|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
čt září 05, 2013 10:05 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Tom_c guru++
|
Předmět: |
|
|
Martin napsal: | ..mě třeba přijde, že vám ty choroby sergej dost přeje  |
A není sám, co? Musím vás chlapci, a dělám to velice nerad, zklamat  |
|
|
|
|
 |
čt září 05, 2013 9:05 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
To je zajímavý, jak se jeden příspěvek dá různě vyložit - mě třeba přijde, že vám ty choroby sergej dost přeje  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
čt září 05, 2013 6:07 am |
 |
Autor |
Zpráva |
gayboy1987 uživatel+++

|
|
|
sergej sudoplatov napsal: | Mno, většinou platí staré a dobré české přísloví, "kdo s čím zachází, s tím také schází". A pohlavní choroby, včetně té nejhorší, jsou dost snadno přenosné, tak se necháme překvapit, jak naši "penetrátoři" budou sebevědomí kingové v ordinaci venerologie.  |
ty si neskutocny neprajnik..za to ze ty si pichnes raz za uhorsky rok tak druhym hned musis zavidiet. mimochodom uz niekolko krat som sem pisal ze vela veeeeela rokov mam jedneho partnera takze neviem o com tu stale tocis. a aj keby som ho nemal to neznamena ze idem pichat s hocikym kto mi pride do rany. radsej nezavid a chod si niekde zapichat  |
|
|
|
|
 |
čt září 05, 2013 1:07 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Tom_c guru++
|
|
|
sergej sudoplatov napsal: | A pohlavní choroby, včetně té nejhorší, jsou dost snadno přenosné... |
Odkdy je erektilní dysfunkce přenosná?
Martin napsal: | That's all.
Nj, ale nemůžeš se dívat na souchotinovýho árijce
|
Nikde jsem nepsal o tubeře, pane filologoprde  |
|
|
|
|
 |
čt září 05, 2013 1:04 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
|
|
Martin napsal: | tak ti po tý zoo řeknu, nakolik se ta jejich měření blížila realitě  |
Mohl bys tu parádu rovnou nafotit. |
|
|
|
|
 |
st září 04, 2013 11:12 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
gayboy1987 uživatel+++

