|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
čt červenec 04, 2013 9:10 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
matyáš Anonymní
|
Předmět: |
|
|
Dneska mě dostal instruktor když dumal proč si ten řidičák na motorku dělám : No nevypadá že bys byl s motorkářský rodiny,chlap po 40 co si chce něco dokazovat taky nejsi, tak jedině kvůli nějaký babě nebo si buzerant
Asi se u buzíku nějak ty motorky rozmohly,jo asi fakt začnu víc žrát,dneska když sem tu motorku ved tak sem myslel že chcípnu  |
|
|
|
|
 |
st červenec 03, 2013 9:19 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Honza napsal: | ... všechno se nedá řešit tím, že to stiskneš mezi stehnama.  |
Předevšim ostrej kovovej kus transformátoru, či co to je.  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
st červenec 03, 2013 2:17 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
Bart90210: teda zírám - co to je za kus železa? A to jsi měl v plášti jako bonus - jako že jsi to nenabral ze silnice?
gayboy1987: všechno se nedá řešit tím, že to stiskneš mezi stehnama.  |
|
|
|
|
 |
út červenec 02, 2013 9:37 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Bart90210 uživatel+

|
|
|
Bart90210 napsal: | Honza napsal: | Bart90210 napsal: | defekt nové zadní gumy.... |
Hm, to na.ere. Šla do kytek sama, nebo jsi něco nabral? |
tak v plášti byl kovový trn, nechápu jak se tam dostal, zítra to nafotím...budeš čumět Honzo, jako já...co to je a jak se to tam dostalo.... |
 |
|
|
|
|
 |
út červenec 02, 2013 9:50 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Tom_c napsal: | Martin napsal: |
Dyť ty tvoje obludky sou taky štíhlý, jenom zadržujou monstrozní a život ohrožující množství vody, resp. fýzáku.  |
To bereš diuretika, nebo co? Btw 60/180 není zdaleka totéž co 56/183. |
1. ani né, jenom upozorňuju na to, že mezi anatomicky korektnim namakanym tělem a práškovym monstrem je rozdíl. A eště si přisadim ono při nerovnoměrnym svalovym růstu je aplikace zdánlivý síly dost nebezpečná
2. No... to opravdu teda zdaleka Ale zase kdybys byl dostatečně daleko, tak rozdíl moc nepoznáš  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
út červenec 02, 2013 9:29 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Tom_c guru++
|
|
|
Martin napsal: |
Dyť ty tvoje obludky sou taky štíhlý, jenom zadržujou monstrozní a život ohrožující množství vody, resp. fýzáku.  |
To bereš diuretika, nebo co? Btw 60/180 není zdaleka totéž co 56/183. |
|
|
|
|
 |
út červenec 02, 2013 9:25 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Honza napsal: | Martin napsal: | krásnej štíhlej |
Tahle slova NIKDY nemůžou být v konjunktivní vazbě, ale pouze v disjunkci! |
Dyť ty tvoje obludky sou taky štíhlý, jenom zadržujou monstrozní a život ohrožující množství vody, resp. fýzáku.  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
út červenec 02, 2013 8:24 am |
 |
Autor |
Zpráva |
gayboy1987 uživatel+++

|
|
|
Honza napsal: | gayboy1987 napsal: | akoze mam to chapat tak ze na tazku motorku je lepsie ked mas vacsiu vahu? |
Tak třeba tím, že mašina se musí do zatáček klopit, podobně jako kolo, ale má o dost větší gravitační i gyrostatickou setrvačnost, takže to chce větší tah do náklonu a těžšímu jezdci se líp ovládá. |
no ty si velky odbornik
vsetko je to len o zvyku a o tom ci sa niekto motorky boji alebo nie a ci ju poriadne stisnes stehnami alebo ju nehas aby ta povlacila kade tade ako v matyasovom pripade  |
|
|
|
|
 |
út červenec 02, 2013 2:08 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
Martin napsal: | krásnej štíhlej |
Tahle slova NIKDY nemůžou být v konjunktivní vazbě, ale pouze v disjunkci! |
|
|
|
|
 |
út červenec 02, 2013 12:17 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Tom_c napsal: | Martin napsal: | A náhodou, nevim, když "je za co chytit" (tedy kožní řasa se dá měřit kaliperem), tak myslim, že něco přebejvá...  |
Promiň, asi jsem se blbě vyjádřil. Myslel jsem, že má na sobě prostě taky nějaký maso, nejen kosti, jako při poměru výšky a váhy, cos podle příspěvků preferoval. |
Aha... No nicméně ten poměr výšky a váhy může bejt kolikrát dost zavádějící... Např. vim, že při přibližně 180 cm a váze kolem 60 kg může bejt krásnej štíhlej kluk
A například u mě váha naprosto nesedí k objemu (sem natolik lehkej, že pokud se podřeknu i před dlouholetejma kámošema, tak to chtěji vidět na váze) _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
po červenec 01, 2013 11:43 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
gayboy1987 napsal: | akoze mam to chapat tak ze na tazku motorku je lepsie ked mas vacsiu vahu? |
Tak třeba tím, že mašina se musí do zatáček klopit, podobně jako kolo, ale má o dost větší gravitační i gyrostatickou setrvačnost, takže to chce větší tah do náklonu a těžšímu jezdci se líp ovládá. |
|
|
|
|
 |
po červenec 01, 2013 10:36 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Bart90210 uživatel+

