|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
zajímalo by mě, jaká je skladba čtenářů tohoto fóra, proto se zaškrtněte, s jakou gay skupinou jste si nejvíc podobni :-) |
Twink(mladej štíhlej kluk pod 20) |
|
6% |
[ 1 ] |
Jock(atletická postava, kluk pod 28) |
|
25% |
[ 4 ] |
Hunk(maskulinní tělesná konstrukce, 28-45let) |
|
0% |
[ 0 ] |
buzní buzna(hrdě se ke své orientaci veřejně hlásím, na klopě mám duhovou vlaječku) |
|
12% |
[ 2 ] |
nebuzní buzna(ve všem jak klasické hátéčko, jen doma místo ženské chlap) |
|
31% |
[ 5 ] |
nevyoutovaný(i mamka si myslí, že jsem hetero) |
|
12% |
[ 2 ] |
bi(rád experimentuju, meze se nekladou) |
|
6% |
[ 1 ] |
věčný panic(každý nemůže být jak George Clooney) |
|
6% |
[ 1 ] |
|
Celkem hlasů : 16 |
 |
so červen 08, 2013 6:31 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
Předmět: |
|
|
Václav napsal: | John napsal: | Nemam rad, kdyz neco myji a mam mokre ruce od toho... |
Takže raději nemyješ? |
Simtě, myje se studenou gamzou  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
so červen 08, 2013 6:25 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
|
|
John napsal: | Nemam rad, kdyz neco myji a mam mokre ruce od toho... |
Takže raději nemyješ? |
|
|
|
|
 |
čt červen 06, 2013 11:40 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Václav napsal: | Martin napsal: | Holt mi asi zbyde jenom se na příští prague pride ptát nahodile osob "kde je Jebavý"...  |
A každý odpoví: "Tady všude." |
Jo, ten malej problém v tom vidim taky  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
čt červen 06, 2013 11:33 am |
 |
Autor |
Zpráva |
John guru+
|
|
|
Václav napsal: | John napsal: | Krom toho je to jedna z domaci cinnosti, kde se nepouziva voda a to je pro mne velke plus.  |
Johne, Ty jsi jedna velká chodící záhada. Ani se radši neptám, co je špatného na vodě. |
Co je na tom zahadneho? Nemam rad, kdyz neco myji a mam mokre ruce od toho... |
|
|
|
|
 |
čt červen 06, 2013 10:02 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
|
|
Martin napsal: | Holt mi asi zbyde jenom se na příští prague pride ptát nahodile osob "kde je Jebavý"...  |
A každý odpoví: "Tady všude." |
|
|
|
|
 |
čt červen 06, 2013 9:11 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Václav napsal: | Martin napsal: | No sice mam informace, že né, ale dokud neuvidim, neuvěrim  |
Však jsi měl příležitost, a místo toho jsi si někde válel šunky . A já byl tak zvědavý na Tvůj tančík. |
Holt mi asi zbyde jenom se na příští prague pride ptát nahodile osob "kde je Jebavý"...  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
čt červen 06, 2013 8:05 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
|
|
Martin napsal: | No sice mam informace, že né, ale dokud neuvidim, neuvěrim  |
Však jsi měl příležitost, a místo toho jsi si někde válel šunky . A já byl tak zvědavý na Tvůj tančík. |
|
|
|
|
 |
čt červen 06, 2013 7:21 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Václav napsal: | Copak jsem ňákej čokl nebo parketa? |
No sice mam informace, že né, ale dokud neuvidim, neuvěrim  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
st červen 05, 2013 10:13 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
|
|
Canis, Matin napsal: | http://www.dejv.sk/wp-content/uploads/2013/03/555037_433905383360824_533765845_n.jpg
Ježiš, Václave, ty si chodící (možná, prý) špindíra Voda nedělá dobře parketám ani plovoucí podlaze  |
Copak jsem ňákej čokl nebo parketa? A John se k tomu taky (zatím) nepřiznal. |
|
|
|
|
 |
st červen 05, 2013 7:14 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Václav napsal: | John napsal: | Krom toho je to jedna z domaci cinnosti, kde se nepouziva voda a to je pro mne velke plus.  |
Johne, Ty jsi jedna velká chodící záhada. Ani se radši neptám, co je špatného na vodě. |
Ježiš, Václave, ty si chodící (možná, prý) špindíra Voda nedělá dobře parketám ani plovoucí podlaze  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
st červen 05, 2013 6:07 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Canis uživatel

|
|
|
|
|
 |
st červen 05, 2013 4:10 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
|
|
John napsal: | Krom toho je to jedna z domaci cinnosti, kde se nepouziva voda a to je pro mne velke plus.  |
|
|
|
|
 |
st červen 05, 2013 2:56 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
John guru+
|
|
|
Václav napsal: | Martin napsal: | většinu z toho dělám, krom látání ponožek. |
Tzn. máš i doma "dečky a plyšáky kam se koukneš", jak píše Honza? To bych do Tebe nikdáž neřek.
