|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
út duben 16, 2013 10:12 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Hippie uživatel++

Založen: 23.5.2009 Příspěvky: 306 Bydliště: Svitavy + - 18km
|
Předmět: |
|
|
House M.D. napsal: | jediný co doma najdu za jídlo jsou čínský instatní polívky a chleba... to jsou mé obědy  |
Mňam,polívky a chleba.Máš k tomu vodu nebo to máš místo čipsů a čumíš do zdi??XD _________________ Pokaždé když jen pomyslím na to téma,pokaždé když zkouším ten příjemný pocit,pokaždé když chci zažít něco jiného.Proč zažívám jen zklamání? |
|
|
|
|
 |
út duben 16, 2013 12:43 am |
 |
Autor |
Zpráva |
House M.D. guru++

|
|
|
augustus166: jediný co doma najdu za jídlo jsou čínský instatní polívky a chleba... to jsou mé obědy  _________________ Powered by REDSTONE |
|
|
|
|
 |
út duben 16, 2013 12:19 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
Martin napsal: | Vysokoškoláci nejedi, to nevíš?  |
Tak nějaké zkušenosti s touhle verbeží mám,
máš pravdu, nejedí, ale žerou.
augustus166 napsal: | dělenou stravu |
Co to je todlencto?
Škubánky, sekaný potrubí, nebo bageta přefilklá na 10 kousků? |
|
|
|
|
 |
po duben 15, 2013 7:04 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
augustus166 uživatel+++

|
|
|
to M. D. House - aby byl chlap frajer, nemusí mít hned zákonitě spoustu peněz...jasně, že to s penězi jde líp, ale jde to jasně i bez nich...vše je o tvém odhodlání, motivaci a o tom, čím chceš být...a když člověk poctivě maká, zdokonaluje se a zajímá se o svý okolí, ty peníze najednou přijdou sami od sebe
já jsem taky ještě student, takže mi tisícovky z kapes nečouhaj, ale i přes to se mám dobře...a to žiju fakt nákladnej life style, protože patřim mezi ty buzny, co se o sebe fest staraj...a nejdražší mou položkou je strava, protože já prakticky nejim normální jídlo (téměř nekonzumuji: sladkosti, uzeniny, pečivo, slazené nápoje) a najít ke všemu alternativy není vždy úplně snadný, navíc jím dělenou stravu, což taky není prdel si ohlídat...ale kupodivu to není o moc víc dražší, než styl stravování a la popelnice
a když z kapesnýho od rodičů všechny svý mandatorní výdaje poplatim, skoro nic mi nezbude...takže ještě po škole chodím makat do kanclu a s penězi vyjdu..navíc je přede mnou vidina, že už se budu mít jenom líp, že už prakticky nebudu mít nikdy míň peněz, než mám teď, což ej taky povzbudivý
a jinak..jak na sobě makat, když nemáš peníze? Cvičit se dá i bez fitka..najdi si na netu home work out series a inspiruj se..chceš mít supr postavu? tak si hlídej, co jíš, pevně se toho drž a výsledek se brzo ukáže...já, když z jídelníčku vyřadil chleba, housky a rohlíky, zhubnul sem 3cm v pase, aniž bych přišel o jedinej cm přes hrudník ...a to nejdůležitější nakonec..vzdělávej se, furt, kdykoliv budeš mít šanci, čti co se dá, zajímej se o vše kolem sebe..strašně tě to posune dál....máš prakticky neomezený možnosti zdokonalování se, tak si něco vyber a makej na tom...pařenim na PC se fakt nikam neposuneš
držim pěsti!  |
|
|
|
|
 |
po duben 15, 2013 5:31 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Honza napsal: | House M.D. napsal: | A jak na sobě můžu pracovat, když v týdnu ani nemám na jídlo  |
Ty pracuješ v hladomorně?  |
Vysokoškoláci nejedi, to nevíš?  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
ne duben 14, 2013 11:49 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
House M.D. guru++

|
|
|
bohužel ještě ve škole  _________________ Powered by REDSTONE |
|
|
|
|
 |
ne duben 14, 2013 11:20 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
House M.D. napsal: | A jak na sobě můžu pracovat, když v týdnu ani nemám na jídlo  |
Ty pracuješ v hladomorně?  |
|
|
|
|
 |
ne duben 14, 2013 10:06 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Hippie uživatel++

