|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
ne září 01, 2013 3:59 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
Předmět: |
|
|
Martin napsal: | Václav: Ts, tu vraždu mi nikdy nedokážete!  |
No vidíš. To Honza by rovnou doznal, že ho ušukal k smrti. |
|
|
|
|
 |
ne září 01, 2013 3:21 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Václav: Ts, tu vraždu mi nikdy nedokážete!  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
ne září 01, 2013 3:05 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
|
|
Martin napsal: | Václav: Já myslel hesla z plakátů, které jsi tehdy jako teenager roznášel  |
Aha. Tehdá jsem nebyl v Evropě, ale s Carterem jsme vykopávali Tutanchamona. Když byl venku, ptal se po Tobě. |
|
|
|
|
 |
ne září 01, 2013 1:38 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
gayboy1987 napsal: | ale no taak toto sme tu uz mali..chyba nam troska spoluprace honziku |
Můj obušek už má už několik let unikátního uživatele a multitasking zatím neplánuju.  |
|
|
|
|
 |
ne září 01, 2013 12:09 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Václav: Já myslel hesla z plakátů, které jsi tehdy jako teenager roznášel  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
ne září 01, 2013 11:46 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
|
|
Martin napsal: | Václav: mmm možná nějaká propagační hesla z polsko-sovětské války? |
Ta neznám, to jsem ještě neměl trafiku. |
|
|
|
|
 |
ne září 01, 2013 11:21 am |
 |
Autor |
Zpráva |
gayboy1987 uživatel+++

|
|
|
Honza napsal: | gayboy1987 + Tom_c: Nezavěšujte prosím, jste v pořadí! |
ale no taak toto sme tu uz mali..chyba nam troska spoluprace honziku |
|
|
|
|
 |
ne září 01, 2013 10:55 am |
 |
Autor |
Zpráva |
gayboy1987 uživatel+++

|
|
|
Martin napsal: | Honza: Může tvůj bf natáčet tvuj výraz až ty dva poprvý uvidíš, a dát to pak na youtube? Děkuji  |
neviem o tom ze by honza siel do zoo?? |
|
|
|
|
 |
ne září 01, 2013 10:24 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Václav: mmm možná nějaká propagační hesla z polsko-sovětské války? _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
ne září 01, 2013 8:36 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
|
|
Martin napsal: | Honza: Může tvůj bf natáčet tvuj výraz až ty dva poprvý uvidíš, a dát to pak na youtube? Děkuji  |
Napadl Tě už k tomu nějaký titulek? |
|
|
|
|
 |
ne září 01, 2013 1:08 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Honza: Může tvůj bf natáčet tvuj výraz až ty dva poprvý uvidíš, a dát to pak na youtube? Děkuji  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
ne září 01, 2013 1:04 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
gayboy1987 + Tom_c: Nezavěšujte prosím, jste v pořadí! |
|
|
|
|
 |
so srpen 31, 2013 3:30 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tom_c guru++
|
|
|
gayboy1987 napsal: | to som si dal kvoli honzovi..umieram tuzbou po jeho tele
a po jeho obusku samozrejme |
