|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
pá červen 14, 2013 10:40 am |
 |
Autor |
Zpráva |
matyáš Anonymní
|
Předmět: |
|
|
John napsal: | Takze pripadne komplikace mezi dospelaky nenarusi tvuj kontakt s detmi?? |
Tak jsem je jich táta ,jsem napsaný v rodných listech ,takže mám na všechny tři ze zákona právo. Blbé by to měl můj přítel ,kdybychom jsme se rozešli a já holky jsme mu nechtěli děti půjčovat, nebo kdyby se nám třem nedejbože něco stalo tak on má smůlu, sice ho děcka berou jako druhého tatínka ale podle zákona na ně právo nemá. No a u kamarádky se to zas s právního hlediska vztahuje jen na dceru , kluky by jí k výchově nedali protože není jejich biologická matka, u její přítelkyně je to zas obráceně. |
|
|
|
|
 |
čt červen 13, 2013 11:40 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
John guru+
|
|
|
matyáš napsal: | gayboy1987 napsal: | celkom by ma zaujimalo ako to u vas funguje..to dievcatko si striedate alebo ste si ho nechali na stalo? |
Bydlíme všichni čtyři (já,můj přítel, kamarádka a její přítelkyně) v jednom domě a o všechny tři děti se staráme společně jako jedna velká rodina. Vím že to někdo prostě nepochopí a přijde mu to na hlavu ,ale zatím vše klape jak má, vím že až budou větší tak se budou vyptávat ,proč mají dvě maminky a dva tatínky ale prostě se jim to nějak vysvětlí. Jinak otec všech tří dětí jsem já,matky se pouze vystřídali ,holčičina matka je kámoška a dvojčat zas je matka její přítelkyně. Můj přítel k tomu trochu přišel jako slepý k houslím ,ale nestěžuje si  |
Takze pripadne komplikace mezi dospelaky nenarusi tvuj kontakt s detmi?? |
|
|
|
|
 |
čt červen 13, 2013 11:29 am |
 |
Autor |
Zpráva |
matyáš Anonymní
|
|
|
gayboy1987 napsal: | a som to pochopil je to zaujimavy model. vy musite najlepsie vediet co vam vyhovuje. kazdopadne klobuk dolu. na toto musi mat clovek kus odvahy. |
No hlavně pevný nervi a velkou trpělivost a výdrž . Někdy je to dost náročný a člověk má někdy chuť utéct . |
|
|
|
|
 |
čt červen 13, 2013 10:31 am |
 |
Autor |
Zpráva |
gayboy1987 uživatel+++

|
|
|
matyáš napsal: | gayboy1987 napsal: | celkom by ma zaujimalo ako to u vas funguje..to dievcatko si striedate alebo ste si ho nechali na stalo? |
Bydlíme všichni čtyři (já,můj přítel, kamarádka a její přítelkyně) v jednom domě a o všechny tři děti se staráme společně jako jedna velká rodina. Vím že to někdo prostě nepochopí a přijde mu to na hlavu ,ale zatím vše klape jak má, vím že až budou větší tak se budou vyptávat ,proč mají dvě maminky a dva tatínky ale prostě se jim to nějak vysvětlí. Jinak otec všech tří dětí jsem já,matky se pouze vystřídali ,holčičina matka je kámoška a dvojčat zas je matka její přítelkyně. Můj přítel k tomu trochu přišel jako slepý k houslím ,ale nestěžuje si  |
ja som to pochopil je to zaujimavy model. vy musite najlepsie vediet co vam vyhovuje. kazdopadne klobuk dolu. na toto musi mat clovek kus odvahy. |
|
|
|
|
 |
čt červen 13, 2013 9:58 am |
 |
Autor |
Zpráva |
matyáš Anonymní
|
|
|
gayboy1987 napsal: | celkom by ma zaujimalo ako to u vas funguje..to dievcatko si striedate alebo ste si ho nechali na stalo? |
|
|
|
|
 |
st červen 12, 2013 11:51 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
gayboy1987 uživatel+++

