|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
Vaříte? |
Často |
|
29% |
[ 7 ] |
Občas |
|
29% |
[ 7 ] |
Příležitostně |
|
8% |
[ 2 ] |
Mně je vařeno |
|
33% |
[ 8 ] |
|
Celkem hlasů : 24 |
 |
ne listopad 03, 2013 11:51 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
Předmět: |
|
|
Martin napsal: | tak si koupíš i prošlý orgány a rád  |
Vlil jsi do mého života novou naději...  |
|
|
|
|
 |
ne listopad 03, 2013 11:49 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Václav napsal: | John napsal: | Sleva je sleva!  |
Nojo, ale když budeš jíst jen ze slev, pak v situaci, kdy by nebylo zbytí a bylo nutno Tě prodat, bys šel taky jen se slevou. |
Když seš v pořadníku na transplantaci dosti dole, tak si koupíš i prošlý orgány a rád  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
ne listopad 03, 2013 11:46 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
|
|
John napsal: | Sleva je sleva!  |
Nojo, ale když budeš jíst jen ze slev, pak v situaci, kdy by nebylo zbytí a bylo nutno Tě prodat, bys šel taky jen se slevou. |
|
|
|
|
 |
ne listopad 03, 2013 11:14 am |
 |
Autor |
Zpráva |
John guru+
|
|
|
Václav napsal: | Á, Honza objevil Peklo na talíři (lépe sledovat na stream.cz). Výborná je taky šunková pizza, křehčené maso, buřty a špekáčky, výrobní salám, mimibazar, džusy... tam se toho najde. A na to všechno matyáš opravdu nemá. |
Pardon, ale pokud je to ve sleve tak to koupim i kdyby mi to nejakej Vanek 10000x vymlouval. Sleva je sleva!  |
|
|
|
|
 |
ne listopad 03, 2013 6:46 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
|
|
Á, Honza objevil Peklo na talíři (lépe sledovat na stream.cz). Výborná je taky šunková pizza, křehčené maso, buřty a špekáčky, výrobní salám, mimibazar, džusy... tam se toho najde. A na to všechno matyáš opravdu nemá. |
|
|
|
|
 |
ne listopad 03, 2013 2:30 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Tom_c guru++
|
|
|
Honza napsal: | Sem si myslel, že nic horšího, než Matyášova kuchyně neexistuje - takže Matesi - sorry, seš kuchařskej king!  |
Náhodou to chce nevídaný schopnosti, spatlat něco poživatelnýho jen za použití chemikálií. Mates patlá svý výtvory z potravin. |
|
|
|
|
 |
ne listopad 03, 2013 2:15 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
|
|
 |
pá říjen 25, 2013 12:16 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
matyáš Anonymní
|
|
|
Tom_c napsal: | Hmm..To nemusí bejt vůbec špatný!!  |
Na co ty zas myslíš? takhle jsem to vůbec nemyslel  |
|
|
|
|
 |
pá říjen 25, 2013 12:15 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
matyáš Anonymní
|
|
|
Václav napsal: | Koukám, že matyáš zase obživl. Jak Ti dopadly zkoušky a jak jde nový obchod? |
Zkoušku jsem dal na čtyřku, sice to mohlo být lepší, ale hlavní je že jsem to dal. S obchodem je to různý ,někdy chodí lidi víc a někdy míň ,ale počítám že před Vánoci a po Vánocích se to zlepší , no zatím se držíme tak snad to bude i nadále. |
|
|
|
|
 |
pá říjen 25, 2013 12:09 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tom_c guru++
|
|
|
matyáš napsal: | ...hasiči jsou v pozoru  |
Hmm..To nemusí bejt vůbec špatný!!  |
|
|
|
|
 |
pá říjen 25, 2013 11:40 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
|
|
matyáš napsal: | Mě tu taky jedna odpověď chybí: Vařím , ale většinou se to nedá jíst a hasiči jsou v pozoru  |
Koukám, že matyáš zase obživl. Jak Ti dopadly zkoušky a jak jde nový obchod? |
|
|
|
|
 |
pá říjen 25, 2013 12:29 am |
 |
Autor |
Zpráva |
matyáš Anonymní
|
|
|
Canis napsal: | A zase jednou tady chybí minimálně jedna odpověď, "nevařím a není mi vařeno". |
Mě tu taky jedna odpověď chybí: Vařím , ale většinou se to nedá jíst a hasiči jsou v pozoru  |
|
|
|
|
 |
pá srpen 09, 2013 12:27 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
Předmět: Re: Vaření |
|
|
Honza napsal: | A v příštím díle seriálu Honza vaří poradím gayboyovi, jak se peče telecí hlava.  |
Sebevraždu upečením vlastní hlavy má už Hřebejk v Pelíšcích. |
|
|
|
|
 |
pá srpen 09, 2013 12:21 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Tom_c guru++
|
|
|
Dík Honzo, zkusim to zreprodukovat
Honza napsal: | A v příštím díle seriálu Honza vaří poradím gayboyovi, jak se peče telecí hlava.  |
S Marťasem si dokáže poradit docela dobře i sám  |
|
|
|
|
 |
čt srpen 08, 2013 11:00 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
Tom_c napsal: | Parbolaid ve varných sáčcích, ale předvařená nebyla a z těch sáčků ji vždycky vysypávám do kastrolu. A nerozvařil jsem ji, jen úplně uvařil. |
Ty pytlíkové rýže jsou modifikované odrůdy pro vaření, a asi se na nic jiného nedají použít. Kup si obyčejnou rýži v kilovém balení, nejlepší jsou "přírodnější" odrůdy, bývají nažloutlé.
Nejdřív si uvař porci úplně do měka a stopni si, jak dlozho to trvá. (nejlíp se vaří rýže v páře) Rýži pro opékání vař o čtvrtinu kratší čas, po uvaření ji rozhrábni na pekáček, nech ji vystydnout a pak ji dej do druhého dne odležet do chladničky. No a druhý den by se měla dát vpohodě opékat.
A v příštím díle seriálu Honza vaří poradím gayboyovi, jak se peče telecí hlava.  |
|
|
|
|
 |
st srpen 07, 2013 6:51 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
gayboy1987 uživatel+++

