|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
po duben 08, 2013 10:19 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
Předmět: |
|
|
Augustova povídka tomu nedává nejlepší vysvědčení. Kdysi "se vymyslelo" k usnadnění seznamování HT lidiček, že ti, kdo se chtějí seznámit, mají viditelně nosit někde zapíchnutý špendlík se žlutou skleněnou hlavičkou. A opravdu, v té době se dala potkat spousta velmi beznadějných pubescentů (takoví ti nešťastníci s tváří hluboce zbrázděnou akné) s obrovskými žlutými špendlíky. To mi dává představu o tom, co Grindr nabídne. Třeba se ale pletu, jako mnohokrát.
Honza napsal: | ... že pražáci jsou nadržený srabi, co by rádi šukali, až by se hradby třásly, |
Je možné, že právě to bylo podstatou plošného bourání městských hradeb v Praze. |
|
|
|
|
 |
po duben 08, 2013 8:54 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Hippie uživatel++

Založen: 23.5.2009 Příspěvky: 306 Bydliště: Svitavy + - 18km
|
|
|
Škoda _________________ Pokaždé když jen pomyslím na to téma,pokaždé když zkouším ten příjemný pocit,pokaždé když chci zažít něco jiného.Proč zažívám jen zklamání? |
|
|
|
|
 |
po duben 08, 2013 8:41 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Půjde, pokud do něho nacpeš OS Android. Obávám se však, že to funguje na principu vyhledávání lidí v okolí podle GPS nebo mobilního signálu.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
po duben 08, 2013 7:38 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Hippie uživatel++

|
|
|
To asi nejde přes PC?? _________________ Pokaždé když jen pomyslím na to téma,pokaždé když zkouším ten příjemný pocit,pokaždé když chci zažít něco jiného.Proč zažívám jen zklamání? |
|
|
|
|
 |
ne duben 07, 2013 11:05 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Strýček Google dí, že je to toto.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
ne duben 07, 2013 10:11 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Hippie uživatel++

|
|
|
Honza napsal: |
Aha, neaktualizovanej Grindr.  |
Co je to grindr?Me to připomíná cylindr xD _________________ Pokaždé když jen pomyslím na to téma,pokaždé když zkouším ten příjemný pocit,pokaždé když chci zažít něco jiného.Proč zažívám jen zklamání? |
|
|
|
|
 |
ne duben 07, 2013 9:22 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
Tohle fórum mi neustále rozšiřuje obzory. Sem netušil, že existuje ňákej gindr. Nechápu, jak jsem bez něj mohl do teďka vůbec žít!
Btw: a k tý Gustově storry: stejně pravděpodobný je, že nějaká místní nakažená šukna se rozhodla pozvat do klubu "HIV pozitiv" jednoho nadrženýho ptáka z Prahy.
(pokud by teda vůbec na něco došlo - a to silně pochybuju)
augustus166 napsal: | Na venkov by měli začít víc vysílat missionáře, kteří budou šířit osvětu, ... |
Jako že v Praze by do podobný akce vůůůůbec nikdo nešel, jo ? No nevím, jestli průzkum provedený na pouze jednom respondentovi a navíc dost neurčitě, může mít nějakou vypovídající hodnotu.
Btw: by mě zajímalo, kolik darkroomů je v Praze a kolik v Táboře.
Martin napsal: | Nějak mi z té podivné historky plyne poučení... |
... že pražáci jsou nadržený srabi, co by rádi šukali, až by se hradby třásly, a jak má dojít k akci, tak srabácky vycouvaj.
augustus166 napsal: | psal mi jeden mladej kluk, asi 18 let, |
bright napsal: |
Hele, Gusto, co měl na sobě ten frajer? Tepláky?
Naposledy upravil Honza dne po duben 08, 2013 2:09 pm, celkově upraveno 2 krát. |
|
|
|
|
 |
ne duben 07, 2013 8:41 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
bright napsal: |
Nějak tak  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
ne duben 07, 2013 8:39 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Aha, neaktualizovanej Grindr.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
ne duben 07, 2013 8:38 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Václav napsal: | husitské slavnosti |
Nějaký BDSM fesťák?  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
ne duben 07, 2013 8:37 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
bright napsal: | Martin: Byl jsi v Táboře?  |
V 18. Proč?  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
ne duben 07, 2013 8:22 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
|
|
bright napsal: | Martin: Byl jsi v Táboře?  |
Jezdí tam z Teheránu na husitské slavnosti. |
|
|
|
|
 |
ne duben 07, 2013 7:35 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Martin: Byl jsi v Táboře?  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
ne duben 07, 2013 7:00 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Nějak mi z té podivné historky plyne poučení... minimálně takové, že některé historky bych neměl ani číst.. _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
ne duben 07, 2013 12:50 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
Předmět: Re: bezpečný sex - inspekce |
|
|
bright napsal: | A pak maj mít rádi Pražáky.  |
Připustme, že augustus - alespoň v tomto případě - jako misionář (či osvětový pracovník, případně jako Kulturträger, jak je komu bližší) opravdu zafungoval. Táborský kluk byl natěšený ... a nic (prý). |
|
|
|
|
 |
ne duben 07, 2013 12:43 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
Předmět: Re: bezpečný sex - inspekce |
|
|
A pak maj mít rádi Pražáky.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
ne duben 07, 2013 10:57 am |
 |
Autor |
Zpráva |
augustus166 uživatel+++