Dobře ty! Já pořád přemýšlel, jak jeho a ten jeho nástroj dostat do postele a tohle mě vůbec nenapadlo  |
|
|
|
|
 |
so srpen 31, 2013 3:04 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
gayboy1987 uživatel+++

|
|
|
Tom_c napsal: | gayboy: ten tvůj novej avatar je ještě větší hard core, než ten předposlední s trojkou to zas bude Waky vřískat |
to som si dal kvoli honzovi..umieram tuzbou po jeho tele
a po jeho obusku samozrejme |
|
|
|
|
 |
so srpen 31, 2013 2:52 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tom_c guru++
|
|
|
gayboy: ten tvůj novej avatar je ještě větší hard core, než ten předposlední s trojkou to zas bude Waky vřískat |
|
|
|
|
 |
so srpen 31, 2013 2:41 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
gayboy1987 uživatel+++

|
Předmět: Re: Nervozita |
|
|
matyáš napsal: | Honza napsal: | Václav napsal: | Půldenní výlet-procházka nějakou hezkou přírodou. Sám. |
Celodenní sex-šukačka s nějakýma hezkýma borcema. Ve dvou i více!  |
Nech toho sexu se právě chci vyhnout teď přítelovi jsem jen dovolil aby mě umil a namasíroval nic víc |
nerozumiem z akeho dovodu sa tak velmi chces vyhybat sexu - je zname ze je to jeden z najucinnejsich sposobov ako sa zbavit nervozity..btw v kombinacii s drogami = veeelmi ucinny zbavovac nervozity  |
|
|
|
|
 |
so srpen 31, 2013 2:38 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tom_c guru++
|
Předmět: Re: Honzův novej job |
|
|
Martin napsal: | to už nějakej dospělej člověk dokázal tak dlouho vydržet?  |
Bylo mi šestnáct, na zapadlý vesnici bez zájemců o penetraci. Taky jsem ještě nevěděl, jaká je to slast  |
|
|
|
|
 |
so srpen 31, 2013 11:37 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Tom_c napsal: | Toho léta mi do těhlech partií pronikalo jen sedlo mýho horskýho kola. |
to už nějakej dospělej člověk dokázal tak dlouho vydržet?  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
so srpen 31, 2013 10:02 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Tom_c guru++
|
|
|
Honza napsal: | A seš si jistej, že na tom bajku opravdu bylo? |
No byl jsem si jistej, ale teď jsi mě trochu znejistil.. |
|
|
|
|
 |
so srpen 31, 2013 1:03 am |
 |
Autor |
Zpráva |
matyáš Anonymní
|
|
|
Tom_c napsal: | Promiň, to fakt nešlo I když jsem dneska nebyl ve fitku, aspoň jsem si trochu protáh břišní svaly, dík. |
No počkej!!!
Tom_c napsal: | Naprosto. Toho léta mi do těhlech partií pronikalo jen sedlo mýho horskýho kola. |
To buď rád že nejezdíš na koni ,to by tvoje partie teprve skučeli  |
|
|
|
|
 |
so srpen 31, 2013 12:38 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
A seš si jistej, že na tom bajku opravdu bylo? |
|
|
|
|
 |
so srpen 31, 2013 12:16 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Tom_c guru++
|
|
|
matyáš napsal: | ...jeden čas taky(nesmějte se prosím) břišní tance a cvičil sem s maminama po porodu.. |
Promiň, to fakt nešlo I když jsem dneska nebyl ve fitku, aspoň jsem si trochu protáh břišní svaly, dík.
Honza napsal: | A seš si opravdu jistej, že to bylo tím kolem?