|
|
|
bright napsal: | augustus166 napsal: | bb - bottom bitch |
Za mejch mladejch let bb znamenalo blbá buzna. A že jich bylo a stále je.  |
Hm,to nic není.To za mejch mladejch let (Současnost) se všecko překládá do Angličtiny. xD _________________ Pokaždé když jen pomyslím na to téma,pokaždé když zkouším ten příjemný pocit,pokaždé když chci zažít něco jiného.Proč zažívám jen zklamání? |
|
|
|
|
 |
ne duben 14, 2013 9:44 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
augustus166 napsal: | bb - bottom bitch |
Za mejch mladejch let bb znamenalo blbá buzna. A že jich bylo a stále je.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
ne duben 14, 2013 9:32 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Hippie uživatel++

|
|
|
Pod 20 mi je.
Ve vesnici je cca 150 lidí,většina 50+,to by bylo praprapratet xD
neznam ani jeden
Já nemám na nic,nevydělávám xD _________________ Pokaždé když jen pomyslím na to téma,pokaždé když zkouším ten příjemný pocit,pokaždé když chci zažít něco jiného.Proč zažívám jen zklamání? |
|
|
|
|
 |
ne duben 14, 2013 9:09 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
House M.D. guru++

|
|
|
pod 20 mi není :/
žiji ve městě s 9000 obyvateli
ty pojmy jsou mi známé
A jak na sobě můžu pracovat, když v týdnu ani nemám na jídlo  _________________ Powered by REDSTONE |
|
|
|
|
 |
ne duben 14, 2013 7:51 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Hippie uživatel++

|
|
|
Prateta???Cool xD
Opravdu to vyzní jako výmluva/y ale když chcete znát PRAVDU:
Když jsem byl malý kluk... (vemu to trochu zrychleně):kyčelní kloub-rozpad-doma nemoct chodit-9 měsíců v Lužích-zákaz sportů (všech)-žádná možnost tělesných kroužků a sportu
Mimochodem rád jezdím na kole xD
Procházím se taky rád  _________________ Pokaždé když jen pomyslím na to téma,pokaždé když zkouším ten příjemný pocit,pokaždé když chci zažít něco jiného.Proč zažívám jen zklamání? |
|
|
|
|
 |
ne duben 14, 2013 5:28 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
augustus166 uživatel+++

|
|
|
njn...tak je jasné: nemám-li břicho jako struhadlo, na kterém lze nastrouhat čerstvý parmezán na špagety(doufám, že té metafoře všichni rozumí), raci volím tričko o číslo vetsi....ale, je to prostě škoda
jsem myslel, že jste oba hodně mladí kluci (pod 20 let)...a ti jsou přeci všichni hubení, ne? když někdo takhle mladej a tlustej, tak je to jasný hátéčko
na jednu stranu..ano, člověk by měl nosit to, co se mu líbí a v čem se cítí dobře, bez ohledu na názor ostatních, na druhou stranu...proč něco schovávat a nedat vyniknout něčemu z té naší chlapské anatomie, holky se předhání, která bude mít v sukni nebo legínách hezčí zadek, nebo v jakém tričku přitažlivější prsa...tak ať kluci taky ukážou, že i oni maj pěkněj zadek, široký ramena a pěknej hrudník
dyť je to legrace, ten oční flirt mezi lidma na ulici
ale taky chápu kluci, že pokud jste z vesnice, kde jedinej, kdo vás sjede očima, je 80 letá sousedka od naproti, tak nemáte zrovna dvakrát velkou motivaci na sobě pracovat...ale sedět jen za obrazovkou a nechat si obalovat zadek a břicho tukem
berte jako motivaci to, že když na sobě budete makat (fyzicky i intelektuálně) a jednou, až přijedete do velkýho města, kde je koncentrace gayů velká, tak se po vás utlučou Možná je pro vaši osobnost i lepší, že vyrůstéte mimo gay centra, protože v období, kdy se u lidí dotváři smysl pro morálku a určitý hodnoty, tak jste konfrontováni s hetero stylem života a nechytnete se hned kultury P2DS (parties, drinks, drugs, sex) , která mezi pražskou omladinou dost frčí
a možná díky tomu ještě neznáte tyto pojmy:
pwbtm - power bottom
fb - fuck buddies
fwb - friends with benefits
bb - bottom bitch
buzinec - gay klub
prateta - gay nad 40
rajda - kluk, co rád dá všem
cruising areas - místo, kde se náhodně schází gayové za účelem sexu
...tyhle pojmy jsem si vážně sám nevymyslel, mám za kamarády pár pražských rajd a ty mi rozšiřují obzory, co se týče vědomostí z terénu  |
|
|
|
|
 |
ne duben 14, 2013 3:22 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Hippie uživatel++

