|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
st červenec 03, 2013 3:07 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
Předmět: |
|
|
Václav napsal: | Martin napsal: | babizna může bejt ráda, že na ní nevylil autobaterku  |
To přeci záleží na ní, jaké vypěstuje příští rok jahody! |
Na jejím místě bych volil lesní. _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
st červenec 03, 2013 1:33 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
|
|
Martin napsal: | babizna může bejt ráda, že na ní nevylil autobaterku  |
To přeci záleží na ní, jaké vypěstuje příští rok jahody! |
|
|
|
|
 |
st červenec 03, 2013 11:57 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
No já se tim netrápim, jenom babizna může bejt ráda, že na ní nevylil autobaterku  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
st červenec 03, 2013 11:44 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
Předmět: Re: Utnout to nebo ne? |
|
|
Martin napsal: | Přiznám, že nejsem v chemii kovanej, ale nějak mi taky nesedí, proč by balzamovací/dezinfekční roztok měl bejt kyselina... |
Tomu dědkovi to jistě bylo šumák, hlavně, že ukojil zášť. A redaktorovi je to taky šumák, hlavně, že má v okurkové sezóně co psát. Já bych se tím netrápil. |
|
|
|
|
 |
st červenec 03, 2013 10:05 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Tom_c napsal: | WTF? 1. Jak se dá formaldehyd lít? 2. Formalín se zásadně vyrábí s neutrálním pH, takže těžko ji tím moh poleptat. No jo, Novinky... |
Přiznám, že nejsem v chemii kovanej, ale nějak mi taky nesedí, proč by balzamovací/dezinfekční roztok měl bejt kyselina... _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
st červenec 03, 2013 9:59 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Honza napsal: | ... má ... dvě kozy. |
Nj tak z ní holt uděláš Miss formaldehydové tričko... _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
st červenec 03, 2013 2:10 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
Václav napsal: | Kolegové, oběma vám opravdu upřímně přeju, aby můj výrok byl totálně mylný. Stejně všichni skončíme takhle - myslím jako ten pán. |
Moje sousedka jahody nepěstuje, má jen kočku a dvě kozy. |
|
|
|
|
 |
út červenec 02, 2013 11:15 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tom_c guru++
|
|
|
Václav napsal: |
Kolegové, oběma vám opravdu upřímně přeju, aby můj výrok byl totálně mylný. Stejně všichni skončíme takhle - myslím jako ten pán. |
WTF? 1. Jak se dá formaldehyd lít? 2. Formalín se zásadně vyrábí s neutrálním pH, takže těžko ji tím moh poleptat. No jo, Novinky... |
|
|
|
|
 |
út červenec 02, 2013 3:10 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Václav napsal: | Kolegové, oběma vám opravdu upřímně přeju, aby můj výrok byl totálně mylný. Stejně všichni skončíme takhle - myslím jako ten pán. |
Zde musím souhlasit.. buď to, anebo jiný novinový titulek např. "Stařec křičí na mrak"
Ovšem kdyby někdo, zvlášť babizna ze sousedství, měli cokoliv lepšího nebo většího, nebo kdyby jim jiný sousedi pochválili vaření víc než mně...  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
út červenec 02, 2013 3:04 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
gayboy1987 uživatel+++

|
|
|
Václav napsal: | Honza napsal: | Nestraš, určitě existuijí. Znám i takové, kterým se to povedlo! |
gayboy1987 napsal: | samozrejme ze existuju |
Kolegové, oběma vám opravdu upřímně přeju, aby můj výrok byl totálně mylný. Stejně všichni skončíme takhle - myslím jako ten pán. |
ctjb? |
|
|
|
|
 |
út červenec 02, 2013 2:54 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
|
|
Honza napsal: | Nestraš, určitě existuijí. Znám i takové, kterým se to povedlo! |
gayboy1987 napsal: | samozrejme ze existuju |
|
|
|
|
 |
út červenec 02, 2013 8:18 am |
 |
Autor |
Zpráva |
gayboy1987 uživatel+++

