|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
pá květen 03, 2013 2:11 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Canis uživatel

|
Předmět: |
|
|
Martin napsal: | Honza napsal: | No já si myslím, že právě s tím melírem by to bylo dost dobrý, jako že zajímavější - když už změna, tak pořádně.
(kdyby se ti ten melír fakt hodně nelíbil, tak se dá zas přebarvit do tmava). |
A s timhle postojem si nebuzní, jo?  |
A to já si vstoupil do svědomí když jsem po sobě smazal narážku na buzní charakter celýho tématu o vlasech, hned po tom co jsem jí odeslal. Děkuju ti že jsi hovado i za mě  _________________ "Did you know that you can´t breathe fast and stick your tongue out at the same time?
Good boy!
Now, sit and roll!" |
|
|
|
|
 |
pá květen 03, 2013 1:55 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Honza napsal: | No já si myslím, že právě s tím melírem by to bylo dost dobrý, jako že zajímavější - když už změna, tak pořádně.
A s timhle postojem si nebuzní, jo?  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
čt květen 02, 2013 9:35 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
No já si myslím, že právě s tím melírem by to bylo dost dobrý, jako že zajímavější - když už změna, tak pořádně.
|
|
|
|
 |
čt květen 02, 2013 6:01 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
jaakob uživatel
|
|
|
Umýt krk? To mě pobavilo, na té fotce mám dvoudenní strniště, jinak se snažím holit každý den, pokud to stihnu . Honzo, něco takového jako na první fotce bych si představoval, akorát si nejsem jistý tím melírem.
O tom dost uvažuji, že bych zašel do nějakého lepšího kadeřnictví, nemám ale nějak přehled - napadá mě jedině Klier, ale tam bych byl jak ve vitríně a nevím, zda by mi to vyhovovalo, být takto na očích. Nemám problém si připlatit za kvalitu. Chodím nějaký čas k jedné známé do kadeřnictví. Sice mě vždycky ostříhala celkem slušně, ale posledně mi třeba účes nikdo nepochválil.
Afro zavrhuji rovnou, to vážně ne  |
|
|
|
|
 |
čt květen 02, 2013 1:26 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Canis uživatel

|
|
|
Brio napsal: | strniste je sexy;) |
 _________________ "Did you know that you can´t breathe fast and stick your tongue out at the same time?
Good boy!
Now, sit and roll!" |
|
|
|
|
 |
čt květen 02, 2013 1:21 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Brio uživatel+++

|
|
|
Canis napsal: | Nic proti kluci, ale co se Vám nelíbí na vousech? On sice kluk nechtěl aby vypadal jak blbeček, ale taky nechtěl aby vypadal jak holka... nechcete mu taky protrhat obočí? |
strniste je sexy;) |
|
|
|
|
 |
čt květen 02, 2013 1:17 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
|
|
Martin napsal: | Jan Roháč z Dubé r. 1947  |
Aha, díky. No, pěkné pokoukání...
Canis napsal: | ale co se Vám nelíbí na vousech?... nechcete mu taky protrhat obočí? |
Asi jde o to, že v Jaakobově podání to nevypadá ani tak jako elegantní porost, jako spíš důkaz, že Jaakoba nebaví se holit. A to obočí? No, protrhal bych, kdyby mne Jaakob naštval...
Naposledy upravil Vaclav dne čt květen 02, 2013 1:24 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
čt květen 02, 2013 12:57 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Canis uživatel

