|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
út červenec 23, 2013 9:26 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bobfoldi uživatel

Založen: 21.7.2013 Příspěvky: 66 Bydliště: Praha 8- okolí Bohnic
|
Předmět: |
|
|
Mno podle mě NEholit a už vůbec žiletkou (příjde mi jednodušší rovnou stáhnout z kůže). A na lýtkách je to podle mě i dost rajcovní. A ještě jedna věc: když ještě třída "záviděla" (možná že i furt závidí) mojí rychlou pubertu, tak mě spolužáci hokejkama od florbalu škrábali na lýtkách a vymysleli mi přezdívku "Yeti"  _________________ Don't try to search "bobfoldi" on google, that isn't good idea  |
|
|
|
|
 |
ne červen 23, 2013 2:40 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
Martin napsal: | Řiká padesátník, co mě nikdy neviděl
|
Ten taky? No když to říká i on, tak to musí bejt pravda.  |
|
|
|
|
 |
ne červen 23, 2013 10:53 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Honza napsal: | Tom_c napsal: | Kdyby to vařil nějakej krásnej snědej mladej arab, co by si je předtím omyl, tak i jíst  |
Nojo, jenže Martin néni ani krásnej, ani snědej, ani mladej, ani arab a nohy si nemeje - ani před tím, ani po tom! |
Řiká padesátník, co mě nikdy neviděl  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
ne červen 23, 2013 1:18 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
Tom_c napsal: | Kdyby to vařil nějakej krásnej snědej mladej arab, co by si je předtím omyl, tak i jíst  |
Nojo, jenže Martin néni ani krásnej, ani snědej, ani mladej, ani arab a nohy si nemeje - ani před tím, ani po tom! |
|
|
|
|
 |
so červen 22, 2013 9:40 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Tom_c guru++
|
|
|
Honza napsal: | Martin napsal: | Dobrej argument proti chlupům, ona taková omeleta nadívaná chlupama nebude moc ňamy  |
Tyjo, v Teheránu si mícháte omelety nohama? Tak to bych fakt chtěl vidět!  |
Kdyby to vařil nějakej krásnej snědej mladej arab, co by si je předtím omyl, tak i jíst  |
|
|
|
|
 |
pá červen 21, 2013 10:06 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
Martin napsal: | Dobrej argument proti chlupům, ona taková omeleta nadívaná chlupama nebude moc ňamy  |
Tyjo, v Teheránu si mícháte omelety nohama? Tak to bych fakt chtěl vidět!  |
|
|
|
|
 |
pá červen 21, 2013 2:25 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
|
|
Martin napsal: | No, to bych byl v tomhle vedru uplně nadšenej  |
Třeba je Tom_c ten případ, že ano. |
|
|
|
|
 |
čt červen 20, 2013 6:07 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Tom_c napsal: | ... když je všude jinde volno, je krajně divný si k někomu sedat. |
No, to bych byl v tomhle vedru uplně nadšenej  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
čt červen 20, 2013 6:03 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tom_c guru++
|
|
|
Quos555 napsal: | Tom_c napsal: | Zbavují se chlupů, nebo ti je vyčítaj?  |
Vyčítaj
Jinak se taky v autobuse snažím sednout vedle někoho, kdo se mi líbí  |
Hoď sem nějakou fotku nohou Jinak ještě k tomu busu: to dělá asi každej, ale mně v tý době prostě nedošlo, že když je všude jinde volno, je krajně divný si k někomu sedat. A hlavně že mě to tak bralo už v tomhle věku a zůstalo doteď. |
|
|
|
|
 |
čt červen 20, 2013 5:53 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Quos555 uživatel
|
|
|
Tom_c napsal: | Zbavují se chlupů, nebo ti je vyčítaj?  |
Vyčítaj
Jinak se taky v autobuse snažím sednout vedle někoho, kdo se mi líbí  |
|
|
|
|
 |
čt červen 20, 2013 5:34 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tom_c guru++
|
|
|
Martin napsal: | Dobrej argument proti chlupům, ona taková omeleta nadívaná chlupama nebude moc ňamy  |
V tomhle ohledu bych se bál jen vlasů. Chlupy většinou nevypadávaj, a i kdyby, tak ty z nohou v tomhle nevaděj. Leda že bys vařil na zemi.
