|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
čt červenec 25, 2013 10:18 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
Předmět: |
|
|
Martin napsal: | A ještě sme se spolu vysmáli tomu diletantovi Zítkovi, heč  |
Slzy dojetí začínají proudit z oka... |
|
|
|
|
 |
čt červenec 25, 2013 4:43 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Honza napsal: | Martin napsal: | Já teda Jebavýho poznal skoro hned... |
Nojo, jenže ty jsi ho ještě potkával na promenádě,
ale já už ho viděl akorát v učebnici. |
A ještě sme se spolu vysmáli tomu diletantovi Zítkovi, heč  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
čt červenec 25, 2013 3:52 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
Martin napsal: | Já teda Jebavýho poznal skoro hned... |
Nojo, jenže ty jsi ho ještě potkával na promenádě,
ale já už ho viděl akorát v učebnici. |
|
|
|
|
 |
čt červenec 25, 2013 2:10 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Honza napsal: | gayboy1987 napsal: | s tym prisnym arogantnym pohladom |
Nevzdělanče! Nepoznáš poetu?
(Když se tu Václav poprvé objevil, tak jsem si chvíli myslel, že na tom avataru je Lénin.) |
Já teda Jebavýho poznal skoro hned... _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
čt červenec 25, 2013 12:33 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
bright napsal: | Co zkusit i nějaké filmy (s dobrým koncem)? |
Václav napsal: | šťastné konce |
tyhle:
http://www.gaytitulky.info/index.php/oblibene-filmy/308-happy-endings
gayboy1987 napsal: | s tym prisnym arogantnym pohladom |
Nevzdělanče! Nepoznáš poetu?
(Když se tu Václav poprvé objevil, tak jsem si chvíli myslel, že na tom avataru je Lénin.)
Václav napsal: | Třeba: "Sice skočil pod vlak, ale na tom místě se pak báječně dařilo kukuřici," |
Že bych přispěl nějakou veselou příhodou ze svého služebního života? ...
Btw: Nedařilo, věř, že nedařilo, mezi pražcema turkyň neroste! |
|
|
|
|
 |
čt červenec 25, 2013 9:52 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
|
|
gayboy1987 napsal: | vaclav ja ked citam tvoje odpovede a ked sa pozriem na tvojho avatara s tym prisnym arogantnym pohladom tak neviem co si mam o tebe mysliet. |
A proč myslíš, že ten avatar je takový a ty odpovědi jsou takové? Přeci aby vnesly zmatek do oponentních šiků.  |
|
|
|
|
 |
čt červenec 25, 2013 8:42 am |
 |
Autor |
Zpráva |
gayboy1987 uživatel+++

|
|
|
vaclav ja ked citam tvoje odpovede a ked sa pozriem na tvojho avatara s tym prisnym arogantnym pohladom tak neviem co si mam o tebe mysliet. |
|
|
|
|
 |
čt červenec 25, 2013 7:09 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
|
|
bright, bobfoldi napsal: | Co zkusit i nějaké filmy (s dobrým koncem)?
pozor pokud máš fakt depku, tak nedoporučuji číst povídky s horším koncem |
To jsou nosné nápady, přátelé. Vlastně by mohla být založena edice knížek a DVD pro gaye v depresi, kde by byl na obalu důkladně popsán konec, aby si zájemce mohl vybrat dílko přiměřeně stavu své mysli. Třeba: "Sice skočil pod vlak, ale na tom místě se pak báječně dařilo kukuřici," nebo "Podřízli ho, ale jeho pohrobek o pár let později vyhrál zájezd na Kokořín." To jsou docela šťastné konce, ne?
werwer napsal: | ... jak se vyrovnat s menšinovou orientací, jak najít způsob jak s tím žít ve společnosti, prostě co dál. Jak se s tím vším vyrovnat.
Nemám sílu si teď o tom povídat.
... nebyl jsem schopen vydat hlásku.
S těžkým srdcem ... |
Werwere, najít způsob, jak s tím žít ve společnosti, jak dál, je možné jen s racionální úvahou, sbíráním informací, sledováním osudů jiných gayů atp. A racionální úvaze neprospívá tzv. "depka", natož skutečná deprese. Tam je třeba začít. Nenáladu rozežeň třeba tak, jak zde radí kolegové, se skutečnou depresí neváhej jít k odborníkovi. Pak má cenu začít hledat konkrétní řešení právě pro Tebe. Bohužel o sobě nepíšeš nic, ani věk, v jakém prostředí žiješ atp., takže se nesnadno radí cokoli konkrétnějšího. Zdrojem výchozích informací je jak zdejší WEB - http://www.004.cz/, tak (ačkoli to tak na první pohled nevypadá) i toto fórum.
Naposledy upravil Vaclav dne čt červenec 25, 2013 1:40 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
st červenec 24, 2013 11:20 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Co zkusit i nějaké filmy (s dobrým koncem)? _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
st červenec 24, 2013 5:10 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
|
|
 |
st červenec 24, 2013 3:34 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bobfoldi uživatel

Založen: 21.7.2013 Příspěvky: 66 Bydliště: Praha 8- okolí Bohnic
|
|
|
Ahoj, mno pokud ti stačí web, tak podle mě nejlepší volbou budou povídky (např. http://undergear.ic.cz/index.php?s=povidky), ano budeš muset hledat, ale podle mě najdeš co hledáš (pozor pokud máš fakt depku, tak nedoporučuji číst povídky s horším koncem). Možná sem ještě přidám nějaký odkaz na konkrétní povídku, pokud něco najdu
Chápu v jakém si období (asi tak na začátku toho roku- mno jedna depka za druhou), ale podle mě nejlepší je pomoc od kamarádů (ani nevim jak jsem toho zbavil )
Tak přeji hodně zdaru a pěvně doufám, že najdeš lidi kteří pochopí a hlavně podpoří.  _________________ Don't try to search "bobfoldi" on google, that isn't good idea  |
|
|
|
|
 |
st červenec 24, 2013 3:00 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
werwer tester
|
Předmět: Knížka nebo třeba pořad Jak se s tím vším vyrovnat |
|
|
dobrý den,
prosím vás chci se jenom anonymně zeptat na jednu informaci.
Hledám nějaký web, pořad nebo třeba knížku jestli už někdo něco takového napsal. Klidně i v angličtině.
Na téma jak se vyrovnat s menšinovou orientací, jak najít způsob jak s tím žít ve společnosti, prostě co dál. Jak se s tím vším vyrovnat.
Jestli víte o nějakém takovém webu nebo knížce. Rád bych se s takovými informacemi seznámil.
Nemám sílu si teď o tom povídat. Zkoušel jsem s tímto dotazem telefonovat na nějaké gay help linky a když to vzali nebyl jsem schopen vydat hlásku.
Proto bych raději se začetl, zaposlouchal... do nějakého průvodce, jestli už někdo něco takového napsal či vytvořil.
S těžkým srdcem děkuji a ahoj
[/b] |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|