|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
pá srpen 30, 2013 3:56 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
matyáš Anonymní
|
Předmět: Re: Honzův novej job |
|
|
Martin napsal: |
Taky, jak už tu bylo by měl být pravidelný. Ono někoho může bolet celý tělo, když de do fitka po roce. |
No teda že se nestíš ,ty si ale kůže líná,já chodím do fitka docela často
 |
|
|
|
|
 |
pá srpen 30, 2013 3:15 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Honza napsal: |
Psal jsem, že trénink musí být komplexní a vyvážený! Co se neprocvičí spontálně v posteli, to se následně procvičí organizovaně ve fitku.  |
Taky, jak už tu bylo by měl být pravidelný. Ono někoho může bolet celý tělo, když de do fitka po roce.
Když chodí pravidelně tak se bolestivost přihodí jenom dost velkou náhodou... Odhadl bych, že s tim sexem to bude dost podobný  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
čt srpen 29, 2013 11:27 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
matyáš Anonymní
|
|
|
Honza napsal: |
Tak na tohle stačí i jeden dobrej šťouch ob dva roky.  |
Ježiši dej pokoj mít každý dva roky dalšího sourozence tak mě z máti jebne protože ona i normálně dokáže bejt pěkně nesnesitelná a kort když je zbouchnutá . A mám teď dost starostí z vlastníma harantama... |
|
|
|
|
 |
čt srpen 29, 2013 11:21 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
bobfoldi napsal: | Honzo nechceš ty náhodou dělat trenéra, možná by ti to šlo  |
Nechci, i když licenci mám - je to celkem mizerně placenej job.
Tom_c napsal: | Snad nám nechceš tvrdit, že sex bereš jako procvičování těla a podle toho, co chceš protáhnout, volíš polohy To má být spontánní záležitost, ... |
Psal jsem, že trénink musí být komplexní a vyvážený! Co se neprocvičí spontálně v posteli, to se následně procvičí organizovaně ve fitku.
matyáš napsal: | No v tom případě moje matka vzhledem k tomu že má sedm dětí asi překypuje zdravím  |
Tak na tohle stačí i jeden dobrej šťouch ob dva roky.  |
|
|
|
|
 |
čt srpen 29, 2013 11:18 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
matyáš Anonymní
|
Předmět: |
|
|
Tom_c napsal: | Kolik Nechala se nakrývat dobrovolně?  |
Jo sedm , trojčata - dvě holky a kluk, tři ségry a já a předemnou byla ještě jedna holka ale byla nějak nemocná tak vydržela jen pár dní , no asi dobrovolně spíš si říkám jestli ty chlapy tam byly dobrovolně Jinak od fotra mám dvě ségry a měl sem bráchu ,ale sním to taky nějak nedopadlo ... No prostě mám velkou famílii:)  |
|
|
|
|
 |
čt srpen 29, 2013 10:48 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bobfoldi uživatel

Založen: 21.7.2013 Příspěvky: 66 Bydliště: Praha 8- okolí Bohnic
|
Předmět: Honzův novej job |
|
|
Honzo nechceš ty náhodou dělat trenéra, možná by ti to šlo  _________________ Don't try to search "bobfoldi" on google, that isn't good idea  |
|
|
|
|
 |
čt srpen 29, 2013 8:51 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tom_c guru++
|
|
|
Honza napsal: | Tomu se říká syndrom jednostranné zátěže, cviky (polohy) se musí volit tak, aby se procvičilo přiměřeně celé tělo. A záda bolí když máš ochablé břišní svaly. Je to o tom, že trénink musí být komplexní a vyvážený.
