, ale asi nejvíc si cením toho, pro co jsem si někam musel sám dojít nebo dojet, bo je to památka/vzpomínka. |
|
|
|
|
 |
pá leden 17, 2014 11:55 am |
 |
Autor |
Zpráva |
John guru+
|
Předmět: Naše sbírky |
|
|
Snad to tady ještě neni, ale chtel jsem se zeptat, jestli něco sbíráte a co? Sbirali jste dřív a nyní ne? Čím jste si udělali radost, co je pro vás nejcennější? Prostě se pochlubte
Jak sem zminoval, ja sbírám kartičky hokejistů NHL a dřive propisky. Nejcennější kartičkou je jersey karta Nieuwendyk, Jagr, Lehtonen /20. Pravda, že jsou dražší karty, ale u mě vede tahle a pak obyčejné karty Victory Modano, Hull mají hodnotu asi 2 kc, ale pro mě mnohem větší. |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|