|
|
|
Canis napsal: | gayboy1987 napsal: | uuu canis, tak teraz mam dost aj ja. a to je uz co povedat |
Robí to zo mňa teraz nejakú miestnu celebritu, keď pohoršujem aj miestneho bukake kinga  |
NIE NEROBI |
|
|
|
|
 |
st srpen 07, 2013 5:59 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Canis uživatel

|
|
|
gayboy1987 napsal: | uuu canis, tak teraz mam dost aj ja. a to je uz co povedat |
Robí to zo mňa teraz nejakú miestnu celebritu, keď pohoršujem aj miestneho bukake kinga  _________________ "Did you know that you can´t breathe fast and stick your tongue out at the same time?
Good boy!
Now, sit and roll!" |
|
|
|
|
 |
st srpen 07, 2013 5:54 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
gayboy1987 uživatel+++

|
|
|
uuu canis, tak teraz mam dost aj ja. a to je uz co povedat..fuj nechutny koment |
|
|
|
|
 |
st srpen 07, 2013 4:47 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Canis uživatel

|
|
|
Tom_c napsal: | Canis napsal: | Žeru granule  |
Takže jsi poslušnej pejsek se stahovacím obojkem, co ho stačí trochu přetahnout a pak pevně drží? To je hezký. Doufám, že ti kupujou nějaký kvalitní z e-shopu a ne ty levný hnusy, co prodávaj v supermarketech. |
Nejraději mám Eminent Adult Large Breed, z Pedigree mám tak tuhá hovna že to nejde vysrát (sorry za reklamu)  _________________ "Did you know that you can´t breathe fast and stick your tongue out at the same time?
Good boy!
Now, sit and roll!" |
|
|
|
|
 |
st srpen 07, 2013 2:41 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tom_c guru++
|
|
|
Canis napsal: | Žeru granule  |
Takže jsi poslušnej pejsek se stahovacím obojkem, co ho stačí trochu přetahnout a pak pevně drží? To je hezký. Doufám, že ti kupujou nějaký kvalitní z e-shopu a ne ty levný hnusy, co prodávaj v supermarketech. |
|
|
|
|
 |
st srpen 07, 2013 11:48 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Canis uživatel

