|
volné diskuzní fórum 004.CZ V2 |
|
|
 |
|
|
|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
út říjen 08, 2013 12:42 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Tom_c guru++
|
Předmět: |
|
|
bright napsal: | Tom_c napsal: | Kdyby to úplně nevyšlo, tak se holt vyspím s někým mimo můj standard. | S Danou neeeeeee.  |
To by asi dost dobře nešlo, protože ta je na chlapy asi tak jako já na ženský.. |
|
|
|
|
 |
út říjen 08, 2013 12:16 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Tom_c napsal: | Kdyby to úplně nevyšlo, tak se holt vyspím s někým mimo můj standard. | S Danou neeeeeee.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
po říjen 07, 2013 11:57 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tom_c guru++
|
|
|
Já studuju VŠ, na který se moje intelektuální schopnosti občas účastněj dost hardcore jebačky v pasivní roli, ale nic co by Tomík s trochou času navíc nedal. Pak se budu moct chlubit s hodně vzácnym diplomem No a kariéru hodlám rozjet jako předseda SÚJB. Kdyby to úplně nevyšlo, tak se holt vyspím s někým mimo můj standard. |
|
|
|
|
 |
po říjen 07, 2013 10:51 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
gayboy1987 uživatel+++

|
|
|
je mi jasne ze tou vynimkou si narazal na mna a tak dovol aby som ta presvedcil ze opak je pravdou.
mam len strednu skolu s maturitou za to 2. najnarocnejsiu skolu na slovensku popritom sa mi nastastie podarilo vystudovat strednu skolu aj v zahranici ale to nieje podstatne. vysoku skolu nemam vzhladom na to ze pre mna ako nadpriemerne inteligentneho jedinca by bola vyska len pritazou. vsetok ten cas kedy moji rovesnici riesili skusky atd som investoval na start kariery. teraz vsetci achkaju ze zrazu nevedia co dalej no ja uz to mam davno vsetko jasne.
a inak som zmc a zaroven podnikatel |
|
|
|
|
 |
po říjen 07, 2013 10:20 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
Mám ajťáckou vejšku a jsem něco jako zaměstnanec,
i když né v oboru, který jsem "vystudoval".
(Přenější by bylo napsat, že jsem tu školu spíš totálně unavil,
takže mě po mnoha letech s radostí a diplomem (konečně) vykopli.  |
|
|
|
|
 |
po říjen 07, 2013 8:50 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
prd uživatel
|
Předmět: Vzdělání / kariéra |
|
|
Ahoj,
Tak mě napadá, jak jste na to se vzděláním, respektive, co vaše kariéra? Až na pár vyjímek to tu vypadá, že nejste blbci!
Podnikáte? Jste OSVČ? Jste zaměstnanci?
Jaký obor?
Možná je drzí se na to ptát, ale co?  |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|