|
|
|
celkom by ma zaujimalo ako to u vas funguje..to dievcatko si striedate alebo ste si ho nechali na stalo? |
|
|
|
|
 |
st červen 12, 2013 9:19 am |
 |
Autor |
Zpráva |
matyáš Anonymní
|
|
|
Honza napsal: | A to máš ještě výhodu, že nemusíš kojit a masírovat si pravidelně mléčné žlázy. Ale jo - docela tě obdivuju, já bych do něčeho takového nešel. Veškeré moje "chovatelské" pudy již spolehlivě odčerpal mladší bratr. |
To jo no , no kojený sou jen kluci, malá je od mala na lahvi a teď už jí normálně .Díky no tak já jsem zvyklý na děcka,mám hromadu malých sourozenců a dělám chůvu kámoškám 
Naposledy upravil matyáš dne čt červen 13, 2013 9:50 am, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
út červen 11, 2013 11:52 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
matyáš napsal: | Jo mimochodem ,není to zas tak růžový jak sem si myslel ,někdy je to totálně na palici. Teda hlavně s tou starší, budí se někdy už v půl pátý ráno a vše si vynucuje klidně hodinovým řevem a to jí teprv 4 bude rok |
A to máš ještě výhodu, že nemusíš kojit a masírovat si pravidelně mléčné žlázy. Ale jo - docela tě obdivuju, já bych do něčeho takového nešel. Veškeré moje "chovatelské" pudy již spolehlivě odčerpal mladší bratr. |
|
|
|
|
 |
út červen 11, 2013 8:53 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
|
|
matyáš napsal: | Jo mimochodem holčička se nakonec narodila o něco dříve a není sama ještě k ní přibily dva bratříčci |
Doufám že ji nepřibili hřebikama, docela sado-maso  _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
út červen 11, 2013 6:55 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
matyáš Anonymní
|
|
|
Tak koukám že za dobu co jsem tu nic nepsal to tu toho strašně přibylo, jen si říkám proč já vždy napíši v dobrým úmyslu milý příspěvek a je vždy halo . Jo mimochodem holčička se nakonec narodila o něco dříve a není sama má ještě dva bratry , také dříve než měly asi netrpělivý po tátovi no Jen doufám že sem zas jednou za uherák nepřijdu a bude to tu jako teď
Jo mimochodem ,není to zas tak růžový jak sem si myslel ,někdy je to totálně na palici. Teda hlavně s tou starší, budí se někdy už v půl pátý ráno a vše si vynucuje klidně hodinovým řevem a to jí teprv 4 bude rok
Naposledy upravil matyáš dne út červen 11, 2013 9:42 pm, celkově upraveno 2 krát. |
|
|
|
|
 |
po květen 27, 2013 4:52 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
John napsal: | ... pochovat dite a odlozit  |
Takže jako většina ht otců?  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
po květen 27, 2013 4:00 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Brio uživatel+++

|
|
|
Waky napsal: | Nazory jsou od toho, aby se ruznily Nikdo nema povinnost vychovavat deti, ani neni spatnym clovekem, kdyz ma takovy nazor. Destruktivni jsou jen spolecenske tlaky, ktere "predepisuji" vsem HT, ze deti mit musi, jinak jsou karieristi bez spetky citu, a GL minorite naopak nuti "dobrovolnou bezdetnost" bez ohledu na osobni preference a prani...Ze se dela z lidi stado jednajici podle jakychsi skupinovych pseudonorem. |
 |
|
|
|
|
 |
po květen 27, 2013 10:06 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

Založen: 7.12.2005 Příspěvky: 1516 Bydliště: Republika Žižkov
|
|
|
Nazory jsou od toho, aby se ruznily Nikdo nema povinnost vychovavat deti, ani neni spatnym clovekem, kdyz ma takovy nazor. Destruktivni jsou jen spolecenske tlaky, ktere "predepisuji" vsem HT, ze deti mit musi, jinak jsou karieristi bez spetky citu, a GL minorite naopak nuti "dobrovolnou bezdetnost" bez ohledu na osobni preference a prani...Ze se dela z lidi stado jednajici podle jakychsi skupinovych pseudonorem. _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
 |
po květen 27, 2013 9:54 am |
 |
Autor |
Zpráva |
John guru+
|
|
|
Honza napsal: | John napsal: | Já osobně děti považuju za přítěžek, zlobí, brečí, vděčný neni a pak čeká na dedictvi..  |
Tak! Haranti jsou pro heteráky!  |
Tak tak, me staci, ze budu strejdou... pochovat dite a odlozit  |
|
|
|
|
 |
ne květen 26, 2013 2:28 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Honza napsal: | John napsal: | Já osobně děti považuju za přítěžek, zlobí, brečí, vděčný neni a pak čeká na dedictvi..  |
Pardon, zapoměl jsem na možnost, že u některých osob je nemnoživý postoj nezbytný v zájmu celého lidstva  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
ne květen 26, 2013 2:04 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
John napsal: | Já osobně děti považuju za přítěžek, zlobí, brečí, vděčný neni a pak čeká na dedictvi..  |
|
|
|
|
 |
ne květen 26, 2013 11:26 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
John napsal: | Martin napsal: | John napsal: | Já osobně děti považuju za přítěžek, zlobí, brečí, vděčný neni a pak čeká na dedictvi..  |
To můžeš říct to samý i o leckterym bf  |
Proto hledám bohatýho Ramba, kterej nezlobí a vůbec nebrečí  |
Teď ještě co by si o tobě myslel on (viz výše)  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
ne květen 26, 2013 11:22 am |
 |
Autor |
Zpráva |
John guru+
|
|
|
Martin napsal: | John napsal: | Já osobně děti považuju za přítěžek, zlobí, brečí, vděčný neni a pak čeká na dedictvi..  |
To můžeš říct to samý i o leckterym bf  |
Proto hledám bohatýho Ramba, kterej nezlobí a vůbec nebrečí  |
|
|
|
|
 |
ne květen 26, 2013 10:23 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
John napsal: | Já osobně děti považuju za přítěžek, zlobí, brečí, vděčný neni a pak čeká na dedictvi..  |
To můžeš říct to samý i o leckterym bf  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
ne květen 26, 2013 10:15 am |
 |
Autor |
Zpráva |
John guru+
|
|
|
Martin napsal: |
No tady je například hezkej důvod proč si pořídit děti - kluk/chlap co se umí starat o dítě (resp. ho aspoň neupustí na hlavičku) je asi tak 10x víc sexy než normálně  |
A nepleteš si to s teplem rodinného krbu?
Já osobně děti považuju za přítěžek, zlobí, brečí, vděčný neni a pak čeká na dedictvi..  |
|
|
|
|
 |
so květen 25, 2013 5:14 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
No tady je například hezkej důvod proč si pořídit děti - kluk/chlap co se umí starat o dítě (resp. ho aspoň neupustí na hlavičku) je asi tak 10x víc sexy než normálně  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
ne červen 03, 2012 12:33 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
matyáš Anonymní
|
|
|
augustus166 napsal: | Martin napsal: |
Já naopak teda velmi slušně a morálně, coby největší moralista (všech dob) fora, řikám, že u baletu se mi líbí ta dramatická hudba, tanec (ehm tedy balet) ani tak ne  |
Mně se hrozně líbí naopak ten "tanec" scenické vyjádření dialogu pomocí pohybů, je to hrozěn mysteriózní  |
Tanec miluji ,sám tancuji  |
|
|
|
|
 |
ne červen 03, 2012 12:23 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
augustus166 uživatel+++