|
Ale Honzíčku! Snad nám nechceš tvrdit, že sex bereš jako procvičování těla a podle toho, co chceš protáhnout, volíš polohy To má být spontánní záležitost, ne naplánovanej cvičební program a ten s kým to provozuješ, je tvůj partner, nikoli osobní trenér
matyáš napsal: | No v tom případě moje matka vzhledem k tomu že má sedm dětí asi překypuje zdravím  |
Kolik Nechala se nakrývat dobrovolně?  |
|
|
|
|
 |
čt srpen 29, 2013 8:28 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
matyáš Anonymní
|
|
|
No v tom případě moje matka vzhledem k tomu že má sedm dětí asi překypuje zdravím  |
|
|
|
|
 |
čt srpen 29, 2013 8:12 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
bobfoldi napsal: | ... když sedíte cca 12hod denně 5dní v týdnu a potom se přes víkend hejbete,... |
Žádný sport (ani sportovní sex) se nemá provozovat nárazově. To opravdu není nic moc zdravého a může to vést k přetrénování.
Tom_c napsal: | Já třeba nemám problém se zádama, ale se stehnama, ... Sex je jako fitko, seš druhej den paralyzovanej podle toho, cos dělal. Věřím, že po celodenním sexu v jistejch polohách někoho můžou bolet záda. |
Tomu se říká syndrom jednostranné zátěže, cviky (polohy) se musí volit tak, aby se procvičilo přiměřeně celé tělo. A záda bolí když máš ochablé břišní svaly. Je to o tom, že trénink musí být komplexní a vyvážený.
Václav napsal: | Rodiče by si stejně mysleli, že ve čtrnácti má kluk na bolavá záda ještě dost času. |
Tak já to myslel spíš obráceně - neříkat to rodiči, kterého bolí záda. Zkusil jsem to jednou a mamka mě za to fakt nepochválila. A na intr jsem jel bez kapesného. |
|
|
|
|
 |
čt srpen 29, 2013 4:14 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tom_c guru++
|
|
|
bobfoldi napsal: | Jedna stupidní otázka nezkušeného- je možné druhý den po celodenním sexu normálně vstát nebo máte rozlámaná záda ?
|
Já třeba nemám problém se zádama, ale se stehnama, a to hlavně po delším ''doggy stylu'', kdy je mám hodně daleko od sebe a sám přirážím na partnera. Jsou i polohy, po kterých by to bylo výrazně horší, ale ty se nedaj vydržet dělat dostatečně dlouho. Sex je jako fitko, seš druhej den paralyzovanej podle toho, cos dělal. Věřím, že po celodenním sexu v jistejch polohách někoho můžou bolet záda.
Honza napsal: | Václav napsal: | Půldenní výlet-procházka nějakou hezkou přírodou. Sám. |
Celodenní sex-šukačka s nějakýma hezkýma borcema. Ve dvou i více!  |
Moc hezký!  |
|
|
|
|
 |
čt srpen 29, 2013 3:58 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bobfoldi uživatel

|
|
|
Václav napsal: | Bodeť. Rodiče by si stejně mysleli, že ve čtrnácti má kluk na bolavá záda ještě dost času. |
Nevím jestli znáte ten pocit, když sedíte cca 12hod denně 5dní v týdnu a potom se přes víkend hejbete, to ten nezvyk potom tak trochu bolí  _________________ Don't try to search "bobfoldi" on google, that isn't good idea  |
|
|
|
|
 |
čt srpen 29, 2013 2:39 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
|
|
Honza napsal: | (Ale rodičům to radši neříkej. ) |
Bodeť. Rodiče by si stejně mysleli, že ve čtrnácti má kluk na bolavá záda ještě dost času. |
|
|
|
|
 |
čt srpen 29, 2013 12:38 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
bobfoldi napsal: | je možné druhý den po celodenním sexu normálně vstát nebo máte rozlámaná záda ? |
Pohoda, každý fyzioterapeut ti potvrdí, že tohle jsou ty nejlepší "cviky" na procvičení a uvolnění bederní páteře.