|
|
|
Václav napsal: | Možná by to - nelze-li jinak - chtělo nějakou pěknou HM jarně-loveckou hru na PC. |
Pro mě CD hry xD _________________ Pokaždé když jen pomyslím na to téma,pokaždé když zkouším ten příjemný pocit,pokaždé když chci zažít něco jiného.Proč zažívám jen zklamání? |
|
|
|
|
 |
ne duben 14, 2013 3:20 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Hippie uživatel++

|
Předmět: Re: rada |
|
|
augustus166 napsal: | serte na PC hry a běžte lovit kluky, chlapcí |
Na ulici,v téhle vesnici potkám leda starou babku.xDA stejně nevím co lovit.Je jaro vytáhnu krátkou sukni nějaký legíny a jdu se projít...
augustus166 napsal: | Jaro je konečně tu a začíná lovecká sezóna, takže vytáhněte ze skříne uplý trička, tmavěmodrý rifle nebo skinny jeans a hurá do ulic  |
Kdybych si vzal uplý tričko vypadal bych tlustě,vezmu si radši takový co vypadá jako pytel a vypadám hubenější xD. _________________ Pokaždé když jen pomyslím na to téma,pokaždé když zkouším ten příjemný pocit,pokaždé když chci zažít něco jiného.Proč zažívám jen zklamání? |
|
|
|
|
 |
ne duben 14, 2013 12:38 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
House M.D. guru++

|
|
|
Václav napsal: | Možná by to - nelze-li jinak - chtělo nějakou pěknou HM jarně-loveckou hru na PC. |
Tak to aby někdo začal s vývojem Ale já na PC nerozjedu pomalu ani hledání min  _________________ Powered by REDSTONE |
|
|
|
|
 |
ne duben 14, 2013 8:10 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Požádal bych do zápisu, aby si někteří opravdu nebrali upnutá trička  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
ne duben 14, 2013 5:22 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
|
|
augustus166, House M.D. napsal: | serte na PC hry a běžte lovit kluky ... jaro je konečně tu a začíná lovecká sezóna
tady v ulicích nenarazím ani na hezkou holku, natož na hezkýho homouše |
Možná by to - nelze-li jinak - chtělo nějakou pěknou HM jarně-loveckou hru na PC. |
|
|
|
|
 |
so duben 13, 2013 9:33 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
House M.D. guru++

|
|
|
Se ti řekne, ale tady v ulicích nenarazím ani na hezkou holku, natož na hezkýho homouše  _________________ Powered by REDSTONE |
|
|
|
|
 |
so duben 13, 2013 4:51 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
augustus166 uživatel+++

|
Předmět: rada |
|
|
serte na PC hry a běžte lovit kluky, chlapcí
jaro je konečně tu a začíná lovecká sezóna, takže vytáhněte ze skříne uplý trička, tmavěmodrý rifle nebo skinny jeans a hurá do ulic  |
|
|
|
|
 |
so duben 13, 2013 12:12 am |
 |
Autor |
Zpráva |
House M.D. guru++

|
|
|
Aha... Tak hodně štěstí
Jinak... Já teď moc nehraju... nevím co mám teď zas dělat snad mě zas něco napadne na draka se mi ještě nechce Sem teď měl docela práci s novým OS... takže... ještě půlku programů nemám  _________________ Powered by REDSTONE |
|
|
|
|
 |
pá duben 12, 2013 3:36 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Hippie uživatel++

