|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
út prosinec 24, 2013 12:06 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
Předmět: |
|
|
Tom_c napsal: | bright napsal: | Iboys v kombinaci s rumovejma pralinkama děsně přidává na sebevědomí, že?  | kazdy nemusi mit ucet na iboys |
V tom případě je nejvyšší čas omezit ty pralinky.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
po prosinec 23, 2013 11:19 am |
 |
Autor |
Zpráva |
gayboy1987 uživatel+++

|
|
|
jaaj telce moje ja keby si potrebujem vrznut, tak staci ist do buzinca a nie na iboys. ale musel by som sa vyzbrojit aspon palicou, aby som stihal odhanat nadrzanych slovenskych muzov to nevravim o tom ze na tuto moju primarnu potrebu mam mojho stareho na ktoreho treba tiez niekedy palicu _________________ Cieľom vyššie uvedeného príspevku nieje urážka ani akýkoľvek druh zosmiešnenia.  |
|
|
|
|
 |
po prosinec 23, 2013 10:48 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Tom_c guru++
|
|
|
bright napsal: | Tom_c napsal: | Presne, ja si taky pripadal dospele davno pred osmnactym vyrocim svyho narozeni. |
Iboys v kombinaci s rumovejma pralinkama děsně přidává na sebevědomí, že?  |
Vis brouku, kazdy nemusi mit ucet na iboys s vekem snizenym o 140 let, hmotnosti -40 kg, vyskou +40 cm a inzeratem "dam cokoli komukoli, jen kdyz si pred tim nez privonim k ruzim alespon jednou vrznu. Zatim jsem to delal jen s rukou svyho oplzlyho strejdy, kdyz mi bylo dvanact jeste v dobe Habsbursky monarchie, smilujte se nekdo!". |
|
|
|
|
 |
po prosinec 23, 2013 8:53 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
|
|
bright napsal: | Iboys v kombinaci s rumovejma pralinkama děsně přidává na sebevědomí, že?
...V koupelně před zrcadlem si připadá vyspěle každý nedospělec, najmä hocijaký sexuálny pretekár s fiktívnym frajerom.  |
Dobrý začátek svátků: válím se smíchy po zemi. |
|
|
|
|
 |
po prosinec 23, 2013 3:34 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Tom_c napsal: | Presne, ja si taky pripadal dospele davno pred osmnactym vyrocim svyho narozeni. |
Iboys v kombinaci s rumovejma pralinkama děsně přidává na sebevědomí, že?
Martin napsal: | Je dobrý taky dodat, že to nesouvisí ani s tim jak si člověk sám o sobě připadá. |
V koupelně před zrcadlem si připadá vyspěle každý nedospělec, najmä hocijaký sexuálny pretekár s fiktívnym frajerom.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
po prosinec 23, 2013 1:21 am |
 |
Autor |
Zpráva |
gayboy1987 uživatel+++