Mě chlupatý nohy přitahovaly už jako malý dítě. Když mi bylo asi jedenáct, nastoupil jsem do autobusu, kde seděl jen jeden chlápek v kraťasech se strašně chlupatejma nohama (byly vidět prakticky jen ty chlupy). Mně se to tak líbilo a tak mě přitahoval, že jsem si sednul vedle něj. Pak nastoupil nějakej jeho kámoš a celou dobu si ze mě dělali srandu. Měli narážky typu, jako jestli by ten teploušek nechtěl vidět taky tu jeho chlupatou kládu apod. Ještěže jsem v tý době nebyl plně vybavenej, jinak bych si při výstupu asi udělal díru do kalhot  |
|
|
|
|
 |
čt červen 20, 2013 4:53 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Dobrej argument proti chlupům, ona taková omeleta nadívaná chlupama nebude moc ňamy  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
čt červen 20, 2013 3:29 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tom_c guru++
|
|
|
Quos555 napsal: | Tom_c napsal: | Čím chlupatější nohy, tím víc sexy. |
Je škoda, že si to nemyslí nikdo z lidí, které znám...  |
Zbavují se chlupů, nebo ti je vyčítaj?  |
|
|
|
|
 |
čt červen 20, 2013 1:53 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Quos555 uživatel
|
|
|
Tom_c napsal: | Čím chlupatější nohy, tím víc sexy. |
Je škoda, že si to nemyslí nikdo z lidí, které znám...  |
|
|
|
|
 |
čt červen 20, 2013 11:04 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Tom_c guru++
|
|
|
sergej sudoplatov napsal: | Chlupy na nohách rozhodně neholit, leda by někdo chtěl být důstojným nástupcem dříve zde hojně rozšířeného "oslizlého holátka" llukynka.  |
Čím chlupatější nohy, tím víc sexy. To ale platí jen o tmavejch chlupech. Růžový nohy s blond chlupama už jsou snad lepší bez chlupů. |
|
|
|
|
 |
st červen 19, 2013 6:06 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
|
|
Chlupy na nohách rozhodně neholit, leda by někdo chtěl být důstojným nástupcem dříve zde hojně rozšířeného "oslizlého holátka" llukynka.  _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
út červen 18, 2013 6:58 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
Předmět: Re: Ochlupení |
|
|
bright napsal: | John napsal: | Brr, vyholit, nebo nechat!! Idealne kombinace. |
Není pudl.  |
To je nápad: natáčky! |
|
|
|
|
 |
út červen 18, 2013 3:51 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Quos555 uživatel
|
|
|
Martin napsal: | No já bych řekl něco ze zkušenosti - mě se šíleně ochlupatily nohy asi v 10, a jo kámoši si z toho dělali pr*el. |
No to je přesně můj případ.
Tak myslím, že kdyžtak zkusím to zastřihnutí a uvidím.  |
|
|
|
|
 |
út červen 18, 2013 12:27 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
John napsal: | Brr, vyholit, nebo nechat!! Idealne kombinace. |
Není pudl.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
po červen 17, 2013 11:50 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
No já bych řekl něco ze zkušenosti - mě se šíleně ochlupatily nohy asi v 10, a jo kámoši si z toho dělali pr*el. Kdybych si je holil, tak by si ze mě o pět let pozdějš dělali srandu, že je jedinej chlupatý nemam  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
po červen 17, 2013 11:19 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
John guru+
|
|
|
bright napsal: | Pokud nemáš srst od řitě až na ramena, tak stačí zastřihovat.  |
Brr, vyholit, nebo nechat!! Idealne kombinace. |
|
|
|
|
 |
po červen 17, 2013 11:12 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Quos555 napsal: | Mám kvůli toho mindrák, protože se mi v pubertě kvůli tomu spolužáci smáli. |
Souhlas s Honzou. S chlupama mají většinou problém holátka, aneb když mi něco chybí, zesměšním ty, kdo to mají. Pokud nemáš srst od řitě až na ramena, tak stačí zastřihovat.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
po červen 17, 2013 10:13 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
gayboy1987 uživatel+++

|
|
|
Honza napsal: | Jestli chceš odborné rady, jak si správně holit nohy, koukni se na www.bike-forum.cz a zadej do vyhledávání heslo "holení".