|
Předmět: bezpečný sex - inspekce |
|
|
onehdá jsem sel do Tábora s příbuznejma, oni si tam šli něco vyzvednout a jakože Pražáci taky vystrčej nos z Města...tak jsem jel s nima, abych se taky trochu rodinne socializoval
Jelikož jsem se ale už po 2hodinach tlachani začal nudit, stahnul jsem si grindr a jakože vomrknu místní frajery a jen tak pro legraci někoho sbalim
psal mi jeden mladej kluk, asi 18 let, ksichtem sice nic moc, ale řek sem si, že bude sranda a trochu si ho prověřit...
tak jsem s ním flirtoval, nabalil ho a začal do něj střílet takový ty nadrženecký hlody, abych ho rozpálil...za 10 minut už jsem ho měl naservírovanýho na šukání...právě pak ale přišla moje chvíle a já si řekl, že je načase, chlapečka si prověřit, kluk se zdál relativně vzdělanej a normální...vymyslel jsem si historku, že mám alergii na latex a že kluky šukám jedině na vostro, pak jsem mu napovídal, jak se strašně rád dělám do cizího zadku, až to teče všude kolem...aabych tomu dodal vrchol, řek sem, že sem si lubrikant nechal doma, takže bychom si museli vystačit se slinama...
prostě jsem mu brutálně popsal skoro tu nejrizikovější formu sexu...
a světe div se, 18 letý chlapeček se chytil, se vším souhlasil a poslal mi adresu, abych se prej po 4. stavil, že bude doma sám...
dost otřesnej zážitek...na jednu stranu doufám, že si ze mě kluk dělal taky prdel a i kdybych dorazil, k šukání by nedošlo, ale dle razance, s jakou psal, tomu moc nevěřim..
poučení, které z toho plyne: Na venkov by měli začít víc vysílat missionáře, kteří budou šířit osvětu, že nechráněnný gay píchání prostě není možný, maximálně se stálým partnerem...a dále pak, bacha na kluky z Tábora  |
|
|
|
|
 |
čt březen 28, 2013 10:18 am |
 |
Autor |
Zpráva |
augustus166 uživatel+++

