|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
po duben 29, 2013 1:18 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
Předmět: |
|
|
bright napsal: | Pointou je, že není valného rozdílu mezi bradavkami na pojišťovnu a beďary.  |
Pokud má ve svém věku honza ještě beďary, myslím že by se pojišťovna ustrnula  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
po duben 29, 2013 1:12 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Pointou je, že není valného rozdílu mezi bradavkami na pojišťovnu a beďary.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
po duben 29, 2013 12:20 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Honza napsal: | Václav napsal: | Honza napsal: | asi tak na úrovni úpravy samičích cecků, a možná ještě jednodušší, bo není potřeba řešit usazení bradavek. |
Ale co kdyby se ti rutinéři zapomněli a nějaké bradavky Ti tam našili? |
Myslím, že naše zdravotnictví je příliš opatrné na to, aby udělalo něco, co mu následně neproplatí pojišťovna.  |
Nějak opět cítím chybějící pointu  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
ne duben 28, 2013 11:02 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
Václav napsal: | Honza napsal: | asi tak na úrovni úpravy samičích cecků, a možná ještě jednodušší, bo není potřeba řešit usazení bradavek. |
Myslím, že naše zdravotnictví je příliš opatrné na to, aby udělalo něco, co mu následně neproplatí pojišťovna.  |
|
|
|
|
 |
ne duben 28, 2013 12:06 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Ono není co závidět, když se jedná o obrat spíš než o zisk  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
ne duben 28, 2013 11:57 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
|
|
Martin napsal: | ...a počítat do 50  |
Kdepak, ti kluci brali daleko víc, a já jsem (závistivě) počítal s nimi. |
|
|
|
|
 |
ne duben 28, 2013 11:22 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Ach ano, mohlo mne napadnout, že si musel při četbě často zhluboka dýchat a počítat do 50  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
ne duben 28, 2013 11:15 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
|
|
Nadchla. |
|
|
|
|
 |
ne duben 28, 2013 10:59 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Namíchla? _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
ne duben 28, 2013 6:56 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
|
|
Martin napsal: | ono to připomíná jakési maloměšťácké/středostavovské příběhy, co odstraší a zároveň zdvihnou sebevědomí ("nás se tohle netýká"). |
Velmi výstižné. Vzpomínám, jak se po odvysílání dvou Grodeckého dokumentů o dětských prostitutech na Hlavním nádraží spolupracovníci a spolupracovnice v mé tehdejší trafice velmi spokojeně (ba nadšeně) pohoršovali a se zaujetím až zarážejícím pitvali každičký pikantní detail. A samozřejmě, nepadlo jediné slůvko lítosti nad (místy drastickými) osudy těch kluků.
Právě nad tím mi došla celá ta míra pokrytectví Grodeckého/Valšíkova kšeftíku. Vlastně ty kluky prodávají podruhé, s tím jen rozdílem, že celý profit jde tentokrát do jejich kapsy, a ti kluci z toho nemají už vůbec nic, leda ostudu, když je poznají známí nebo rodina. A všichni gayové na to doplácejí, neb veřejnost se utvrzuje v oblíbeném lidovém názoru, že co gay, to prasák a prznitel. Což píšu hlavně pro Hippieho, který je nepochybně citlivý kluk a ta knížka ho asi dojala. Mne nedojala, mne na...
Honza napsal: | asi tak na úrovni úpravy samičích cecků, a možná ještě jednodušší, bo není potřeba řešit usazení bradavek. |
|
|
|
|
 |
ne duben 28, 2013 1:34 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Já jsem tu otázku spíš mínil tak, jestli by se poznal rozdíl teď v reálném světě  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
ne duben 28, 2013 12:45 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
bright napsal: | Problém bude nejspíš plastika kruhového svalu. Nicméně zlatý špunt s pojistným ventilem by to vyřešil.  |
Hele, když maj doktoři umělou srdeční chlopeň, tak by nejspíš nebyl problém vyrobit i umělou prdelní chlopeň - možná by stačila i ta srdeční, přišitá obráceně.  |
|
|
|
|
 |
ne duben 28, 2013 12:34 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Problém bude nejspíš plastika kruhového svalu. Nicméně zlatý špunt s pojistným ventilem by to vyřešil.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
so duben 27, 2013 10:59 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
Martin napsal: | Václav napsal: | Honza napsal: | litoval jsem, že jsem tuto část těla používal pouze k sezení |
Otázka je, co by Ti z ní zbylo. |
Poznal by se teď rozdíl? |
Myslím, že i po úplném vyrabování, vydrancování a následném zasypání tohoto zlatého (nebo spíš - v tomhle případě - hnědého) dolu by mi zbyl dostatek aktiv, abych si mohl nechat u plastickýho chirurga ušít novou. Když dokázali přešít komplet xicht tomu nedávno chcíplýmu americkýmu zpěvákovi, tak prdel uměj taky, né? Sice nejsem odborník, ale myslím, že plastika zadní tváře je o dost jednodušší zákrok, než xicht - asi tak na úrovni úpravy samičích cecků, a možná ještě jednodušší, bo není potřeba řešit usazení bradavek. |
|
|
|
|
 |
so duben 27, 2013 10:41 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Václav napsal: | Honza napsal: | litoval jsem, že jsem tuto část těla používal pouze k sezení |
Otázka je, co by Ti z ní zbylo. |
Poznal by se teď rozdíl?