Záda bolí toho, kdo pořádně nešuká! (Ale rodičům to radši neříkej. )  |
|
|
|
|
 |
čt srpen 29, 2013 9:11 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bobfoldi uživatel

|
|
|
Jedna stupidní otázka nezkušeného- je možné druhý den po celodenním sexu normálně vstát nebo máte rozlámaná záda ?
ad RPG- mno podle mě by bez tohoto typu her byla Korea potažmo Japonsko z ekonomického hlediska, tak trochu jinde. Jedno duše řečeno: podle mě jedna korejská firma si dobře nahamtala na Aionu- trochu víc lepší WoW. A taky neznám člověka, kterej minámálně jednou nezkusil mmorpg (WoW / Aion atd.) nebo klasické rpg (Skyrim / Gorhic atd.) Prostě RPG docela dobře tahá herní ekonomiku- až ti stříkečkách (nechápu kdo do toho může nastrkat cca 20 000
Kč)
PS. To druhý je jeden můj nudnej monolog, doporučuju nečíst. _________________ Don't try to search "bobfoldi" on google, that isn't good idea  |
|
|
|
|
 |
st srpen 28, 2013 10:30 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
matyáš Anonymní
|
Předmět: Re: Nervozita |
|
|
Honza napsal: | Václav napsal: | Půldenní výlet-procházka nějakou hezkou přírodou. Sám. |
Nech toho sexu se právě chci vyhnout teď přítelovi jsem jen dovolil aby mě umil a namasíroval nic víc |
|
|
|
|
 |
st srpen 28, 2013 9:26 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
Václav napsal: | Půldenní výlet-procházka nějakou hezkou přírodou. Sám. |
|
|
|
|
 |
st srpen 28, 2013 7:47 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
matyáš Anonymní
|
|
|
bobfoldi napsal: | Mno já bych zkusil si s někým (nejlépe neznámím) pokecat, třeba s seznámit s někým z okolí do kterého se budeš stěhovat nebo začít hrát online hry (spíš ukecat nějak ty lidi aby s tebou skypovali a u her máš docela dost neznámích lidí) a nakonec můžeš vyrazit někam s kámošema. Jedno duše řečeno přijít na jiné myšlenky, jak už nepřímo radili kluci i sport je možnost- jelikož jsem antisportovní, tak jsem preferoval možnosti které jsem popsal.
PS. U tich her pozor na závislost |
Tak přítel mi připravil koupel a udělal masáž tak už je to mnohem lepší, jo počítá se do té závislosti i hry typu psané rpg? |
|
|
|
|
 |
st srpen 28, 2013 5:50 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bobfoldi uživatel

|
|
|
Mno já bych zkusil si s někým (nejlépe neznámím) pokecat, třeba s seznámit s někým z okolí do kterého se budeš stěhovat nebo začít hrát online hry (spíš ukecat nějak ty lidi aby s tebou skypovali a u her máš docela dost neznámích lidí) a nakonec můžeš vyrazit někam s kámošema. Jedno duše řečeno přijít na jiné myšlenky, jak už nepřímo radili kluci i sport je možnost- jelikož jsem antisportovní, tak jsem preferoval možnosti které jsem popsal.
PS. U tich her pozor na závislost _________________ Don't try to search "bobfoldi" on google, that isn't good idea  |
|
|
|
|
 |
st srpen 28, 2013 4:39 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
matyáš Anonymní
|
|
|
Byl jsem se na chvíli projít ale stejně jsem pořád na to vše musel myslet,a když si sednu k učení tak čím déle se učím tím si přijdu blbější.Jak todle dopadne to fakt netuším ale asi skončím v Bohnicích.... |
|
|
|
|
 |
st srpen 28, 2013 3:27 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Canis uživatel

|
|
|
matyáš napsal: | Co děláte když se chcete zbavit nervozity ,strachu a stresu? Druhého září otvírám obchod a pátého září dělám zkoušku kterou jsem si nechal odložit s června , do toho se stěhuji , takže mám teď trošku nervi na pochodu,moc si nevěřím,potřeboval bych něco na uvolnění,abych nebyl tak nesvůj ( prosím ne, drogy,alkohol a sex) |
Souhlasím s Václavem, pohyb je na tyhle věcí medicína. Já třeba když mám nervy tak chodím plavat, ale myslím že jakýkoliv sport nebo sportovní aktivita bude mít podobný efekt  _________________ "Did you know that you can´t breathe fast and stick your tongue out at the same time?
