|
volné diskuzní fórum 004.CZ V2 |
|
|
 |
|
|
|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
st duben 17, 2013 2:24 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
4/17 uživatel
|
Předmět: K cemu gay komunita, aneb neni to na mne videt... |
|
|
Jsem gay a neni to na me vubec videt.
To je jedna z neoblibenejsich teplejch vet - videl jsem ji napsanou snad stokrat a pokazdy me napadne, proc ji jeji autor vubec stvoril. No pokud je to pravda, tak ten clovek zcela bez problemu zapadne do vetsinovy spolecnosti a nemusi nikde nic vysvetlovat, resit a trpet komplexama a jeho zajmy se v pohode srovnaj se zajmama jeho okoli bez ohledu na sexualni orientaci. Pokud potrebuje resit lesk na rty a Helenku, chapu, ze ma problem; pak ale lze tezko verit tomu, ze na nem nikdo nic nepozna.
Chapu ty ruzovy hosiky, ze se schovavaj po buzincich a celkem jim to i schvaluju; horsi je, kdyz dojde na nejakou parade. Ale to jsou pak lidi, ktery se maj potrebu sebou samejma neustale zabejvat, a ti pak disponujou neprebernou paletou temat, ktery jsou jim spolecny a bez dukladnyho probrani jako by ani nezili.
Ale jak je to s tema, ktery jeste driv, nez je nekdo podezira nebo obvini, uz obhajujou svoji maskulinitu? K cemu teda je nebuznim buzikum gay komunita? Cim z toho, co patri do jejich nebuzniho sveta, se tam obohati? Na co ztracet cas hledanim kamaradu mezi pivovarnikama, kdyz chci obcas s nekym zajit na jedno oroseny ?
Pokud se to tu uz nekde objevilo, nebo jsem to blbe zaradil, tak se omlouvam a jinak vsem procentum preju hezkej den  |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|