Václav napsal: | Martin napsal: | Pokud alespoň trošku možno, musí se do toho zabudovat i drogy, bezdomovectví a znásilnění. |
Takovými atrakcemi Valšík rozhodně nešetří. Neopomenul ani tolik oblíbené pohlavní zneužívání. |
No to samozřejmě předpokládám, proto tydle příběhy ať už v jakýkoliv formě nevyhledávám, ono to připomíná jakési maloměšťácké/středostavovské příběhy, co odstraší a zároveň zdvihnou sebevědomí ("nás se tohle netýká"). _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
so duben 27, 2013 10:13 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
|
|
Honza napsal: | litoval jsem, že jsem tuto část těla používal pouze k sezení |
Otázka je, co by Ti z ní zbylo.
Honza napsal: | My byli s bf. včera u jezírka, ... Spíš bych řekl, že jsme si to fakt suprově užili. |
Drobet závidím, momentálně jsem uvázaný v Praze.
Honza napsal: | jen pedofilii se nám do toho nějak nepodařilo zakomponovat, |
Však Ty něco vymyslíš místo ní, a jistě to neodflákneš.
Martin napsal: | Pokud alespoň trošku možno, musí se do toho zabudovat i drogy, bezdomovectví a znásilnění. |
Takovými atrakcemi Valšík rozhodně nešetří. Neopomenul ani tolik oblíbené pohlavní zneužívání.
bright napsal: | V opačném případě by nepochybně napsal kulervoucí příběh o lolitkách, kterým je zapotřebí podat pomocný pen... |
Má prý na svědomí i 40 filmů, třeba jsou lolitky tam. V knížce jen loliťáci. |
|
|
|
|
 |
so duben 27, 2013 1:01 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
By mě zajímalo, proč je homosexuální prostituce zvrácenější, než ta heterácká, když to vpodstatě je dost podobný, až na nějaký nevýznamný detaily daný anatomickýma rozdílama.
Sebekriticky přiznávám, že když jsem zjistil, kolik si "prdelí" vydělá nezletilý prostitut, litoval jsem, že jsem tuto část těla používal pouze k sezení na školní židli a nedal jsem se na tohle bohu-milé řemeslo.
Václav napsal: | bylo by Ti došlo, že se (dle Valšíka) "v reálném životě" chováš "mnohdy odpudivě". |
My byli s bf. včera u jezírka, bo bylo fakt suprový počasí a celý den jsme se chovali nejen odpudivě, ale i nechutně, zvráceně, zavrženíhodně a občas (vlastně dost často) i homosexuálně, (jen pedofilii se nám do toho nějak nepodařilo zakomponovat, nojo, stárnem) a nemůžu říct, že by to v nás vyvolávalo jakékoli nepříjemné pocity, či - nedej bože - pocit zhnusení viny, zmaru, nebo cokoli podobnýho. Spíš bych řekl, že jsme si to fakt suprově užili.
Možná by to ti trotli Grodeckej a Valšík měli zkusit taky, (nejlíp spolu) aby věděli o co jde, bo pro umělce je vlastní zkušenost nenahraditelná.
Martin napsal: | víc krve  |
Opět bych zde s dovolením připoměl soudruha maršála Suvorova:
Více potu na cvičišti - méně krve na bojišti! |
|
|
|
|
 |
so duben 27, 2013 10:54 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Ad Mandragora, resp. i zmíněná kniha - ono zjevně nestačí k vyvolání zhnusení jen "nejen dětská, ale i homosexuální (prostituce)". Pokud alespoň trošku možno, musí se do toho zabudovat i drogy, bezdomovectví a znásilnění.