|
|
|
Honza napsal: | Bart90210 napsal: | defekt nové zadní gumy.... |
Hm, to na.ere. Šla do kytek sama, nebo jsi něco nabral? |
tak v plášti byl kovový trn, nechápu jak se tam dostal, zítra to nafotím...budeš čumět Honzo, jako já...co to je a jak se to tam dostalo.... |
|
|
|
|
 |
po červenec 01, 2013 9:53 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tom_c guru++
|
|
|
Martin napsal: | A náhodou, nevim, když "je za co chytit" (tedy kožní řasa se dá měřit kaliperem), tak myslim, že něco přebejvá...  |
Promiň, asi jsem se blbě vyjádřil. Myslel jsem, že má na sobě prostě taky nějaký maso, nejen kosti, jako při poměru výšky a váhy, cos podle příspěvků preferoval. |
|
|
|
|
 |
po červenec 01, 2013 9:20 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Tom_c napsal: | Martin napsal: | Btw - jako ptáš se kam chodim na týpky který nejsou morbidně obézní?  |
Ne, ptám se, kam chodíš na týpky, co jsou morbidně vychrtlí  |
No já kluka aktivně nemusel hledat a nehledal cca 10 let, takže...
A náhodou, nevim, když "je za co chytit" (tedy kožní řasa se dá měřit kaliperem), tak myslim, že něco přebejvá...  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
po červenec 01, 2013 9:07 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tom_c guru++
|
|
|
Martin napsal: | Btw - jako ptáš se kam chodim na týpky který nejsou morbidně obézní?  |
Ne, ptám se, kam chodíš na týpky, co jsou morbidně vychrtlí  |
|
|
|
|
 |
po červenec 01, 2013 8:08 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Tom_c napsal: | Martin napsal: |
Ježiš fuj, to by bylo strašný! Zvlášť vzhledem k tomu, že ikdyž u bejvalýho hrozilo jenom to, že mu nebudou tak dobře vidět břišní svaly tak sem ho vyprudil do hubnutí. |
To by vysvětlovalo, proč je bejvalej A kde na ty typy vůbec chodíš? Před 70 lety bych si myslel, že ti je dohazuje Pepa Kramer  |
Né to zrovna nemělo s rozchodem nic společnýho Btw - jako ptáš se kam chodim na týpky který nejsou morbidně obézní?  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
po červenec 01, 2013 7:36 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tom_c guru++
|
|
|
Ježiš fuj, to by bylo strašný! Zvlášť vzhledem k tomu, že ikdyž u bejvalýho hrozilo jenom to, že mu nebudou tak dobře vidět břišní svaly tak sem ho vyprudil do hubnutí. |
To by vysvětlovalo, proč je bejvalej A kde na ty typy vůbec chodíš? Před 70 lety bych si myslel, že ti je dohazuje Pepa Kramer  |
|
|
|
|
 |
po červenec 01, 2013 7:00 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
gayboy1987 uživatel+++