|
|
|
Martin napsal: |
Já naopak teda velmi slušně a morálně, coby největší moralista (všech dob) fora, řikám, že u baletu se mi líbí ta dramatická hudba, tanec (ehm tedy balet) ani tak ne  |
Mně se hrozně líbí naopak ten "tanec" scenické vyjádření dialogu pomocí pohybů, je to hrozěn mysteriózní  |
|
|
|
|
 |
ne červen 03, 2012 12:17 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
augustus166 napsal: | Honza napsal: | augustus166 napsal: | a kunďáci a navíc diváci většinou bývají taky hezcí a hezky upravení lidé, to mám rád  |
No a je to tady, si tu hraje na děsnýho kultůristu, co bez divadla nemůže bejt a nakonec z něj vypadne, že tam leze slintat nad baleťákama. .-) |
No jo, prokouk si mě!  |
To ale děláš chybu, baleťáci sou militantně hetero
Já naopak teda velmi slušně a morálně, coby největší moralista (všech dob) fora, řikám, že u baletu se mi líbí ta dramatická hudba, tanec (ehm tedy balet) ani tak ne  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
ne červen 03, 2012 12:07 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
augustus166 uživatel+++

|
|
|
Honza napsal: | augustus166 napsal: | a kunďáci a navíc diváci většinou bývají taky hezcí a hezky upravení lidé, to mám rád  |
No a je to tady, si tu hraje na děsnýho kultůristu, co bez divadla nemůže bejt a nakonec z něj vypadne, že tam leze slintat nad baleťákama. .-) |
No jo, prokouk si mě!  |
|
|
|
|
 |
ne červen 03, 2012 12:04 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
augustus166 napsal: | a kunďáci a navíc diváci většinou bývají taky hezcí a hezky upravení lidé, to mám rád  |
|
|
|
|
 |
ne červen 03, 2012 11:53 am |
 |
Autor |
Zpráva |
augustus166 uživatel+++

|
|
|
Martin napsal: | Bohužel musim z vlastní zkušenosti potvrdit, že většina lidí co chodí do divadla ani bych neřekl z pokrytectví, spíš z takového furiantského "tak teda pudeme za tou gultůrou" Aneb tesil z tanečních se třema všitejma "klínkama" rulezzz
Jinak teda já divadlo (míněno činohru) nějak nevyhledávám, většina her mi přijde blbá jako sám autor. Ale opera to je něco jiného, btw - včetně diváků.  |
Já zas hrozně rách chodim na balet, učinkující jsou vždycyk hrozný kundy a kunďáci a navíc diváci většinou bývají taky hezcí a hezky upravení lidé, to mám rád  |
|
|
|
|
 |
ne červen 03, 2012 11:49 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Bohužel musim z vlastní zkušenosti potvrdit, že většina lidí co chodí do divadla ani bych neřekl z pokrytectví, spíš z takového furiantského "tak teda pudeme za tou gultůrou" Aneb tesil z tanečních se třema všitejma "klínkama" rulezzz
Jinak teda já divadlo (míněno činohru) nějak nevyhledávám, většina her mi přijde blbá jako sám autor. Ale opera to je něco jiného, btw - včetně diváků.  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
ne červen 03, 2012 11:41 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
augustus166 napsal: | Honza napsal: | Martin napsal: | Ani opera?  |
No to už vůbec ne!
|
Johny je prostě barbar Martine, ber to jako fakt, toho už nepředěláš!  |
Další lekce - barbary nepotkávat v lese  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
ne červen 03, 2012 11:38 am |
 |
Autor |
Zpráva |
augustus166 uživatel+++

|
|
|
teď to asi vypadá, že jsem ortodoxní kulturofil  |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|