Možná by to chtělo víc krve, ale to by vzhledem k ht produkci mohlo působit znormálňovacím dojmem  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
so duben 27, 2013 10:31 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
A o hodných pánech, kteří je nenaučili chlastat, pouze jim kupovali alkohol, aby jim zmírňovali abstinenční delirium tremens.  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
so duben 27, 2013 10:10 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
V opačném případě by nepochybně napsal kulervoucí příběh o lolitkách, kterým je zapotřebí podat pomocný pen... ehm pomocnou ruku, že? _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
so duben 27, 2013 7:27 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Což o to, by mi došlo i bez něj, nicméně bez něj by mě nenapadlo že se chovám nejen odpudivě, ale i homosexuálně odpudivě.  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
so duben 27, 2013 7:24 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
|
|
Martin napsal: | Václav: Joo tak proto jsem to nečetl.  |
Jasně: bylo by Ti došlo, že se (dle Valšíka) "v reálném životě" chováš "mnohdy odpudivě". |
|
|
|
|
 |
so duben 27, 2013 7:23 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Václav: Joo tak proto jsem to nečetl.  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
pá duben 26, 2013 11:55 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
|
|
Hippie napsal: | Četl jste někdo někdy knížku:Váš syn prostitut? |
Asi myslíš Váš kluk - prostitut? Cyrila Valšíka. Knihu mám doma, četl jsem jí, ale až Tvá otázka mi to připomněla. Nezůstalo mi z ní v mysli vůbec nic. Výplod novinářské senzacechtivosti: z textu v doslovu a na přebalu: "Bylo mi jasné, že je to téma jako hrom...".
EDIT: Tak jsi mne dovedl k tomu, že jsem si knížku pár kapitolami osvěžil. Vadilo mi na ní zejména to, že obratně zdůrazňuje ty rysy homosexuality, které jsou pro HT čtenáře odpuzující. Hned v úvodu ostatně Valšík jednoduššímu čtenáři slibuje "Omlouvám se také za popisy nejrůznějšího (mnohdy odpudivého) sexuálního chování... Snažil jsem se je podat tak, aby byly jakžtakž stravitelné, i když v reálném životě nejsou..." - a jak slibuje, tak i činí.
Knížka se tím velmi podobá filmům Wiktora Grodeckého z druhé poloviny 90. let (např. Mandragora): i ona kalkuluje na zlepšení prodejnosti apelem na nízké pudy, využívá instinktivního odporu HT většiny k homosexualitě jako takové a fakticky tak podporuje homofobii. Kormutlivého faktu dětské prostituce prakticky zneužívá v duchu "Nejen dětská, ale dokonce i homosexuální." Valšíka nebrat. |
|
|
|
|
 |
pá duben 26, 2013 6:41 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Hippie uživatel++

Založen: 23.5.2009 Příspěvky: 306 Bydliště: Svitavy + - 18km
|
|
|
Četl jste někdo někdy knížku:Váš syn prostitut?
Líbila se vám?
Jaký na ni máte názor? _________________ Pokaždé když jen pomyslím na to téma,pokaždé když zkouším ten příjemný pocit,pokaždé když chci zažít něco jiného.Proč zažívám jen zklamání? |
|
|
|
|
 |
čt duben 25, 2013 7:57 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
|
|
|
|
 |
po březen 18, 2013 6:12 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
|
|
Nick Guest napsal: | To zas se M. Kretschmerovi bude kouřit od počítače, jak bude rozesílat maily "Hanba vám za propagaci sodomské zvrácenosti!" (což mi osobně potvrdila ředitelka kavárny Na půli cesty, kde proběhl křest pohádky Jura a lama).  |
Ale pořád má holka jen 30 % potřebné částky.... přidejte se, přátelé. Aby ten zbytek nakonec nemusel doplatit sám Kretschmer, aby měl nad čím se pohoršovat. |
|
|
|
|
 |
po březen 18, 2013 2:32 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Nick Guest šaman

|
|
|
To zas se M. Kretschmerovi bude kouřit od počítače, jak bude rozesílat maily "Hanba vám za propagaci sodomské zvrácenosti!" (což mi osobně potvrdila ředitelka kavárny Na půli cesty, kde proběhl křest pohádky Jura a lama).  _________________ Jako občané svobodné společnosti máme povinnost kriticky nahlížet na svůj svět. (Tony Judt)
Neodpovídej hlupákovi podle jeho pošetilosti, abys nebyl jako on. (Přísloví, XXVI, 4) |
|
|
|
|
 |
st březen 13, 2013 2:25 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
Předmět: Re: Podpořte vydání gay knížky |
|
|
sengge napsal: | Můžeš specifikovat ty otazníky? |
To jistě není podstatné. Knížka byla podpořena. O to jde. |
|
|
|
|
 |
st březen 13, 2013 1:49 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sengge uživatel+

|
Předmět: Re: Podpořte vydání gay knížky |
|
|
citace: | Podle mého vidění světa se u takových projektů spojují naděje s otazníky |
Můžeš specifikovat ty otazníky? Já osobně jsem je možná ještě před pár lety měl taky. Ale pak pár okamžiků můj názor změnilo. Například když jsme s přítelem byli u kamarádky a její cca šestileté dceři neustále vrtalo hlavou, kde jsme nechali "ženy".
Myslím, že právě takováhle knížka dětem může názorně ukázat, že život je pestřejší, než by se mohlo zdát. Jasně, byl by problém, kdyby se dětem předkládaly jen takovéhle knihy, ale když budou nenásilně zamíchané mezi ostatními knížkami a bude se k nim přistupovat se stejnou samozřejmostí jako k těm ostatním, je to jedině dobře. |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|