|
|
|
hmm vidim ze sa to tu zvrhava na perverznu vyucbu anglictiny. honzo este jedna chyba a martin ta vytresce nasucho a odzadu! |
|
|
|
|
 |
st září 04, 2013 10:27 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Honza napsal: | Tom_c napsal: | Jo, jsem áriijec, hodně bílej, s blbym fototypem, světlý vlasy, oči, |
Na blonďáka můžu koukat do zrcadla. Aby mě nějaký týpek zaujal, tak musí být snědý, černovlasý a nařachnutý. It´s all.  |
That's all.
Nj, ale nemůžeš se dívat na souchotinovýho árijce
Btw - já se zas můžu dívat na svalnatýho do zrcadla, to nějak nic moc neřeší  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
st září 04, 2013 10:15 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
matyáš Anonymní
|
|
|
Honza napsal: | Aby mě nějaký týpek zaujal, tak musí být snědý, černovlasý a nařachnutý. It´s all.  |
Tak to by se ti líbil můj učitel jezdectví , ten totiž přesně odpovídá tvému popisu+ má prachy  |
|
|
|
|
 |
st září 04, 2013 10:05 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
Tom_c napsal: | Jo, jsem áriijec, hodně bílej, s blbym fototypem, světlý vlasy, oči, |
Na blonďáka můžu koukat do zrcadla. Aby mě nějaký týpek zaujal, tak musí být snědý, černovlasý a nařachnutý. It´s all.  |
|
|
|
|
 |
st září 04, 2013 9:45 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
|
|
Mno, většinou platí staré a dobré české přísloví, "kdo s čím zachází, s tím také schází". A pohlavní choroby, včetně té nejhorší, jsou dost snadno přenosné, tak se necháme překvapit, jak naši "penetrátoři" budou sebevědomí kingové v ordinaci venerologie.  _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
st září 04, 2013 8:14 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
matyáš Anonymní
|
|
|
Tom_c napsal: | Nebreč Mate. Je to vděčný téma, co se hodí do každý konverzace, ne?  |
No já nevím,já sice sex mám moc rád,ale nemá se to přehánět a cpát to všude. |
|
|
|
|
 |
st září 04, 2013 7:28 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tom_c guru++
|
|
|
matyáš napsal: | Ať tu člověk napíše cokoliv, stejně to tu vždy skončí u sexu a u chlapů.  |
Nebreč Mate. Je to vděčný téma, co se hodí do každý konverzace, ne?  |
|
|
|
|
 |
st září 04, 2013 1:45 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
matyáš Anonymní
|
|
|
Bože tady se to zas "pěkně" zvrtlo, a takový normální obyčejný dotaz to byl, ale, to je tak vždycky. Ať tu člověk napíše cokoliv, stejně to tu vždy skončí u sexu a u chlapů.  |
|
|
|
|
 |
út září 03, 2013 9:02 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tom_c guru++
|
|
|
Honza napsal: | Tak vidíš, není frajer jako frajer, a asi budeš i nechutně bílej.
|
Jo, jsem áriijec, hodně bílej, s blbym fototypem, světlý vlasy, oči, docela dost pih. Ale co je na tom nechutnýho fakt nevim. Hitler by ze mě měl radost  |
|
|
|
|
 |
út září 03, 2013 8:15 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
Tom_c napsal: | My ti tady nabízíme trojku tvých snů, ... |
Si tam dal špatně zájmeno, ne ? "... trojku mých snů..." Moje sny jsou jiný
Tom_c napsal: | že do toho nejdeš, protože tvůj bf má x cm přes prsa?? Jak to ku*va souvisí? |
Pořádnej chlap je pořádnej chlap!
Tom_c napsal: | A ty tvoje obrázky jsou dost zavádějící, protože já mám na sobě zhruba 10 % tuku a takovou postavu teda nemám. |
Tak vidíš, není frajer jako frajer, a asi budeš i nechutně bílej.
Tom_c napsal: | A toho prvního pro lepší názornost stáhli z kůže, nebo co? Nechutný. |
Rýsnutej týpek v soutěžní formě, takhle ale vypadá jen pár týdnů v roce.
gayboy1987 napsal: | hej to musi byt ohromne sexi sukat 107 kiloveho obra..wtf? trosku nechapem tento vkus v resp. nevkus |
Jakej obr? Správně nařachlej frajer!
Martin napsal: | Honza: Myslim, že bys měl vysvětlit tomovi, podrobně pokud možno, zda je souvislost mezi dobrou postavou a šukatelností  |
No mohlo by ho snad napadnout, že frajer, kterej je výkonej ve fitku je výkonej i v posteli, ne?
. |
|
|
|
|
 |
út září 03, 2013 6:24 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
gayboy1987 uživatel+++

|
|
|
Martin napsal: | Honza: Myslim, že bys měl vysvětlit tomovi, podrobně pokud možno, zda je souvislost mezi dobrou postavou a šukatelností  |
hej to musi byt ohromne sexi sukat 107 kiloveho obra..wtf? trosku nechapem tento vkus v resp. nevkus |
|
|
|
|
 |
út září 03, 2013 6:20 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
gayboy1987 uživatel+++

|
|
|
Martin napsal: | bright napsal: | Martin napsal: | 2. třeba ani nebudou chtít zaplatit  |
S roubíkem v puse, event. ještě s papírovou taškou přes hlavu by jim Honza možná dal i slevu.  |
Že by jim Honza slíbil slevu si dokážu představit v jediném případě. A do plynovejch komor se myslim glory holes nedělaly  |
hiiiii martin toto som si neprecital. ako len mozes byt taky kruty. |
|
|
|
|
 |
út září 03, 2013 6:15 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Honza: Myslim, že bys měl vysvětlit tomovi, podrobně pokud možno, zda je souvislost mezi dobrou postavou a šukatelností  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
út září 03, 2013 6:01 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tom_c guru++
|
|
|
Martin napsal: | Že by jim Honza slíbil slevu si dokážu představit v jediném případě. A do plynovejch komor se myslim glory holes nedělaly |
Sice je to trochu zvrhlý, ale sex v bývalym koncentračním táboře může bejt úžasnej zážitek. A v těch komorách by se jistě nějaká náhrada glory hole našla. Jo jen cyklon b bych vynechal, kyanovodík mýmu organismu příliš neprospívá, ještě míň než fritovaný jídla.
gayboy1987 napsal: | a tvoj bf ta pusti s nami? lebo my s tomem ta hodlame obtazovat mozno ta budeme aj zvadzat na zachodcich ked u honzu to vyzera marne |
To bude problém! S martinem vždycky chodí na záchod maminka a čtyři lidi se do kabinky nevejdou. Navíc by se před ní určitě styděl a ani by se mu nepostavil
Honza: ty už se chlape vážně vzpamatuj! My ti tady nabízíme trojku tvých snů, přitom máme stovky zájemců a ty nám napíšeš, že do toho nejdeš, protože tvůj bf má x cm přes prsa?? Jak to ku*va souvisí? A ty tvoje obrázky jsou dost zavádějící, protože já mám na sobě zhruba 10 % tuku a takovou postavu teda nemám. A toho prvního pro lepší názornost stáhli z kůže, nebo co? Nechutný. |
|
|
|
|
 |
út září 03, 2013 2:41 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
gayboy1987 uživatel+++