|
|
|
2Honza: Do your best honey!
2bright: tvá odpověď je jak z nějakýho quizu z Bravíčka ...něco jako: Michal (14 let), rubrika vztahy a sex
2Brio: no není třeba rozlišovat...v hetero klubu je dost malá pravděpodobnost,, že tě začne balit svalovec od baru, kdežto v buzinci je to jasný, že nečeká na přítelkyni, až se mu vráti z toalety takže už to je celkem zásadní rozdíl mezi hetero a gay klubama
a jako typický disco buzinec...to je jako co? hele záleží na tom, za jakym účelem do buzince jdeš (naprosto stejný jako u heteráků) buď jdeš na lov a čekáš, že ulovíš chlapa na divokou noční jízdu, nebo se jdeš s kámošema pobavit, zatrsat si a pokecat...takže bych to neshazoval, že je to především o tom, jít si zašukat do darkroomu Dost často může být místo sexu hlavním motivem to, že se prostě gayové chtějí sdružovat, potkat jiné gaye a prostě se jen ujistit, že v tom nejsou sami |
|
|
|
|
 |
čt březen 28, 2013 12:45 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Brio uživatel+++

|
|
|
Já si taky nemyslím, že je nutně potřeba to rozlišovat. Do buzinců moc nechodím, respektive jsem v nich byl pakrát. A taky žiju:)) A taky je o tom, za jakým účelem se tam chodí. Něco mi říká, že typické disko buzince nebudou od toho, aby se tam jen tančilo...
Gay pláž - tak to opravdu ne, nevidím důvod:-)
Gay destinace teda taky nepatří k těm cílům, co bych aktivně vyhledával:-)) |
|
|
|
|
 |
st březen 27, 2013 11:10 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
Předmět: Re: PARTies and BITCHes |
|
|
Ano - gay - ne - ne - ne - nic - ne - ne.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
st březen 27, 2013 3:04 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
Občas chodíme s bf. "kalit" s místníma skínama, tak třikrát za rok, bo trsání nás fakt moc nebere. Ale několikrát jsme byli na mejdanu v kostele - jako zástupní hudební produkce. Do gayklubu nelezem, bo fakt nevime co bychom v tomhle děsnym zařízení, plným buzerantů, dělali.
Na dovolenou jezdím tam, kde se mi líbí a je mi uplně na háku, jestli je to to správnej gay-plac. Ani nevim, kde vedle Vysokejch a Nízkejch leží Gay Tatry.
A že by se v nějakejch místech sjížděli nejkrásnější chlapi světa, to teda fakt výtlem, ono je asi dost rozdíl mezi promo fotkou v cestovce a realitou života.
O gay pláži tady v okolí nevím, a válet se u vody můžu stejně dobře i mezi heterákama (nebo snad existuje gay tráva, gay písek a gay voda?) No, když jsem byl s bf. ve Španělsku, tak jsem měl dojem že gay je tam skoro všecko. I ti heteráci.
A místní gay-drbny můžu klíďo vyprudit i na normálním koupáku.
Cruising Areas? Co to je? Holanda? |
|
|
|
|
 |
st březen 27, 2013 10:38 am |
 |
Autor |
Zpráva |
augustus166 uživatel+++