Ale jinak ti řeknu to, co slyšet nechceš, lepší je se smířit s chlupatejma nohama, bo vyholenej kluk vypadá dost divně. Mrskni sem fotku lejtek a my ti řeknem, jestli seš fakt moc chlupatej - bo obvykle chlupatý nohy u chlapa fakt nevaděj.
A že se ti smáli spolužáci - no oni asi moc chlupatý nebyli a záviděli.
Jinak za sebe: neholit, jen zastřihovat!  |
inak som toho isteho nazoru |
|
|
|
|
 |
po červen 17, 2013 10:02 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
Jestli chceš odborné rady, jak si správně holit nohy, koukni se na www.bike-forum.cz a zadej do vyhledávání heslo "holení".
Ale jinak ti řeknu to, co slyšet nechceš, lepší je se smířit s chlupatejma nohama, bo vyholenej kluk vypadá dost divně. Mrskni sem fotku lejtek a my ti řeknem, jestli seš fakt moc chlupatej - bo obvykle chlupatý nohy u chlapa fakt nevaděj.
A že se ti smáli spolužáci - no oni asi moc chlupatý nebyli a záviděli.
Jinak za sebe: neholit, jen zastřihovat!  |
|
|
|
|
 |
po červen 17, 2013 7:54 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
gayboy1987 uživatel+++

|
|
|
Quos555 napsal: | Ahoj kluci, asi se to tady řešilo už několikrát, ale stejně mi to nedá se nezeptat, předtím, než něco udělám..
Jsem docela dost ochlupený po skoro celém těle, nejvíc samozřejmě na nohách. Mám kvůli toho mindrák, protože se mi v pubertě kvůli tomu spolužáci smáli. Nechodím na bazény, i v létě chodím v dlouhých kalhotech a i kdyby mi mělo být sebevětší horko, tak prostě v ničem jiném nejdu. Už mi to ale docela hodně vadí, takže s tím svým porostem chci něco udělat.. chci se zeptat, je lepší to úplně oholit, nebo jenom zastřihovat? (prosím nepište, že je to "mužné" a že to tak mám nechat) |
podla mna si kazdy musi najst techniku zbavovania sa ochlpenia ktora mu najviac sadne podla roznych kriterii. ja si holim hrud a intimne oblasti ziletkou niekto zajde do kozmetiky a da si na to vosk. treba skusat |
|
|
|
|
 |
po červen 17, 2013 7:43 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Quos555 uživatel
|
Předmět: Ochlupení |
|
|
Ahoj kluci, asi se to tady řešilo už několikrát, ale stejně mi to nedá se nezeptat, předtím, než něco udělám..
Jsem docela dost ochlupený po skoro celém těle, nejvíc samozřejmě na nohách. Mám kvůli toho mindrák, protože se mi v pubertě kvůli tomu spolužáci smáli. Nechodím na bazény, i v létě chodím v dlouhých kalhotech a i kdyby mi mělo být sebevětší horko, tak prostě v ničem jiném nejdu. Už mi to ale docela hodně vadí, takže s tím svým porostem chci něco udělat.. chci se zeptat, je lepší to úplně oholit, nebo jenom zastřihovat? (prosím nepište, že je to "mužné" a že to tak mám nechat) |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|