|
|
|
myslim ze nikto nemusi byt genius na to aby zistil o kom sa tu bavite a na co narazate. a musim vam povedat ze ste zli ludia. martin predsa nemoze za svoj mentalny vyvin, ktory stagnuje od 12. roku jeho zivota. _________________ Cieľom vyššie uvedeného príspevku nieje urážka ani akýkoľvek druh zosmiešnenia.  |
|
|
|
|
 |
po prosinec 23, 2013 12:59 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
bright napsal: | Tom_c napsal: | A jak to teda souvisi s vekem? Nekteri jsou podle tyhle definice "starsi" uz od prvni menstruace/erekce. |
Dospělost právě s věkem nijak nesouvisí.  |
Je dobrý taky dodat, že to nesouvisí ani s tim jak si člověk sám o sobě připadá.  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
po prosinec 23, 2013 12:44 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Tom_c guru++
|
|
|
bright napsal: | Tom_c napsal: | A jak to teda souvisi s vekem? Nekteri jsou podle tyhle definice "starsi" uz od prvni menstruace/erekce. |
Dospělost právě s věkem nijak nesouvisí.  |
Presne, ja si taky pripadal dospele davno pred osmnactym vyrocim svyho narozeni. |
|
|
|
|
 |
ne prosinec 22, 2013 11:38 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Tom_c napsal: | A jak to teda souvisi s vekem? Nekteri jsou podle tyhle definice "starsi" uz od prvni menstruace/erekce. |
Dospělost právě s věkem nijak nesouvisí.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
ne prosinec 22, 2013 11:25 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tom_c guru++
|
|
|
bright napsal: | Samozřejmě, že mentálně dospělé. To znamená ty, co už milosrdně zapomněli, že mají místo mozku ze spermatu kostku.  |
A jak to teda souvisi s vekem? Nekteri jsou podle tyhle definice "starsi" uz od prvni menstruace/erekce. |
|
|
|
|
 |
ne prosinec 22, 2013 11:04 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Samozřejmě, že mentálně dospělé. To znamená ty, co už milosrdně zapomněli, že mají místo mozku ze spermatu kostku.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
ne prosinec 22, 2013 6:49 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
Předmět: Re: Dárek od ČT pro teplé |
|
|
Zkrátka, jak napsal moudře bright:
bright napsal: | Je v něm tolik moudra a emocí. Ale asi jen pro starší.  |
Tím "starší" nejspíš myslel "dospělé", nebo možná "pubertu překonavší aspoň v hrubých obrysech".  |
|
|
|
|
 |
ne prosinec 22, 2013 3:46 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tom_c guru++
|
|
|
gayboy1987 napsal: | bright napsal: | Mě ten film pokaždé dostane. Je v něm tolik moudra a emocí. Ale asi jen pro starší.  |
ja som tento film videl mozno ked som mal 17-18, vtedy si len pamatam
ze ma to strasne nebavilo tak som vyliezol na frajera zacal na nom jazdit
a zakoncili sme to brutalnou jebackou odzadu. tolko moje spomienky na skrocenou horu  |
To je z toho filmu, nie? V ty scene slo taky o kombinaci nudy a prdelky jednoho z akteru;) |
|
|
|
|
 |
ne prosinec 22, 2013 11:08 am |
 |
Autor |
Zpráva |
gayboy1987 uživatel+++

|
|
|
bright napsal: | Mě ten film pokaždé dostane. Je v něm tolik moudra a emocí. Ale asi jen pro starší.  |
ja som tento film videl mozno ked som mal 17-18, vtedy si len pamatam
ze ma to strasne nebavilo tak som vyliezol na frajera zacal na nom jazdit
a zakoncili sme to brutalnou jebackou odzadu. tolko moje spomienky na skrocenou horu  _________________ Cieľom vyššie uvedeného príspevku nieje urážka ani akýkoľvek druh zosmiešnenia.  |
|
|
|
|
 |
ne prosinec 22, 2013 10:02 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Tom_c guru++
|
|
|
gayboy1987 napsal: | bright napsal: | Gay film na ČT2 klišé? Nemyslím. Co pěkného teplého vysílají v adventním čase na STV? |
to bola reakcia na moju predstavu uplakaneho vaclava v sobotu vecer v ruzovom zupane pri cajiku pozerajuc na nejaky queer film. kedze vidim ze vaclav neustale postuje odlazy na teply material, z toho dedukujem, ze je to jeho konicek a ze robi pomerne casto a preto mi to pride klise. |
Zcela vyjimecne jsem nejaky post nepochopil. Naprosto tedy souhlasim. Jeste bych dodal, ze moderni clovek necivi na tv, ani ji vetsinou nema a filmy zasadne stahuje na laptopu. Krom domaciho kina a blu-rayu. |
|
|
|
|
 |
ne prosinec 22, 2013 9:55 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
|
|
gayboy1987 napsal: | predstavu uplakaneho vaclava v sobotu vecer v ruzovom zupane pri cajiku |
Docela správná představa. Na županu jsou ptáčci a čaj je zelený nebo bílý. A z pláče skoro nevyjdu, jsem už taková měkota. Sousedi pode mnou kvůli tomu museli už několikrát malovat. |
|
|
|
|
 |
ne prosinec 22, 2013 9:21 am |
 |
Autor |
Zpráva |
gayboy1987 uživatel+++