|
|
|
House M.D. napsal: | No ale fuj... 500,- bys snad někde našel
|
Jo,našel.Ale až si je vydělám,Což by mělo být po letošní Maturitní zkoušce. _________________ Pokaždé když jen pomyslím na to téma,pokaždé když zkouším ten příjemný pocit,pokaždé když chci zažít něco jiného.Proč zažívám jen zklamání? |
|
|
|
|
 |
pá duben 12, 2013 2:53 am |
 |
Autor |
Zpráva |
House M.D. guru++

|
|
|
No ale fuj... 500,- bys snad někde našel
MC je super... Notch, Jeb a spol. si zaslouží 500,- za to co provedli
no.... já quarry moc nemusím.... nelíbí se mi pak ty díry co vypadají jako chunk errory a mám obavu že tam spadnu takže miner a pump ftw
No... tak že jsi našel stronghold a portál ale co The End a Enderdragon? nic? asi nic já ho musím pokořit!
Ale zatím dělám jen farmy a syslím zásoby.... mám toho plnej sklep Asi 5 stacků dia Dia krump s Fortune III, Unbreaking IV a Efficiency IV dělá svoje  _________________ Powered by REDSTONE |
|
|
|
|
 |
po duben 01, 2013 5:16 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Hippie uživatel++

|
|
|
House M.D. napsal: | No jednou až dvakrát za měsíc... jsem to sem psal před měsícem
IC a BuildCraft já teď nee já teď vanillu... jak je ta 1.5.1 tak to musím využít
Ale já jinak hrozně rád Technic pack... Ale ještě nikdy jsem se nedostal do endu... v survivalu... takže to je můj cíl teď o_O |
To já jo,mě to jednou spawnulo na pustej ostrov,tak si kopu důl na úroveň 6, brenchmining >kopu kopu>zeď Strongholdu xD,noatáák chodím po strongholdu,najdu knihovnu,udělal jsem si tam enchant místnost a začal sem hledat místnost s portálem,no,našel,byla hned za zdí knihovny.xD _________________ Pokaždé když jen pomyslím na to téma,pokaždé když zkouším ten příjemný pocit,pokaždé když chci zažít něco jiného.Proč zažívám jen zklamání? |
|
|
|
|
 |
pá březen 29, 2013 5:11 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Hippie uživatel++

|
|
|
Já jsem warez hráč,bo moje příjmy studenta jaksi nejsou valné a kapesné vrážím do školy,tech pack mít ani nemůžu tak si sestavuj uvlastni packy nebo stahuju,ted travim cas tezenim pomoci quary a buildcraftu,jo creativ xD _________________ Pokaždé když jen pomyslím na to téma,pokaždé když zkouším ten příjemný pocit,pokaždé když chci zažít něco jiného.Proč zažívám jen zklamání? |
|
|
|
|
 |
pá březen 29, 2013 2:23 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
House M.D. guru++

|
|
|
No jednou až dvakrát za měsíc... jsem to sem psal před měsícem
IC a BuildCraft já teď nee já teď vanillu... jak je ta 1.5.1 tak to musím využít
Ale já jinak hrozně rád Technic pack... Ale ještě nikdy jsem se nedostal do endu... v survivalu... takže to je můj cíl teď o_O _________________ Powered by REDSTONE |
|
|
|
|
 |
pá březen 29, 2013 12:22 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Hippie uživatel++

|
|
|
jak kde se flákám???já se neflákám ted hraju industrialcraft a buildcraft! _________________ Pokaždé když jen pomyslím na to téma,pokaždé když zkouším ten příjemný pocit,pokaždé když chci zažít něco jiného.Proč zažívám jen zklamání? |
|
|
|
|
 |
čt únor 21, 2013 2:02 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
House M.D. guru++

|
|
|
Právě jsem postavil XP farmu na blaze a enchantuju knížky A kdyby ses podíval na můj podpis a avatar bylo by ti to snad jasný a nemusel by ses ani ptát
Edit 1: To tu tuhle hru vážně nikdo jiný nehraje? Nevíte co je dobrá hra! A Hippie... kde se sakra flákáš?  _________________ Powered by REDSTONE |
|
|
|
|
 |
po únor 04, 2013 2:19 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Hippie uživatel++

|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|