|
|
|
Tom_c napsal: | Canis napsal: | A zase jednou tady chybí minimálně jedna odpověď, "nevařím a není mi vařeno". |
A v praxi to vypadá jak? Jen podotýkám, že ta poslední možnost znamená i, že chodíte do jídelny, restaurací apod., ne že ti musí vařit chlap nebo maminka  |
Žeru granule  _________________ "Did you know that you can´t breathe fast and stick your tongue out at the same time?
Good boy!
Now, sit and roll!" |
|
|
|
|
 |
út srpen 06, 2013 3:57 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tom_c guru++
|
|
|
Honza napsal: |
Z jaké rýže jsi to dělal? Z té předvařené ve varných sáčkách? |
Parbolaid ve varných sáčcích, ale předvařená nebyla a z těch sáčků ji vždycky vysypávám do kastrolu. A nerozvařil jsem ji, jen úplně uvařil. |
|
|
|
|
 |
út srpen 06, 2013 3:04 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
Tom_c napsal: | No výsledek byl katastrofální, protože ta rýže, ač předtím nebyla rozvařená, se na pánvi doslova roztekla a vytvořil jsem jakousi neosmaženou rýžovo-vaječnou placku. |
Z jaké rýže jsi to dělal? Z té předvařené ve varných sáčkách? |
|
|
|
|
 |
út srpen 06, 2013 2:47 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tom_c guru++
|
|
|
Canis napsal: | A zase jednou tady chybí minimálně jedna odpověď, "nevařím a není mi vařeno". |
A v praxi to vypadá jak? Jen podotýkám, že ta poslední možnost znamená i, že chodíte do jídelny, restaurací apod., ne že ti musí vařit chlap nebo maminka
Václav napsal: | Tom_c napsal: | s 1 lžičkou moučkového cukru a postupně zamícháme 0,5 dl peprmintového likéru Božkov (''zelená'') |
Pro milovníky takových delikates se nejvíc inspirace najde asi tady. |
Tak tomu věřím Já to sem dal spíš pro pobavení, nepředpokládám, že by to někdo dělal. Musí to být fakt humáč , a to i pro nás ejakulační labužníky.
Martin napsal: | Trošku teda chybí možnost "denně"  |
To je myslím často  |
|
|
|
|
 |
út srpen 06, 2013 11:55 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Trošku teda chybí možnost "denně"  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
út srpen 06, 2013 11:54 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Václav napsal: | Tom_c napsal: | s 1 lžičkou moučkového cukru a postupně zamícháme 0,5 dl peprmintového likéru Božkov (''zelená'') |
 _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
út srpen 06, 2013 11:34 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
|
|
Tom_c napsal: | s 1 lžičkou moučkového cukru a postupně zamícháme 0,5 dl peprmintového likéru Božkov (''zelená'') |
|
|
|
|
 |
út srpen 06, 2013 10:41 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Canis uživatel

|
|
|
A zase jednou tady chybí minimálně jedna odpověď, "nevařím a není mi vařeno". _________________ "Did you know that you can´t breathe fast and stick your tongue out at the same time?
Good boy!
Now, sit and roll!" |
|
|
|
|
 |
út srpen 06, 2013 10:15 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Tom_c guru++
|
Předmět: Vaření |
|
|
Zdarec chlapci a chlapi. Chybí zde, tedy alespoň podle mého názoru, fórum, kde bysme si mohli vyměňovat zajímavý recepty a rady v kuchyni. Doufám tedy, že se zde najde i někdo, kdo na kuchyňské lince provádí nejen sexuální, ale i gastronomické experimenty a krom půlek zde roztahuje třeba i těsto na štrůdl
-----------------------------------------------------------------------
Tak to by bylo k úvodu vše. Já bych začal dotazem: včera jsem se pokoušel vytvořit takovou tu smaženou rýži se zeleninou a vejci, kterou si můžete objednat v každý čínský restauraci. Ale přecejen, já jsem konzument, co má rád, když přesně ví, co jí, a ač mi tohle jídlo hrozně moc chutná, nemám v daném ohledu k čínským stravovacím zařízením vůbec žádnou důvěru, tak jsem to zkusil.
No výsledek byl katastrofální, protože ta rýže, ač předtím nebyla rozvařená, se na pánvi doslova roztekla a vytvořil jsem jakousi neosmaženou rýžovo-vaječnou placku.
Neznáte tedy někdo, pokud možno ověřený, detailní postup, jak vytvořit, to co z toho má vzniknout? Nebo třeba jakou rýži použít a jestli ji předtím uvařit třeba jen z poloviny?
------------------------------------------------------------------------
A ještě sem přihodím inspiraci na letní drink pro místní násosky, což já sice nejsem, ale zas rád polykám, takže mě to zaujlo
Vodníkovo sperma
2 dl mléka protřepáváme v šejkru s 1 lžičkou moučkového cukru a postupně zamícháme 0,5 dl peprmintového likéru Božkov (''zelená''). Hotový nápoj vlijeme do sklenice na dlouhé nápoje, vychladíme a ozdobíme lístkem máty.
Podle jiného zdroje tam ten cukr vůbec být nemusí. |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|