John napsal: | Tak furt lepsi nez naopak  |
Co je špatného na tom, být (místo denního luxování) vytížen užitečnou nebo příjemnou činností? |
Nic, ale pro me luxovani neni neuzitecna cinnost a vylozene neprijemna taky ne. Krom toho je to jedna z domaci cinnosti, kde se nepouziva voda a to je pro mne velke plus.  |
|
|
|
|
 |
út červen 04, 2013 6:37 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
no nevim, ale neni tenhle Honza z megachlapáctví vyšachován, protože se TO o něm ví, a dokonce TO o něm věděli i kolegové z práce? _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
út červen 04, 2013 5:44 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
|
|
To jsi mne uklidnil a ušetřil mi spoustu práce: dlouze jsem přemýšlel, co tak asi na nich máš vyšito.
Martin napsal: | chlapáctví z 60. let min.století. |
Myslíš třeba takové??? - taky Honza, a taky nestudený.
 |
|
|
|
|
 |
út červen 04, 2013 4:53 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Václav napsal: | Martin napsal: | většinu z toho dělám, krom látání ponožek. |
Tzn. máš i doma "dečky a plyšáky kam se koukneš", jak píše Honza? To bych do Tebe nikdáž neřek. |
Jo pardon, to sem přehlídl, dečky né, a plyšáky taky né, nějak sem se ztratil v zasvěcených Honzově vývodech o domácnostech buzen obecných. Asi jich hodně navštívil, za účelem poučení o chlapáctví (z 60. let min.století). _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
út červen 04, 2013 12:01 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
|
|
Martin napsal: | většinu z toho dělám, krom látání ponožek. |
Tzn. máš i doma "dečky a plyšáky kam se koukneš", jak píše Honza? To bych do Tebe nikdáž neřek.
John napsal: | Tak furt lepsi nez naopak  |
Co je špatného na tom, být (místo denního luxování) vytížen užitečnou nebo příjemnou činností? |
|
|
|
|
 |
út červen 04, 2013 10:15 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Canis uživatel

|
|
|
Martin napsal: | PS: Pro pořádek - většinu z toho dělám, krom látání ponožek. Sladký nepeču, vysavač na parkety nepotřebujem a oblečení se na mě vyžehlí samo  |
To ale neříká nic o tom že bys byl buzna nebuzní, spíš že i jako buzní buzna nestojíš za moc Nic ve zlým  _________________ "Did you know that you can´t breathe fast and stick your tongue out at the same time?
Good boy!
Now, sit and roll!" |
|
|
|
|
 |
po červen 03, 2013 9:39 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
To mi sice pobavilo po dlouhý době, ale bylo by tu alternativní vysvětlení, že nebuzní buzna ještě nedospěla a není zvyklá žít bez rodičů
A potom je tu pořád ještě ta drobnost, že nebuzní buzna se liší od buzní tím, že si neuvědomuje jak strašně buzně vypadá, přičemž komický dojem je umocněn snahou imitovat chlapství z filmů rv. 1960
PS: Pro pořádek - většinu z toho dělám, krom látání ponožek. Sladký nepeču, vysavač na parkety nepotřebujem a oblečení se na mě vyžehlí samo  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
po červen 03, 2013 2:27 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
Martin napsal: | Jo, to by mě taky zajímalo, samozřejmě je možnost, že spolu žijí dvě (tři, čtyři, pět) nebuzní buzny, takže se nevaří, nepere, byt je plnej krabic od pizzy a použitejch ponožek HOWG CHLOPI!  |
Tak hlavní rozdíl mezi buzní buznou a nebuzní buznou je v tom, co právníci nazývají volní vztah - to, jak se kdo k těmhle domácím pracem kdo staví:
Buzní buzna (jako třeba Martin) děsně ráda vaří, uklízí, pere, žehlí, škrobí fiží, látá fusky, vyrábí buchty, bábovky, dortíky a hafo dalších mňamek, má doma dečky a plyšáky kam se koukneš a v každěm okamžiku má přesný přehled o tom, co je vyžehkené a naškrobené, co je ve skříních v komínkách, co je v koši na špinavé prádlo, co je v pračce a na šňůře, co škrobit, bílit, napínat a co ne, jaká je aktuální situace stavu potravin v komoře a v lednici, kdy se přesně umejou okna, kdy se naposled měnil pytlík ve vyssavači, kdy se musí luxovat, prát záclony, co čím a jak prát a škrobit, co nejlíp umeje vokna, a jakej kypřící prášek do bábovky kypří ze všeho nejdokonalejš a sotva je někde smítko, vypukne velký gruntování.