Good boy!
Now, sit and roll!" |
|
|
|
|
 |
st srpen 28, 2013 9:57 am |
 |
Autor |
Zpráva |
matyáš Anonymní
|
|
|
Tom_c napsal: | Prosím vás! Výlet? Výlet znamená ztrátu času, a to si Mat nemůže dovolit. Profesionální rada, jak řešit podobnou krizovou situaci je: na všem negativním hledat něco pozitivního: otevřu později obchod, později zkrachuju, vyhoděj mě ze zkoušky, budu to příště líp umět, zapomenu při stěhování ve starym domě nějaký zvíře, budu jich mít alespoň míň.
A překvapuje mě, že jsi rovnou zavrhnul sex, to totiž taky dost pomáhá. |
Nic ve zlém Tome ,ale tohle je trošku drsná rada, zapomenu zvíře budu mít o to míň , zvíře bych nikdy nezapomněl to vím na 100% a i kdyby se to náhodou stalo tak se pro něj vrátím,nenechám ho tam. Ale vytáhnou s toho i něco dobrého není špatný,akorát bych to asi pojal trošku jinak než ty. A s tím sexem to by mě sice rozptýlilo ,ale tak že už bych nedokázal mít v hlavě nic jiného a to zrovna nepotřebuji.Líbí se mi Vaškův nápad,asi si udělám den volna a půjdu se fakt projít,nebo mě napadlo že bych mohl zajít na ryby,už jsem dlouho nebyl ,a dříve mě to hodně bavilo a u vody je klid. |
|
|
|
|
 |
st srpen 28, 2013 12:00 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Tom_c guru++
|
|
|
Prosím vás! Výlet? Výlet znamená ztrátu času, a to si Mat nemůže dovolit. Profesionální rada, jak řešit podobnou krizovou situaci je: na všem negativním hledat něco pozitivního: otevřu později obchod, později zkrachuju, vyhoděj mě ze zkoušky, budu to příště líp umět, zapomenu při stěhování ve starym domě nějaký zvíře, budu jich mít alespoň míň.
A překvapuje mě, že jsi rovnou zavrhnul sex, to totiž taky dost pomáhá. |
|
|
|
|
 |
út srpen 27, 2013 11:51 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
matyáš Anonymní
|
|
|
Václav napsal: |
Půldenní výlet-procházka nějakou hezkou přírodou. Sám. |
To nezní vůbec špatně,děkuji |
|
|
|
|
 |
út srpen 27, 2013 11:34 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
|
|
matyáš napsal: | Co děláte když se chcete zbavit nervozity ,strachu a stresu? Prvního září otvírám obchod a pátého září dělám zkoušku kterou jsem si nechal odložit s června , do toho se stěhuji , takže mám teď trošku nervi na pochodu,moc si nevěřím,potřeboval bych něco na uvolnění,abych nebyl tak nesvůj ( prosím ne, drogy,alkohol a sex) |
Půldenní výlet-procházka nějakou hezkou přírodou. Sám. |
|
|
|
|
 |
út srpen 27, 2013 11:06 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
matyáš Anonymní
|
Předmět: Nervozita |
|
|
Co děláte když se chcete zbavit nervozity ,strachu a stresu? Druhého září otvírám obchod a pátého září dělám zkoušku kterou jsem si nechal odložit s června , do toho se stěhuji , takže mám teď trošku nervi na pochodu,moc si nevěřím,potřeboval bych něco na uvolnění,abych nebyl tak nesvůj ( prosím ne, drogy,alkohol a sex)
Naposledy upravil matyáš dne st srpen 28, 2013 1:39 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|