|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
čt červenec 18, 2013 8:52 am |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
Předmět: |
|
|
Honza napsal: | sergej sudoplatov napsal: | Akorát by bylo blbý, že by pak v práci skrz ty exploze byly vymlácený všechny okna.  |
I následná odorizace je dost brutální!  |
by nebyl problém, s vymlácenými okny by se to větralo jedna báseň.  _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
čt červenec 18, 2013 12:40 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
sergej sudoplatov napsal: | Akorát by bylo blbý, že by pak v práci skrz ty exploze byly vymlácený všechny okna.  |
I následná odorizace je dost brutální!  |
|
|
|
|
 |
st červenec 17, 2013 11:31 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tom_c guru++
|
|
|
bright napsal: |
Souvislost?  |
Ježíš, to snad ne Toho už by si dávno někdo všimnul, minimálně můj nabíječ. |
|
|
|
|
 |
st červenec 17, 2013 10:52 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Tom_c napsal: | Mně to skoro vůbec nenadýmá |
Tom_c napsal: | můj je obousměrná bavorská dálnice s neomezenou rychlostí |
Souvislost?  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
st červenec 17, 2013 10:02 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tom_c guru++
|
|
|
sergej sudoplatov napsal: | Hm, luštěniny, tak to kdybych začal ve velkym konzumovat, tak bych už do práce nemusel jezdit metrem a tramvají ale každý ráno bych si tam doletěl. Akorát by bylo blbý, že by pak v práci skrz ty exploze byly vymlácený všechny okna.  |
Mně to skoro vůbec nenadýmá, ono když je jíš často, tenhle problém se dost eliminuje. |
|
|
|
|
 |
st červenec 17, 2013 9:25 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

|
|
|
Hm, luštěniny, tak to kdybych začal ve velkym konzumovat, tak bych už do práce nemusel jezdit metrem a tramvají ale každý ráno bych si tam doletěl. Akorát by bylo blbý, že by pak v práci skrz ty exploze byly vymlácený všechny okna.  _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
st červenec 17, 2013 8:18 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tom_c guru++
|
|
|
gayboy1987 napsal: | aky to malo vplyv na tvoj organizmus ked si vysadil maso? |
Já ho úplně nevysadil, i když to tak možná vyznělo. Jím ho jednou za týden až 14 dní. Žádnej výraznej efekt jsem neměl možnost zpozorovat, protože jsem maso nikdy moc nejedl. |
|
|
|
|
 |
st červenec 17, 2013 7:26 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
gayboy1987 uživatel+++

|
|
|
aky to malo vplyv na tvoj organizmus ked si vysadil maso? |
|
|
|
|
 |
st červenec 17, 2013 6:42 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tom_c guru++
|
|
|
gayboy1987 napsal: | samozrejme ze to suvisi s tematem. takze aky smerom sa pohybujes co sa tyka zdravej vyzivy? |
No nejím skoro vůbec maso, jím samý luštěniny (hlavně fazole, ty miluju), zeleninu a celozrnný výrobky. Utratím teda šílený peníze v bio obchodech a pod. Asi se to už trochu zvrtlo v nějakou úchylku Všichni si kvůli tomu ze mě dělaj srandu. Ale fakt nejím nic, co by mi nechutnalo, jen proto, že to někdo označuje jako zdravý a při nějakejch akcích si dám klidně i ''normální'' jídlo, nebo když mi vaří někdo jinej.. Jo a taky jím hodně mořský plody a vnitřnosti, hlavně játra, ty mám hrozně rád a myslím, že jsou i zdravý. |
|
|
|
|
 |
st červenec 17, 2013 4:49 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
gayboy1987 uživatel+++

|
|
|
Tom_c napsal: | sergej sudoplatov napsal: | ...jistý tělesný otvor stvořil Pánbůh pouze jako jednosměrku.  |
Tak to můj je obousměrná bavorská dálnice s neomezenou rychlostí
Jinak já jsem ulítlej na zdravou výživu, souvisí to s tématem taky? |
samozrejme ze to suvisi s tematem. takze aky smerom sa pohybujes co sa tyka zdravej vyzivy? |
|
|
|
|
 |
st červenec 17, 2013 4:24 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tom_c guru++
|
|
|
sergej sudoplatov napsal: | ...jistý tělesný otvor stvořil Pánbůh pouze jako jednosměrku.  |
Tak to můj je obousměrná bavorská dálnice s neomezenou rychlostí
Jinak já jsem ulítlej na zdravou výživu, souvisí to s tématem taky? |
|
|
|
|
 |
st červenec 17, 2013 3:33 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
gayboy1987 uživatel+++

|
|
|
chcel som tym apelovat na niekoho kto ma v moci pridat tuto temu normalne do obsahu. moje druhe narusene "ja" s chticom urazat vsetko co chodi po zemi bude potom spokojnejsie. |
|
|
|
|
 |
st červenec 17, 2013 3:00 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

|
|
|
Docela zajímavý vlákno. A jako první, a zde nejdůležitější téma přichází syndrom získaného imunodeficitu, jehož nejsnadnější prevencí je si uvědomit, že jistý tělesný otvor stvořil Pánbůh pouze jako jednosměrku.  _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
st červenec 17, 2013 12:28 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
gayboy1987 uživatel+++

|
Předmět: nova tema |
|
|
chyba mi tu tema ktora by bola zamerana na zdravu zivotospravu skusenosti s prekonanymi chorobami alebo na ich prevenciu |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|