|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
po červen 10, 2013 7:51 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
gayboy1987 uživatel+++

|
Předmět: |
|
|
podla mna by mal kazdy skusit pracu alebo aspon pobyt v zahranici cloveku to moze len prospiet a ak sa cces aj zabavit vyber si gay friendly oblast  |
|
|
|
|
 |
po červen 10, 2013 6:46 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
Předmět: Re: Práce v zahraničí |
|
|
Šmarjá, to už máš střední školu hotovou, týjo to letí
No, myslím si, že vyrazit někam za hrabice může být fajn, taky jsem to zkusil a i když to dopadlo trochu jinak než jsem si myslel, tak na tuhle etapu svýho života vzpomínám celkem rád.
John napsal: | No, hlavně abych se nenachomítl k vodě  |
Kdybys měl zájem, tak mám kámoše u námořníků,
mohl by ti možná nějaký job sehnat.  |
|
|
|
|
 |
po červen 10, 2013 4:50 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
John guru+
|
|
|
Václav napsal: | Johne, jdi do toho, ale vysavač nech doma. |
No, hlavně abych se nenachomítl k vodě  |
|
|
|
|
 |
po červen 10, 2013 4:37 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
|
|
John napsal: | Prosim vas o nazory, rady a zkusenosti. |
Johne, nemám nic takového na dohled teď, ale v devadesátých letech to spousta lidí Tvého (a maličko pozdějšího) věku v mém okolí udělala, a všem to nesmírně prospělo, jak lidsky, tak při budoucím profesním uplatnění. Různá rizika si lze představit, ale nikoho z mého okolí nic vážnějšího nepotkalo. Asi největším ohrožením bylo, když jednoho HT kamaráda se v Aténách pokoušela zatáhnout velmi stará rašple do nevěstince (pro zvídavé a citlivé: odolal, byť panic, a tzv. panickou čistotu si uchoval ještě dost dlouho potom). Johne, jdi do toho, ale vysavač nech doma. |
|
|
|
|
 |
po červen 10, 2013 4:16 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
John guru+
|
Předmět: Práce v zahraničí |
|
|
Mam po maturite a jak to tak vypada tak jsem se na VŠ nedostal, pokud nechci na soukromou a to by byla ta opravdu posledni moznost. Chtel bych odjet nekam do zahranici, ja vim, mam jenom maturitu a je mi jasne, ze bych delal tu podradnejsi praci, ale stejne bych chtel na cca rok odjet. Sem chtel zeptat, jestli s tim mate zkusenosti a co si o tom myslite.. Mluvim anglicky, nemecky a trosku spanelsky.
Hlavne mi laka, odlisne prostredi, naucit se jazyk a poznat nove lidi. Vim, ze to muze dopadnout spatne, ale muzu se kdykoli vratit.(cena letenky ci dopravy me nezabije a budu se moc vratit domu..)
Prosim vas o nazory, rady a zkusenosti. |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|