|
|
|
bright napsal: | Gay film na ČT2 klišé? Nemyslím. Co pěkného teplého vysílají v adventním čase na STV? |
to bola reakcia na moju predstavu uplakaneho vaclava v sobotu vecer v ruzovom zupane pri cajiku pozerajuc na nejaky queer film. kedze vidim ze vaclav neustale postuje odlazy na teply material, z toho dedukujem, ze je to jeho konicek a ze robi pomerne casto a preto mi to pride klise. |
|
|
|
|
 |
ne prosinec 22, 2013 1:11 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
|
|
John napsal: | Chtel jsem se na to juknout a zase nic  |
Co Ti bránilo?
bright napsal: | Mě ten film pokaždé dostane. Je v něm tolik moudra a emocí. Ale asi jen pro starší.  |
Ano, skoro jako při prvním shlédnutí. Málem se stydím, jak hodně na mne ten film působí... |
|
|
|
|
 |
ne prosinec 22, 2013 1:11 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Mě ten film pokaždé dostane. Je v něm tolik moudra a emocí. Ale asi jen pro starší.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
ne prosinec 22, 2013 12:39 am |
 |
Autor |
Zpráva |
John guru+
|
|
|
Chtel jsem se na to juknout a zase nic  |
|
|
|
|
 |
so prosinec 21, 2013 11:37 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tom_c guru++
|
|
|
bright napsal: | Co pěkného teplého vysílají v adventním čase na STV? |
Urcite nejakou vzrusujici pastoralni hru. |
|
|
|
|
 |
so prosinec 21, 2013 8:06 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Gay film na ČT2 klišé? Nemyslím. Co pěkného teplého vysílají v adventním čase na STV? _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
so prosinec 21, 2013 7:36 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
gayboy1987 uživatel+++

|
|
|
Václav napsal: | Zkrocená hora dnes (21.12.13) večer (22.00) na ČT2. |
what a cliche |
|
|
|
|
 |
so prosinec 21, 2013 2:16 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
Předmět: Dárek od ČT pro teplé |
|
|
Zkrocená hora dnes (21.12.13) večer (22.00) na ČT2. |
|
|
|
|
 |
ne srpen 05, 2007 4:13 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+

Založen: 15.8.2006 Příspěvky: 721 Bydliště: Brno-Bystrc popřípadě Polička
|
Předmět: Re: Brokeback to the future |
|
|
Vodafone napsal: | Trailer na super trilogii z let 85, 88 a 89. Jen trošku jinak sestříhaný. Aspoň je vidět, že "homoerotické" scény nejsou jen doménou filmů současné doby.
http://www.youtube.com/watch?v=8uwuLxrv8jY |
To je dost strašné  |
|
|
|
|
 |
so srpen 04, 2007 10:26 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Vodafone guru++

|
Předmět: Brokeback to the future |
|
|
Trailer na super trilogii z let 85, 88 a 89. Jen trošku jinak sestříhaný. Aspoň je vidět, že "homoerotické" scény nejsou jen doménou filmů současné doby.
http://www.youtube.com/watch?v=8uwuLxrv8jY _________________ naposled se vyspím
v povlečení čistém,
z počítače mažu
operační systém… |
|
|
|
|
 |
pá srpen 03, 2007 11:27 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+

|
|
|
Jurda06 napsal: | http://www.youtube.com/watch?v=WOJAXto3hj8
Super remix  |
Souhlasím super ... jak romantický ... až mi ukápla slza  |
|
|
|
|
 |
so červenec 21, 2007 9:01 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Jurda06 tester
|
|
|
|
|
 |
pá srpen 18, 2006 1:27 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+

|
Předmět: Vivat ZKH |
|
|
Zacatek filmu je pro me neco uchvatneho ... jak jede to auto po te silnici a do toho ta hudba ... supppeeeerrr uplne mi vstavaji chlupy kdyz to vidim ... a jinak vyborne zahrany film ... byl jsem na tom v multikine a i divaci byli dojaty ... to me docela prekvapilo. Jsem zvedavy co prijde za film s touto tematikou dal ... _________________ ------------------------------------------------------
Motto : Bereš a dáváš, tak i já budu dávat a brát.
Umím být bez sebe (radostí), sám sebou (Wítkem), i ve dvou ale ne sám (mám Jirku). |
|
|
|
|
 |
so červenec 29, 2006 7:29 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Farrel19 uživatel
|
Předmět: Brokeback mountain |
|
|
...
Naposledy upravil Farrel19 dne pá září 13, 2013 8:40 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
Strana 1 z 3 Jdi na stránku 1, 2, 3 Další |
|
|
|