|
|
|
Nic proti kluci, ale co se Vám nelíbí na vousech? On sice kluk nechtěl aby vypadal jak blbeček, ale taky nechtěl aby vypadal jak holka... nechcete mu taky protrhat obočí? _________________ "Did you know that you can´t breathe fast and stick your tongue out at the same time?
Good boy!
Now, sit and roll!" |
|
|
|
|
 |
čt květen 02, 2013 12:40 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Jan Roháč z Dubé r. 1947  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
čt květen 02, 2013 9:37 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
|
|
Martin napsal: | Tys pane Václave ve všem proti nám! |
Tak to si honem nevybavuju, z čeho tahle hláška je? |
|
|
|
|
 |
čt květen 02, 2013 7:41 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Václav napsal: | Martin napsal: | A vůbec, já si budu řvát jak chci! (nedostal sem byt za šaškování na buzerplace) |
To si klidně řvi, ale nedeptej něžnou zvířecí duši! A rád bych věděl, jestli by Tě na buzerplac vůbec pustili. |
Tys pane Václave ve všem proti nám! A na paragánskej buzerplac mě chtěli!  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
čt květen 02, 2013 12:21 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Brio uživatel+++

|
|
|
Zajdi si do nejakeho profi kadernictvi, kde maji zkusenost i s panskymi ucesy. Das za to treba o neco vice penez (myti a pansky sestrih stoji od cca 200 Kc), ale je to rozdil oproti strihani za sucha a od nejake komunisticke kadernice.
Na ty tvoje vlasy bych doporucil kratsi sestrih, prostirhat mirne boky a sestrihat nakratko (udela ovalnejsi hlavu, coz je zadane), vrsek nechat tak 5 cm a tvarovat na stranu, ale ne extremne prostrihavat! To redukuje objem. A na tvarovani doporucuji matny vosk (nikoli gel, ten by delal prameny a vlhky vzhled), stredni tuzivost.
Taky je dobre, jak pise Honza, vzit fotky ke kadernici, co by se ti libilo, rozhodne se ale drz kratsich vlasu. Vypadaji muzneji.
A protoze mas hodne vousu na krku, opravdu si je hol casteji, zvyrazni to uces a rysy obliceje v tvem pripade. |
|
|
|
|
 |
st květen 01, 2013 5:11 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
Václav napsal: | Ano, jako puboše mne dost zajímalo, jestli to tak mají všude. |
Jo, mají, jen kratší, než vlasy.  |
|
|
|
|
 |
st květen 01, 2013 5:00 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
|
|
Martin napsal: | A vůbec, já si budu řvát jak chci! (nedostal sem byt za šaškování na buzerplace) |
To si klidně řvi, ale nedeptej něžnou zvířecí duši! A rád bych věděl, jestli by Tě na buzerplac vůbec pustili.
Honza napsal: | A nebo může zkusit afrostyle, to je na některých typech kluků taky docela zajmavý |
Ano, jako puboše mne dost zajímalo, jestli to tak mají všude. |
|
|
|
|
 |
st květen 01, 2013 4:40 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
|
|
 |
st květen 01, 2013 4:38 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
jééžiš tady je bordel
Václav: Mno jeslti udělalo loužičku, tak bych na něj neřval ale zmlátil A vůbec, já si budu řvát jak chci! (nedostal sem byt za šaškování na buzerplace)
Honza: Jéé tvuj příklad to má ostříhaný jako já  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
st květen 01, 2013 3:59 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
|
|
Martin napsal: | Hele drž pec, štěně |
Ale no tak, řveš na něj, jako by Ti někde udělalo loužičku...
Honza napsal: | má na fotce vlasy hozený hodně do čela, ... hodně krátký vlasy na boku a delší nahoře dokážou "xicht" opticky protáhnout. |
V tom souhlas. A zvednout zástřih víc nad oči. |
|
|
|
|
 |
st květen 01, 2013 3:41 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
Václav napsal: | Honzo, ten Tvůj "vzorník" má zřetelně protáhlý obličej, jaakob výrazně oválný: výsledek bude působit dost jinak. |
No myslím, že tak velký rozdíl to nebude, Jaakob má na fotce vlasy hozený hodně do čela, to dost klame. I kdyby měl kulatej običej, tak hodně krátký vlasy na boku a delší nahoře dokážou "xicht" opticky protáhnout. |
|
|
|
|
 |
st květen 01, 2013 3:39 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
|
|
Honza napsal: | Asi takhle: |
Honzo, ten Tvůj "vzorník" má zřetelně protáhlý obličej, jaakob výrazně oválný: výsledek bude působit dost jinak. |
|
|
|
|
 |
st květen 01, 2013 2:30 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
Podle té fotky myslím, že máš kvalitní vlasy, takže můžeš dost experimentovat. Jen barva je taková nevýrazná, v tomhle bych se nějaké změně nebránil.
Takže za sebe bych navrhl: pořádně se oholit (nebo si umýt krk) a k tomu kratší sportovní účes a světlej melír. Asi takhle:
 |
|
|
|
|
 |
st květen 01, 2013 2:02 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
jaakob uživatel
|
|
|
Nemám příliš představu, nechci v žádném případě dělat z někoho blbce, ale chodit s čepicí také neplánuji . Každopádně s barvením bych zatím ještě počkal
 |
|
|
|
|
 |
st květen 01, 2013 12:59 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Hm, kadeřníci/kadeřnice a strážníci maji veelikou radost, když se z nich dělaji blbci ještě nádavkem  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
st květen 01, 2013 12:11 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
Předmět: Re: Vlasy |
|
|
jaakob napsal: | Co mám říct v kadeřnictví, abych neodešel ostříhanej jak blbeček? |
No myslím, že nejllepší je neříkat, ale ukázat. Když jsem jednou chtěl úplně jinej účes, než dřív, tak jsem vytiskl příslušné obrázky a kadeřnici jsem je dal jako mustr.
Václav napsal: | nemůže opomenout ani jiné procedury, jichž se u tvůrčích kadeřníků lze nadíti. |
Barvení nemusí vždycky vypadat blbě, někomu dost sluší.  |
|
|
|
|
 |
st květen 01, 2013 11:41 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Canis napsal: | Martin napsal: | Hele drž pec, štěně  |
Pane, rozkaz, Pane!  |
A ty voči si nech srovnat!  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
st květen 01, 2013 11:12 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Canis uživatel