|
Předmět: PARTies and BITCHes |
|
|
Čau chlapci,
zajímalo by mě, jaký je váš vztah k parties...chodíte si občas někam trsnout? upřednostňujete hetero nebo gay kluby?
(hospody s pokecem u pivka nepočítám, myslím ta místa, kde zvednete zadek ze židle a začnete trsat do rytmu hudby)
Dál by mě zajímalo, jestli někdy jezdíte na dovolenou do nějakých gay destinací (nápověda: Barcelona, Malaga, Sidges, Amsterodam, Ibiza, Mallorca, Kanárské ostrovy, Mykonos atd.)
(říká se, že se sem sjíždí ti nejkrásnější chlapi z celé Evropy, tak minimálně na čumendu je to zajímavý )
Byli jste někdy na gay pláži? Vyvalit se s gay kámošema na deku, relaxovat, pokecat a sem tam hodit okem po nějakém frajerovi?
A perlička nakonec...co vy a Cruising Areas? znáte nějaké? máte s nimi nějaké zkušenosti?
Váš Gusta |
|
|
|
|
 |
po únor 18, 2013 5:30 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Honza napsal: | Martin napsal: | Já myslel, že objevil západní indii, ale ... budiž.  |
Indie je od Kuby trochu daleko.  |
Jo od Kubika je, no
EDIT: mno ona trošku pointa byla v tom, co Kolumbus chtěl objevit, a v tom, co si do smrti myslel, že objevil. _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
po únor 18, 2013 5:11 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
Martin napsal: | Já myslel, že objevil západní indii, ale ... budiž.  |
Indie je od Kuby trochu daleko.  |
|
|
|
|
 |
po únor 18, 2013 10:07 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Honza napsal: | Významná data světové historie:
2013: Augustus objevil Ameriku
(jen měl tu smůlu, že Kryštof Kolumbus udělal totéž už před pěti sty lety)  |
Já myslel, že objevil západní indii, ale ... budiž.  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
po únor 18, 2013 9:59 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Nějak mam dojem, že rozdíl mezi bottom a power bottom je v kouzelnym slovu "power"  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
po únor 18, 2013 7:22 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
|
|
Honza napsal: | 2013: Augustus objevil Ameriku
Takže Kryštof byl power bottom... co mu taky s tou bandou nadrženců na lodi zbývalo, když hrozila vzpoura.
Myslím, že u věcí, které se neučí ve škole nebo obecně netradují, jsme většinou nuceni objevovat Ameriku všichni a pořád.
Spíš mne zaujal ten WEB, kam augustus odkazuje, nejdřív jsem si řekl, že Brian Rzepczynski je dobrej podvodník, ale uvědomil jsem si, že pro lidi uvržené do zmatků je vlastně tohle všechno dobré vodítko aspoň k obnově schopnosti logického myšlení. Nebo není? |
|
|
|
|
 |
po únor 18, 2013 12:54 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
Významná data světové historie:
2013: Augustus objevil Ameriku
|
|
|
|
 |
ne únor 17, 2013 10:46 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
Předmět: Re: power bottom! |
|
|
Mno, power bottom může být v široké škále od 'leklá ryba se sama pohla' až po 'v čem to dneska jedeš?'.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
ne únor 17, 2013 10:14 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
augustus166 uživatel+++

|
Předmět: power bottom! |
|
|
Gusta zas přináší jedno zajímavé téma
O výrazu "power bottom" jsem se dozvěděl před několika dny. Vypálil ho na mě můj fwb po jedný společný jízdě, když zahlásil: "Hele Gusto, ty seš fakt dobrej power btm."
Nejdřív jsem vůbec nechápal, co tim chtěl říct, ale naštěstí rychle zafungovala empirie a google a všechno hned bylo jasný
Předpokládám, že asi většina z vás ten výraz zná, ale jen pro sichr, tady je definice http://thegaylovecoach.com/2010/11/the-power-bottom/
Zjistil jsem, že mě role power bottom baví, protože je to příjemná změna a být jen klasický bottom mi přijde trochu nuda. Jako nechat se píchat je fajn, ale jen u toho ležet nebo klečet mi přijde nic moc a navíc nechci, aby se top strhal a celý to odfuněl sám (jsem velmi ohleduplný gay )
Myslím, že power bottom je bezva varianta pro ty, co jsou zvyklí být top, ale chtějí si sexuální dobrodružství zpestřovat rozmanitostí a využívat "jízdu" v jejím plném rozsahu
Navíc kdo by si přeci nechtěl osedlat frajera a jak já tomu říkám "povozit se"
A jak to máte vy, sedí vám víc pozice top, bottom nebo power bottom? Nebo máte "specializaci" ještě na něco jiného? |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|