|
|
|
Honza napsal: | Václav napsal: | a vztah "na celý život" to nebude (ony takové neexistují), |
Nestraš, určitě existuijí. Znám i takové, kterým se to povedlo! |
samozrejme ze existuju |
|
|
|
|
 |
út červenec 02, 2013 2:05 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
Václav napsal: | a vztah "na celý život" to nebude (ony takové neexistují), |
Nestraš, určitě existuijí. Znám i takové, kterým se to povedlo! |
|
|
|
|
 |
út červenec 02, 2013 12:20 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Václav napsal: | Máš za sebou první rande, asi se vyvedlo, tak se raduj a nevymýšlej neexistující problémy... (stačí, až přijdou ty skutečné). |
Připodepisuju. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
po červenec 01, 2013 11:58 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
|
|
Honza napsal: | já bych necouval, to není řešení, máš možnost si vyzkoušet, jaké je to s někým chodit, tak to využij.  |
Připojuju se. Samozřejmě oba uděláte spoustu kopanců a vztah "na celý život" to nebude (ony takové neexistují), ale oba máte příležitost vedle těch kopanců zažít spoustu hezkých věcí. Jestli jsi schopný prožít jeden den tak, že "všechno bylo naprosto skvělé", tak ty ostatní dny zvládneš taky. A pokud potřebuješ alibistickou berličku, stačí si připomenout, že kamarád je o dva roky starší a je jaksi daleko víc na něm, aby to ukočíroval.
Jinak určitě každý byl někdy v situaci, že o někoho/něco hodně stál a měl strach, aby nic nepokazil. Normálka... Máš za sebou první rande, asi se vyvedlo, tak se raduj a nevymýšlej neexistující problémy... (stačí, až přijdou ty skutečné). |
|
|
|
|
 |
po červenec 01, 2013 11:51 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
Takumi98 napsal: | Vsechno bylo naprosto skvele, ale ted si s odstupem uvedomuji jednu vec. nevim proc, ale mam pocit, ze zatim nezvladnu byt s nekym ve vztahu. |
To je asi normální reakce na něco nového. Píšeš, že to bylo skvělé, tak máš možná podvědomě strach aby se něco nepokazilo. Hele, psal jsi, že ten tvůj kluk je z daleka, tak se asi neuvidíte moc často, možná to je i výhoda, máš se na co těšit a vztah na dálku je pro začátečníka výhodný v tom, že se budete poznávat pomalu, máš dost času si všechno rozmyslet, ... já bych necouval, to není řešení, máš možnost si vyzkoušet, jaké je to s někým chodit, tak to využij.  |
|
|
|
|
 |
po červenec 01, 2013 5:27 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Osobně sem v takové situaci nebyl, ale mám trošku pocit, že zažíváš strach z neznámýho, kterej ostatně můžeš klidně cejtit i u druhýho, nebo patnáctýho kluka, pokud ten strach nepřekonáš  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
po červenec 01, 2013 5:25 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
gayboy1987 uživatel+++

|
|
|
Takumi98 napsal: | http://gay.komunita.cz/viewtopic.php?t=1500 - tak jsem se s nim nakonec sesel. Vsechno bylo naprosto skvele, ale ted si s odstupem uvedomuji jednu vec. nevim proc, ale mam pocit, ze zatim nezvladnu byt s nekym ve vztahu. a proto premyslim, jestli to nemam utnout uz ze zacatku. nechci mu ublizit tim, ze si treba reknu, ze to zkusim a za pul roku zjistim, ze to proste nepujde.
PS. pokud nekdo je/byl ve stejne situaci, napiste mi prosim do soukromych zprav. |
ked neskusis tak nikdy nevies. mozno je to tvoj zivotny partner. radsej nam napis co ste robili a hlavne ci nieco bolo  |
|
|
|
|
 |
po červenec 01, 2013 5:00 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Takumi98 uživatel
|
Předmět: Utnout to nebo ne? |
|
|
http://gay.komunita.cz/viewtopic.php?t=1500 - tak jsem se s nim nakonec sesel. Vsechno bylo naprosto skvele, ale ted si s odstupem uvedomuji jednu vec. nevim proc, ale mam pocit, ze zatim nezvladnu byt s nekym ve vztahu. a proto premyslim, jestli to nemam utnout uz ze zacatku. nechci mu ublizit tim, ze si treba reknu, ze to zkusim a za pul roku zjistim, ze to proste nepujde.
PS. pokud nekdo je/byl ve stejne situaci, napiste mi prosim do soukromych zprav. |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|