|
|
|
Martin napsal: | Hele drž pec, štěně  |
Pane, rozkaz, Pane!  _________________ "Did you know that you can´t breathe fast and stick your tongue out at the same time?
Good boy!
Now, sit and roll!" |
|
|
|
|
 |
st květen 01, 2013 10:19 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Canis napsal: | jaakob napsal: | Díky za informace, když nahraju fotku, doporučíte něco konkrétního? Ksicht rozmažu, jestli nevadí.  |
Ale božínku, jak pak zjistíme co se nejvíc hodí k tvé tvářičce?  |
Hele drž pec, štěně  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
út duben 30, 2013 9:06 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Canis uživatel

|
|
|
jaakob napsal: | Díky za informace, když nahraju fotku, doporučíte něco konkrétního? Ksicht rozmažu, jestli nevadí.  |
Ale božínku, jak pak zjistíme co se nejvíc hodí k tvé tvářičce?  _________________ "Did you know that you can´t breathe fast and stick your tongue out at the same time?
Good boy!
Now, sit and roll!" |
|
|
|
|
 |
út duben 30, 2013 8:10 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
mno já se většinou nechávám stříhat na kšiltík, mno  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
út duben 30, 2013 6:36 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
jaakob uživatel
|
|
|
Díky za informace, když nahraju fotku, doporučíte něco konkrétního? Ksicht rozmažu, jestli nevadí.  |
|
|
|
|
 |
út duben 30, 2013 5:20 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Canis uživatel

|
|
|
Václav napsal: | Canis napsal: | Jsem asi sto let za opicemi ... |
Jistě ne. Chtěl jsem jen tazateli připomenout, že míní-li blbečkovskému vzhledu předejít opravdu důsledně, nemůže opomenout ani jiné procedury, jichž se u tvůrčích kadeřníků lze nadíti. |
Díky za vysvětlení, měl bych asi po 22 letech svého života spoznat ten tajemný svět za dveřma kadeřnictví abych příště až dojde na tohle téma nevypadal jak pitomec  _________________ "Did you know that you can´t breathe fast and stick your tongue out at the same time?
Good boy!
Now, sit and roll!" |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|