|
Naprosto. Toho léta mi do těhlech partií pronikalo jen sedlo mýho horskýho kola. |
|
|
|
|
 |
pá srpen 30, 2013 11:59 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Honza napsal: | Tak třeba je bolí tělo po sexu a fitku. |
Ani to né, a nota bene to je úvaha platná jenom pro pár lidí tady  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
pá srpen 30, 2013 11:52 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
matyáš Anonymní
|
|
|
Honza napsal: |
To je nějaká úchylka tohle? Šukat na takovejch nesmyslnejch místech? Já teda byl pod postelí jen jednou, ale to bylo tím, že jsme s bf. tou postelí prohučeli. |
Ne to byla legrace,i když pod postelí jsem jednou byl, kdysi dávno jsme s jedním kámošem byly u jednoho ženáče a eho manželka přišla dřív z práce tak jsme se schovali pod postel(ona pak po chvíli se šla naštěstí osprchovat ,tak sme měli čas vylest a odejít) ale mezi tím než ta chvíle nastala jsme se pod tou postelí tak trochu navzájem vošahávali
 |
|
|
|
|
 |
pá srpen 30, 2013 11:42 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
matyáš Anonymní
|
|
|
Honza napsal: | A co tam se svýma rozměrama (tím myslím výšku a váhu) děláš - mimo toho, že čumíš po chlapech?  |
Zvedám činky,běhám na pásu a tak,jako na vše nepotřebuješ horu svalů, dokonce sem tam byl jako brigádník -vedl jsem zumbu a aerobik , jeden čas taky(nesmějte se prosím) břišní tance a cvičil sem s maminama po porodu, a s kámoškou sme vedli taneční kurz . A pochlapech sem tam nikdy moc nečuměl kupodivu , na čumění na chlapy chodím do sauny a do solárka to je jiná podívaná lepší než ve fitku  |
|
|
|
|
 |
pá srpen 30, 2013 10:33 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
Tom_c napsal: | Mně třeba šíleně bolel zadek i po dvouměsíčním intenzivním ježdění na kole, ... |
A seš si opravdu jistej, že to bylo tím kolem?
matyáš napsal: | Tak kdybys měl třeba sex pod postelí nebo ve skříni |
To je nějaká úchylka tohle? Šukat na takovejch nesmyslnejch místech? Já teda byl pod postelí jen jednou, ale to bylo tím, že jsme s bf. tou postelí prohučeli.
Martin napsal: | neznám nikoho včetně sebe, koho by bolelo tělo po sexu, nebo po fitku |
Tak třeba je bolí tělo po sexu a fitku.
matyáš napsal: | já chodím do fitka docela často  |
A co tam se svýma rozměrama (tím myslím výšku a váhu) děláš - mimo toho, že čumíš po chlapech?  |
|
|
|
|
 |
pá srpen 30, 2013 6:26 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tom_c guru++
|
|
|
Martin napsal: | neznám nikoho včetně sebe, koho by bolelo tělo po sexu, nebo po fitku, proto sem se podivoval že po jednom nebo druhym někoho jo...  |
Dost záleží, jakou zvolíš náročnost a intenzitu. Pokud neděláš nějakej pohyb často a pak to přeženeš, prostě to bolí. Mně třeba šíleně bolel zadek i po dvouměsíčním intenzivním ježdění na kole, přitom bych fakt čekal, že si za tu dobu zvykne  |
|
|
|
|
 |
pá srpen 30, 2013 4:35 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
matyáš napsal: | Martin napsal: | Já myslel, že to nebude nutný vysvělovat, ale neznám nikoho včetně sebe, koho by bolelo tělo po sexu, nebo po fitku, proto sem se podivoval že po jednom nebo druhym někoho jo...  |
Tak kdybys měl třeba sex pod postelí nebo ve skříni tak by tě určitě tělo bolelo
 |
To už by nám musel vysvětlit někdo jinej  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
pá srpen 30, 2013 4:32 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
matyáš Anonymní
|
|
|
Martin napsal: | Já myslel, že to nebude nutný vysvělovat, ale neznám nikoho včetně sebe, koho by bolelo tělo po sexu, nebo po fitku, proto sem se podivoval že po jednom nebo druhym někoho jo...  |
Tak kdybys měl třeba sex pod postelí nebo ve skříni tak by tě určitě tělo bolelo
 |
|
|
|
|
 |
pá srpen 30, 2013 4:23 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
matyáš napsal: | Martin napsal: |
Taky, jak už tu bylo by měl být pravidelný. Ono někoho může bolet celý tělo, když de do fitka po roce. |
No teda že se nestíš ,ty si ale kůže líná,já chodím do fitka docela často
 |
Já myslel, že to nebude nutný vysvělovat, ale neznám nikoho včetně sebe, koho by bolelo tělo po sexu, nebo po fitku, proto sem se podivoval že po jednom nebo druhym někoho jo...  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|