|
|
|
Martin napsal: | Honza: Vzhledem k tomu, že já vim kolik mam, tak ti po tý zoo řeknu, nakolik se ta jejich měření blížila realitě  |
a tvoj bf ta pusti s nami? lebo my s tomem ta hodlame obtazovat mozno ta budeme aj zvadzat na zachodcich ked u honzu to vyzera marne |
|
|
|
|
 |
út září 03, 2013 2:26 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Honza: Vzhledem k tomu, že já vim kolik mam, tak ti po tý zoo řeknu, nakolik se ta jejich měření blížila realitě  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
út září 03, 2013 2:03 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
gayboy1987 uživatel+++

|
|
|
pre este hlupejsich doplnim..zartoval som
vies co dnes vecer si s tomem odmeriame kozy a potom ti dame vediet ze co ti vieme ponuknut |
|
|
|
|
 |
út září 03, 2013 1:50 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
|
|
 |
út září 03, 2013 12:07 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
gayboy1987 uživatel+++

|
|
|
Honza napsal: | Martin napsal: | 1. je to v podstatě deal "2 za váhu jednoho"  |
No zatím myslím nepsali, kolik váží a měří.
Tom_c napsal: | Zmíněnej uživatel nám nemůže ani trochu konkurovat:wink: |
Takže, chlapci, bf. má 195 cm, 107 kg, přes kozy skoro 135 cm, co nabízíte vy? |
no nevedeli sme ze si na tloustiky  |
|
|
|
|
 |
út září 03, 2013 11:59 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
bright napsal: | Martin napsal: | 2. třeba ani nebudou chtít zaplatit  |
S roubíkem v puse, event. ještě s papírovou taškou přes hlavu by jim Honza možná dal i slevu.  |
Že by jim Honza slíbil slevu si dokážu představit v jediném případě. A do plynovejch komor se myslim glory holes nedělaly  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
út září 03, 2013 11:58 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Ono "135 přes kozy" může bejt zavádějící
EDIT: told you so _________________ You have trapped me in your trap of logic!
Naposledy upravil Martin dne út září 03, 2013 12:30 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
út září 03, 2013 11:46 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
Martin napsal: | 1. je to v podstatě deal "2 za váhu jednoho"  |
No zatím myslím nepsali, kolik váží a měří.
Tom_c napsal: | Zmíněnej uživatel nám nemůže ani trochu konkurovat:wink: |
Takže, chlapci, bf. má 195 cm, 107 kg, přes kozy skoro 135 cm, co nabízíte vy? |
|
|
|
|
 |
ne září 01, 2013 9:04 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Martin napsal: | 2. třeba ani nebudou chtít zaplatit  |
S roubíkem v puse, event. ještě s papírovou taškou přes hlavu by jim Honza možná dal i slevu.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
ne září 01, 2013 6:12 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Honza:
1. je to v podstatě deal "2 za váhu jednoho"
2. třeba ani nebudou chtít zaplatit  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
ne září 01, 2013 6:08 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tom_c guru++
|
|
|
Honza napsal: | Můj obušek už má už několik let unikátního uživatele a multitasking zatím neplánuju.  |
Tak to jsi mě teda Honzíku pobavil Zmíněnej uživatel nám nemůže ani trochu konkurovat, zvlášť když budem dva. Splníme každý tvoje přání, jakkoli perverzní tě jen napadne. Tak o tom vážně zauvažuj  |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
Strana 1 z 3 Jdi na stránku 1, 2, 3 Další |
|
|
|