studijní materiál:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=UVtlCrIWyrs#t=3525s
Nebuzní buzna si zásadně kupuje nemačkavý oblečení, žehličku buď nemá, nebo neví kde je, na prádlo se vrhá přesně v okamžiku, kdy je plnej koš, pere tím, co zrovna koupí v krámě a i když má pračka padesát programů, pere všechno na jeden univerzální, pak to hodí usušit a šup do skříně. No a když zrovna není vlastní kus prádla k dispozici, tak si ho půjčí z boyfriendovy skříně (pokud je rozměrově kompatibilní). Děravý ponožky nelátá, ale vyhazuje, vaří to, co umí a co je rychlý a jednoduchý, okna meje jednou do roka, ať to potřebujou, nebo ne, na mrazáku má něco jídla pro případ nejvyšší nouze, vysavač kupuje zásadně bezsáčkovej, uklízí se podle potřeby, bo mírnej bordel není důvod k panice, ... a hlavně: když se v okolí objeví někdo, kdo si některé domácí práce dobrovolně převezme (v mém případě boyfrienďákova mamka) klíďo mu to přenechá a vůbec jí to nevadí. |
|
|
|
|
 |
pá květen 31, 2013 9:02 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
|
|
Martin napsal: | A jinak nevim kam patříš, to by se chtělo zeptat autora vlákna  |
Hlavně, že to vím já: do trafiky. Každý takové štěstí nemá.  |
|
|
|
|
 |
pá květen 31, 2013 7:42 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
John guru+
|
|
|
Václav napsal: | John napsal: | Luxuji a to navzdory mamince u sebe denne. Kam tedka patrim?  |
Mezi nevytížené? |
Tak furt lepsi nez naopak  |
|
|
|
|
 |
pá květen 31, 2013 7:32 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Václav napsal: | John napsal: | Luxuji a to navzdory mamince u sebe denne. Kam tedka patrim?  |
Mezi nevytížené? |
Mezi POŘÁDNÉ, Václave Václavoviči.
A jinak nevim kam patříš, to by se chtělo zeptat autora vlákna  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
pá květen 31, 2013 6:51 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
|
|
John napsal: | Luxuji a to navzdory mamince u sebe denne. Kam tedka patrim?  |
Mezi nevytížené? |
|
|
|
|
 |
pá květen 31, 2013 5:06 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
John guru+
|
|
|
Martin napsal: | John napsal: | nebuzní buzna(ve všem jak klasické hátéčko, jen doma místo ženské chlap)- takze vase drahy polovicky jsou u plotny a i pro pirko pres plot skocej? |
Jo, to by mě taky zajímalo, samozřejmě je možnost, že spolu žijí dvě (tři, čtyři, pět) nebuzní buzny, takže se nevaří, nepere, byt je plnej krabic od pizzy a použitejch ponožek HOWG CHLOPI!
Já už tady někde rozdíl mezi buzní a nebuzní buznou vysvětloval, je to docela prosté, pro ilustraci stačí někoho, kdo se identifikuje jako nebuzní buzna vidět A slyšet  |
No, fuj! Ja vim, ze clovek ma potrebu se nekam radit, ale to je az na vyjimky pitomost.. Mam binec na stole, nic se mi tam nevejde, ale nesnasim, kdyz je neco na zemi- prach apod. Luxuji a to navzdory mamince u sebe denne. Kam tedka patrim?  |
|
|
|
|
 |
pá květen 31, 2013 11:46 am |
 |
Autor |
Zpráva |
gayboy1987 uživatel+++

|
|
|
John napsal: | nebuzní buzna(ve všem jak klasické hátéčko, jen doma místo ženské chlap)- takze vase drahy polovicky jsou u plotny a i pro pirko pres plot skocej? |
ja jsem buzni buzna a pres plot neskacu ani nestojim u plotny  |
|
|
|
|
 |
pá květen 31, 2013 10:56 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
John napsal: | nebuzní buzna(ve všem jak klasické hátéčko, jen doma místo ženské chlap)- takze vase drahy polovicky jsou u plotny a i pro pirko pres plot skocej? |
Jo, to by mě taky zajímalo, samozřejmě je možnost, že spolu žijí dvě (tři, čtyři, pět) nebuzní buzny, takže se nevaří, nepere, byt je plnej krabic od pizzy a použitejch ponožek HOWG CHLOPI!
Já už tady někde rozdíl mezi buzní a nebuzní buznou vysvětloval, je to docela prosté, pro ilustraci stačí někoho, kdo se identifikuje jako nebuzní buzna vidět A slyšet  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
pá květen 31, 2013 10:47 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
Předmět: Re: no to mě fakt po**** |
|
|
Bart90210 napsal: | připomíná mi to momentálně situaci u mě doma...a je fakt že nám to vyhovuje všem....  |
Barte, pořád si myslím, že bys měl svůj příběh prodat do Hollywoodu jako příkladně happyendovou storry.
Taky jsou nebuzní buzny moudré, které mají doma svatý klid a pokoj, a skoky přes plot rády přenechají naivkům.
Naposledy upravil Vaclav dne pá květen 31, 2013 10:51 am, celkově upraveno 2 krát. |
|
|
|
|
 |
pá květen 31, 2013 8:26 am |
 |
Autor |
Zpráva |
John guru+
|
|
|
nebuzní buzna(ve všem jak klasické hátéčko, jen doma místo ženské chlap)- takze vase drahy polovicky jsou u plotny a i pro pirko pres plot skocej? |
|
|
|
|
 |
čt květen 30, 2013 11:33 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
Předmět: Re: no to mě fakt po**** |
|
|
Honza napsal: | nadržený heteráci jsou ty největší buzny |
Amen. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|