|
|
|
Honza napsal: | matyáš napsal: | Tak jest-li jsem si myslel že to bude brnkačka,že když jsem dal na auto tak tohle dám v pohodě tak sem se šeredně seknul |
Už možná víš, proč jsem se ptal, kolik vážíš.
matyáš napsal: | první jízda a už mám. sedřenou prdel , lokty a kolena |
Cože? To vás učej dělat na mašině přemety? |
akoze mam to chapat tak ze na tazku motorku je lepsie ked mas vacsiu vahu? |
|
|
|
|
 |
po červenec 01, 2013 6:50 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
|
|
No já měl teda nejmíň v létě 2007, přesných 57 kg ale to bylo po hnisavé angíně s abscesem v krku kdy sem nemohl 14 dní jíst...spravoval sem se do mých obvyklých necelých 70ti cca rok  _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
po červenec 01, 2013 6:50 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
matyáš Anonymní
|
|
|
Honza napsal: | matyáš napsal: | Tak jest-li jsem si myslel že to bude brnkačka,že když jsem dal na auto tak tohle dám v pohodě tak sem se šeredně seknul |
Ne ale snažil sem se machrovat,no prostě debil no  |
|
|
|
|
 |
po červenec 01, 2013 6:48 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
matyáš Anonymní
|
|
|
sergej sudoplatov napsal: | Tak já mám na svých 175 cm většinou tak 67-68 kg a to mi taky furt někdo řiká jak sem hubenej a že bych se měl spravit. Těch 183 cm a 56-60 kg už musí bejt chodící reklama na Dachau  |
Měl jsem i míň, měl sem totiž anorexii,já vím u kluka je to nezvyklí |
|
|
|
|
 |
po červenec 01, 2013 6:48 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
matyáš napsal: | Tak jest-li jsem si myslel že to bude brnkačka,že když jsem dal na auto tak tohle dám v pohodě tak sem se šeredně seknul |
|
|
|
|
 |
po červenec 01, 2013 6:37 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
|
|
Tak já mám na svých 175 cm většinou tak 67-68 kg a to mi taky furt někdo řiká jak sem hubenej a že bych se měl spravit. Těch 183 cm a 56-60 kg už musí bejt chodící reklama na Dachau  _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
po červenec 01, 2013 6:03 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Tom_c napsal: | Martin napsal: | No dobře, ale v Itálii se dá bezpečně jezdit jedině v tanku.  |
Italové na rozdíl od Čechů jezdí velmi ohleduplně vůči chodcům na bezsemaforovejch přechodech. Hodně se navzájem předjížděj, ale zas to maj pod kontrolou.
Ne norma je moc, i ta spodní  |
Tohle asi nedokážu dost dobře posoudit, ale neříkej mi, že nejsi rád, když je tu prdelku, co ojíždíš, za co chytnout.  |
1. Něco mi řiká, že si tam neřídil
2. Ježiš fuj, to by bylo strašný! Zvlášť vzhledem k tomu, že ikdyž u bejvalýho hrozilo jenom to, že mu nebudou tak dobře vidět břišní svaly tak sem ho vyprudil do hubnutí. _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
po červenec 01, 2013 5:39 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tom_c guru++
|
|
|
Martin napsal: | No dobře, ale v Itálii se dá bezpečně jezdit jedině v tanku.  |
Italové na rozdíl od Čechů jezdí velmi ohleduplně vůči chodcům na bezsemaforovejch přechodech. Hodně se navzájem předjížděj, ale zas to maj pod kontrolou.
Ne norma je moc, i ta spodní  |
Tohle asi nedokážu dost dobře posoudit, ale neříkej mi, že nejsi rád, když je tu prdelku, co ojíždíš, za co chytnout.
matyáš napsal: | Tohle slyšet moje k psycholožka ke který kvůli té váze chodím tak tě pošle na psychiatrii, ona chce abych nabral 10 kg, mám na to prázdniny a září |
Já mám při stejný výšce zhruba o těch deset víc a všichni tvrdí, že jsem hubenej (někteří že až moc), takže aspoň těch deset bys fakt nabrat měl. |
|
|
|
|
 |
po červenec 01, 2013 3:36 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
gayboy1987 uživatel+++

|
|
|
matyáš napsal: | mám sedřenou prdel , lokty a kolena |
teraz som v pomykove |
|
|
|
|
 |
po červenec 01, 2013 3:18 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
matyáš Anonymní
|
|
|
Tak jest-li jsem si myslel že to bude brnkačka,že když jsem dal na auto tak tohle dám v pohodě tak sem se šeredně seknul,první jízda a už mám sedřenou prdel , lokty a kolena |
|
|
|
|
 |
po červenec 01, 2013 3:16 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
matyáš Anonymní
|
|
|
gayboy1987 napsal: |
dam ti mojich 10 |
To bys mi ušetřil práci ,kolik vážíš? |
|
|
|
|
 |
po červenec 01, 2013 3:14 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
gayboy1987 uživatel+++

|
|
|
matyáš napsal: | gayboy1987 napsal: | matyáš napsal: | gayboy1987 napsal: | tak teraz si ma nasral |
A to jako proč? |
zavidim ti tu vahu |
Tohle slyšet moje k psycholožka ke který kvůli té váze chodím tak tě pošle na psychiatrii, ona chce abych nabral 10 kg, mám na to prázdniny a září |
dam ti mojich 10 |
|
|
|
|
 |
po červenec 01, 2013 3:07 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
matyáš Anonymní
|
|
|
gayboy1987 napsal: | zavidim ti tu vahu |
Tohle slyšet moje k psycholožka ke který kvůli té váze chodím tak tě pošle na psychiatrii, ona chce abych nabral 10 kg, mám na to prázdniny a září
Naposledy upravil matyáš dne po červenec 01, 2013 3:15 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|